|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
26.4.2009 20:49:12   
Nončika
samo na kratko. mela san napisani post, pa me je vo vorglo.

Živček, dobrodošla med nami. in ostale tuj.

detelja, lepo ka vama je dojenje steklo. tou, ka ti sfali mlejka pa me ne čudi. saj maš konkretno babuško. glede na njene kile tuj nuca papija. pij, pij in še enkrat pij. je san spila tudi do 5l. najbougše je či piješ vodo, navadno vodo.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
26.4.2009 20:51:05   
pokica_
Glavno ka je nan fajno ime, za ostale me pa resan ne briga. user posted image  Oni so meli možnost dati nan imena, kakšna so nan dali so dali....zdaj smo pa mij na vrsti, tak z imeni kak tudi z vzgojo, nej tak? user posted image
Ja neeeej nej, jes san niti prvotno nej iz MS, niti zdaj nej. Prle san živela bole blizi LE, zdaj pa resan živin v okolici MS, ali ži malo bole proti goričkomi konci. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
26.4.2009 20:56:56   
Anonimen
UPS! Te san pa neka zamutila user posted image user posted image   Moj dragi je pravi sobočanec user posted image user posted image No vej pa neka prekmurja že poznan, pa se lejko na kavico tudi kama pripelan user posted image user posted image user posted image

lejpe slikice maš v albumi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Fajn bušija maš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja nončika.... Hvala za dobrodošlico... Kak si ti kaj?

< Sporočilo je popravil živa25 -- 26.4.2009 20:57:22 >

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1978
26.4.2009 21:00:31   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

UPS! Te san pa neka zamutila user posted image user posted image   Moj dragi je pravi sobočanec user posted image user posted image No vej pa neka prekmurja že poznan, pa se lejko na kavico tudi kama pripelan user posted image user posted image user posted image

lejpe slikice maš v albumi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Fajn bušija maš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja nončika.... Hvala za dobrodošlico... Kak si ti kaj?

No te pa tak nega problema, či je original sobočanec! user posted image  Saj si zgučimo pa mo vidli. Hvala za komentar! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
26.4.2009 21:03:29   
Nončika
živa, je san ok. posebej zaj, ka je še moj prle prišo z službe.

pa še vutro mi nej trebej v službo. jeeee!!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
26.4.2009 21:13:07   
Anonimen
Pokica user posted image user posted image user posted image   Zgučano. Gda mo kaj več znala gda prijden se ti kaj oglasin, pa mo šle na kavico... Dobro? Kama prouti Goričkomi pa?

Nonči SUPER... Zaj se pa idi cartat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ges san glij pogejla jagode kelko san jih šče mejla, zaj pa že brodin ka mo dale gejla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1981
26.4.2009 21:18:14   
pokica_
Zgučano Živa! Si še te zgučimo! user posted image

Jes san pa zdaj glih pojela velki kos sladke lubenice! Osvežujočeee! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
26.4.2009 21:22:01   
Anonimen
mmmmmmmmmmmmm ges jo tüj man v hladilniki, pa nega heroja keri bi jo narezal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mogoče se me pa moj dragi gnes usmili... Iden probat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1983
26.4.2009 21:24:40   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

mmmmmmmmmmmmm ges jo tüj man v hladilniki, pa nega heroja keri bi jo narezal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mogoče se me pa moj dragi gnes usmili... Iden probat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene se je lubi usmilo....je tak fino papcal čipsa, pa mi dišal pod nos, pa nesmin jesti slane hrane zaradi pritiska,...pa je bil tak priden pa mi s hladilnika narezal lubenico,...no saj na konci je pa še on tuj jo lubenico! user posted image  Njemi zadišala! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
28.4.2009 15:29:35   
Nalini
ojla.

mi smo ok user posted image  ... mali je priden kak mami user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

glede otroških sester v porodnišnici - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - katastrofa,.... le ena si zasluži vse pohvale (je delala 2x nočno, ko sem bila tam in me je prišla večkrat pogledat .... je rekla, da bo malemu dala dodatek, da bova vsaj malo spala ... ker je mali nonstop visel na meniuser posted image ..... ampak na srečo sem ponoči dobila mleko in sem rekla, da ni potrebno ....user posted image  - sem pa pozabila vprašat kako ji je ime - je pa  bila starejša, visoka s kratkimi lasmi)
me je pa zmotilo to, da jim dajo dodatek zjutraj pri negi - saj mojemu so, ker je fajn ven zbruhal in meni ni bilo jasno kak je lahko ob osmih bruhnil na polno, če sva se pa midva dojila ob petih user posted image  .... pa čudno mi je bilo zakaj je prva dva dni tak fajn vedno po negi spal 2-3 ure ..... potem pa cel dan nič ...... ko sem pa prvi dan popoldne rekla, da je mali lačen sem pa dobila tak odgovor, da mi je bilo kar slabo ..... eh, škoda besed ..... jaz sem se tolažila s tem, da greva hitro domov in da je z malim vse ok ....
si pa ne predstavljam kak bi se obnašale, če nama dojenje nebi steklo ...itd..... midva na srečo nisva imela s tem nobenih težav pa še jaz sem bila po porodu super ..... dvomim pa, da so ti v veliko pomoč user posted image ....  glede nato, da so po porodu, ko sem prišla na oddelek, prišle med 11 in 20. uro točno 3x v sobo poškilit ...... in se niti niso zanimale kak nama gre dojenje, če mali vleče, če sem jaz ok,.......
sem zadnji dan v P razmišljala o eni sestri, ki je bila tak zamorjena,.. nič ni vprašala, ni se nasmejala - kot, da bi bile me tam nevidne ..... - kak dejansko lahko dela na tem oddelku ... user posted image
bom raje nehala, ker bi se dalo napisati cel roman......

uživajte user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
28.4.2009 15:56:07   
pokica_
Ma ja Nalini, saj to je to. Kak lahko take ženske sploh delajo tam, če jih delo niti malo ne veseli, drugo kar mi ni jasno, pa kak to, da je tolko pritožb na P, pa še zmeraj nobenega haska.
Jaz sem že rekla, da v tem primeru, da se bo kdo kaj drl na mene, ali poniževal,...karkoli, kar človeku daje občutek da si slaba mamica...bom rekla, da so tam zato, da pomagajo in koristijo,...zato tudi majo šiht tam...in sploh sem 1. mamica in nihče se še ni prišel na svet vseveden.
Grdo kregat se ne mislim, ker bo pol samo še slabše, mi bojo še kje zagiftale user posted image , ampak dala se jim pa tudi nebom. In če bo tako, bomo zadnji dan šli do predstojnika Vojvodiča in osebno dali pritožbo, na to in to osebo,...ker tiste pritožbe ko se dajejo v tisto skrinjico, ali pišejo v knjigo pritožb; absolutno romajo direktno v smeti. user posted image  

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
28.4.2009 18:31:38   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla.

mi smo ok user posted image  ... mali je priden kak mami user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

glede otroških sester v porodnišnici - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - katastrofa,.... le ena si zasluži vse pohvale (je delala 2x nočno, ko sem bila tam in me je prišla večkrat pogledat .... je rekla, da bo malemu dala dodatek, da bova vsaj malo spala ... ker je mali nonstop visel na meniuser posted image ..... ampak na srečo sem ponoči dobila mleko in sem rekla, da ni potrebno ....user posted image  - sem pa pozabila vprašat kako ji je ime - je pa  bila starejša, visoka s kratkimi lasmi)
me je pa zmotilo to, da jim dajo dodatek zjutraj pri negi - saj mojemu so, ker je fajn ven zbruhal in meni ni bilo jasno kak je lahko ob osmih bruhnil na polno, če sva se pa midva dojila ob petih user posted image  .... pa čudno mi je bilo zakaj je prva dva dni tak fajn vedno po negi spal 2-3 ure ..... potem pa cel dan nič ...... ko sem pa prvi dan popoldne rekla, da je mali lačen sem pa dobila tak odgovor, da mi je bilo kar slabo ..... eh, škoda besed ..... jaz sem se tolažila s tem, da greva hitro domov in da je z malim vse ok ....
si pa ne predstavljam kak bi se obnašale, če nama dojenje nebi steklo ...itd..... midva na srečo nisva imela s tem nobenih težav pa še jaz sem bila po porodu super ..... dvomim pa, da so ti v veliko pomoč user posted image ....  glede nato, da so po porodu, ko sem prišla na oddelek, prišle med 11 in 20. uro točno 3x v sobo poškilit ...... in se niti niso zanimale kak nama gre dojenje, če mali vleče, če sem jaz ok,.......
sem zadnji dan v P razmišljala o eni sestri, ki je bila tak zamorjena,.. nič ni vprašala, ni se nasmejala - kot, da bi bile me tam nevidne ..... - kak dejansko lahko dela na tem oddelku ... user posted image
bom raje nehala, ker bi se dalo napisati cel roman......

uživajte user posted image

no, muve sve meli tej problem...skoz so lejtale pa samo spitavale kda so v sobo priletele "kak vama ide, ga dojite" pa li je ena gučala ka je dečko pa če je pol ure težila pa san ji pravla ka je deklica pa je sama pravla maja je za min. pa pravla kao ka je dečko...so mi že vsi lasje pokonci stali...nobena ta otroška sestra nič ne pomaga...vsen je vse logično in enostavno...mala pa nej znala joškice prigejti...še dobro ka so splošne sestre bilej prijazne...ene so se resno z meno mantrale po ure...pa so same pravle ka to tak nede nič...ka mo z nastavkon probali tej otroške pa so pa težile pa težile...v sob. kda bi mogla iti domov san že jokala, ker so mi skoz gučale ka je dehidriran otrok ka je shujšan otrok itd...kao najslabša mati si...te pa je še cimra odišla pa je bilo vse telko težje...še dobro ka je obsevanje pomagalo ka sve šle te naslednji den domov...ne ven ka bi se zgodilo, če bi kera pravla ka nešče dojiti...siliti nišče nikoga nemre, ker je to naša volja ka mo napravile...pa nemo nikoli pozabila kda je prišla v sobo ta otroška sestra pa z njo splošna sestra pa san prosila, če mi kera pomaga pri dojenji pa je ta otroška tak hinavsko pravla ovi daj ti pokaže kak se pravilno dojij, če malomi nejde...samo to bi mogle čuti pa še kakšni hinavski nasmeh je bil poleg...za bruhanje...kda pa so moški poleg pa so cejle medene pa kda san šla domov je bila tak prijazna ka san drisko dobila poleg njej...P je res lejpa, samo osebje bi pa trbelo menjati..nej vse, večino pa ja...tudi nan so dodavali dodatek...sicer pa hrana v bolnici je katastrofa...saki den dobiš neka ka deco šrajfa...mene je nej ka ne bi dejte...ge san mejla takšne prebavne motnje ka san na konci že prosila, če mi lejko kaj dajo samo zaradi dojenja san nič nej smela vzeti + toga pa san bila šivana pa je nej prijetno sakih 5 min leteti na wc...z glukozo pa dodatkon pa jih itak krmijo preden jih previjajo...ker kda jih skup vozijo je takšni jok ka se ti srcej para kda pomisiš ka če je to tvoj otrok pa ka z njin delajo te pa v momemti tišina..toga še tudi nikoli nemo pozabila, kda san 1x previjala malo pa vidin krv med urinon pa ide moj (glih čas obiskov bil) po med. brata pa mu povej ka je pa je pravo pač ka on to ne vej ka moremo otroške sestre zvati in te ena nateknjena prileti pa pravi ja, ka to nič nej ka je to menzis dobila zaradi mojih hormonov...ampak to je tak pravla kak kao kak ti je te to nej jasno...ja halo...mene je skoraj kap kda san vidla kri nej pa ka bi pomislila ka takšni otrok lejko menzus že ma...sicer to san že čujla nej san si pa mislila ka de to glih moj otrok mel...ten v bolnici je vse tak logično in izgleda ka bi nan tudi moglo biti...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
28.4.2009 18:36:29   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ma ja Nalini, saj to je to. Kak lahko take ženske sploh delajo tam, če jih delo niti malo ne veseli, drugo kar mi ni jasno, pa kak to, da je tolko pritožb na P, pa še zmeraj nobenega haska.
Jaz sem že rekla, da v tem primeru, da se bo kdo kaj drl na mene, ali poniževal,...karkoli, kar človeku daje občutek da si slaba mamica...bom rekla, da so tam zato, da pomagajo in koristijo,...zato tudi majo šiht tam...in sploh sem 1. mamica in nihče se še ni prišel na svet vseveden.
Grdo kregat se ne mislim, ker bo pol samo še slabše, mi bojo še kje zagiftale user posted image , ampak dala se jim pa tudi nebom. In če bo tako, bomo zadnji dan šli do predstojnika Vojvodiča in osebno dali pritožbo, na to in to osebo,...ker tiste pritožbe ko se dajejo v tisto skrinjico, ali pišejo v knjigo pritožb; absolutno romajo direktno v smeti. user posted image  

pokica seposedi je tak, ka se mogoče pritožbe pogledajo te pa vržejo vkraj...mogoče se kaj omeni na sestanki ka naj pazijo in to je to...ge pravin ka jih trbej javno skritizejrati...saj kda de ena dala javno vo de se jih več opogumilo pa kaj pripomnilo...ge san mojemi že pravla samo naj man čas bom napisala pritožbo na dugo in šurko...ge znan prinas v službi, če so te kaj zošinfali si takoj poslušo kda so te hvalili pa nišče nej pravo ka je bila pohvala za tebe...kda san čujla 1x ka je v vestniki ne ven kak na dugo pa šurko bila soboška P pohvaljena in cejla medena san mislila ka mo bruhala...sicer moren povedati, ka so v porodni sobi bili resno dobri ljudje, prijazni itd...ampak tej otroške sestre pa te tak znervejrajo ka adijo pamet pa te ti še hormoni delajo, malo si zgubleni, nej naspani...in ti nej trbej več kak samo en čuden stavek ali pa hladen pogled...ena mi je davala takšni občutek, ka me tak sovraži ka se vse kadi...do mene ka nama je nej šlo dojenje je bila tak hladna do cimre kera pa je že 3 mamica pa ji je šlo pa cejla medena...mogoče pa bila na mene čemerna ka san jih skoz prosila če mi pomagajo in jin nej pasalo ker so nej mogle spati...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
28.4.2009 19:21:57   
pokica_
Eeee, žalostno vse to rejsanuser posted image . Rajši nen več na tou mislila, kak bou...pa molila boga ka mo šli čimprle domov, pa ka de z user posted image vse ok in bo zdrav. Drugo vse de pa sec pomena...vsaj tak si moren misliti, mogoče de celo kaj pomagalo.

V Vestnik ali pa Večer bi jih pa res trebalo dati, tu nega sploh dvomauser posted image

Sakša kera pride domov, je normalno ka si misli, da se je rešila te P, pa itak sčasoma pozabiš vse to, glaven pa na 1. mesti je user posted image , te pa se več nikomi ne da iti do pristojnih tan ali jih pa dati v novine. Čisto normalno. Glavni so user posted image ! user posted image

Mo vidli v kratkon ka nas čaka. Sicer san jes ži od svojih kolegic že tuj čula marsikaj, od kolegice hčerkico so pustile 2 dni lačno, brez ka bi ji dale adapt. mleko,je skos jokcala;  pa je mogla 2 dni prositi, ka so ji komaj dale. Do tečas pa skos gučale: dojite se, dojite se! user posted image  Je pravla, ka moreš biti malo nesramen pa ZAHTEVATI ka ti dajo nekaj...nej lepo prositi! Svašta resno.

No vi2 sta zdaj že izven tega, bosta pozabile kmalu,..itak glavno ka so bebice doma na lepem, varnem, pa v srečnen okolju z družinico! user posted image  Mij mo pa tuj nekak preživeliuser posted image .

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
28.4.2009 21:04:41   
nana75
Pozdravljene !
Jes vas redno čitam samo malo pišem.
Eh tou ka pijšete o porodnišnici mi je vse znano, ka san tudi sama šla skoz tou. Dojenje pri prvon nama nej šlo, kakše vse pripombe san čula. Nažalost je mali tak shujšal ka sva mogla na otroškoga. Tam pa so tak prijazne sestre. Pouleg vsega sekejranja pa san še mastitis fasala, tak ka je bilo kompletno sr... na cejli črti.
Drgouč san seveda bijla v paniki, če de pa shujšal, san jih malo nervejrala ali nej san si mogla pomagati.
Septembra bom pa šla vupan ka de te vredi.
Ja mam pa občutek ka na tiste ka so prvič inači gledajo kak na tiste ka so že večkrat.
Te sestre so dokraja nečloveške. čez čas pozabiš ali kda pa prijdeš ta pa jih vijdiš, se pa vsega spomniš.
Pa san prvič prišla domov čemerna kak user posted image , pa san si tak misla kak ve, ka bon napijsala pa jih v novine djala. Eh te pa san si mislila itak bon še šla ta, pa ginekologinjo man tan ( san fejst zadovolna ), pa ne vejš ka de se še zgodilo....in tak se čez čas zmirijš. Vse skup te mijne.
Če pa bi se rejsan tou ednouk dalo v javnost, bi mogouče pomagalo, ženske se ne zavedajo, ka je doma dosta medicinskij sester brez služb štere bi z veseljen opravlale njuvo delo.

Ve fajn vžijvlite z svojimi bebekami user posted image pa fejst jih cartajte.
Jes tudi proban vžijvati - nagajajo mi trije - dva me ne bougata, eden pa me brše po trebuhi user posted image . Tak ka je prinas vedno zanimijvo pa pestro. Vsaki den kaj novega.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
29.4.2009 10:50:58   
darjussa
Ojej...

Pa kak je to mogoče...če mene to čaka za tri mesce te glij popi.... ! Pa še celo ka mo prvič mamica, kak te lejko znaš določene stvarij.Pa če drujgo nej, vsaj prijaznost bi pa mogla biti! Mogla!! Še čudno ka je resan nej to što dal v javnost..gda pa se nan v službaj zgodi kakša napaka pa je včasi vse vsen na vujaj. Nemreš vorvati.

Upajmo na boljše...ve kere ste pa vse to doživile pa probajte čimprej odmisliti.

Lep pozdravček vsem!

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu nana75)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
29.4.2009 11:46:32   
detelja
"Danes ob 7.18 sem pokulala na svet, Sofija mi je ime in sem velika 52 cm, težka pa 3590g. Mamica je super, ati pa tudi!"

Štorkljica

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
29.4.2009 11:50:31   
Sončni žarek
Ojla babe user posted image user posted image user posted image

Nisem pozobila na vas, samo cejta nega-saj poleg 2 se mi oprosti ne user posted image user posted image user posted image

Čestitke DETELJA za MAJO user posted image user posted image user posted image

Bom vse za nazaj preštela pa malo pokomentirala....

MON VESELO NOVICO:  ŠTORKLICA JE DANES OB 7.18 RODILA SOFIJO, težko 3590g  in veliko 52cm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
29.4.2009 12:40:09   
malapikica
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

"Danes ob 7.18 sem pokulala na svet, Sofija mi je ime in sem velika 52 cm, težka pa 3590g. Mamica je super, ati pa tudi!"

Štorkljica

Štorkljica  -ešče tu iskrene čestitke za Sofijo!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
29.4.2009 13:36:51   
Nalini

Štorkljica

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa veliko lepih skupnih trenutkov user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
29.4.2009 13:40:09   
Nalini
detelja

še tudi nikoli nemo pozabila, kda san 1x previjala malo pa vidin krv med urinon pa ide moj (glih čas obiskov bil) po med. brata pa mu povej ka je pa je pravo pač ka on to ne vej ka moremo otroške sestre zvati in te ena nateknjena prileti pa pravi ja, ka to nič nej ka je to menzis dobila zaradi mojih hormonov...ampak to je tak pravla kak kao kak ti je te to nej jasno...ja halo...mene je skoraj kap kda san vidla kri nej pa ka bi pomislila ka takšni otrok lejko menzus že

tudi naš je drugi dan imel rdeč urin .... pa sva zvala sestro ... prišla natekanjena kak hudič user posted image  .. poven ka je ... pa je rekla ka je tou nikaj nej, ka na začetku pač lejko izločajo bolj koncentriran urin .... te san pa tudi v eni knjigi preštejla ka je lejko prve dni urin tudi bolj rdeč (kao da je kri zraven)

< Sporočilo je popravil Nalini -- 29.4.2009 13:42:08 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
29.4.2009 17:30:49   
darjussa
detelja ČESTITKE!!!!

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
29.4.2009 18:49:04   
pokica_

Štorkljica

user posted image ČESTITKE ZA SOFIJOuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
29.4.2009 19:08:06   
detelja
to pa je pupa Sofija od štorkljice

user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
29.4.2009 19:08:37   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: darjussa

detelja ČESTITKE!!!!

ne ven, če si prav preštejla gnes je rodila štorkljica...ge san že 15.4.2009...hvala za čestitke...

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?