Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:00:12
|
|
|
|
Majček28
|
si me že prahitela z odgovorom mogoče bi pa midve lahko bili....vedeževalki....pa bi imeli 080 linijo
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:00:23
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 se mi zdi, da sem se zdele kar sama povabla z vami.....no, sej bomo baje u žlahti Ni panike, vidim da bo treba naslednjič ob obisku Lj mesežirat vsem domačinkam, da se kje ne falimo.... Srečka, le hitro pot pod noge in urihtat, da ne dobiš krize identitete Big mamma, se priporočam za fotke štirinožca v dvodimenzionalni obliki, če bo pa 3D, se pa tudi ne bom pritoževala. Imam že deficit kocin po cunjah...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:02:36
|
|
|
|
Majček28
|
Nile, če se pa zgodi, da bo od samga luštnega začel brundat pa nazaj ulet lepo se crklajta pa mogoče nastane otrok užitka
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:03:09
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Jo@n, ob tvojem pisanju pa znova in znova uživam, saj tako spretno opisuješ vaše prigode ... Super si! A ti to o meni? Ah dej nehi no, pa toliko aprilk je bolj luštno brat, jaz sem šele tam zadaj nekje... Se pa trudim biti vsaj nedolgočasna... Uživaj v romantiki!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:06:51
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n A ti to o meni? Ah dej nehi no, pa toliko aprilk je bolj luštno brat, jaz sem šele tam zadaj nekje... Se pa trudim biti vsaj nedolgočasna... poglej ti njo kako se muza, samo da bi jo vsi hvalil ...hec hec....ne resno, tko super opisuješ pa če te čkovek še pozna potem je sploh lušten brat vaše prigode....si lažje predstavljaš pogled, ki ga dobi recimo delavec s pomankanjem promilov
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:10:11
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n A ti to o meni? Ah dej nehi no, pa toliko aprilk je bolj luštno brat, jaz sem šele tam zadaj nekje... Se pa trudim biti vsaj nedolgočasna... poglej ti njo kako se muza, samo da bi jo vsi hvalil ...hec hec....ne resno, tko super opisuješ pa če te čkovek še pozna potem je sploh lušten brat vaše prigode....si lažje predstavljaš pogled, ki ga dobi recimo delavec s pomankanjem promilov aha tud jest pogrešam kadar nas mal na 2. mesto postaviš zarad MM...pa Majčko kadar jo dragi carta...pa posadkine foto sešne...ma sej se vsakega posta veselim no...sam da ni dolgcajt...sam če je pa še humor zraven...je pa fajn k pol se spomnim na wc it...pa sta 2 muhi na mah...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:11:51
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 si me že prahitela z odgovorom mogoče bi pa midve lahko bili....vedeževalki....pa bi imeli 080 linijo ne bi bilo slabo zdej k je recesija...mladim mama bi vsem rekli, da so zobki...itaq ne moreš falit....starim mamam bi tud rekl, da so zobki...k vse jamrajo, da jih proteza žul...unim vmes bi pa rekle, da je premal seksa krivo...k itaq ga dost ni nikol...nimfoman pa noben ne prizna da je ...skor...razen Erazma Pintarja...ampak on je že druga zgodba...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:12:25
|
|
|
|
Krista28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n A ti to o meni? Ah dej nehi no, pa toliko aprilk je bolj luštno brat, jaz sem šele tam zadaj nekje... Se pa trudim biti vsaj nedolgočasna... poglej ti njo kako se muza, samo da bi jo vsi hvalil ...hec hec....ne resno, tko super opisuješ pa če te čkovek še pozna potem je sploh lušten brat vaše prigode....si lažje predstavljaš pogled, ki ga dobi recimo delavec s pomankanjem promilov Po moje je bil že nastop tako odločen, da zbirajo pogum da pridejo spet...po moje si niti slučajno ne bo upal za pijačo rečt
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:13:27
|
|
|
|
Majček28
|
zdej pa ne vem, al sta se mi v glavi dva atoma zapletla al pa srečka dons piše zakomplicirane poste ...pišuka, vse moram 2x prebrat da mi potegne...lajtnga, da ne bo nesporazuma
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:16:00
|
|
|
|
Krista28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Krista28 IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna Majček tole je s5 skeri... Kaj pa, ma sem firbčna ma s5 sva postavili isto diagnozo za Nadjo...da so zobki he he... Sej sm mazala s calgelom , sam dretja pa ni blo kar konc..najprej krči, zdej bodo zobki do enga leta, potem vrtec... ...valjda sta prav predvidle, saj imata zdaj veliko izkušenj..
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:16:05
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 si me že prahitela z odgovorom mogoče bi pa midve lahko bili....vedeževalki....pa bi imeli 080 linijo ne bi bilo slabo zdej k je recesija...mladim mama bi vsem rekli, da so zobki...itaq ne moreš falit....starim mamam bi tud rekl, da so zobki...k vse jamrajo, da jih proteza žul...unim vmes bi pa rekle, da je premal seksa krivo...k itaq ga dost ni nikol...nimfoman pa noben ne prizna da je ...skor...razen Erazma Pintarja...ampak on je že druga zgodba... lohka Dennyja vprašava al pa Mručo....onedva bosta sigurn vedla, če nama bo šlo
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:19:31
|
|
|
|
Jo@n
|
Krista, itak da vodovodarjev danes ni bilo.... Halo, kdo pa še dela v soboto??? Ja, tudi jaz imam pri srečki danes daljšo lajtngo, ampak sem mislila, da sem pač malo čorova... puščajoč nos, prasketajoče se grlo in moja rdeča lička nakazujejo bližajoči prehlad . Daleron sem že požrla, vroč tuš pa še čaka.... Srečka, daj piši malo manj v šifrah... saj nisem čisto blont, ampak tole danes mi pa ne gre. Še novoletna križanka ima po navadi nekje rešitve zraven...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:19:40
|
|
|
|
Krista28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 si me že prahitela z odgovorom mogoče bi pa midve lahko bili....vedeževalki....pa bi imeli 080 linijo ne bi bilo slabo zdej k je recesija...mladim mama bi vsem rekli, da so zobki...itaq ne moreš falit....starim mamam bi tud rekl, da so zobki...k vse jamrajo, da jih proteza žul...unim vmes bi pa rekle, da je premal seksa krivo...k itaq ga dost ni nikol...nimfoman pa noben ne prizna da je ...skor...razen Erazma Pintarja...ampak on je že druga zgodba... lohka Dennyja vprašava al pa Mručo....onedva bosta sigurn vedla, če nama bo šlo Ja, ja...sam vedve se lahk pa specializirata za otroške zadeve...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:19:57
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28 IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Krista28 IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna Majček tole je s5 skeri... Kaj pa, ma sem firbčna ma s5 sva postavili isto diagnozo za Nadjo...da so zobki he he... Sej sm mazala s calgelom , sam dretja pa ni blo kar konc..najprej krči, zdej bodo zobki do enga leta, potem vrtec... ...valjda sta prav predvidle, saj imata zdaj veliko izkušenj.. Krista, to niso izkušnje to je talent
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:21:46
|
|
|
|
resnično srečna
|
he he Majček...ej...eno vprašanje...ORL...kolk je pa čakalna vrsta, če se z Izo v ponedeljek naročiva?..sva dobili napotnico zarad njenega smrčanjo...no posredno...gre zato, da še uni mal pogledajo če ma kako stvar mal narobe speljano pa da zarad tega ne sliš... pa če imaš telefonsko bi te tud prosila...pa da v ponedeljek še to uredim...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:23:36
|
|
|
|
resnično srečna
|
u ****...jah en kolega prav, da men čudn včasih klikerji delajo...oz. da ma on filing, da njemu ne k me ne zastop...****t ga...bom skušala malo bolj hmmm ne vem kako pisat...i will try he he...ablubim
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:23:50
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28 lohka Dennyja vprašava al pa Mručo....onedva bosta sigurn vedla, če nama bo šlo Ja, ja...sam vedve se lahk pa specializirata za otroške zadeve... zdej k smo v dobi interneta bi lahko ble recimo inter-pediatrinje....sej ne vem če bi bla kakšna razlika z realno
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:24:33
|
|
|
|
Jo@n
|
Srečka, dolgujem ti še link za roza Roemerja za tvojo Iziko. Tukaj je 175 eur, pošljejo v SLo, ni stroškov pošiljanja: http://www.o-baby.de/agr/Römer-King-Plus_10305_3.html Ko in če boš rabila. Lej jo lej, Roberta je med nami!!! Že v novem fletu?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:27:32
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna he he Majček...ej...eno vprašanje...ORL...kolk je pa čakalna vrsta, če se z Izo v ponedeljek naročiva?..sva dobili napotnico zarad njenega smrčanjo...no posredno...gre zato, da še uni mal pogledajo če ma kako stvar mal narobe speljano pa da zarad tega ne sliš... pa če imaš telefonsko bi te tud prosila...pa da v ponedeljek še to uredim... jaz sem klicala na Metelkovo, ZD Center, ORL za predšolske otroke, imajo pa mešan urnik pa se ne spomnim kater dan kako delajo...naročanje pa se mi zdi, da je med 11-12h Čakalna doba je načeloma 2 mesca ....ko si pa tam pa videš da vem iz ordinacije hodjo 60+ stari....hm, predšolski otroci
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:33:57
|
|
|
|
Isabellabina
|
O babnice kakšno hudo temo mate ,evo me back jernej spi sam jakob še kolovrat okol,se mu je dons tko dogajal da opoldne ni šu nč spat in ga je ob 17,30 zmanjkal in je odspal eno urno kitico...zdej pa niiiii zaspan. Srečka--ne vem kolk kej to pomen sam ko je bil naš drugi otrok star pet let oz.šest sva imela pregled pred vstopom v šolo in takrat so ugotovl da zelooo slabo sliši.To je bil tisti pregled ko greš v tisto komoro in ti dajo slušalke gor,no in sva takrat dobila napotnico za Dr.ki deluje samostojno tamle na Viču blizi špara .Tam ga je pregledal in rekel da ima polžek obrnjen navzdolo.kako naj to povem ...u glavnem tako da mu prihaja preveč zraka v uho in se mu naredi zamašek podoben kot takrat ko greš nekam visoko.Potem ga je pa prepihal z enim balonom in se je dobr slišal kako se je sprostil zrak in je tamau reku da še ni nikol tko dobr slišu kot potem ko ga je razpihal.Zdej to počne sam in to tako da stisne nos in poskuša pihat ,potem se mu pa odprejo ušesa. slikice kužka--seveda bodo ,samo ker sem jaz malo bolana in še vedno kašljam preventivno ne smem do psičkov ,ker lahko prinesem kakšen virus in lahko še poginejo...tega pa noooočem.Sem pa jaz danes dosti bolje in sem to noč imela samo 1 napad kašlja
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:34:52
|
|
|
|
resnično srečna
|
hudiča Jo@n pa sej tle tvojega sivega imajo...al se to kje zaloga posebej vidi?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:37:12
|
|
|
|
Isabellabina
|
Zakaj pa men napiše da strani ne najde
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:39:24
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma napotnico za Dr.ki deluje samostojno tamle na Viču blizi špara a misliš mogoče v Murgle centru?...ker tam imao mi tudi pediatrinjo...joj sej...ko bi se le nekdo malo bolj podrobno spustil v Izina ušeska...v tisti komori sva pa z Izo že doma...sem jo tam dojila, uspavala...ma te preglede njej delajo že od rojstva...in nobenega napredka...pa me jezi, ker že ne dorečejo nekaj... IZVIRNO SPOROČILO: big mamma noč imela samo 1 napad kašlja bravo....ma sej bo...samo sej veš...vse tepihe pa zavese v nulo spucat...pa vsak dan sesat...pa čim manj plišastih stvari...ker si očitno občutljiva...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:40:17
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma Zakaj pa men napiše da strani ne najde ker je Jo@n samo del linka označila...klikni tole...http://www.o-baby.de/agr/R%C3%B6mer-King-Plus_10305_3.html
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 15.11.2008 22:42:51
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna hudiča Jo@n pa sej tle tvojega sivega imajo...al se to kje zaloga posebej vidi? eh sem glupa..pri tvojem in ostalih barvah za fantiče piše da niso na zalogi...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
mu bo premrzlo?tina202Rok imam konec aprila in bi novorojenčka iz bolnice odnesla v : body z dolgimi rokavi, žabice, hlačke, majco z dolgimi rokavi, eno jopico ki je bolj tanka,štunfke, kapica in povrh dekica. Se vam zdi dovolj, ker eni vidim dajo še v tistega pajaca?To je super (
60%)
Še kaj dodaj (
5%)
Še preveč bo (
35%)
Število vseh glasov: 85Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!