|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
28.9.2008 20:32:31   
Ketrin
user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 576
28.9.2008 20:33:26   
Ketrin
Ups, a dobim še eno darilo... Ja, pardon punce, ampak se učim....sej bo....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 577
28.9.2008 20:39:40   
Ketrin
No, da vidim če bo tokrat v prvo uspelo.... Mam mal časa, pa da se mal računalniško izboražujem, pa obenem še mal našo ponočnjakinjo pokažem....user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 578
28.9.2008 20:40:37   
Majček28
Madona Ketrin, tole z vatko pa usta zamašit pa še nosnico je pa že cel podvig....se te prav predstavljam...cela akcija user posted image  Jaz bi mojmu rekla za pomoč pa se ne upam, bi me prjavu na socialno user posted image  že zdej ko prvlečem sesalc pa baby vac me obtož, da sem terminator user posted image user posted image

A se nam bo še ena nova pridružla, Itak, a si ti tud aprilčica?

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 579
28.9.2008 20:41:10   
Ketrin
Jeeeeeeuser posted image user posted image user posted image Sam mogoče lahk dam mal večje slikce...pa še komentarjev ni zravenuser posted image

No, pri ta prvi jemo nogice, pri drugi smo bili stari 5 mesecev, pri tretji pa tkole mi zaspimo na pralnem stroju ob centrifugiuser posted image Centrifuga je zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 580
28.9.2008 20:44:32   
Majček28
A kar na centrifugo al kaj user posted image user posted image user posted image  ti pa si!!!! Če jo slučajno razvadš povej, pa ti bomo nosile cunje za oprat user posted image user posted image

Slikce so pa fullll luštkane user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 581
28.9.2008 20:45:17   
trnuljčica
Majček veš, da nisi nesposobna mama...user posted image user posted image user posted image Le da se težave malčkov nas mam dotaknejo 100x bolj kot drugih... Tako je narava naredila... Upam da se Brina čimprej pozdravi.

Clervic če si  glede trme mislila to, da že znajo uveljavljati svojo voljo potem je na tem seznamu tudi naš... Sedaj recimo se je zbudil in se odločil, da nič spanja temveč igranje... Pa rajši zeha zraven... Mogoče pa ovnovski karakter ven vdarja...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 582
28.9.2008 20:45:31   
resnično srečna
ha ha...Keti pa kako ti tole delaš...sem mislila, da če kliknem na fotko da se bo mal povečala...pa ništa od nje...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 583
28.9.2008 20:48:07   
NiLe
Čeeer!

Ne morem verjet ... mislim, da sem danes podrla rekord rekordov user posted image user posted image user posted image ... namreč moji otroci spijo ŽE od 20.30 in to sinhrono uspavanje ... z morja in še enega piknika prišli ob pol sedmih, nato skupinsko kopanje - beri 3je otroc + mamiuser posted image , oči je nadziral in asistiral, nato pa nas je oči zapustil, ker ga je klicala služba user posted image Jaz pa v akcijo in oblačenje, feniranje, večerja, pregled knjig našega drugošolca (jao, na to ravno nisem ponosna, da tik pred zdajci čekiramo), pranje zob, branje pravljice in nato vsak v svojo posteljo ... no, s Tio sva šle v spalnico, kjer sem jo podojila in v 5 minutah je bila čista tišina user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 584
28.9.2008 20:49:28   
NiLe
Ej, Ketrin, teb pa fuuul dogaja ... kakšne fotke to limaš gor? No, model je super - itak, samo velikost je pa uauu, nekam prevelika za tale forum user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 585
28.9.2008 20:51:39   
resnično srečna
Čestitamo NiLe!

to je pa res uspeh...recept si zapiši...da boš lahko to vsak dan ponavljala...sam sej veš...včasih gredo tile naši mucki sam enkrat na limance...pol nas pa že prokužijo...

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 586
28.9.2008 20:52:34   
sky77
Čer

Tamaledva sta skopana in v pižamah, samo spi se pa še nobenemu ne. No Brini je skoraj uspelo da bi zaspala, pa je mojemu zazvonil telefon in je bilo vsega konec. Zdaj pa daljinca za tv žvaka.

Sem mogla vmes prekinit in uspavat Brino. Uspelo v drugo brez problemov. Zdaj imam pa nekaj časa mir. Dolgo sicer ne, ker zdajle zvečer ni veliko pojedla, ampak vsaj 4 urce pa upam da bo spala. Joj mi gre tole dojenje že malo na user posted image . Cel dan mi visi na joški, druge hrane sploh ne konzumira. Mi je danes uspelo, da sem ji podtaknila flaško s sokom. Nardila par požirkov, zraven pa delala take frise kot da pije strup. Joj uvajanje GH pri Brini je pravi podvig.

majček ne se sekirat zaradi joka pri pucanju noska. Jaz pravim da je bolje če zaradi tega joka doma kot v bolnici. Vem pa da ni prijetno poslušat tega joka. Pri našemu Roku je bilo dretje ene parkrat tako "uspešno" da je izgubil zavest. Ja tudi to se dogaja. Jaz ti svetujem da ji probaj čivečkrat spucat nosek, da ji ne udari na grlo. Sluz mislim, ker potem ti preostane samo še bolnica da ji spucajo. Pa kot je srečka rekla, mokre inhalacije. Pa daj jo ležat na trebušček in jo po hrbtu rahlo tapkaj navzgor proti vratu, da bo sluz lahko izkašljala.

ketrin super fotke. Kakšna bejba je že Kaja

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 587
28.9.2008 20:58:20   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Čestitamo NiLe!

to je pa res uspeh...recept si zapiši...da boš lahko to vsak dan ponavljala...sam sej veš...včasih gredo tile naši mucki sam enkrat na limance...pol nas pa že prokužijo...

ha, ha ... sem možeku sms poslala, pa je isto napisal kot ti ... ponovi vajo jutri user posted image user posted image dvomim, da bo uspelo!

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 588
28.9.2008 21:10:00   
resnično srečna
ej bejbe...danes se je pa rodil en dojenček...znani kolumnist ima še enega sinka...ime mu je Jonas...in piše se...Crnkovič...he he...

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 589
28.9.2008 21:11:22   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin
Scorpio super za dobro nočko user posted image user posted image user posted image Da bi le tako ostalo user posted image

Hvala user posted image upam, da se tvoja Kaja tud kmalu resetira in ti uspe prespat vsaj kakšno noč user posted image

Violica, kaj pa, če vmes (dokler ne pridemo do 30 strani) poskusiš popravljat podatke na prvi strani? sej ne vem, če to gre, mogoč bi pa lahko user posted image pa bi potem na 30. stran samo skopirala seznam s prve strani, ker bi ga sproti popravljala. samo ideja, če ti bo lažje. drugače ti pa super laufajo tile seznami, si ful pridna, sej veš user posted image

Srčekgirl, upam, da ti kmalu zrihtajo internet, da se nam boš lahko večkrat pridružila pri čvekanju user posted image
Miny, dobrodošla user posted image pa super pupo imaš, je že taprava "baba" user posted image

Trnuljčica, upam, da bo uspavanje kmalu boljše user posted image vem, da je ful težko, ko veš, da je fulllll zaspan, pa ne more zaspat user posted image naš je imel obdobje, ko je ful "kompliciral" s spanjem ... v naročju, pa v takem položaju, tkole že ne, jamranje, stokcanje ... pol enkrat šele zaspat ... si sploh ne predstavljam, kolk je hudo, če joka user posted image

Majček, upam, da se hitro pozdravita user posted image Nal je bil tudi bolj cmerast, ko je imel zamašen nosek in je težko jedel.

aja, glede teh aspiratorjev mi je babica od mojega user posted image (ki je bila včasih v Lj. porodnišnici babica) rekla, da pomagajo ohranjat bakterije (po vsaki uporabi ostane na aspiratorju nekaj bakterij, ki se potem naslednjič spet prenesejo v nosek), tko da jih je treba pred vsako uporabo sterilizirat ... mi smo preleni za kaj takega, tko da mu iz noska poberem s palčko za ušesa, kar je vidnega, pa zlivam mu fiziološko noter ... in je že bolje user posted image imamo pa že za zlivanje fiziološke v nosek ful borbe user posted image pa upam, da sem kolikortoliko razumljivo tole napisala user posted image

uf, Ketrin, maš pa veliiiiiiiiiiiiiike slike, bo treba večji ekran nabavit ... najboljš, da na TV priklopim user posted image user posted image user posted image user posted image zgleda pa na teh slikcah Kaja že tolk velika punca user posted image a si jo že mal ostrigla??? user posted image
aja, shrani fotko v shrani.si, pa potem skopiraš sem tretjo kodo (koda za forum s predogledom), pa jo sam pomanjša user posted image
Nile, bravo za brzinsko uspavanje user posted image user posted image user posted image

Sky, tale GH pri Nalu zgleda približno tako ... prvič se zmrdi, kot da mu dajem strup ... drugič in tretjič poje dve žlički (ali pa popije dva požirka), potem se pa očitno navadi okusa in lepo je (al pa pije), tko da jst ful navdušeno s tole GH začenjam user posted image

zdej pa F5 ...

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 590
28.9.2008 21:14:45   
Ketrin
O, NiLe, čestitam tudi jaz.... da bi ti le uspevalo tako vsak večeruser posted image user posted image user posted image

Fotke pa...ja, sej sem rekla da se učimuser posted image user posted image Ne bom več...obljubimuser posted image .... Ja ne vem kaj naj nardim, da bi lahko na fotko kliknila za povečanjeuser posted image Nimam pojma...povejte ve, ki bolj obvladate....

Sky, saj bo....kmalu se bo tudi Brina predajala užitkom gurmanije... Pa hvala za nasvete glede prehlada.... Pa upam, da je dalinc za TV še celuser posted image

Sestanek za plavanje: je jutri ob 17 in NE ob 16 kot sem napisala.... Jaz bom najverjetneje brez Kaje, bo babi servis za tisto urco na sporedu.... Se pol vidimo jutri, plavalke????

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 591
28.9.2008 21:16:47   
resnično srečna
Odpri tole stran: http://www.shrani.si/ 

Klikni Prebrskaj in najdi svojo slikco, jo označi.
Klikni Dodatne možnosti in Sliko zmanjšaj na 320 pikslov ter obvezno označi kvadratek s kljukico
Pritisnio gumbek shrani
Kopiraj kodo za forume direktno semle na RR okvirček, kjer pišeš sporočilo.
To sem tud jest skopirala, da naute mislile, kok sem pametna.

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 592
28.9.2008 21:19:50   
Ketrin
No, pa da še 1x probam...

user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 593
28.9.2008 21:21:11   
NiLe
No, pa sem se prebila skozi današnje pisanje!

Ketrin, user posted image user posted image user posted image user posted image srčno upam, da se te neprespane noči po sredinem cepljenju končajo in v primeru, da gre res za zobke, hitro pokukajo na plano.

Majček; kaj to berem??? Uboga Brina ... ti le nadaljuj s fiziološko pa pucanjem, drugače pa saj veš, kako smo mi odrasli tečni, če smo nahodni, timičkeni pa ne znajo drugače pokazati kot z jokom. Ti lepo upoštevaj vsa navodila, ki so ti jih dale punce (jaz ti dam še en nasvet, ki sem ga uporabila, ko je Tii teklo iz noska: stopalca sem ji namazala z materino dušico od Justa) ... pa da ne slišim več tega, da si nesposobna mama. Jasno user posted image ??!!

Srečka; krasna fotka ... jaz mojmu vsak dan namignem, da bi bilo super, če bi imela laptopa user posted image

Jo@n; ste uživali na solinah? Danes je bilo kar malo burje, no, na hrvaški strani je kar lepo pihalo ... ko smo se vračali, se je Tia ravno pred mejo lepo pokakala, da je cel avto prijetno dišal, zato smo se ustavili takoj za mejo in o burji ne duha ne sluhauser posted image

Trgatev-tudi jaz še nikoli nisem bila, bi pa z veseljem probala ... smo bili pa lani prvič na osmici, v času martinovega in smo se prav pošteno najedli in popila sem tudi 2 kozarčka rujnega, čeprav sem bila user posted image

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 594
28.9.2008 21:21:18   
Ketrin
Aha, aha sej gre....

user posted image

Zdej pa že obvladam....user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 595
28.9.2008 21:21:40   
resnično srečna

No, pa da še 1x probam...

user posted image

yessssssssss....zdej vemo, da maš lila poseljnino pa da ima nekdo mal prhljaja...great...

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 596
28.9.2008 21:21:42   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

ej bejbe...danes se je pa rodil en dojenček...znani kolumnist ima še enega sinka...ime mu je Jonas...in piše se...Crnkovič...he he...

Iiiiiiii, fajn user posted image Crnkovič ima že drugega fantka ... Oskar in Jonas user posted image dobrodošlo, dete user posted image

naši večeri so pa zadnje čase prov umirjeni user posted image (pa upam, da se ne pokvari, ko ga tako hvalim user posted image ) ... se umijemo, preoblečemo, nafutramo ob uspavankah (mix z Mačkom Murijem in drugimi pesmicami, tudi Uspavanko za Evo imamo v slo. in angleščini), potem pa ga odložim v posteljico, pa hodim vsake toliko preverjat, kaj počne ... če je zbujen, ga mal pobožam, polupčkam, pokrijem in grem ven ... ko zaspi, mu pa ugasnem pesmice, pa je user posted image po tistem obdobju, ko ni zaspal drugače kot na rokah, je tole pravi balzam user posted image in upam (potihem, ker naglas sploh ne upam), da bo današnja noč podobna včerajšnji ... zdej smo zvečer uvedli flaško s kašico, potem pa še malo dojenja, da se pocrkljava user posted image čeprav imam občutek, da naše dete ne bi prav nič pogrešalo joške, če bi mu jo ukinila ... samo, da je hrana, pa ni važno, od kod prihaja user posted image user posted image
smo imeli tako fajn popoldne ... kosilo na zraku, potem pa smo se preselili bolj na toplo pa se še sladkali, klepetali, igrali ... naš miško je poskusil tisti Dumbo (al bumbo user posted image ) stol ... ful lepo sedel noter (celi 2 minutki user posted image user posted image user posted image ), potem pa poskusil, če je užiten user posted image
s tamalim bratrancem in sestrično so se malo božali, lasali, lupčkali ... pa je naš miško še čisto malo premajhen za njiju ... bo čez par mesecev, ko bo na tleh malo bolj samostojen, že bolje user posted image
Ketrin, pa ti je uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim, da je kar nekaj čvekic prijavljenih ...  zdej pa, da vidimo, če bo čvek zalaufal user posted image drugače pa pod tuš pa k dragemu se gret user posted image

Ni nam dolgčas :)

Neposredna povezava do sporočila: 597
28.9.2008 21:24:10   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

No, pa sem se prebila skozi današnje pisanje!

Ketrin, user posted image user posted image user posted image user posted image srčno upam, da se te neprespane noči po sredinem cepljenju končajo in v primeru, da gre res za zobke, hitro pokukajo na plano.

Hvala... Mah sej bo... enkrat bo žeuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Trgatev-tudi jaz še nikoli nisem bila, bi pa z veseljem probala ... smo bili pa lani prvič na osmici, v času martinovega in smo se prav pošteno najedli in popila sem tudi 2 kozarčka rujnega, čeprav sem bila user posted image

No, potem smo zmenjeni za drugo leto... Ne bom pozabla.... Me moji vinogradniki vedno hecajo, da za na Martinovanje sem sposobna cel bus zorganizirat, za na trgatev pa komi en avtouser posted image user posted image Pa da vidjo hudiča naslednje letouser posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 598
28.9.2008 21:24:44   
NiLe

O, NiLe, čestitam tudi jaz.... da bi ti le uspevalo tako vsak večeruser posted image user posted image user posted image

Ja, fino bi bilo ... ampak mislim, da jih je danes burja dodatno zdelala user posted image user posted image , pa še vožnja ... tako da dvomim user posted image

Fotke pa...ja, sej sem rekla da se učimuser posted image user posted image Ne bom več...obljubimuser posted image .... Ja ne vem kaj naj nardim, da bi lahko na fotko kliknila za povečanjeuser posted image Nimam pojma...povejte ve, ki bolj obvladate....

Evo, pa ti je uspelo!!! Joj, kak cukr je tale Kajči user posted image !

Sestanek za plavanje: je jutri ob 17 in NE ob 16 kot sem napisala.... Jaz bom najverjetneje brez Kaje, bo babi servis za tisto urco na sporedu.... Se pol vidimo jutri, plavalke????

A vse boste solo prišle? Jaz pa ne vem, če bom imela varstvo ... bom probala neki zrihtat.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 599
28.9.2008 21:25:46   
Majček28
Evo Brina se je že oglasila in HB tokrat vse popapcala, iz obeh user posted image , upam da bo zdaj zaspančkala za par uric. Punce, hvala za vaše besede in res nisem mislila, da sem slaba mama, ampak ko jo gledam kako grozen joka se počutm grozn, da ji ne znam pomagat. Upam,da bo tega čimmanj.
A tud tolk lahko jokajo, da zgubijo zavest user posted image  No tega pa nisem vedla in mene bi verjetn kr kap...upam, da tega ne doživim.

Nile, user posted image user posted image user posted image  za spanje, pa če se ne motim je teb to že parkrat uspel in to vedno ko možeka ni doma. Se vid kdo je glavni user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......