|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
16.11.2008 22:48:01   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Hej!

Srečanje? 24.11. hmmmmm bi se dalo 25.11.?

Sicer pa sem ZA! Ampak mal me datum jezi user posted image

Torek ne gre. Imamo mi plavanje. Razen, če ti prevzameš organizacijo. Samo potem midva pred 12 ne prideva... Pa sem ravno ugotovila,da imajo ob ponedeljkih, 2 uri za ceno ene. Tak da bi bil boljši tudi finančno. A ja akcija je le do konca meseca. Pa posadka lahko le v ponedeljek, če se ne motim...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
16.11.2008 22:51:02   
Krista28
Dober večer sočvekeuser posted image ,

Mi smo danes kar cel dan pohajali in je ful pasalo...Šmarna gora je osvojena. Sem bila ful vesela, saj je Kristjan prehodil celo pot gor in dol. Celo 10 min je bil pred mano gor....ja...jst sm mela eno peč za nosituser posted image . Je v avtu takoj omagal, sam da sem vrata zaprlauser posted image . Pri naših smo si kar kitajsko naroči, potem pa še na Dob po ene stvari k znancem in eto...nedelja minila...Smo pa v Pirničah parkiral ob cesti na pločniku in dobil obvestilo policije.user posted image user posted image ..ja je prišel drag izlet. Tako da veste, da je zdaj tam parkiranje problem in pridejo strici pogledat...parkirišča pa ni...user posted image

Nile, user posted image bravo za kruhek...če diši bo tud dober...tud jst doma pečem, pa se mi zdi da ta vonj tko domače naredi v stanovanju...njami...

Scorpio...se strinjam z nile...Tud men vsakič nekaj za vratom prišepne..."kaj pa ti čakaš"...Ampak ti kar vseeno lepo povej in bodi pridna...no saj to že si.user posted image ...

Majček, jaz materine dušice ne mažem. Pravijo da naj bi po stopalcih..mogoče je premočna za njeno kožicouser posted image .

Zamašeni noski:
Tudi mi pucamo noske...ta velik ima že ok - zaenkrat trkam...mala ima pa ful in do sedaj sem nežno z baby vacom sesala,ampak je šlo ful mal ven, ker se dere in se nosnice zaprejo...dons sem pa mal pobezala in je šlo fuul ven...bomo vidl jutri...ponoči je zgleda ni matralo..

Pogled na Lj s vrha
user posted image

Taxi služba za Nadjouser posted image
user posted image

Kristjanov šotor v dnevni...
user posted image

Lepo se spočijte in nočko...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
16.11.2008 23:08:45   
trnuljčica
Sem ravno ugotovila, da v planetu tuš Mb ponujajo bowling šele po 14 uriuser posted image . V Striku je bowling od 10 ih.  Bom jutri poklicala in se pozanimala direktno v Tušu...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
17.11.2008 7:33:18   
sasy20
Dobro jutro!

user posted image  naj vas prebudi v lepo jutro in še lepši dan.

Naš vikend je minil ekspresno hitro....seveda z malo tečke in veliko dobre volje. Samouspavanje nam še vedno ne gre in je tako dretje da je mami popustila, ker ga enostavno ne morem več poslušat....kako se dere. No noči ne bom hvala niti se pritoževala....ker je po tem vedno slabše...tako da to debato preskočim....
Kertin katero knjigo bereš zdej glede spanje...nisem zasledila...no sem bolj preskočila stare poste.... Bomo probal še kakšno novo metodo užgat...da vidmo če kaj pali.

Sicer zobkov še ni...pa čeprav si vsak dan rečem...joj dons je pa taka tečka da bo jutr sigurno zob zuni user posted image  ja pa ja....user posted image  bo treba še počakat....

Vsi slavlenčki vse naj naj...za naprej in za nazaj....user posted image

user posted image  za nove žagice, user posted image  za male tečke in user posted image  za mamice sončkov ki ponoči ne spijo....

Grem zdej ko je še mir mal za nazaj prebrat....pol pa zajtrk popapcat....

Uživajte...........

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
17.11.2008 7:35:29   
sasy20
uuuuu....končno zasijala je nova zvezdica user posted image ....matr sm čveka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
17.11.2008 8:22:06   
Isabellabina
Dobro jutro

Zunaj megleno in mrzlooooo

Otroci v šoli in vrtcu,jernej še spi,,jaz zajtrkujem in pijem kavico...

Sasy--user posted image za novo zvezdico

Zamašeni noski--boge ,boge,še bolj bogi vaše bebice.Sam po fiziološki in po vacu lahko uporabite nekaj kar bo vam in vašim bebicam blagodejno naredilo.Pa veste same na kaj ciljam ,ne bom spet na glas povedala,ker vem da niste pristašice tega ,sam če sebe in bebice rajši takole matrate pol pa jaz nič ne morem.Pa brez zamere!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
17.11.2008 8:24:54   
Krista28
Big mamma, kaj si imela v mislih? Pri nas sicer ni take panike, ampak še kaka stvar je sigurno za probat...

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
17.11.2008 8:36:17   
zolika
DObro jutro vsem...je bilo včeraj zvečer malo zatišja tukaj gori!?user posted image Ste vse gledale As ti tud not pado?user posted image

Trnjulčica: potem pa v ponedeljek - ampak najina udeležba ni 100%user posted image - se bova pa mooooooooooooooooočno potrudila! user posted image

Kam pa hodita z Svenom na plavanje? Fontana?

Našuser posted image pa sedaj, ko bi mogla it v MB, ker naju čaka prijateljica, SPI! Ko pa bi si tega želela jaz - pa NE!!! A ni to zanimivo! Spi z odprtimi usti....user posted image user posted image user posted image
Pride moja cimra iz porodnišnice s katero sva mesec dni drgnili posteljo v MB P in se nenormalno skonektali....user posted image Greva malo po trgovinah - potem se nama pridruži še ena, s katero smo se prav tako spoznali v porodnišnici in ima tudi nedonošenčka, da spijemo kavo in kako rečemo,....

Upam,da ne prikličemo dežja!? user posted image

Lep dan vam želim...

Se beremo zvečer!

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
17.11.2008 8:42:13   
Krista28
Noč, tako tako, mala sicer spala, dojenje 3x - ob katerih urah ne vem. Je pa dons spala v najini pojstli, ker se je njena nekaj razštelala in je potem nisem upala not dat spat. moramo dons popravt...mah jst sm bolj slabo spala, ker sem se skoz bala da jo bom kam ruknla s komolcem, pa pomendralauser posted image .....no zdele ona še drnjoha, Kristjan v vrtcu, ati v službi...

Pri nas je še ful gosta megla...upam da bo dan lep...

Lepo se imejte...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
17.11.2008 9:42:40   
tasyo
Daaan!

Evo, pa je vikend za nami. V soboto smo šli na izlet proti Ljubljani, malo zapravljali, se malo preluftali in mahnili nazaj domov, ker je dan čist prekratek. Včeraj pa smo šli na izlet v živalski vrt v Zagreb. Živali sicer ni toliko, kot v lj, je pa meni vrt veliko bolj všeč, ful je klopic, pa vse zeleno, pa okoli jezerce in park z velikim otroškim igriščem, ljudi je bilo polno, vozičkov tudi... In smo vsi trije zelo uživali. Lani se je najbolj dopadel emu, pa tudi nad levom je bila navdušena. Opice so jo pustile hladno. Prav zanimivo... Je bila ful pridna, na koncu je pa omagala in je prespala sprehod po parku. No, pa sej ji ne moreš zamerit. Ni pa nič cendrala.

Upam da se vsi zamašeni noski kmalu odprejo in bodo dnevi lepši, predvsem pa noči spet po starem.!!!

Pa seveda čestitke vsem slavljencem, tudi za nazaj. Mah, odkrito povedano, ne uspem več sledit... Sej skos nekdo dopolni še en mesec... Joj, babe, a veste, da bo zdaj zdaj tu čas, ko bodo upihnili prve svečke...

Srečanje - ne obljubim, da prideva. Ob ponedeljkih imamo pri nas namreč toooliko dela, pa po pravici povedano, se mi ne da okol hodit, če je vreme čisto zanič. Bom videla. Zaenkrat se ne dam na seznamček. Sicer pa mislim, da se boste imele fajn tudi brez naju.

Tako - Lana spi, jaz pa grem v miru spit eno kavico. Uživajte in se držite suhih ter toplih prostorov!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
17.11.2008 9:43:50   
aprilska34
IZVIRNO SPOROČILO: zolikaPride moja cimra iz porodnišnice s katero sva mesec dni drgnili posteljo v MB P in se nenormalno skonektali.... Greva malo po trgovinah

Zolika, pa ne mi rečt, da si bila ti z Lolo v sobi?

Dom je tam, kjer se lahko vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
17.11.2008 9:51:57   
aprilska34
No,v soboto smo se potepali po MB, v nedeljo pa po Ptuju. Tako lep sonček je biluser posted image . Drugače je vse po starem.

Trnuljčicameni je pravzaprav vseeno, če bowlamo ali ne, meni poleg moje strele tak verjetno ne bo uspelo user posted image . Samo da najdemo kakšen prostor, kjer nam bo toplo, da se spoznamo, malo počvekamo...

Kaj pa je s Tosjo, pa Nataša je tudi s tega konca, ne?

Ja, pa Barby pogrešam...Baaaarby! Lepo bi vaju bilo spet videt z Liouser posted image

Dom je tam, kjer se lahko vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
17.11.2008 9:57:30   
Jo@n
Jutro!
Preživeli smo noč, pucanje noska ob 12h, 2h in 6h, vstajanje malo čez 8 z 38 stopinjami. user posted image
Sedaj mu je vročina malenkost padla, zbijala je do 38.5 ne bom. Je pa bolj miren in ni jedel, le dojil se je. Nosek čistiva kar naprej, seveda ob glasnem protestiranju.

Če ne bo bolje, bom popoldne poklicala k P, če se morava priti pokazat.

Neposredna povezava do sporočila: 4538
17.11.2008 10:19:47   
tasyo
Jo@n, upam da bo vročina padla in ne bo treba do P... Pocrkljajta se, pa pridno noska pucat!!!! Ubogi Jakob...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
17.11.2008 10:32:25   
KatyMM
Pozdravljene, se že dolgo nisem oglasila. Ampak sem ravno prabrala od Kriste28 post in si nisem mogla kaj. Tole sicer ne sodi čisto na tale forum, ampak vseeno. Gre za parkiranje za na Šmarno goro. Sem namreč doma tam in se vsako nedeljo jezim, ker ljudje brezvestno parkirajo na pločniku, jaz moram pa zaradi tega z vozičkom sprehajati po cesti. Pločniki so za pešce in niso parkirišče. In parkirišče je, 500 m naprej, pri  Lipi, veliko, res pa je za plačati. In priznam, prav vesela sem, ko vidim policaje, ki popajo listke. Pa ne me zdaj narobe razumeti, ampak upam da boste kot mamice  z vozički razumele, da ni luštno hoditi po cesti, ko so pločniki zasedeni z avtomobili.

Pa lep dan vsem.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
17.11.2008 11:14:36   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Big mamma, kaj si imela v mislih? Pri nas sicer ni take panike, ampak še kaka stvar je sigurno za probat...

Big mama tudi mene zanima kaj si mislila... Res nimam pojmauser posted image Pa nimamo polnega nosa...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
17.11.2008 11:47:27   
trnuljčica
Tosyo sem ravno povabila na srečanje preko zs, saj nisem prepričana, če nas bere...

Kaj pa ti Nataša, pa seveda Celjanke, a čisto nobene ne bo?

Neposredna povezava do sporočila: 4542
17.11.2008 12:26:11   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

[
Vsem obmesečnikom pozne čestitke.

Napišite se katere bi lahko v ponedeljek 24.11.
Srečka
Trnuljčica
Posadka
Aprilska 34
Nile
Joan
Kekec in Mojca
Majček 28
Krista 28
Zolika

Neposredna povezava do sporočila: 4543
17.11.2008 12:49:24   
NiLe
Dan!

Preden odhitive v trgovino in na pošto, se pofočkam in upam, da ste prehlajenčki danes boljše in da so mamice poskrbele, da lažje dihate user posted image user posted image

Pri nas nič novega, 2/3 otrok je v vzgoj.-izob. ustanovah, MM bo danes cel dan odsoten, tako da bo pestro popoldne ... še dobro, da nimamo kakšnih hudih aktivnosti in se bomo doma igrali, kuhali, pospravljali ipd.

Imam pa eno user posted image glede srečanja: sodeč po slabem odzivu štajerskih aprilčic (prijavljene so le 4 user posted image ) - ali se je smiselno dobivati v MBju? Ne vem, samo razmišljam ... sem mislila, da je to super priložnost za vse, ki še niso uspele priti na eno izmed naših srečanj, sedaj pa je vse tiho user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 4544
17.11.2008 15:12:19   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Imam pa eno user posted image glede srečanja: sodeč po slabem odzivu štajerskih aprilčic (prijavljene so le 4 user posted image ) - ali se je smiselno dobivati v MBju? Ne vem, samo razmišljam ... sem mislila, da je to super priložnost za vse, ki še niso uspele priti na eno izmed naših srečanj, sedaj pa je vse tiho user posted image user posted image

Ja saj to tudi mene skrbi /jezi.... Ker če bodo začele deževati odpovedi v pon  bo zgledalo grozno... Saj se trudim v tem zvodniškem posluuser posted image , je pa težko....user posted image user posted image user posted image   Ve povejte, če ste pripravljene priti v Mb brez udeležbe večine Štajerk... CELJEEEEEEEEEEEEEEEEE

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
17.11.2008 15:19:11   
trnuljčica
Ko boste odgovorile na zgornje vprašanje in če bo odgovor DA, vam moram sporočiti, da bo potrebna menjava lokacije. Če seveda ostane bowling, saj ne v Tušu , ne v Koloseju v Mb ne nudijo te dejavnosti v dop času. V Tušu je od 14 ih, v Koloseju pa je od 17ih. Kar nam ne ustreza, zaradi večjih otrok... Tako, da bi moral biti Strike. Imajo bowling, restavracijo, parkirišče, igralni center, baruser posted image ... Lahko si pogledate na netu.
http://www.bcstrike.si/_bowling.php

Neposredna povezava do sporočila: 4546
17.11.2008 17:05:16   
SpeliG
En user posted image  vsem prehlajenčkom, sem zasledila da so spet prehladi na pohodu. Pri nas hvalabogu že en mesec nismo zalaufali sesalca v ta namen in upam, da se ne hvalim prekmalu...

Mi smo sicer dobro, noči mirne, mala je v soboto izrekla magično besedo MAMA, kar pa je najlepše, že kakšen teden  ve, da sem to jaz. Po mojem bo bolj hitra pri govoru kot pri gibanju (tam je prelenauser posted image , čez jezik jo je pa dost, po žensko) in jo zdej učimo kako se kakšen predmet imenuje. In se mi je zdel čist tumač, da je vedela edin kdo je Tara- user posted image . Sva ji malo razširila obzorja in zdaj ve tudi kdo sta ata in mama, pa lučka. Nameravam ji uvest skutke in jogurte, kot mi je tut svetovala P., čeprav tukaj berem, da so vam nekaterim rekli po 8. mesecu...Bomo probal, sej lahko tudi nehamo, če bo kaj narobe.
Tako sem ji včeraj dala v njeno zelenjavno  brozgo žlico kisle smetane in je bila ful navdušena in zaenkrat zgleda OK.

Sicer se ful potepava, veliko sva uzuni, Martina je pač mal bolj zadekana in greva v vozek, ima prav fajn rdeč nosek potem.

Bravo za vse obmesečnice, nove zobke (Miha, hitro še kakšnega novega dobit, ker te sicer naš mali zobatec prehiti, imam močan občutek, da dela na še dveh novih zobkih...), pridni Hani na poroki, pridni Lani v ZOO-ju, ...Ma sej so vsi pridni, sej so aprilčki ,ne?!

Fajn bodte!

Neposredna povezava do sporočila: 4547
17.11.2008 17:21:12   
Ketrin
Dober dan...

Madonca, dnevi so res prekratki za vse.... danes sva bili s Kajo z 2 nosečkama... iiiiii, kok je to lepo.... te trebuščkiuser posted image Oddali sva vse premajhne cunje, ene vrnili, druge dali na posojo...tko da je soba spet pospravljena... no, ja... dobili pa 2 novi škatliuser posted image

No, pa še par komentarjev....

Avtomobili na pločniku .. tud mene to blazno jezi... tudi po Celovški so parkirani tko da morš po cesti hodit, ki je zelo prometna... po drugi strani pa... ko sem šofer se mi zdi pa nenormanlno premalo parkirišči in tudi sama včasih parkiram na pločniku....

Srečanje: naju najverjetneje ne bo... če sem iskrena se mi ne da vozit do MB... pa brez zamere... pa še udeležba ni bog ve kako številčna... pa še sneg napovedujejo, pa popoldan imamo še en RD... no, ja.... skratka vržite kako kuglo še zameuser posted image

Bigmamma, pojma nimam kaj si s tem mislilauser posted image Razmišljam, razmišljam, pa mi nič ne kapneuser posted image Pa HB nimamo zamašenega noska....

Majček upam, da se Brina čimprej pozdravi, ker zdele pa tole pri vas že kar mal dolg traja, ne?

Joan, upam, da ste spravili ven celga hudiča in bo današnja noč dobra.

Scorpio, pridna, si... kaj čem druzga rečt... Pa super za žurko... jaz imam prvo novoletno 5.12 in bo Kaja prvič ponoči pri moji mami... Jaz pa najbrž na stand byu pri telefonuuser posted image

NiLe, bravo za kruhek

Sinska super za poroko

Roberta čestitke za Liamov prvi zobek pa da je tako priden... pa da uživaš v dojenju in nasploh

Posadka, sožalje še v mojem imenu, čeprav pozno....

Hmmmmm, kaj še... ne vem.... Kaja spi, pojedla veliiiiiik polente in korenčka, zdaj pa jo čaka mlečna kašica, ne vem še katera, sem bla včeraj v nabavi in kupila kar nekaj novih okusov...

Tasyo... se navezujem na tvoj post glede tele bolezni na c, k pojma nimam kako se ji reče, kaj šele napišeuser posted image user posted image Ne vem zakaj povsod prodajajo kašice z glutenom in so od 6 meseca dalje... Najbrž ne kr za brez veze.... Tko da, po moje brez skrbi....

NIč, grem mal pospravit in počakat da se lumpa zbudi... Aja, sem pozabila povedat, da se nama je včeraj Kaja prvič "izgubila" Se je iz igrišča pripuzala v rikverc prestavi in se dobesedno bočno parkirala med kavč in foteljuser posted image user posted image

Lep večer, če se slučajno ne javim več, pa mirno in lepo noč....

Neposredna povezava do sporočila: 4548
17.11.2008 18:48:15   
lepa posadka
Dober večer drage moje.

Danes dopodlan sem se že enkrat priklopila, pa ni zneslo niti dveh strani prebrat... Sedaj pa se moji polhki prekopicujejo spodaj... jaz pa sem si vzela spet 10 minut za rr :-))) Naklofale ste veliko.

Naš vikend je bil kratek in po svoje tudi dolg. Bil je delaven in po drugi strani tudi lenušen. Bil je vesel in na nek način tudi otožen.

Mah, saj je že ponedeljka konec, jaz pa se še z vikendom hvalim :-)))

Torej... mi smo kar zdravi (smrkeljki so itak vedno na pohodu - če ni pri vseh, vsaj pri enem), noči so kar neki, živahni hudo - Tomaže bo res očitno samo še hujši karakter... miga, da ga včasih še v naročju tečko udržim... šiba povsod (Ketrin... čestitke - tudi ritensko šteje!), sedaj se veselo dviguje v postelji, namesto komunikacije uporablja huronske krike... Tako, statusu primerne akcije :-)))) Razmišljam, da bi uvedla stajico - imam eno kar veliko še od ta prvega... morda bi se v njej malce bolj umiril in zaigral, ker drugače takoj leti na stopnice, potem pa se pri ta drugi zagozdi in ne more ne naprej ne nazaj... Pa predali oz. njihove kljukice so postale hudo zanimive in vsi ti moderni predali, ki tako lepo tečejo so prava stiskalnica drobnih prstkov... No, počakajmo, pa bomo potem ukrepali. Tako... še vedno nam ni dolgčas in za nekaj časa še ni videti teh težav.

Imam pa ta teden še en drug projekt. Moj brat praznuje v sredo Abrahama in imamo v nedeljo žurko. Jaz do sedaj še nisem bila na nobeni žurki ob Abrahamu. Od kdaj imajo tako mladi Abrahama? NO, kakorkoli že... če ima kdo kakšno idejo za kakšen štos... na dan z njo. Mi bomo z vsemi nečaki pripravili malce glasbenega programa... pa en filmček z raznimi starimi fotkami pripravljam... potem mi pa zmanjka. No, le vkup s predlogi :-)

Tako... vsem privoščim eno veliko porcijo zdravja, veliko mirne krvi, pa vsem novim zobkom... veliko zdrave hrane za prežvekovanje :-)))

Obmesečnikov je bilo kar nekaj te dneve... same vrle punce in fantje:
 user posted image  VSE NAJBOLJŠE!

Big mamma je verjetno predlagala, da namesto fiziološke, uporabite Operil. Jaz uporabljam fiziološko in redno zalivam. Operil vzamem v roke, ko zadeva dobi malce gostejše agregatno stanje :-))) Po mojem se ob prepogosti uporabi Operila sluznica poškoduje... Vsak po svoje.

Bodi dovolj... vsem eno mirno noč.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
17.11.2008 18:52:17   
lepa posadka
Krista... boš 20. spet kaj po Hoferju hodila?

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Isto ime?
Jaka RR

Sam sem razmišljal, da bi imel otrok isto ime kot jaz. (ga nima ;)) Kaj meniš ti?

Jasno. Janko III. vedno užge ;) (6%)

Ne. Totalno nekreativno. (90%)

Če je istega spola. (4%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!