JABOLKO3
|
Živijo! Sem sedaj malo za nazaj prebrala, torej, nekaj prehlajenih, nekaj z novimi zobki, nekaj jih obvlada nove telovadne prvine... po starem, čeprav je vse novo, ha ha... Tudi Jure ima drugi zobek, od sobote! Pri nas je pa sedaj ritem nekako takole: tri dni ponoči slabo spimo, podnevi pa menjava razpoloženja, spanje zelo na kratko, pa dojit, pa ne dojit.... in v ustih se zasveti nov zobek, nato tri noči bolj ali manj prespimo, čez dan je pravi sonček, kar počasi preide spet na 'slabe' tri dni in spet je tu nov zobek.... trenutno smo spet na začetku 'slabih' dni. Pa kašlja, da se kar davi in bruha zraven, sva bila v petek pri P in je rekla, da ni nič slišat ali videt in da bo minilo.... Danes dopoldne sva dobila obisk dveh aprilčic, mamici sva malo počvekali, mladička pa sta se bolj vsak zase držala, no, vsaj Jure ni pokazal kaj dosti zanimanja za mlado damo, dokler se ni v njegov avto usedla.... Popoldne smo pa izkoristili za šoping, ker je ati enkrat za spremembo prišel malo prej s šihta in sta večja dva dobila zimske čevlje - ta nakup je bil že res nujen, potem smo si pa še avtosedeže za Jurčka ogledali - sem namreč ugotovila, da stane preoblačenje našega starega sedeža od 60€ navzgor, poleg tega pa je star 7 let in kar se varnosti tiče zelo slab, pa sva se z MM odločila, da pri taki stvari ne bova šparala, tako je danes že stekla akcija... moram povedat, da je v Kinga tako lepo pasal, pa tako se je dobro počutiv v njem, da sva ga že skoraj kupila... no, potem sem kontaktirala še našo poznavalko trenutnih razmer na tem področju in mislim, da bo do konca tedna sedež naš...samo sedaj rabim pa še voziček marelo, smo tudi malo pogledali danes.... Kaj je sedaj s srečanjem v Mb??? Pa tako se je Trnuljčica trudila z organizacijo! IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Jabček... ti se pa dobro spočij... pa imejte krasen vikend. Jaz se dostikrat spomnim tvojega predloga za izlet na Ptuj... če nas kdaj prime, te pokličem, pa gremo skup? Z veseljem, vsekakor pa moramo ujeti en lep sončen dan. No, pa lahko noč.
|