NiLe
|
Čeeeer! No, danes je bila pa naša Tia prava tečkica, tako da upam, da ne bo kaj zbolela ali pa je morda na pohodu prvi zobek ... čez dan je spala 2x po 1h in 1x pol urce, drugač je pa kar neki žnarala ... Ven nisve šle, ker je res grdo pihalo in upam, da bo vikend lepši. Sem pa vesela napredka pri GH, saj je lepo pojedla sadno kašico: jabolko+breskev, pred kopanjem in dojenjem pa je dobila še riževo kašico in malo naribane breskve in je lepo teklo po grlu . Ko sem danes pospravljala sem pogledala v dnevnik od najstarejšega, kjer imam pri uvajanju GH zapisano, da je pri 6. mesecih pojedel že 3 obroke GH!! Malica: sadna kašica, kosilo: zelenjava+priloga, malica: sadje ali jogurt, dojenje samo zjutraj in zvečer (je pa res, da je bilo takrat uvajanje pri 4,5 mesecih, kar pomeni, da smo v 1,5 mesecu prešli na 3 obroke). Bomo videli, kako bo tokrat. Še malo komentarjev. Srečka; vzgoja oz. tabu teme ... jaz sem za to, da se otroku pove po pravici, saj to pričakujem tudi od njega. Če ne bo izvedel doma, bo pa kje drugje, tako da ... Mislim, da je Dašina mami preveč burrno reagirala . Drugače pa se pri nas ne skrivamo in sramujemo golote ... moja starejša dva sta najbolj vesela, če se jima pridružim v banji, ker potem počnemo vragolije - nazadnje sta me bombardirala s šprickoti, ki smo jih dobili na bazarju . Najraje pa imata, da ko se mi 3je banjamo, da nam oči prinese krožnik razvajanja: čokolado, krhlje jabolka, oreščke, piškote ... Speli; fino, da ni nič narobe z Martino. Pa prav rada bi videla njen lepi nasmešek. Novopečena; za zobek. Ketrin; ej, da ne boš zbolela ... kar lepo v posteljo, pa čajček + med!! Sinska; a kamin dobro dela ? Scorpio; hvala za idejo za razvedrilne naloge ... da jih poturim mojemu drugošolcu, ko mu bo dooolgčaaas. Posadka; včeraj sem ti pozabila napisati, da sem vesela, da imate spet mami doma in da je OK. Pa uživajte v trgatvi! Punce moje, današnje čiščenje me je zmatralo , zato grem počasi v "sleepland".