|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
14.11.2008 23:34:52   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

v nedeljo bo pa spet žur.

tota Štajerka ga bo spet cugala he he...eh Jabi uživajte...srečno pot...pa mami spet kak nasvet daj...ne ne...fotra mal romantike nauči...ampak sej vem...starih oslov se nič ne prime 8ej to je pregovor...vem da tvoj oče ni osel...daleč od tega)...

Ja, jo velikokrat kaj novega naučim, namesto da bi bilo obratno... le od kod meni toliko modrosti??? hec, hec.... tvoji ključi so pa še vedno na Bledu - na slavnostni večerji, ha ha

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
14.11.2008 23:41:24   
Krista28
Ja, kje pa ste zdaj...haha...jst sm še tle...meso smo pospravli...no iz 2kg kuham zdajle...tako da za jutri, z MM pa srkava terana zraven...

Ma zdele sem pa naredila sranje....sem hotla zmešat vodo pa mal moke, pa grem pogledat na tv -. govorijo o celiakaliji...in men kozarc pade z rok.....user posted image user posted image ....mah...vsepovsod je blo tega...po žogi, po tepihu, po fotelu....mah zdel e mam pa še za pucat....štor babji...

Nč, fajn bodte..user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
14.11.2008 23:45:54   
trnuljčica
Hej punce, jaz sem smotka.user posted image Sem ugotovila, da v sredo ne bi mogla na bowling- sem omejena z 12 uro- kar bo sigurno absolutno prezgodaj za iti domov.
Kaj pa vikend (mislim da je Posadka spraševala, če je vikend varianta možna), ali pa ponedeljek 24 ali četrtek 27.11???

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
14.11.2008 23:49:08   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Hej punce, jaz sem smotka.user posted image Sem ugotovila, da v sredo ne bi mogla na bowling- sem omejena z 12 uro- kar bo sigurno absolutno prezgodaj za iti domov.
Kaj pa vikend (mislim da je Posadka spraševala, če je vikend varianta možna), ali pa ponedeljek 24 ali četrtek 27.11???

hmmm jaz naslednji vikend no go...ponedeljek bi pa šlo ja...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
15.11.2008 0:01:07   
trnuljčica
Napišite se katere bi lahko v ponedeljek 24.11. Toliko, da okvirno vidimo, ali bo datum "zdržal".

Srečka
Trnuljčica

Neposredna povezava do sporočila: 4405
15.11.2008 0:01:28   
lepa posadka
Hej!

Sem prišla mimo, da ugasnem računalnik... pa babji fribec deluje in sem morala še prebrat...

Krista... fajn zabavo s pucanjem :-)))
Srečanje v MB... saj obstaja velika verjetno, da me ne bo... samo za 24.11. se kakže ena majhna verjetnost... bo moral nekdo na Štajersko it fureš dvignit... pa bi morda bila to jest :-))) Če bi bilo vreme OK, zakaj pa ne?!
Babe... prav predstavljam si vas danes na plavanju... Kam pa je šla Ketrin?
Jabček... ti se pa dobro spočij... pa imejte krasen vikend. Jaz se dostikrat spomnim tvojega predloga za izlet na Ptuj... če nas kdaj prime, te pokličem, pa gremo skup?
Trnuljčica... super za nakup stolčka. Upam, da bo ponosni uporabnik veselo užival v vožnjah :-) Pa drugače, ste kaj bolje?
Nile... saj ne vem, morda se spomnim samo lepih trenutkov, ko je enkrat tišina  hiši... tudi naša dva imata faze, veš. ''On je mene uščipnil'', ''ona je mene''... pa ju spodim v sobo in pravim, da ne smeta prit ven, dokler se ne zmenita... Hitro pride, pa hitro gre. Se mi zdi, da bosta vedno ena taka tekmeca. Ona njega posnema in kje že tudi dohituje. Sploh ta teden večkrat pohvalim tudi ta velikega: češ, da on vedno orje ledino, pa se mora vse črke prvi učit, pa računat... ta male ga pa samo posnemajo... pa se mu potem malo fino zdi. Drugače pa ja... sta tudi naša dva ravseljna...

Evo... sedaj pa že MM pravi, da je cajt :-)
Lahko noč vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 4406
15.11.2008 0:02:36   
trnuljčica
Zolikaaaaa

Kekec in Mojcaaaa

BOWLING- PRIDETA?

Neposredna povezava do sporočila: 4407
15.11.2008 0:04:23   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Srečanje v MB... saj obstaja velika verjetno, da me ne bo... samo za 24.11. se kakže ena majhna verjetnost... bo moral nekdo na Štajersko it fureš dvignit... pa bi morda bila to jest :-))) Če bi bilo vreme OK, zakaj pa ne?!

Vreme???? Misliš zaradi poti? Ker bomo notri in nas vreme načelno ne rabi ovirati... No, saj snega menda ša ne bouser posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
15.11.2008 0:06:16   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka
Trnuljčica... super za nakup stolčka. Upam, da bo ponosni uporabnik veselo užival v vožnjah :-) Pa drugače, ste kaj bolje?

Ne sprašuj... Ob 23 sem ga petič uspavala... Po tem ko sem mu dala svečko. Zaenkrat je to ta večer najdaljše spanje v kosu.user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
15.11.2008 0:07:49   
trnuljčica

Napišite se katere bi lahko v ponedeljek 24.11. Toliko, da okvirno vidimo, ali bo datum "zdržal".

Srečka
Trnuljčica
Posadka

Neposredna povezava do sporočila: 4410
15.11.2008 7:00:54   
Ait

srečanje Štajerska...go go trnuljčica...sreda je meni kul...mislim, da ni nič v planu...clo avto bi lahko po mojem odtujila lubiju...sam ga moram prej še konzultirat, da ne bo rekel, da delam račune brez krčmarja (sam od kdaj je on krčmar mi ni jasno...ma še kaka skrit talent očitno)...tko da ti kar povprašaj če se da..pa naredimo tukaj seznačke...koliko nas je lahko he he...prisotnih valda...

ekola...

pip

G

Br jutr ... po dolgem času pupe!

Najprej.... so otroc zdravi...kakci so user posted image ???

Zdej pa ..Srečka....glede avta u sredo ni bema.. s krčmar ti  ga dovoli peljat le pod enim pogojem seveda....dans je 15.11.2008...najin sej veš kter dogovor je bil....da si po tem datumu urediš zadeve, brez katerih te nikakor ne bom pustu kam dalj...in ker poslušam od tebe že natanko eno leto ..obljubo..da, jaaaa sej bom no...pa veš kok je to ene laufancije pa stroškov ....user posted image ..je pa zdej to pogoj....če si do takrat urediš to..vsaj začasno...pol je deal...drgač z avtejom...no go.
Vem ja...zdej bo rekla...zahheeban tale fotr...ampak bejbi ....pr teb očitno ne gre drgač...sej tud to ne vem če bo zalegl..k ..madonca..ti s grozn iznajdljiva pa hudo žalostn kokršpanjelček pogled znaš nardit...jst pa..sej veš kako me znate moje pupe okol mezinca navituser posted image ..ampak tokrat bom ..vsaj probu bit trdn k skala...sam ne una k se od stene odkrušuser posted image

Tkole....zdej si grem pa kavico nardit...lepo se mejte , se tipkamo...pa ...ja ..zdrave kakce!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4411
15.11.2008 8:13:15   
clericv6
Dobro jutro! user posted image

Vidim, da so bile včeraj zelo čustvene teme na tapeti.

Posadka: sožalje user posted image !

So ti punce že vse napisale, tako da se ne bi ponavljala. Tista Matevževa izjava je pa še kako resnična, vendar ko si sam čustveno vpleten, je zelo težko pogledati na ta način. Žal vem iz prve roke.

Joan: jaz se za svoje prehranjevalne navade izgovorim, da nimam časa user posted image . Ja, pa je to drugače res zelo slab izgovor.

Nataša: čestitke za zobek, pa ste tudi pri vas končno zobati! user posted image

Tasyo: sicer ne vem, za kaj gre, ampak želim ti, da se vse lepo izteče. user posted image

A Ketrin je na dopustu??

Trnuljčica: user posted image  za nov sedež. Je pa res priporočljico, da je čim dlje v lupinici. Dokler mu je prav, seveda.

Lepo, da se na plavanju tako zabavate, kar vidim začudene poglede ostalih user posted image .

Zdaj grem pa Kiaro "metat" po postelji, ji je ful všeč in kar cvili od veselja....

(odgovor članu Ait)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
15.11.2008 8:14:53   
clericv6
NADJA, NAL IN IZA: VSE NAJ NAJ!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
15.11.2008 10:14:04   
aprilska34
Jutro,

Posadka, tudi z moje strani iskreno sožalje.user posted image

Naša princesa spi spanje pravičnega. Zadnje dni precej spi, hm...Hvala bogu, da so tudi niči mirne (trkam). Upam, da bo dan zdržal brez dežja, da bomo tudi na kakšen sprehod zavili.
Pozdrav vsem novim zobkom. user posted image Čestitke vsem slavljencem.user posted image

Sem razmišljala- kaj imam jaz najstarejše otroke (moja Barbara je stara 13let, Neja pa 8). Madonca, pa ja nisem najstarejša med vami ( Aprilska34 bo aprila Aprilska35)user posted image

Dom je tam, kjer se lahko vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
15.11.2008 11:42:35   
trnuljčica
Clerciv in ostale Celjanke kaj pa ve????? Bowlinggggg

Aprilska
ti si tudi tu blizu... Saj če nimaš varstva za kakšno starejšo pupo jo zraven pripelji... Otrokom so take stvari super zanimive...user posted image

No, sedaj se počutim kot zvodnikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
15.11.2008 12:21:22   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34

Sem razmišljala- kaj imam jaz najstarejše otroke (moja Barbara je stara 13let, Neja pa 8). Madonca, pa ja nisem najstarejša med vami ( Aprilska34 bo aprila Aprilska35)user posted image

nimaš šans...jaz imam 15 in pol letnika...pa i am 36 going to 37...

tko da brez frustracij he he

She
Within the measur

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
15.11.2008 13:10:50   
trnuljčica
Punce, saj jaz prav razmišljam, da bi bil ta bowling v dopoldanskih urah in z user posted image . A ne???
Tako ste naredile že enkrat in je menda bilo super...

Neposredna povezava do sporočila: 4417
15.11.2008 13:34:42   
resnično srečna
ja ja ...tako trnuljčica he he...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 4418
15.11.2008 13:48:04   
trnuljčica
Joan vidim te...user posted image user posted image user posted image
Ti si menda za vsako pasjo procesijo. Može v ponedeljek?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4419
15.11.2008 15:38:34   
Isabellabina

Hoj nč se bat tud jaz sem pred tabo imam tudi skoraj 15 letnico in grem marca u 35,tko da sva s srečko mal pred tabo hi hi hi

Neposredna povezava do sporočila: 4420
15.11.2008 15:51:53   
aprilska34
Smo s sprehoda, bilo je lepo, smo mislili race nahranit pri Treh ribnikih, pa so povsod table, da ne smemo.Te pa smo jih samo gledaliuser posted image user posted image user posted image

Ja, Trnuljčica, mene pa potem tudi zraven štej za bowling. Sem narobe razumela, sem mislila, da moramuser posted image  doma pustit. To pa ne šlouser posted image .

No, grem še obesit eno rundo perila, pa eno še vržem v stroj. Pa en hribček perila me čaka za likat, tako da...

pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
15.11.2008 15:53:06   
aprilska34
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Hoj nč se bat tud jaz sem pred tabo imam tudi skoraj 15 letnico in grem marca u 35,tko da sva s srečko mal pred tabo hi hi hi

JUHUHU!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
15.11.2008 17:09:06   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

NADJA, NAL IN IZA: VSE NAJ NAJ!!!!!!!!user posted image

Se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ait; haloooo, ti si pa brezkompromisen! A gre za obuvanje vašega avtočka??? Upam, da bo tvoja draga v kratkem izpolnila obljubouser posted image

Aprilska; sicer nimam tako velikih otrok, spadam pa  med najstarejše v našem klanu (mislim, da me Jabček in Srečka šišata)user posted image user posted image
Jabolko; fajn žurirajte na Štajerskem user posted image user posted image

Srečanje v MB
; jaz se pofočkam za 24.11. (vikendi pri meni odpadejo, saj MM ponavadi dela in ne mislim s sabo vozit še večja dva)

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
15.11.2008 17:11:11   
trnuljčica

Srečka
Trnuljčica
Posadka
Aprilska 34

No, saj počasi bo kaj iz tega bowlinga... Zdaj čakam prijavo stalnih udeleženk( Joan, Tasyo, Nile, Majček, Katka, Jabček in ostalih) pa seveda ŠTAJERK( vključno z CE).

Neposredna povezava do sporočila: 4424
15.11.2008 17:12:22   
trnuljčica

Srečka
Trnuljčica
Posadka
Aprilska 34
Nile

Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Dvoimensko ime
binyy

Ali ste za dvoimensko ime otroka?

da (31%)

ne (69%)

Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!