|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
30.5.2009 20:09:35   
Serendipity
snoopyka - itaq da tou bi bilou super! Ti ZS pošljem :)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
30.5.2009 20:15:46   
Nončika
se*, ti si še na bolovanje? je san do 16.6. za dele mo pa vidli. ti si že dala skoz komisijo?

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 2177
30.5.2009 20:19:56   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Mi je sicer malo smejšno ka mi folk (ka ma malo dečico) nonstop omenja - Boš vidjla kak je ... ipd. Gda mi že presede ta stalna fraza te ponavadi povem, ka po ton čakanje kumaj čakam ka bom vijdla! user posted image user posted image user posted image

to so meni tudi gučali...uživaj ka se da, ka kda de dejte de bla bla....pa nete spali, pa ne ven ka vse nej...sicer se resno malo stvari spremenijo, pa nemreš skoz tka kak ti ščejš, ampak tak hudo pa je pa nej...v bistvi moreš se pripraviti ka ti tempo otrok dava, pa včasih ščejš ti kaj tak napraviti pa nemreš...ampak to je najmenje...nesmiš te takoj popi....

Meni so praf smejšne. Vej san pa nej nekša nasjtnica, ka bi mijslila ka gda mi nede za koj zemen vö baterije pa de kak negda user posted image user posted image user posted image

BTW - ge se najde tiste poklopec za baterije?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ge pa san najstnica (bar mislen ka 18 šte še med najst...ale?), pa ne razmišlajn takuser posted image
zdaj če smo se ene pač malo bole mlade odločle bite mame, še nepomene, ka mo slabe mame in ka ne vejmo v ka se spuščamo...
mislen saj vrede, kak pa kda je pač što pripravlene...
vupan ka vas ne motejo moja letauser posted image

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 30.5.2009 20:21:17 >

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

Neposredna povezava do sporočila: 2178
30.5.2009 20:32:00   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

ge mo godića menjala ka je prestareka bi se večza ginekologa šal. rada be šla k Očekovoj če še jemle ale pa Kosovoj ale Kose...user posted image te so baje fejst vrede.

ovčekova pa kous-škalič več ne jemata- žal.

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
30.5.2009 20:49:15   
Serendipity

ge pa san najstnica (bar mislen ka 18 šte še med najst...ale?), pa ne razmišlajn takuser posted image
zdaj če smo se ene pač malo bole mlade odločle bite mame, še nepomene, ka mo slabe mame in ka ne vejmo v ka se spuščamo...

Uh, snoopyka - san nej mislila tou tak dobesedno user posted image Bole v smisli, ka si ponavadi folk rad takše stvarij privuoušči pri mlajšij. Pa solij pamet pa radi izpostavljajo svojo izkušenost. Bole je bilou mišljeno kak pregovor. Seveda nas tvoja lejta ne moutijo user posted image user posted image
Je se tak ne rada ftikavlem v folk in me te blazno mouti kda se lidje v mene ftikavlejo :)

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 30.5.2009 20:50:53 >

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
31.5.2009 8:35:11   
Snoopyka

Uh, snoopyka - san nej mislila tou tak dobesedno user posted image Bole v smisli, ka si ponavadi folk rad takše stvarij privuoušči pri mlajšij. Pa solij pamet pa radi izpostavljajo svojo izkušenost. Bole je bilou mišljeno kak pregovor. Seveda nas tvoja lejta ne moutijo user posted image user posted image
Je se tak ne rada ftikavlem v folk in me te blazno mouti kda se lidje v mene ftikavlejo :)

user posted image to tak znan ka si takšne stvari rade peivoščejo....samo ge se nikole ne pistin, taka jin je nakonce že žal, ka so sploj kaj gučaleuser posted image
mene so še te delale...komaj šolo kunčala (kuhar-3letna), pa že iden rodit...ge man glavo pa kama san mislela...pa te stvari, ge se pa sao naraji smijen.user posted image

aja...pa nej an dobila zs-jauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 31.5.2009 8:36:59 >

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

Neposredna povezava do sporočila: 2181
31.5.2009 16:49:01   
detelja

ge te nemo nič obsojala, ker to je odločitev posameznika...ge ti čestitan, ka si tak pogumna, resno saka ti častuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ge pri 18 letih niti čuti nej san ščela ka bi kda bila mamica nej pa ka bi resno bila....ge san za sebe srečna, ka je tak kak je...pri 18 san žurala, norejla te se je tan malo čez 20 bil čas ka se začan miriti pa začan malo resno razmišljati o prihodnosti no zdaj tik pred 30 pa je resno čas, ka si neka ustvarin...

kak ste kaj gnes? mene neka grlo boli...če pa tak glupo vreme...moren van povedati, ka san včerja šla prvič brez moje fčelice na gostuvanje...san mislila, ka v noro pamet priden...skoraj bi jokala, kda sva šla od doma...kak je to čudno, hudo...skoz misliš, ka dela zdaj, je vse ok...sicer pa jo je moja mama pazila pa njej zaupam, če bi pa tašča pazila, te pa bi verjetno dobila že 2 meseca prej prebavne motnjeuser posted image user posted image user posted image user posted image no pa še eno slikico van pokaženuser posted image

user posted image

pa še to...maja je že ugotovila, ka ma mamica super lase za cukanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image dobro ka je ati obrti po glavi, ka ga nemre cukatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
31.5.2009 18:39:03   
Nončika
snopy, svaka ti čast. je san bila pri 18 takša, ka so me komaj krotili.

detelja, bravo za fčelico in za novo ugotovitev. pa je pridna pri cukanje? je pa hitra.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
31.5.2009 20:11:14   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

detelja, bravo za fčelico in za novo ugotovitev. pa je pridna pri cukanje? je pa hitra.user posted image user posted image user posted image

ja, je fejst pridna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mamici "super paše"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
31.5.2009 20:21:36   
Nončika

ja, je fejst pridna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mamici "super paše"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glavno ka mamici "super paše".user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
1.6.2009 7:59:53   
detelja

glavno ka mamici "super paše".user posted image user posted image user posted image user posted image

točno takuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image škoda ka atija nemre cukatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
1.6.2009 13:22:42   
Nončika

točno takuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image škoda ka atija nemre cukatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naj si malo ati pisti laseke rasti, ka de se sigdar bril.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
1.6.2009 13:44:23   
cebelica82
no, še en pozdrav od nas....neža pridno jej in se redi, ...,mama pa ati pa nič ne spita...user posted image  ovači se pa mamo fajn, te teden mo se prvič kopali, komaj čakamo....pa v soboto končno domov v prekmurje, ka Neži pokažemo, kak je doma. vupan, ka nede dež...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
1.6.2009 15:47:57   
Nončika
cebelica, lepo, da mala raste in se pridno redi. ati in mami bosta pač spala kdaj drugič. se boste počasi navadili drug na drugega, bo rutina zavladala.

vreme bo pa valda dobro, saj je že skrajni čas, da bo nekaj boljše vreme.

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
1.6.2009 18:40:27   
detelja
Nonči kda me pelaš pa majo na kavico?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pride ka vidin kak je kaj tvoj bušči ka obudin spomin na mojega buščija pa ti boš vidla kak je meti malo babouser posted image user posted image user posted image user posted image

pomurke in vse ostale ne bi se lejko pa dobile na kakšni kavici, trači.....?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
1.6.2009 19:43:36   
Nončika

Nonči kda me pelaš pa majo na kavico?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pride ka vidin kak je kaj tvoj bušči ka obudin spomin na mojega buščija pa ti boš vidla kak je meti malo babouser posted image user posted image user posted image user posted image

je san zaj tak ali tak na bolniškon. kak pa mata vidve z majo ritem?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
1.6.2009 20:32:32   
Serendipity

Resno nej?

Grrr... ka samo mene te zs zeza?

čebelica - malička ma nočne koncerte? Ja, ja Prekmurje njoj pa ja razkaži, ka naj zna ge je pravi dom.

detelja - tou je baje dobra masaža za lasišče. Okrepi lase user posted image user posted image user posted image Tan čez kakše 4 mesece sicer n ebom več tak mislila ali ... user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
1.6.2009 22:08:21   
gajgaja
POZDRAVLJENE DEKLINEuser posted image

EVO MENE PO DOLGEM ČASU.JA, KAJ SE JE NAM VSE DOGAJALO........JAZ BI ŠE SICER MOGLA BITI NOSEČA, SAJ SEM MELA ROK 25.6., PA SE JE NAŠO DETE, NAŠ MALI GAJ ODLOČIL DA GRE MALO PREJ VUN NA TA SVET.
TAKO SVA 10.5.DOBILA SINA GAJAuser posted image , TEŽKEGA 2320g in 45 cm.JA MALO SMO BILI MALI PA DIHALNO STISKO JE MEL, PA BIL V INKUBATORJU, AMPAK ZDAJ JE VSE DOBRO, VESELO NABIRAMO GRAME IN SMO PO 16 DNEH V MARIBORSKI BOLNIŠNICI PRIŠLI PREJŠNJI TEDEN DOMU.ZDAJ SMO SREČNA DRUŽINICA IN UŽIVAMO....

NISEM BRALA VSEGA NA FORUMU NAZAJ, ZATO ČESTITKE TUDI VSEM MAMICAM IN ATIJOM, KI SO V TEM ČASU POSTALI STARŠIuser posted image

POZDRAVČEK VSEM user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2193
2.6.2009 6:17:53   
Snoopyka

Resno nej?

resno san nej...user posted image ti si dobila?user posted image ge san te poslala ZS...

Neposredna povezava do sporočila: 2194
2.6.2009 6:18:49   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: gajgaja

EVO MENE PO DOLGEM ČASU.JA, KAJ SE JE NAM VSE DOGAJALO........JAZ BI ŠE SICER MOGLA BITI NOSEČA, SAJ SEM MELA ROK 25.6., PA SE JE NAŠO DETE, NAŠ MALI GAJ ODLOČIL DA GRE MALO PREJ VUN NA TA SVET.
TAKO SVA 10.5.DOBILA SINA GAJAuser posted image , TEŽKEGA 2320g in 45 cm.JA MALO SMO BILI MALI PA DIHALNO STISKO JE MEL, PA BIL V INKUBATORJU, AMPAK ZDAJ JE VSE DOBRO, VESELO NABIRAMO GRAME IN SMO PO 16 DNEH V MARIBORSKI BOLNIŠNICI PRIŠLI PREJŠNJI TEDEN DOMU.ZDAJ SMO SREČNA DRUŽINICA IN UŽIVAMO....

NISEM BRALA VSEGA NA FORUMU NAZAJ, ZATO ČESTITKE TUDI VSEM MAMICAM IN ATIJOM, KI SO V TEM ČASU POSTALI STARŠIuser posted image

čestitke za sineka!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
2.6.2009 6:20:14   
Snoopyka

ja ge san tu za (če san seveda vablenauser posted image ). samo kda pa ge?user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
2.6.2009 7:12:18   
detelja

ha, to je težko vpr...skoz nači...no približno spimo do 9 pa te se nagejve pa ideve vo...kda maš ti že rok? nucaš čaj za nosečnost pa dojenje??? ga man pa še ovo kremo man za bradavičke, če nucaš ti dan...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
2.6.2009 7:13:54   
detelja

Resno nej?

čebelica - malička ma nočne koncerte? Ja, ja Prekmurje njoj pa ja razkaži, ka naj zna ge je pravi dom.

detelja - tou je baje dobra masaža za lasišče. Okrepi lase user posted image user posted image user posted image Tan čez kakše 4 mesece sicer n ebom več tak mislila ali ... user posted image

boš mejla ti pravo masažo za par mesecovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image problem je ka ne ven če glih ta masaža krepi lasišče, ker po porodi tan koli 3-6 mesecov po baje radi lase vo kaplejo....no, za par meseov mi ti povej kak je kaj ta masaža tebi všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa mo ge mejla zdaj iz meseca v mesec bole grobo takšno masažouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2198
2.6.2009 7:15:22   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: gajgaja

iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glavno je ka je vse ok...zdaj pa uživajte ka se da...kg pa do šli gor kak "gobe po dežju" to se ne sekejraj....

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
2.6.2009 7:17:04   
detelja

ja ge san tu za (če san seveda vablenauser posted image ). samo kda pa ge?user posted image

seveda lejko prideš...mele smo že srečanje na keron so bile - ge detelja, sončni žarek, štorkljica, pokica, lalica, nalini, malapikica...še kera je bila??? no, nončika pa je šla prva z meno na kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa ne ven če san se ji zamerial ali ka ji je se me izogibauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (hecan se)

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?