scorpiogirl
|
helow da me ne bote čist pozabile sicer komentiranja ne bo, ker je ementaler čist luknjast (no, sira že skor ni več) ... ma ja, kljub temu, da zna mali zabluzit kakšno noč, pa žurat nisem več navajena ma, imam dela, da se ven ne vidim (faks, kaj pa drugega), pol grem pa še žur rihtat ... kje mam pamet, res ne vem je blo "treba" včer, ker imamo drug vikend že eno praznovanje, pa jst odpadem k knof od gat ... pol je pa itak že veseli december, pa ni za mislit, da bi lahko bando skupi zbobnala mali je pridno spal smo praznovanje naredili kar pri mojih (imajo dost veliko hišo, da smo se imeli kam dat, pa da nismo lih vseh motil) ... z dragim sva pila pa čvekala (no, tud jedli smo), moja mami je pa malega pedenala je prov pasal ... no, ko sva se spravila spat, sem ga pa jst prevzela ... je mali res lepo spal, samo je MM zgleda preveč spil in je blo brundanje tolk glasno, da nisem mogla zaspat zraven ... zdej pa namest, da bi spala (MM vleče kitico), pa na čarunalniku visim ... RR je samo za intermezzo, moram seminarsko dokončat ... mali pa hoče iz stajice pobegnit dobro, da ima majhne luknjice, da res ne more kar čez splezat (pleza ko opica), mi smo imeli take luknje v stajici, da je lepo noga šla noter dost čvekanja, grem delat ... sej prebrala sem vas, sam komentarji so pa v vinčku ostali (pa ga sploh ni blo tolk) aja, hvala (v Nalovem imenu) za čestitke ... čestitke tud obema puncama za včerajšnjo obmesečnico pa današnjim fantom zdej pa res treba delat čeprav se mi ne da