|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
15.11.2008 23:22:20   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Trnjulčica--kako tebi piše da si odsotna poste pa vseeno pišeš???Ma me firbec matra!

ona je v ilegali user posted image user posted image user posted image ....ima v profilu označeno naj je ne prikaže da je logirana....vojažerka ni kaj user posted image

Ti ti ti....no pa sem zdaj nekaj novga izvedlauser posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
15.11.2008 23:23:40   
Isabellabina
Nočko Jo@n,jaz vas tud zapuščam ,grem še pod tuš.

Dobro spite.....

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
15.11.2008 23:24:30   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Trnjulčica--kako tebi piše da si odsotna poste pa vseeno pišeš???Ma me firbec matra!

ona je v ilegali user posted image user posted image user posted image ....ima v profilu označeno naj je ne prikaže da je logirana....vojažerka ni kaj user posted image

Ti ti ti....no pa sem zdaj nekaj novga izvedlauser posted image

Ja, takrat ti taki Sherloki kot je naša Joan na kaki drugi strani nič ne morejouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4503
15.11.2008 23:25:14   
Majček28
BM tudi tebi mirno nočko...pa če že mora J dotnkat naj to naredi čimmanjkrat

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 4504
15.11.2008 23:47:47   
Majček28
punce moje, ker ste tko zgovorne, da ne morem več sledit user posted image  se odpravljam v mižule

nočko user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
15.11.2008 23:59:33   
Krista28
Lahko noč, in čim mirnejšo noč...mi smo imel intervenco vmes - beri dojenje...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
16.11.2008 7:48:43   
clericv6
Dobro jutro! user posted image

Najprej:

Jakob, Sven in Miha vse naj naj!!!!! user posted image  Danes so pa sami fantki user posted image .

Mi smo imeli super noč, še ob 5h ni pojamrala za dudo user posted image . Je pa zato zunaj taka megla, da bi šla najraje nazaj spat. No, mogoče bo pa še sonce...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
16.11.2008 8:11:25   
Ketrin
Dobro jutro...

Najprej tole, da ne pozabim user posted image Jakob, Sven in Miha vse naj naj!!!!! Fantje pridni bodite in ubogajte mamiceuser posted image user posted image

No, mi smo prišli iz balkana, zato nisem nič nazaj brala, vidim da prav veliko strani niste naklofale, morda še vse preberem, če bo le časuser posted image

Drugače pa današnja noč, in včerajšnja in predvčerajšnja spet user posted image user posted image user posted image Tudi nedeljsko jutro. Ob 6 že budnica z jokom in ne in ne in ne se potolažit, kaj šele nazaj zaspatuser posted image

Mah, kaj čem razglabljat.... saj bo...

Nič, grem v intervencijo, spet neki v postli nagajauser posted image

Lep dan....

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
16.11.2008 8:51:18   
NiLe
Jutroooo

user posted image

evo, ena kavica in nekaj sladkega za začetek nedeljskega dne ... upam, da se megla razkadi in nas sonček razveseli. Po napovedih vremenarjev, nas čakata dva sončna dneva, potem pa mraz in ob koncu tedna celo sneg user posted image

Vsem današnjim slavljenčkom čestitam: JAKOB, SVEN in MIHA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... sami fejst pobje user posted image user posted image user posted image

Pri nas je še vse tiho, jaz poslušam ropotanje pomivalnega in sušilnega stroja in pijem svojo jutranjo kavico user posted image ... Noč je bila OK ... Tia je imela en nočni postanek in en jutranji malo čez 6to, ko sva se dojili, premetavali in se hecali, ko sem jo hotela uspavati nazaj, pa sem ugotovila, da je čist premočena, zato sem jo celo preoblekla in je lepo zadrnjohala nazaj. Lea pa tolče že 13 uro spanja ... jah, kdor čez teden štrajka, mora pa čez vikend not prinest user posted image user posted image user posted image ... aha, evo očitno je ugotovila, da jo šinfam in se že oglaša iz sobe user posted image

Vsem želim en lep nedeljski dan, uživajte in se naužijte sončka!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
16.11.2008 9:30:45   
Krista28
Dobro jutro user posted image user posted image ,

Pri nas že pozajtrkovali, Nadja še spi in se odpravljamo k mojim pa na Šmarno goro...upam da bom zmogla pot s štorkljo...kja, mam že svojih kg velik za nestuser posted image

Aja, noč je bila ful dobra, Nadja- dojenje ob 11.30(sva šla z mm takrat spat),  1h in 7h, Kristjan spal celo nočuser posted image .

Nč fajn bodte....

Fantom vse najboljše...

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 16.11.2008 9:31:02 >

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
16.11.2008 10:07:53   
resnično srečna
eto nas...ni Iza ziza je pa danes rekord tolkla...je madam spala do 8.30...bujenje je bilo pa eno ob 3eh...pa eno okrog 6 ure...no da ne bomo malenkostni...je madam šele okrog 21.30 zaspala nazaj...nam je že ob 18.30 skliznila spat in se okrog 21ih prebudila...

no ja...zdajle smo jo pa s5 dal v posteljo...je tečna vsem in še sama seb...pa okico bo na prstku pustila...

Ketrin a ti si pa že nazaj?

jah to da si nazaj je super...to da je bila pa Kaja spet tečka pa veliko manj super...ampak sej veš...zagotovo so zobki he he...

mogoče ji pa čevapčiči niso sedl?...mah ta tud nima pojma kaj je dobro...jaz bi za eno dobro tufahijo zdejle ubijala...

ampak si je moj predragi zaželel pizzo pa jo bo dobil...je že letel po sestavine...in naju doma pustil...

pa izkoriščam zdejle čas za brskanje po kulinariki...če bom že pečico kurila se spodobi, da še malo preverim kaj bi za posladek po pizzi v njo vrgli...se mi lušta sladko...Lepa posadka pa še pitinega recepta ni razkrila...no ja ji oprostim, ker vem da je ludnica...slabo vreme pa vsi doma...jih je gotovo kam gnala al pa pospravljajo...

Iza bo pa jedla...khmmm nimam pojma...za kosilo zelenjavo...pa bo polente še malo zraven dobila...za malico sadje...kaki z banano...en odpira en zapira kombinacija je pa sladka na kvadrat...

ma pa šmrklja novo foro...ko jo jest hočem s hrano futrat noče jest in kaže da bi se dojila...pol pa dam najdražjemu žlico in ona lepo je...šmrklja izsiljevalska...kdo jo bo pa čez teden hranil?...Nerol...pa da vidmo...

eh grem si še mal ok na TVju spočit...

dokler je še mir v hiši...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
16.11.2008 10:58:41   
Jo@n
Jutro!
Naša noč je bila user posted image , smo vstali 4-5x (pozabila šteti). Če povem, da je ob pol petih zjutraj laufal sesalec, vam je vse jasno...  Malemu se po nosku nekaj packa, sem in tja ima svečko, še doji se težje. Kot kaže se je na včerajšnjem potepanju malo prehladil. Vročine zaenkrat ni, za obmesečnico (hvala vsem za čestitke) pa bo dobil nekaj dcl v nosek user posted image .

Goveja župca je že kuhana v ekonomu, zraven bo tenstan krompir, pa govedina in solatka. Za sladico bom pa kar rolado naredila, me je danes v nedelu tako premamila.

Mali princ je malical kašico iz jabolka, ringloja in banane (je bilo prekislo), za kosilo bo piščanček in zelenjava, popoldne pa nekaj mlečnega.

Želim vam lep dan, mi bomo verjetno kar doma, se bom z likalnikom sprehajala.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
16.11.2008 11:24:06   
Isabellabina
Dober dan še od mene

Naša noč---flaša mleka s kosmiči 240 ml ob 01.00 in ob 05.00 takrat tudi previjanje ima zdaj to uro naštimano za veliko potrebouser posted image user posted image ,potem pa sem ga nazaj uspavala in je zaspal do 7.30,ja ni kej, nimam se kaj pritoževati, zdaj že tri dni lepo panča,upam da bo tud naprejuser posted image

Vsem fantom user posted image user posted image user posted image za obmesečnico

Naše sem pa poslala u Obi-ja,da mal prešnofajo kolk bomo kaj pustil e za mrežo za pesjak,pa mam mal mir.
goveja juhica je že skoraj kuhana,čakam da se ekonom odpre,nudeljčki so tud že kuhani ,tajam goveje zrezke--bodo v omaki s poprom,zraven riž in kitajsko zelje.Sladice pa danes ne bo imajo puding u hladilnikuuser posted image

Popolldne pa imam čistko u avtu,ma tale dež prinese tolk peska v avto ,da je takšen kot en mini peskovnikuser posted image user posted image user posted image ,no na čevlje se prime pesek in mi ga veselo nosimo v avtouser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
16.11.2008 16:59:20   
scorpiogirl
helow user posted image

da me ne bote čist pozabile user posted image sicer komentiranja ne bo, ker je ementaler čist luknjast (no, sira že skor ni več) ... ma ja, kljub temu, da zna mali zabluzit kakšno noč, pa žurat nisem več navajena user posted image
ma, imam dela, da se ven ne vidim (faks, kaj pa drugega), pol grem pa še žur rihtat ... kje mam pamet, res ne vem user posted image je blo "treba" včer, ker imamo drug vikend že eno praznovanje, pa jst odpadem k knof od gat ... pol je pa itak že veseli december, pa ni za mislit, da bi lahko bando skupi zbobnala user posted image
mali je pridno spal user posted image smo praznovanje naredili kar pri mojih (imajo dost veliko hišo, da smo se imeli kam dat, pa da nismo lih vseh motil) ... z dragim sva pila pa čvekala (no, tud jedli smo), moja mami je pa malega pedenala user posted image je prov pasal ... no, ko sva se spravila spat, sem ga pa jst prevzela ... je mali res lepo spal, samo je MM zgleda preveč spil in je blo brundanje tolk glasno, da nisem mogla zaspat zraven ...
zdej pa namest, da bi spala (MM vleče kitico), pa na čarunalniku visim ... RR je samo za intermezzo, moram seminarsko dokončat ... mali pa hoče iz stajice pobegnit user posted image dobro, da ima majhne luknjice, da res ne more kar čez splezat (pleza ko opica), mi smo imeli take luknje v stajici, da je lepo noga šla noter user posted image

dost čvekanja, grem delat ... sej prebrala sem vas, sam komentarji so pa v vinčku ostali (pa ga sploh ni blo tolk) user posted image
aja, hvala (v Nalovem imenu) za čestitke ... čestitke tud obema puncama za včerajšnjo obmesečnico pa današnjim fantom user posted image user posted image zdej pa res treba delat čeprav se mi ne da user posted image

Ni nam dolgčas :)

Neposredna povezava do sporočila: 4514
16.11.2008 17:12:24   
Isabellabina
Uh je zunaj ratalo hudooo mrzlo.
Avto je spedenan ,no vsaj to noč bo lep ,ker jutri zjutraj ga spet čaka ena banda k nč ne zna merkat ,da bi bil avto bl čistuser posted image user posted image user posted image

Scorpio---le bodi pridna ,pa le javi se včasih in poročaj kako vama gre!

Zdej bo treba pa počas prpravt večerjo in se počas zvrstit za kopanje,pri nas je ob nedeljah kopanje druge dneve pa tuširanje--se pravi da se ob nedeljah malo bolj razvajamo ,sam vode gre mal več ,pa časa tud,pol pa en druzga podimo vn iz baneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
16.11.2008 18:03:13   
sinskaT
Ja madonish punce, sploh ne morem na tekoče pridet z vami...mislm no, zgleda da ima noč res svojo moč, ko tko fajn klepetate ob večerih user posted image .

Da javim kako smo vsi3-je uživali na poroki, prav fino je bilo...mala je bila glavna atrakcija, sem jo  morala kar mal nazaj držat, da ne bi bila nevestica preveč huda user posted image . Celo spala je ob vsem đumbusu, zvečer sem jo peljala domov (hvalabogu smo blo kar v bližini) in je lepo spala dolgo v noč. Seveda je bila moja mami za varuško, čisto navdušena, ker ni bilo nč dela z njo..in je mela lepo filmski maraton haha.

Da ne pozabim, Hana čestita vsem obmesečnikom, pridni bodite in predvsem zdravi! In Liam bravo za zobek! user posted image

Da vam povem, v petek sva morale s Hano na vrat na nos letet na pregled UZ ledvic, ker naj bi bil urin malce slabši. Pazi to in zato je bilo treba it slikat!!!!!!!! Seveda sva se načakale, še dobr da je Hana vse skup vzela za pustolovšino in se je temu primerno vedla - prava faconarka, jo je ena nosečka kr mal ugrabla in jo cartala, ona je pa tko uživala user posted image . No,d a zaključim to zgodbo..dr. je rekel, da je vse bp, da sploh ni nč narobe in kaj se gre moja P. Ju3 grem nazaj k moji P in se mal zbunit kaj je zdaj to. No kraj balade....važno da je moja mala zdrav ko user posted image .

Avtosedež - čeprav je naša bolj atletski tip (pod 8kg), jo že kar težko dobim v jajčko..in posledično ne mara dolgih voženj, razen če sem jaz zraven seveda..tko da nevem kako bi speljala izlet na Štajersko.....

Posadka...iskreno sožalje.

MM že kliče naj se jima s Hano pridružim v banji. Se beremo, lepo se mejte!

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 4516
16.11.2008 18:34:00   
zolika
Samo na hitro vas pozdravim...smo se vrnili iz vikenda v Moravcih - smo si malo privoščili razvajanja v troje user posted image

za nazaj ne bom brala - sklepam da sem zamudila fajne debate!

Vsem obmesečnikom ČESTITKE!

Srečanje Štajerska - sem kaj zamudila?????

lp

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
16.11.2008 20:03:00   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Zolikaaaaa

Kekec in Mojcaaaa

BOWLING- PRIDETA?

Evo takole sem te klicala...user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
16.11.2008 20:03:44   
trnuljčica

[
Vsem obmesečnikom pozne čestitke.

Napišite se katere bi lahko v ponedeljek 24.11.
Srečka
Trnuljčica
Posadka
Aprilska 34
Nile
Joan
Kekec in Mojca
Majček 28
Krista 28

Neposredna povezava do sporočila: 4519
16.11.2008 21:23:57   
NiLe
Čer!

Zgleda, da ste danes vse čveke že omagale, saj je pravo zatišje user posted image ... tud jst razmišljam, da bi si zdele privoščila eno kopel in zgodnji odhod v posteljo ...

Mhmmm, po stanovanju se širijo vonjave  po sveže pečenem kruhu - ja, se moram pohvaliti, da je to prvič in upam, da mi je ratalouser posted image user posted image . Diši lepo, če je pa užiten, pa poročam jutri.

Sinska; user posted image user posted image za Hano in uživanje na poroki.

big mamma; tvoj avatar je pa toooolk cort ... men so prinašalci tko lepi kužati user posted image
Roberta; user posted image za Liamov prvi zobek!!

Scorpio; ti si pa tud tolk pridna s študijem in mi vsakič, ko pišeš o pisaju seminarskih narediš do tega, da imam slabo vest ... joj, kdaj se bom jazl brcnila v rit in dokončala, kar imam na lagerju user posted image

Jo@n; upam, da nisi obležala in da si danes zaužila ćim več vitaminov in čaja.

Tolk za zdej ... mogoče pridem čekirat, mogoče pa tud ne user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 4520
16.11.2008 21:57:49   
Jo@n
Čer,
pri nas bo kot kaže pestra noč... Že cel dan tankamo fiziološko in laufamo sesalec, mali princ je že od osmih v postelji, pa se je do sedaj najmanj 10x zbudil. Nosek pa dela hrk, hrk... ga sčistiva, je mali čisto koma, potem pa ne more nazaj zaspat oz. se takoj zbudi, spet s polnim nosom ali svečko. Tudi doji se težko... Ah, bo že, samo da ne gre na ušeska. Prejle sem mu dala še malo sirupa, morda bo potem kaj bolje zaspal.

Ob vseh teh kolobocijah sem že pozabila, da tudi mene praska grlo.

Lepo se imejte in dobro spite.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
16.11.2008 22:03:19   
Majček28
čer....hm kakšno zatišje...upam, da je to posledica cartanja user posted image

MM je na hokeju, ga pričakujem pozno, Brinček spančka pa nespančka....tko kot že zdaj 2 noči in mislim da bo dons ta tretja user posted image  Pa iz noska se ji mal cedi al se ji pa čist zabaše in potem mami prvleče fiziološko in akcija z dretjem je obvezna....sej ven spravm fullll ampak samo za par minut z vakom pa nč ven ne spravm....A je možno da se ji je zdaj odprlo pa gre ven, ko sem jo začela z materino dušico mazat?

Krista, Nile, vidve obe uporabljata od Justa materino dušico...Brina je dobila po prsih, tam kjer jo mažem, mal pikic...a naj neham?

...evo, se že neki iz sobice oglaša...pa šele 10 je ura user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
16.11.2008 22:06:38   
Majček28
ooooo Joan, očitno smo na istem user posted image

upam da vsem mine čimhitreje, da se noski čimprej odmašijo pa da mirne nočk čimprej pridejo

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
16.11.2008 22:12:45   
Jo@n
Majček, upam da bo šlo Brini na boljše.

Tudi jaz ga mažem z materino dušico, čez dan sem ga malo pod noskom, zvečer pa še po hrbtu in prsih ter po STOPALIH. Morda vse spusti in Brino namaži samo po stopalih. Druge ideje glede pikic pa nimam. V bistvu tudi našega nisem videla pod pižamo odkar sem ga namazalauser posted image . Je bilo pa res malo kreme. Pa olje 31 sem dala na robček in na tla ob postelji. Cela spalnica lepo diši, morda mu pa zato tako iz noska teče. Se mu pa prozorno poceja, in gre potem z vacom ven, samo kaj ko je user posted image  potem takoj zamašeno nazaj in ga moti.

Če bo še pestro, mu bom naslednjič kar večkrat v isto nosnico nabrizgala, da se res dobro spere, mogoče potem zaleže za dalj časa. Dere se tako ali tako.

Želim ti mirno nočko. 

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
16.11.2008 22:14:14   
zolika
Hej!

Srečanje? 24.11. hmmmmm bi se dalo 25.11.?

Sicer pa sem ZA! Ampak mal me datum jezi user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ideja za posel
nada56

Radi bi sli na samostojno podjetniško pot, pa nimate primerne ideje. Bi si pomagali s seznamom izdelanih idej na internetu in za to placali?

če se odločas na svoje moraš imeti idejo že v glavi (68%)

če so ideje realistične in dobro razdelane bi tudi plačal za informacije (18%)

za dobro idejo bi placal do 20 eur (4%)

plačal bi za več razdelanih idej do največ 30 eur (4%)

internet je odličen vir informacij, a zaupal bi previdno (7%)

Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!