Roberta69
|
Hojla! Vidim, da vam bodo škratki zdaj, zdaj ušli Mi smo super... Včeraj (no, to ni čisto jasno) je škratku naplan pokukal prvi zobek (enka levo spodaj) in najbrž ne bi vedeli, dokler se ne bi že res na veliko šajnal... opazila ga je moja profesorica s faxa (sva jo srečala v enem trgovskem centru), in pravi:" A ima že zobek?, jaz pa, "Ne nima še nobenega", in me prepričuje, da ga že ima in potem ga zagledam... mi je bilo kar malo nerodno. No, kakorkoli že, dobil ga je izgleda brez kakšnih posebnih kolobocij. Drugače pa nobenih posebnosti, edino vsak dan se bolj stiskava in sva si bližje . Zna bit pa tale moj škratek en velik scrkljanček, se še tako rad doji - mene pa zaenkrat nič ne moti - ostale reči je nekako brez pravega ritma (to je moja krivda, ker če je GH glih pri roki mu jo dam, če pa ni, je pa joška čisto zakon ). Sem pa opazila, da tudi recimo par žličk GH-ja dnevno odtehta toliko, da do naslednjega obroka komot zdrži 3 ure. Sem se pa zdajle parkrat matrala in stiskala svoje zize kot kakšna krava (za kašice), potem je pa frajer okusil le kakšno žličko , tko da sem danes kupila kar eno adaptirano mleko in najbrž ne bo nič hudega, če bo namesto nekaj kapljic mojega v njegov želodček romalo nekaj nemamičinega. Sem ga pa naštudirala frajerja, da ga je treba kar malce "izstradat" potem pa poje kar za orng obrok, čeprav ga čez mleko še vedno ni . Mi je pa več mamic razkrilo, da so bili njihovi dojenci (za razliko od drugih) manjkrat oz. skoraj nikoli bolni. Naš ata je danes pobegnil na koncert (bivša juga mu je zakon), jaz sem pa glih razmišljala, da se tut slučajno ne sekiram, ker dobesedno nikamor ne grem (lajf in podobno). Si niti ne predstavljam, da bi "uživala" na koncertu, ker bi se sekirala, da se je sonček zbudil in joka... Če bi bil na flaški, bi bilo morda lažje, tako si pa sploh ne predstavljam, kako bi to zneslo, še sploh ponoči, ko se zbudi za slabih par minut, da posesa malce mleka, še to napol v snu, in spi dalje. Moj čas za nematerinska opravila še ni napočil . Koristno: DOMAČA ZDRAVILA Imejte se fajn!
|