|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
8.11.2008 8:37:58   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Violica, NaTaŠa si ti a ne....user posted image

Ja to sem jaz user posted image user posted image

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
8.11.2008 8:39:36   
Tanja555
Dobro jutrouser posted image .

Neli spi, potem ko sva s5 pol noči prebedeliuser posted image . ne morem verjet, da je celih 7 mesecev spala celo noč, zdaj pa takole!? Ona bi se ponoči kr neki premetavala, pa pogovarjala... Tako, da smo večino noči s5 "spali" skupaj, prejle sem jo pa položila v nazaj v svojo posteljico.

Zdajle pa že pijem kavico, kuham kompot, topli sendviči s tuno in česnom so že pripravljeni v pekaču, mmmm, potem pa šibamo na plavanjeuser posted image . Danes je izjemoma v soboto, da so lahko tudi očki prisotniuser posted image .

Posadka, fotke so čudoviteuser posted image , Lana je pa itak tak cukerčekuser posted image .
Danes grem po dolgem času s kolegicami v kitajsko in potem še mogoče na kako pijačo (sem jim še dolžna za nazaj za 30tko), juhuhu!

Pri nas bo martinovanje naslednjo soboto, ko organizira MF tradicionalni poker večer s poskušanjem vinauser posted image  za vse kolege, v nedeljo bomo šli pa verjetno k babici in dedku na martinovo pojedino!

Scorpio, naj ti predavanja čimprej minejo!

Tudi jaz upam, da je Big mamma OK in da se bo čimprej javila!!!

Zolika, uživaj v shopinguuser posted image .

Sasy, ne morem verjet.. kar 10kg!? Čestitamuser posted image .

Clericv6, lep čokoladni dan ti želim, tudi jaz sem včeraj zmazala 300guser posted image .

Aja, danes začnem uvajat meso. Današnji meni: Z: kuhano jabolko z banano
                                                                            K: kuhan košček zajčka + krompir + korenček
                                                                            M: polenta s špinačo
                                                                            V: kašica z banano

Ok, zdaj pa hitim zbudim mojga user posted image  in user posted image user posted image .

Lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
8.11.2008 9:02:08   
Ketrin
Aha, sem pozabila... danes pa zares user posted image

user posted image user posted image user posted image TIA vse najboljše za 7 mesecevuser posted image user posted image

Tanja, upam, da je samo muha enodnevnica tale motnja v spanju... Drugače pa... po mojih izkušnjah to še nič ne pomeni, če je 7 mesecev spala.... Žal.... Ampak, ne tvoja Neli po moje ne bo v družbi ponočnjakov... naš klub je zaprt in ne sprejemamo novih članov, a ne punce....user posted image Ker tale vaš klub pridnih zaspancev je mnogo boljši in kar tam ostanite, tukaj pri nas ni nič kaj finouser posted image

Pa še današnji meni....zaenkrat v moji glavi, kaj bo dan prinesel bomo pa videliuser posted image

Z: mlečna kašica vanilija
M: jabolko, skuta in kosmiči
K: polenta in korenček
M: mlečna kašica
V: dojenje

Zdaj pa res šibam v nov dan.... čeprav je v naši bajti vse tiho... Možek še spi, Kaja pa je omagala...

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
8.11.2008 9:14:55   
NiLe

Aha, sem pozabila... danes pa zares user posted image

user posted image user posted image user posted image TIA vse najboljše za 7 mesecevuser posted image user posted image

Hvala, hvala ... danes čaka našo princesko fotosešen, pa z Leo bova pekli muffine, da se bomo posladkali user posted image

Zdaj pa res šibam v nov dan.... čeprav je v naši bajti vse tiho... Možek še spi, Kaja pa je omagala...

Naša je tud ravnokar omagala, medtem pa tavečja2 že harata po stanovanju ... MM sem pa v trgovino poslala ... evo, lakota kliče, moram nafutrat otrokeuser posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
8.11.2008 9:56:04   
Krista28
We are sorry....pa sem ga zafrknila....user posted image user posted image

Ctrl+v
Jutro,

pri nas noč v mejah normale, Nadja drnjoha jutranjo kitico, s Kristjanom pa riševa in čekirava rr. Za kosilo bova s K, kar neki, MM pa cel dan dela in ga čaka ričet, da ga pogreje ko bo. Sva pa že kruh naredila, pa je bil čist srečen ko sem mu privezala en mali predpasnik in je lahko skupaj sestavine metal.

Ko se mala zbudi gremo mal ven, potem pa hitro sladico pečt, pa v vrtec na razstavo in pokušino sladkih dobrot....evo pa bo dan hitro minil...Jutri pa na dolenjski konec mahnemo...

Ketrin, lepo uživajta v miru....Luka čaka na pravi trenutek..

NaTaŠa - Violca----mi je tvok novi nick bolj všeč

Scorpio...pridna si, ni kaj....ko bo za tabo si boš lepo oddahnila...

Posadka
- luštne fotke in Tasyo -Lana je prava punčka že s svojimi laski....neverjetno kolk laski dojenčke bolj otročke naredijo...no pa saj naši že skor niso več dojenčki....

Joj, ampak Nadja ima pa res čudno foro to s klečanje....če jo dam na hrbet al pa leže dojim, se samo kotali in pol vse skup nč ne je...sem jo ponoč prav orng držala, da je na miru jedla, pa še to je z rokco mahala, itak da potem zaspi na trebuhu pa čist kontra obrnjena, po možnosti še kam glavo zagozdi, tako da je čist spodvita ( sej to je pa zdej tud čist spodvit opisan)

Lep dan imejte..

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
8.11.2008 9:58:38   
JABOLKO3
Dobro jutro še iz našega konca!

Tudi mi smo danes sami, ker mora ati delat. Sta pa večja dva že od ranega jutra nekam borbeno razpoložena in ne vem, kako nam bo kaj šlo - po navadi se to konča tako, da mora vsak v svojo sobo, dokler jima ne dovolim, da smeta ven - to je pa takrat, ko se umirita in začneta kaj bolj pacifističnega počet.
Za popoldne je pa v planu šoping - so zaloge pošle, pa resno razmišljam, da bi šla kar sama - no, morda Jureta vzamem zraven.
Sicer imam pa danes jaz pospravljalni dan - postelje so že 'slečene' in prva runda se že pere, v planu je pa še sesanje cele hiše, pomivanje kuhinje in predsobe, čiščenje kopalnice in WC-jev - no, bomo videli, kakšna bo realizacija.

Tasyo - tvoja Lana je pa že sedaj prava lepotica in že sedaj zna pozirat!

TIA vse najboljše za 7 mesecevuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Novopečena, še dobro da si se lahko zrinila mimo Reneja. Vidiš, pa imam izgovor, zakaj pri nas ne bo hojice... Me tamal lahko zaparkirauser posted image

ha ha, se pridružujem

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

prvo da ne pozabim: Jabček in Sasy....naslednjič denarnice doma pustita, sta čist pretiravale. Sta skupi pustile 40€ in a uganeta kakšen je bil račun....39.90€ smo kar debel pogledale user posted image user posted image user posted image

Ja, saj sem mislila pustit manj, pa nisem imela drobiža.... zdaj pa za kruh ne bo...

Zolika - lepo martinovanje! Mi smo tudi jutri povabljeni k tašči na pečeno gos, dobre kapljice pa najbrž ne bo zraven - ni štajerka, pa na to kar pozabi, ha ha - bomo kaj s sebo vzeli, pa bo

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
8.11.2008 9:59:54   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Ctrl+v

Pri meni je bilo sedaj isto, ha ha - izkušnje, izkušnje

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
8.11.2008 10:04:12   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Ctrl+v

Pri meni je bilo sedaj isto, ha ha - izkušnje, izkušnje

no pri men je tud blo sorry jaz pa brez kopije user posted image user posted image  

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
8.11.2008 10:06:42   
Majček28
sem pol ure pesnila pa vse pokomentirala pa me je ven ruknl, zato zdej samo:
TIA VSEEE NAJBOLJŠEEEEE ZA 7 MESECEV

MARTINA VSEEEEE NAJBOLJŠEEEEE ZA GOD

ko se ohladim pa še mal napišem

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
8.11.2008 10:07:39   
Majček28
Jabček, a si kaj BM slišala?

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
8.11.2008 10:46:17   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Jabček, a si kaj BM slišala?

Ne, včeraj sem ji SMS poslala, pa ni nič odgovorila...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
8.11.2008 11:55:51   
Isabellabina
Zdravo

Big mamma je vredu ne skrbte zame!!!!!!!!!!!Trenutno sem malouser posted image

Jo@n----ta teden bi enkrat prišla do tebe---seveda če lahko!!!!!,da prevzamem kombinezon in zaključim s temProsila bi te če mi na ZS daš tvoj naslov da ga vnesem v Garmina,pa te bom brez problema našla!

Nataša,za seznam-----Jernej 6 mesecev   10.370 g,70 cm

< Sporočilo je popravil big mamma -- 8.11.2008 11:58:32 >

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
8.11.2008 12:04:16   
resnično srečna
Dan še z našega konca...

so naša madam v 2. kitici...po dobro preplezanem jogiju...se je spet z enega konca na drugega prekopicevala...jest ne vem, kdaj bo pogruntala, da to lahko povsod počne in ne samo na jogiju...

drugače je pa Iza začela na veliko jesti...prej so bile to žličke...sedaj pa sprazni celo skodelico...

no ja JABI hišnih opravil sem se jaz tudi po malem lotila...letim sedaj vmes samo kosilo narediti pa potem nadaljujem...posesano je povsod razen v Izini sobici, ker madam ne mislim s sesalcem motiti...včasih se je to še dalo, sedaj pa takoj pogleda ker hudič razbija okrog njene posteljice...

MM je šel menjat gume pred gužvo v naslednjih dnevih in šoping, Daša je pa malo babico šla premigat...pa prideta oba nazaj ob 13ih na kosilo

naš meni:
  • pečen krompirček z mesom (nekaj pečenih perutničk in nekaj čevapčičev) pa solata iz kitajskega zelja s krompirjem
  • Iza pa je krompirček z zelenjavico

J Kaja se je zbudila ob polnoči in ob treh! Haloooo. MOgoče noče da preizkušam kake nove recepte spanja in se je udala

he he ma neeee...to je bilo darilo zate...je rekla, da očka in mamica ne bosta imela nič eden od drugega, če bo mamica neprespana...ma Kaja vaju zna tud razvajat no...

TIA vse najboljše za 7 mesecev

se pridružujem in Tiji želim, da jo čim manjkrat tečno dobim...he he...ker do včeraj res nisem vedela, da zna ona bit tečka...

big mama...nas pa skrbi...zato upam, da se kmalu kdo oglasi...na sms od jabolka ali pa na net...drugače se bomo začele kar od žalosti dret...

Lana...ma ti si ena taka lepotička...te očke so res kot narisane s trepalnicami...tko da le ne jezi preveč mamice in ji ne utrujej, da bo vedno lahko z veseljem gledala tvoj obraz in ji ne bo "padal mrak na oči"...

Majček...he he...izkušnje naredijo svoje ja...crt C je pa zakon ja he he

a sem še kaj hotela...

ja itaq...tud mi ne bomo imeli hojice...da pes ne bo povožen pa pri nas je tako malo prostora, da itaq bi se v kak kot zagozdila...jo ona šiba po kolenih in takrat naredi dovolj škode he he...

Tanja 555...joj a se Neli malo dogaja he he...mogoče je pa samo Martinovo bolj žurersko hotela praznovat he he...pa lepo plavajte v 3je...

eko...zdaj pa grem kuhat...

papa

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
8.11.2008 12:22:51   
NiLe
Ker mi danes ni treba kuhati, mam mal več časa ... čeprav me kopalnice kliče, pa premale cotke od Tie moram končno zapakirat. Sem pa trenutno sama, poslušam Eagelse in prav uživam user posted image

Današnji meni naše user posted image

M: jabolko + banana
K: piščanček, korenje, grah, krompir
PM: skuta s sadjem

zjutraj, vmes za uspavanje in zvečer pa (.)(.)

Naše kosilo:
kitajska pride na dom ... no, pravzprav je šel MM vozičkat in vmes skočil do Kitajca, tako da bo danes tudi pri nas raca, ampak račji čopsuji user posted image - a to tud šteje, glede na to, da je martinovouser posted image ???

Posadka; hvala za včerajšnji klic in tvojo skrb ... zlata si user posted image ... pa tako lepe fotke si naredila ... no, model je lep, tu ni kaj!

Ketrin; hip, hip huuuura za Kajo ... tako se dela!

Sasy: super za prvo 10-ko user posted image

BM; lepo, da si se oglasila in da nismo več v skrbeh zate ... upam, da se jeza hitro razkadi user posted image

Šibam delat, da bo kaj za videt, ko se četica vrne ... lepo martinovo soboto želim!!!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
8.11.2008 13:18:29   
SpeliG
No, mi smo že po šopingu in kavici v Qlandii, potem sem hitro obesila cote ven na teraso, nakar se ulije dež?! Ta november je res smotan mesec, mi december velik bolj sede, pa čeprav je mal kičast.

Sasy, user posted image  za vašega korenjaka in upam, da zobki res čimprej pokukajo ven in se noči vrnejo v normalo.

Ketrin, lepo da ste v klubu nespečnih aprilčkov zaprle vrata novim članom, ker smo občasno vsi v tem klubu in vem da je FUL težko. Zjutraj sem bila potem taka kot bi me celo noč pretepali, ampak čez dan pa kar speljem in gre. Pa upam, da se tudi vaš klub kmalu razpusti in preidete v drugi klub...
Sicer pa, kot baje praviš, za vse so krivi zobki, tudi če jih ni..user posted image

Big mamma, me veseli da si v redu in da si se javila, je bila tukaj že kar panika v skrbi zate. A ni to fajn?

Clericv, user posted image  za Kiarino prvo besedo in to tako lepo! Martina še kar vztraja pri BABA, pa si moja mami domišlja da gre zanjo..user posted image

Majček, hvala za čestitko za god, je sicer malo zgodnja (prav Martinovo je 11. novembra, ko naša tamala tud dopolni 7. mesecev in za nagrado tisti dan faše 3. injekcijo pri pediatrinji...dobr da ne ve..), pa vseen.

Vglavnem uživajte danes, pri nas ni noben za goske in race (lahko sosedu z vso to perjadjo odleže, da ne bo kakšna zmanjkala), zato bo kar piščanček pa seveda mlinci in kakšen kozarček vina, potem pa še štrukeljčki.

Mali človeček pa:
Z: breskev in riž
K: polenta in koren

Pa ne it  user posted image  za volan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
8.11.2008 14:27:10   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

se pridružujem in Tiji želim, da jo čim manjkrat tečno dobim...he he...ker do včeraj res nisem vedela, da zna ona bit tečka...

Oooo, pa zna tečkat in to zelooo naglasuser posted image user posted image ... ima tako predirljiv glas, da je joooj. No ja, saj večino časa je zlati sonček in pridna ter poterpežljiva pupika, zna biti pa tud tečkica, ampak sej bi bilo tu mač kičast, če bi bila skoz the best
user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
8.11.2008 14:55:27   
NaTaŠa*
Če sm katero po pomoti zbrisala se ji opravičujem.Lahko pa mi napišete pa dam še enkrat gor.

user posted image

user posted image   Katka28:  Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
Anže(21.02.2008): 1500g, 39 cm    

4.mesec-Jakob- 4100 g, 55 cm
              -Anže- 4250 g, 55 cm

5. mesec-
Jakob - 4500 g
              -Anže - 4880 g

6.mesec-
Jakob- 5370 g, 59,5 cm
             - Anže- 5630 g, 61 cm

7.mesec- Jakob- 6120g, 63 cm
         - Anže- 6350g, 65 cm

8.mesec- Jakob- 6630 g, 67 cm
user posted image user posted image
             - Anže-  6850 g, 69 cm  user posted image   user posted image

user posted image   zolika: Vid (28.02.2008) 1790g, 43 cm
1.mesec-2710 g, 47 cm
2.mesec- 3380g, 49 cm
3.mesec- 5140 g, 56 cm
4,5.mesec- 6880 g, 60 cm
6.mesec- 7840 g, 64,5 cm
8.mesec- 9440 g, 69 cm 
user posted image   user posted image    

user posted image    Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm
5,5.mesec- 6180 g, 67 cm
7.mesec- 6900 g, 69 cm
user posted image  

user posted image    Violica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm
6.mesec- 7700 g, 65,5 cm

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm
5.mesec- 8500 g, 69 cm
6.mesec- 8750 g, 71 cm
7,5.mesec- 10000 g, 72 cm

user posted image   lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm
5.mesec- 8000 g, ? cm
6.mesec- 8500 g, 69 cm

user posted image    Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm
5.mesec- 6000 g, 63 cm
6.mesec- 6800 g, 65 cm
7.mesec- 7100 g, 66,5 cm

user posted image   Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm
6.mesec- 7550 g, 68 cm

user posted image   clericv6: Kiara (02.04.2008)
1,5.mesec- 4350 g, 54 cm
2,5.mesec- 5420 g, 57 cm
3.mesec- 6100 g, 61,5 cm
7.mesec- 7820 g, 67,5 cm

user posted image temistokleja: Mina (2.4.2008)3530 g, 51 cm
1. mesec 4550 g, 53,5 cm
2. mesec 5430 g, 56 cm
3. mesec 6100 g, 58 cm
4,5 meseca 7080 g, 62 cm
6,5 meseca 8000 g, 66 cm

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm
5.mesec- 6410 g, 64 cm    

user posted image   NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm
6.mesec- 5900 g, 65 cm

user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm
5.mesec- 7700 g, 66 cm
6.mesec- 8310 g, 68 cm 

user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm
5.mesec- 7400 g, 68 cm
6.mesec- 8000 g, 69 cm user posted image user posted image user posted image

user posted image    sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3,5.mesec- 6120 g, 60 cm 
4,5.mesec- 6600 g, 61 cm
5,5.mesec- 7000 g, 64 cm
6.mesec- 7100 g, 64 cm

user posted image    calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ?   cm
4.mesec- 7050 g, 66 cm
6.mesec- 8000 g, 67,5 cm

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm
4,5.mesec- 7420 g, 66 cm
5,5.mesec- 7480 g ? cm
6.mesec- 7750 g, 67 cm

user posted image   resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm
4,5.mesec- 7350 g, 66,5 cm
6.mesev- 8490 g, 69 cm  

user posted image    Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm
4,5.mesec- 7520 g, 68,5 cm
5.mesec- 7800 g, ? cm
6.mesec- 8450 g, 72 cm user posted image user posted image

user posted image    trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  
4,5.mesec- 6920 g, 65 cm
6.mesev- 7450 g, 68,2 cm

user posted image    misa79: Miha (16.4.2008) 3580g, 54 cm
1.mesec: 5125g, 59cm
2.mesec: 5750g, 60cm
3.mesec: 6410g,62cm
4.mesec: 6970g, 66cm
5.mesec- 7200g, 69 cm user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm
4,5.mesec- 7800 g, 66 cm
6.mesec- 8600 g, 69 cm  user posted image user posted image

user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm
4,5.mesec- 8390 g, 68 cm
5.mesec- 8560 g, 70 cm
6.mesec- 9650 g, 72 cm 
user posted image

user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm
3.mesec- 5450 g, 62 cm
4,5.mesec- 7050 g, 65 cm
6.mesec- 7700 g, 70 cm   

user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm
4.mesec- 5500 g, 61 cm
5.mesec- 6110 g, 62,5 cm

user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm
5.mesec- 9470 g, 68 cm
6.mesec- 10370 g, 70 cm

user posted image    malecka24: Nikolina (19.4.2008) 3380g, 50 cm
6.mesec- 7715 g, 67 cm

user posted image   MEDIKA26: Neža (21.4.2008) 3640g, 51,5 cm
1.mesec- 4350 g, 54,5 cm
2.mesec- 5550 g, 57 cm
3.mesec- 6410 g, 63,5 cm
4.mesec- 7140 g, 65 cm
5.mesec- 7550 g, 67 cm

user posted image   Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm
5.mesec- 7100 g, 68 cm

user posted image   Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm
4.mesec- 7270 g, 67 cm    

user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm
4.mesec- 7500 g, 66 cm
5,5.mesec- 8000 g, 68 cm

user posted image    modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm 
4. mesec - 6.850 g, 64 cm
5. mesec - 7620 g, 66 cm
6. mesecev - ? g, 70 cm

user posted image   u04111976: Tia (25.4.2008):4060 g, 53 cm
1.mesec- 5150 g, 58 cm
3.mesec- 6330 g, 66,5 cm
4,5.mesec- 7320 g, 68 cm
6.mesec- 8000 g, 70 cm

user posted image   SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm
5.mesec- 7030 g, 68 cm
6.mesec- 7540 g, 69 cm

user posted image   miny: Lana (29.4.2008): 4200g, 55cm
4,5.mesec- 8700 g, 68 cm

user posted image   darja33: Dominika (29.4.2008): 3930g, 53 cm
6.mesec- 10000 g, 76 cm

user posted image    pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm
4.mesec - 6025 g, 63 cm
5.mesec- 6480 g, 65 cm

user posted image   Srčekgirll: Vid (6.5.2008): 3410g, 50 cm
1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm
4.mesec- 6640 g, 63,5 cm
6.mesec- 7140 g, 67 cm

user posted image   vanomis: Rok (06.05.2008):  3680g, 53cm   
1.mesec- 4275 g, 56 cm
3.mesec- 5935 g, 63 cm
4.mesec- 6680 g, 67 cm

user posted image  

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
8.11.2008 14:57:23   
lepa posadka
Hej!

samo, da se javim... Ko pomislim, da je naša banda ta vikend v Bohinju in afne gunca, me mal jezi, čeprav sem sama rekla,d a s emi ne da pakirat za 6 osoba za dve noči... v tem deževnem vremenu. Mi pa imamo akcijo sestavljanja pohištva... to pomeni, da smo najrpej vse škatle zvekli ven... sesali smo že 10x... otroci malo zabijajo vijake, malo jih mečejo v luft, malo se smejejo, malo bežijo pred novimi nalogami... jaz pa sem skuhala golaž... oprala 3 žehte... malo cartala Tomaža... malo učila ta veliko pisat (ne vem kaj ji je... kar sama je prišla in kar veliko črk pozna, čerpav je mi nismo učili... in kar rečem (z dvema zlogoma) napiše??!! Jupii. Sem prav vesela. Očitno gre res copy paste... od velikega brata! Ko pomislim koliko časa je on rabil od spoznavanja črk do sestavljanja besed in spravljanja z papirja ali na papir...

Ok... spet sem se razpisala... pa me čaka kup posode, pa otroke bo treba spet malce razporedit po obveznostih, hihi. Saj se sliši, kot v proizvodnji :-)))

Big mamma... fino, da si se javila. Naj se jeza razkadi...

Ketrin... pri ans je bila tudi podobna noč... vidiš, Kaja je poskrbela, da bo dopoldne lepši :-)))) Lepo se imejta...

Jabček... tvoji plani so hudo ambiciozni. Pridna, pridna. Naj rata vsaj del tega, pa da boš zvečer zadovoljna z izplenom.

Nile... upam, da kolegica ne zamoči :-(?! Ti javim. Pa upam, da narediva kmalu primopredajo :-)

Srečka... super, da je Iza ratala priden jedec... naš Tomaž pa se počais približuje navadam predhodnikov?! No, kakor ga piči. danes je rpvič pojedel polento... je pa res, da sem zadnjih par žlic zabelila z golažem (Jabček - upam, da je bila vaša noč OK?!)
Še čestitka: user posted image   TIA... vse najboljše!!! user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
8.11.2008 16:06:39   
trnuljčica
Vidim, da nekatere imate podatke za kg in cm vaših malčkov za 7 mesec. A to imaste vmes preglede pri P? Ker kolikor je meni znano, je za šestim mesecem, posvetovalnica šele v devetem mesecu. No, sicer pa me ne čudi, da je pri nas drugače- še patronažna ni prišla, pa je rekla, da pride v 5 mesecu...user posted image Toliko o uvajanju gh. Sicer pa smo mi še tako pri žličkahuser posted image user posted image user posted image . Tako, da nas je Srečkina Iza krepko prehitela.user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi jemo po principu: glej glej kaj imam tu gor (mahaš z igračko nad njegovo glavo), nato presenečeno pogleda gor z odprtimi usti in če imaš srečo, še pravi čas stlačiš žlico notri. Ma pali samo do 3x...user posted image user posted image user posted image Sicer glava dol, smejanje, muzanje in seveda tiščanje ustnic skupaj. Ko pa je flaška z mlekom pa znori od sreče...

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
8.11.2008 16:09:03   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Jabček... tvoji plani so hudo ambiciozni. Pridna, pridna. Naj rata vsaj del tega, pa da boš zvečer zadovoljna z izplenom.

Ja, no, plani so eno, realnost pa drugo... mi je uspelo po hiši malo pospravit in posesat, pa postelje so preoblečene, pa sedaj se 4. žehta pere, 3. suši, dve sta pa že zloženi.... pol mi je pa jermen dol padel, ha ha - je MM prišel domov in smo se najedli, pa se nam več ne da delat in smo se raje vrgli na sestavljanje puzzlov in zbiramo energijo, da se spokamo še v šoping...

(Jabček - upam, da je bila vaša noč OK?!)

ja, je bilo čisto v redu, eno kratko dojenje okrog 2h in nato ob 7h in vstajanje ob 8.30 - pa še to zato, ker je ta srednji preveč razgrajal po postelji

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
8.11.2008 16:14:54   
JABOLKO3
Big mamma - mi je kar odleglo, da si se javila - pa da se bolje počutiš. Pa ponudba za varstvo velja tudi za naslednji teden... dopoldne in popoldne...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
8.11.2008 17:11:35   
bela vrtnica
Halo!

Ej to vreme je pa katastrofa! Glih smo hotli it mal na sprehod pa spet dež.

Ravnokar pa se MM pogovarja s svojo sestro po telefonu in mu pove, da je ena njena sodelavka naredila samomor. In kaj je najhuje, da je  rodila deklico, potem pa se je takoj, ko je prišla iz bolnica obesila in v poslovilnem pismu napisala, da se ne vidi kot mati. Čisto sem v šoku, kako se to sploh lahko dogaja.

Tako, da vse punce vedite, da smo vse prečudovite mamice in niti pomisliti ne smemo na kaj drugega. Res da smo včasih tečke, pa da nam gre kaj narobe ampak vseeno smo super. Zato pa je dobro povedati kaj te moči in potem je veliko bolje. Baje je ta punca celo v nosečnosti ful kadila in pila. Najbolj žalostno pa je to, da je na svetu toliko parov, ki si želijo otroka pa ga žal ne morejo imeti. Ej kaj vse lahko povroči depresija.

Upam, da kaj takega ne bom več nikoli slišala.

Drugače pa pri nas nič kaj novega. Zara še kar vstraja pri svojem jutranjem zbujanju (ob 6), ko pa bi mami še tako rada spala. Zgleda bi me rada pripravila na službo, da ne bom imela težav z prebujanjem.

Ja in danes sem končno dobila kozarček od Tommee-a in kaj se zgodi. Zara sploh ne zna piti iz njega. In frajerka se je tako razburjala, da sem ji potem mogla pretoči v stekleničko iz katere seveda lepo teče. Mislim, ta moja trma. Jaz pa sem mislila kako fajn bo, ko si bo lahko sama držala kozarček in ne bo polivala. Sem sem kar dobro uštela.

Violica oz. po novem NaTaŠa: sej mi je všeč tvoj nov nick, sam prej si pa bila tud fajna. Je blo tko fajn, ko sva bile obe rožici (violica in bela vrtnica). Me pa veseli, da si obdržala vse zvezdice.

Lana: ti si pa tko luštna in tvoje trepalnice so prečudovite. Mami a ti maš tud tako dolge? Zadnjič v Celju se žal nisem nič kaj veliko pogovarjala s tabo ,  tako da nisem opazila.

Drugače pa se še držim diete in sem zgubila 2,5 kg (sam kaj ko gre najprej samo voda) ampak mislim, da jo bom z ponedeljkom zaključila. Se mi tko lušta hrane, ker bolj kot ne vsak dan jem eno in ta isto. Pa še ve mi delate lušte, ko pa na RR take slikice lepite za zajtrk. Ti, ti scorpiogirl.

Uživajte in izkoristite to deževno soboto za cartanje!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
8.11.2008 18:08:18   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica

Violica oz. po novem NaTaŠa: sej mi je všeč tvoj nov nick, sam prej si pa bila tud fajna. Je blo tko fajn, ko sva bile obe rožici (violica in bela vrtnica). Me pa veseli, da si obdržala vse zvezdice.

Ja zvezdice sm obdržala sm se obrnila na moderatorje in so mi oni tole zrihtal.
Se jest tud še navajam na nov nick. Nikakor mi ne rata. Razmišljam da bi šla nazaj na prejšnji nick user posted image

< Sporočilo je popravil NaTaŠa* -- 8.11.2008 18:09:12 >

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
8.11.2008 18:44:40   
aprilska34
Dober večer,

Na hitro se vam javljam, ker je Eva danes tečko. Ponoči je bilo pestro, zbujanje na 15min, zjutraj sploh nisem mogla vstat in sva z user posted image  tako dremuckali na obroke kar do 10.00. Potem pa seveda pospravljanje, kuhanje kosila (sem prvič pekla raco, ampak meni se zdi enak okus kot kokošuser posted image ), potem sva z srednjo delali neki plakat za šolo (lepote Slovenijeuser posted image )... Ati je čuval tečnobico, pa nekaj na internet vmes laufal, ker baje ne dela antivirusni program, ne vem, jaz sem zdaj na netu, pa naj pride kar pride...user posted image . Sem zmantrana, da bi se najraje vlekla po poduuser posted image .

Ne vem kaj naj s tem perilom, v tem vremenu se nič ne suši, pa ga po teh stojalih vlačim, ob pralnem stroju se kup samo veča...Bi morala sušilca kupit, pa ..ni evrčkov...Nas je pet, Eva umaže eno tono na dan, če že ne s hrano, pa se slini kot osmi potnik...

Martinovo: Ja, pri nas si že pojejo, se mi zdi, da je na Štajerskem to večji praznik od Božičauser posted image user posted image . No, jaz ne upam niti kozarca piva spit (vina tako ne pijem), ker sem v pripravljenosti, če bi Evo kaj pičilo in bi jo morala k zdravniku peljat. Vročine sicer tudi danes ni- ampak nikoli se ne ve.

No, sem že predolga. lepo se imejte. Mi je nick Nataša všeč, jaz bom tudi morala zaprositi za drugega, ker drugo leto pa ne bom več 34user posted image

Dom je tam, kjer se lahko vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
8.11.2008 18:48:27   
aprilska34
Aja, še to:
Posvetovalnico imamo tudi mi šele naslednji mesec, se pravi pri 9.m. Nazadnje smo imeli pri 6.m.

Big mama: nisem zasledila: ali je vse ok? Si bila pri zdravniku?

Dom je tam, kjer se lahko vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

oblačila
Lelly28 RR

kje največkrat kupujete oblačila za otroke?

v fizičnih trgovinah (64%)

v spletnih trgovinah (9%)

kupim/dobim rabljeno (27%)

delano po naročilu/šivam sama (0%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!