|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
7.4.2009 9:58:57   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

čuj te se moren iti vozit na parkirišče pred bolnico...znaš tisto makedamsko...tan so takšne grabe ka če tan 1x redno prejk letiš sigurno rodiš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ej tou pa ziher, tan so že skoraj vulkanski krateri..ajd probaj pa te mi javi, ka mo ge tuj ta šla če delujeuser posted image

te pa odi idve skupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  jezuš neštetokrat na dan user posted image ...vej mi pa otečej..nemo mogla deteta ger vo spravitiuser posted image user posted image

Ali ti pa samo klizne vo, ka pa znaš, kda de vse tak zglajeno pa zdrajsano pa zmehčano, te več skoraj nema šans notrik ostatiuser posted image user posted image user posted image

san že dragomi pravla ka vutro ima ka da materialuser posted image  gnes dela...san pravla zdaj ga ne šapraj ka ga itak nemo takoj nucaliuser posted image user posted image user posted image  če mo pa kda drugo babo nucali pa de tej material že itak prestariuser posted image user posted image user posted image user posted image

joj, so tej mali meštri posrečeni...ka se jin vse dobro zdi pa ka bi oni vse kda znajo ka nemrejouser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
7.4.2009 10:17:46   
malapikica
Ja našin pikecan se rejsan nikan ne midi. Njin je očitno preveč lepo. Mo pa gnes pa mejla pucanje stanovanja, pa te mo vidla, če de tudi tou kaj pomagalo.
Moje grlo je gnes sicer boukše, mi je pa začalo iz nousa tečti. Čaj man že kujani, pa med tudi kredi.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
7.4.2009 11:07:02   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Ja našin pikecan se rejsan nikan ne midi. Njin je očitno preveč lepo. Mo pa gnes pa mejla pucanje stanovanja, pa te mo vidla, če de tudi tou kaj pomagalo.

Čuj ge san včeraj pucala kak streljena, pa san razen bolečoga in trdoga križa nikaj drujgo nej fasalauser posted image user posted image user posted image   Ampak držin pesti ka tebe malo bar potirauser posted image

Moje grlo je gnes sicer boukše, mi je pa začalo iz nousa tečti. Čaj man že kujani, pa med tudi kredi.

No si že na boukši pouti, če ti z nousa teče pomejni ka se puca...samo tak daleuser posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
7.4.2009 11:08:23   
štorkljica

čuj te se moren iti vozit na parkirišče pred bolnico...znaš tisto makedamsko...tan so takšne grabe ka če tan 1x redno prejk letiš sigurno rodiš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ej tou pa ziher, tan so že skoraj vulkanski krateri..ajd probaj pa te mi javi, ka mo ge tuj ta šla če delujeuser posted image

te pa odi idve skupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  jezuš neštetokrat na dan user posted image ...vej mi pa otečej..nemo mogla deteta ger vo spravitiuser posted image user posted image

Ali ti pa samo klizne vo, ka pa znaš, kda de vse tak zglajeno pa zdrajsano pa zmehčano, te več skoraj nema šans notrik ostatiuser posted image user posted image user posted image

san že dragomi pravla ka vutro ima ka da materialuser posted image  gnes dela...san pravla zdaj ga ne šapraj ka ga itak nemo takoj nucaliuser posted image user posted image user posted image  če mo pa kda drugo babo nucali pa de tej material že itak prestariuser posted image user posted image user posted image user posted image

joj, so tej mali meštri posrečeni...ka se jin vse dobro zdi pa ka bi oni vse kda znajo ka nemrejouser posted image user posted image

Čuj če neve šle do torka rodit te se v torek dobive pred bolnico pa na juriš, tak ka ve rejli vozileuser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa potovalke ve kar s sebof meleuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
7.4.2009 11:32:24   
pokica_
štorkljica, tij raje počakaj do 27. aprila, kama se ti tak midij? ....pa ti že jes lehko počasi priden naproti v Rimuser posted image . Jes tudi nebi čakala do konca ali še celo prek rokauser posted image . Ži zdaj mi je buši v takšo napoto, ka komaj čakan ka se bom lejko normalno prepognila, kda mi kaj spadne iz rok. user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

Neposredna povezava do sporočila: 1805
7.4.2009 11:49:55   
detelja

joooj, bauga...zdaj pa znan kak ti je...daj čim več pij, pij, pij, pij...ge san zdaj malo zalegnila pa san zošvicala ...sicer man vse doj v stanovanji zaprejto ka me je kaj ge ne potegne...pa zmejs samo malo odpren...ge man tak rada to vreme po drugoj strani pa san čemerna ker me skoz zakuja tak kak je zdaj pa te pa tan kda se poletje poslavla pa je tak en den še ful toplo jeseni, vgojno mrzlo...smao kda san nej noseča lejko vsaj kaj zemen zdaj pa nič...

ti pa tudi zemi kakšni lekadol...pa med, limone...naj ti dragi kupi limone pa pomaranče pa stiskava jsok pa pij...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1806
7.4.2009 11:52:04   
detelja

Čuj ge san včeraj pucala kak streljena, pa san razen bolečoga in trdoga križa nikaj drujgo nej fasalauser posted image user posted image user posted image   Ampak držin pesti ka tebe malo bar potirauser posted image

ge san pa eto pucala pa razen boleče sramne kosti se je nej nič zgodilo...bila san cejli den kak meglauser posted image

No si že na boukši pouti, če ti z nousa teče pomejni ka se puca...samo tak daleuser posted image

ja, to že...samo znaš kak je npr. iti rodit če si takšni pa ti iz nosa se lejva...pa brez zdravil to traja kar neka dni...mater mene je eto redno keden dni šrajfalo...zdaj pa pa grlo...vupan ka pri grli samo ostane..

Neposredna povezava do sporočila: 1807
7.4.2009 14:36:52   
malapikica
Evo pucanje gotovo. Nos je malo boukši. Zaj mo pa te vidli, če de kakši efekt.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
7.4.2009 15:57:57   
detelja

čuj malo še počakaj...nos pa grlo naj bo dobro...ovo pa ve jutri malo digi digi dagi delali doma na najnih...v četrtek de lunauser posted image  pa pomožnosti kakšna kava za zajtrk ka se zmenive ka ve v rim nesli....pa te ve šle domo na obid pa eno rundo šlafen pa te večer na letalo...kero ve šle zadnje ali negi na sredini??? čez den še neve šle...v petek pa stisneveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mene boš takoj znala kda de konec ka mo se henjala drejti...ka to dejte ka vo spravin mi rožico razčesneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1809
7.4.2009 16:07:56   
malapikica

čuj malo še počakaj...nos pa grlo naj bo dobro...ovo pa ve jutri malo digi digi dagi delali doma na najnih...v četrtek de lunauser posted image  pa pomožnosti kakšna kava za zajtrk ka se zmenive ka ve v rim nesli....pa te ve šle domo na obid pa eno rundo šlafen pa te večer na letalo...kero ve šle zadnje ali negi na sredini??? čez den še neve šle...v petek pa stisneveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mene boš takoj znala kda de konec ka mo se henjala drejti...ka to dejte ka vo spravin mi rožico razčesneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vej nede tou tak friško šlo. Tak ka komot ideve v četrtek ešče na kavo pa kakšo sladico. Pa do konca se te ešče zgučive v detajle, kak ve v noči šle. user posted image user posted image user posted image  V petek ve pa itak zajtrk (ali kosilo) mele vkuper v P.user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
7.4.2009 18:01:08   
detelja

Vej nede tou tak friško šlo. Tak ka komot ideve v četrtek ešče na kavo pa kakšo sladico. Pa do konca se te ešče zgučive v detajle, kak ve v noči šle. user posted image user posted image user posted image  V petek ve pa itak zajtrk (ali kosilo) mele vkuper v P.user posted image user posted image

samo do četrka moreve zdravivi biti kak ribi...ge ne ven ka to je, ka me zdaj telko mantra tej prehlad pa grlo...user posted image  ja, sr.... de če nama voda odtečej te de hitro šlo...ovak pa nič nej če de naj ge malo zvijalo pa ve malo zmejs zobe stiskavaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1811
8.4.2009 8:26:19   
štorkljica
Dobor jutro še tu želem!

PA malo nas palik premeknen, ka nemo gli med zanjimiuser posted image

Ge san tuj za kakšno kavo te keden, če je što za...dajmo se kaj zgučati!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
8.4.2009 8:28:22   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

štorkljica, tij raje počakaj do 27. aprila, kama se ti tak midij? ....pa ti že jes lehko počasi priden naproti v Rimuser posted image . Jes tudi nebi čakala do konca ali še celo prek rokauser posted image . Ži zdaj mi je buši v takšo napoto, ka komaj čakan ka se bom lejko normalno prepognila, kda mi kaj spadne iz rok. user posted image  

Čuj ge man nonstop nekšo silo s temi porodami, te pa iden pa po roki rodin. No vej pa kak pravijo, ne zovi vragauser posted image user posted image user posted image
Ja težko je zdaj na konci te "rukzak" pred sebof nositi, sploj zadnje dneve, tak, ka čisto razmin deteljo kak ji je že znankar se čisto mimo.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
8.4.2009 8:29:26   
štorkljica
Iden zdaj z mojin na kavo se sledik še kaj pišemo....upam, ka de što mel kakšno dobro novico...user posted image

Ge so pa kaj ostale prekmurke...nosečke in nenosečke?

Neposredna povezava do sporočila: 1814
8.4.2009 10:30:00   
malapikica

Dobor jutro še tu želem!

Lejko bi se zgučale za vutro (četrtek) dopoldneva. Ka praviš detelja?
Vablene ste se.

Neposredna povezava do sporočila: 1815
8.4.2009 11:22:56   
detelja

Dobor jutro še tu želem!

Vablene ste se.

ge kaj dosti nemren povedati še gnes...meni de vutro den pred rokon ka pa ge znan ka bo še gnes ali pa večer itd...ge lejko zadnji hip poven kak je situacija...

Neposredna povezava do sporočila: 1816
8.4.2009 11:38:16   
malapikica

Dobor jutro še tu želem!

Vablene ste se.

ge kaj dosti nemren povedati še gnes...meni de vutro den pred rokon ka pa ge znan ka bo še gnes ali pa večer itd...ge lejko zadnji hip poven kak je situacija...

Vej dokončno se itak zgučimo vgojno, če mo še prisotni.. user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
8.4.2009 11:45:17   
detelja

Dobor jutro še tu želem!

Vablene ste se.

Vej dokončno se itak zgučimo vgojno, če mo še prisotni.. user posted image

ge san za sebej več nikoli nej nič ziheruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1818
8.4.2009 12:16:18   
pokica_

Dobor jutro še tu želem!

Za kavo praviš štorkljica. Jes san vutro glij v MS, man ob 8h frizera, samo vupan ka se nen preveč nasedela, ka te de muka iti še kam drugam. Načeloma lehko....samo za vsak slučaj mi tij daj na ZS svojo telefonsko, pa javin, či bon prišla ali nej. Ti jes tuj svojo dan. user posted image  Pa te te bar lehko pozoven, kda boš kaj doma....či boš hodila kaj mimo moje domače bajte. user posted image  

Nekan se tebi fejst midij iti v P letos...kak tou? Prvič je tuj tak bilou, ali je bilo navdušenje drugačno? Jes bi počakala do konca apr., te pa zavolo mene ži lejko idemo rodit! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1819
8.4.2009 12:17:08   
štorkljica
OK te pa zaenkrat jutri kava, se pa vgojno do 9 ure še 100% zgučimo, pa se te ob 9.30 negi dobimo...ge vas lejko z avtojon poberen, če de što nuco...

Kak je gnes vrouče...jojuser posted image

San včeraj okna pucala, pa mi je papernatih brisač sfalilo, pa san zdaj dokončala....neman še popadkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
8.4.2009 12:19:27   
štorkljica

Dobor jutro še tu želem!

Za kavo praviš štorkljica. Jes san vutro glij v MS, man ob 8h frizera, samo vupan ka se nen preveč nasedela, ka te de muka iti še kam drugam. Načeloma lehko....samo za vsak slučaj mi tij daj na ZS svojo telefonsko, pa javin, či bon prišla ali nej. Ti jes tuj svojo dan. user posted image  Pa te te bar lehko pozoven, kda boš kaj doma....či boš hodila kaj mimo moje domače bajte. user posted image  

Štima!

Nekan se tebi fejst midij iti v P letos...kak tou? Prvič je tuj tak bilou, ali je bilo navdušenje drugačno? Jes bi počakala do konca apr., te pa zavolo mene ži lejko idemo rodit! user posted image

No tak ges pravin za 20.4...do te lejko še počakan te po 20 pa mislin, ka bi že bil čas za odlazak u Rimuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
8.4.2009 12:26:50   
pokica_

Dobor jutro še tu želem!

Štima!

No tak ges pravin za 20.4...do te lejko še počakan te po 20 pa mislin, ka bi že bil čas za odlazak u Rimuser posted image

Te bi pa lejko vutro tan od 9.30 - 10.00 spadnola negi kavica! Ge bi se pa dobile, ge v mesti ali ge vuni bole? Negi, ka bi sedele na sončeki! user posted image

Tij tudi maš čistilno akcijo? Jes še man pralno-likalno akcijo, čistilna me pa čaka drugi teden, nejde vse v enon tedni, me ge rodit pritisneuser posted image . Okna so pa glih fajn za pospešek poroda, či ščeš iti rodijt, ja user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1822
8.4.2009 20:28:34   
pokica_
Ja kaj zdaj murkice? Ste odpovedale čisto use jutrišnji sestanek ob kavici al kaj? Nobena se ne javiuser posted image  Jst sama tud ne mislim it na kavouser posted image
Storkljica, malapikica...bosta prišle? Vabljene še ostale punce!

Storkljica, sem ti pustila ZS!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
9.4.2009 7:34:40   
malapikica
Kava ob 9:30. Ge se dobimo?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
9.4.2009 9:10:07   
štorkljica

Kava ob 9:30. Ge se dobimo?

Ojla.
Mene nede na žalost, me je moj zagnjavo ka moren iti z njin nekši material gledat, ka va si nekši nadstrešek za avto delala.

Se pa fajn mejte pa še za moje zdravje nekaj spijteuser posted image

LP in se pišemo kasneje.

Če pa slučajno gnes nete šle, bi se pa ge FIKSNO priporočala za jutri kda bi pa resno lejko prišla!
LP

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?