|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
12.3.2009 8:00:08   
štorkljica
Malapikica hvala za pijačouser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
12.3.2009 8:03:31   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Te na konci pa je pravo, ka se moremo že zaj odločiti zato, ka se te oni lejko pripravijo. (Kao da prideš v porodnišnico rodit te si več nemreš zmišlavati.) Tak ka san dobila papir samo za EA.

Tou se je malo zlago, tebi se do zanjoga nej trbej nikaj fiksno odločiti, samo te pa če se odločiš na lici mesta, torej pri porodi, pa si več skoraj nemreš premisliti.

Samo za EA pa smo dobile papire zato, ker Ultive v MS več ne delajo, ker je zdravilo nej uradno registrirano in so farmacevti dosegli, ka se ga nesmi več uporabljati nikjer v SLO.

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
12.3.2009 8:03:42   
Sončni žarek
Štorkljica se vidimo gnes? Prideta ?

Neposredna povezava do sporočila: 1453
12.3.2009 8:05:31   
Sončni žarek
Nončika- veš sem naročila Evi copate prek ove spletne strani.....vupan ka gnes pridejo.... Vzela pa sem ji rozne neikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   De Luka te že nove doba gda de jih nuca.....

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
12.3.2009 8:05:41   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Štorkljica se vidimo gnes? Prideta ?

Oj!
Po vsej verjetnosti ja, mala mi edino nekaj trokira, neven ka njoj je. Ti fiksno javin kda prideve iz vrteca, samo zaenkrat prideve.user posted image
Kak je kaj Eva?

Neposredna povezava do sporočila: 1455
12.3.2009 8:05:43   
Nončika
alo!!

škoda, resjan škoda ka san nej mogla priti na pijačo. šment!!!

kak smo spali? se podpišen pod štorkljin post. slabbbbooooo!!!!! mala je vsake telko časa nekaj stokala. non stop se odkrivala, te pa prosila za pokriti, moj pa frkal. te, da jo je trebelo na WC nesti pa san ga zbidila, ka jo naj nese. malo moremo nesti do Wc-ja, slejčti, posedeti na WC, vači de se zalejtela v radiator, se postavila v dnevno, lulala poleg WC-ja. telko se zbidi, ka čuti lulati, ali ka bi opravila tou pa nej. skoro spi, da je na WC-ji. še držati jo trebej, ka ne spadne. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 1456
12.3.2009 8:07:00   
Sončni žarek
Štorkljjica- škoda ka se nej prej ke za cote rekla.....Jaz jih mon ful za malega dojenčka od Eve v roza barvi in netralnega tudi neke........

Pa sen jih že kolegici oblubila..... Bi jih pa tebi dola, če bi prej ke rekla user posted image   Škoda.....

Neposredna povezava do sporočila: 1457
12.3.2009 8:08:08   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

alo!!

škoda, resjan škoda ka san nej mogla priti na pijačo. šment!!!
Ja škoda rejsanuser posted image

kak smo spali? se podpišen pod štorkljin post. slabbbbooooo!!!!! mala je vsake telko časa nekaj stokala. non stop se odkrivala, te pa prosila za pokriti, moj pa frkal.
Nemave sreče ponočiuser posted image user posted image

te, da jo je trebelo na WC nesti pa san ga zbidila, ka jo naj nese. malo moremo nesti do Wc-ja, slejčti, posedeti na WC, vači de se zalejtela v radiator, se postavila v dnevno, lulala poleg WC-ja. telko se zbidi, ka čuti lulati, ali ka bi opravila tou pa nej. skoro spi, da je na WC-ji. še držati jo trebej, ka ne spadne. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image  hi, hi, smejšna je ta tvoja mala ponoči! Kelko je stara?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
12.3.2009 8:08:51   
Sončni žarek
Štorkljica- Eva je dobro.....sen ji provila, ka Ajda pride......Pa me gleda pa pravi Ajda pa Lara user posted image user posted image user posted image

Lalica vidiš, boš mogla ti tudi priti na obisk, ka Eva še šče Laro user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1459
12.3.2009 8:09:40   
štorkljica

Štorkljjica- škoda ka se nej prej ke za cote rekla.....Jaz jih mon ful za malega dojenčka od Eve v roza barvi in netralnega tudi neke........

Pa sen jih že kolegici oblubila..... Bi jih pa tebi dola, če bi prej ke rekla user posted image   Škoda.....

Nikaj nej, se tolažin s ten, ka kda mo 3tjoga mele te vse ponucamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1460
12.3.2009 8:11:20   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Nikaj nej, se tolažin s ten, ka kda mo 3tjoga mele te vse ponucamouser posted image

Bravo user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa kunčali našo produktivnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Je Čopijeva rekla nič več user posted image te pa jo  je treba bogati....

Neposredna povezava do sporočila: 1461
12.3.2009 8:12:23   
Sončni žarek
Ke te kuhale gnes?

Mi mo jeli segedin zelje, za prilogo kuskus in za sladico vanilijev puding.....

Neposredna povezava do sporočila: 1462
12.3.2009 8:14:51   
štorkljica

Ke te kuhale gnes?

Midva na srečo ideva v Lendavo v Tuš na malico, tak ka se mi gnes falabouge nej trbej s ten ubadati...jutri bon pa kujala paradajzovo župo s testeninami notri(takšne male makarončke ponavadi not zakujan)

Neposredna povezava do sporočila: 1463
12.3.2009 8:16:00   
Sončni žarek
Nič babe šibam....

gren Lukeca skopat, ka sem mo včera eno kremo gor an lase namozala- mo že temenca user posted image user posted image user posted image in mo morem obvezno glovo fejst hmiti-te ap ga nesen včera kopala amapak se greva zej....

Vupan, ka nede meja tewko temenc kak Eva......joj  kej jih je mela, pa nesmo mogli nikak jih odpraviti-še P nam je eno kremo napisal  pa neso šle dol.....No te pa m ije kolegica kupial izdelke v LJ od Mustele in smo se jih kosali..... Zej pa se toti izdelki dobijo že tudi v anših lekarnah....Smo malo napredni grotali....

Neposredna povezava do sporočila: 1464
12.3.2009 8:30:48   
detelja

Samo za EA pa smo dobile papire zato, ker Ultive v MS več ne delajo, ker je zdravilo nej uradno registrirano in so farmacevti dosegli, ka se ga nesmi več uporabljati nikjer v SLO.

štorkljica to je zanesljivi podatek ka ultive več ne devlejo?...ker ge mislin, če bi to 100% istina bila te gin. ne bi dale gučala ka mamo na izbiro? te bi oni bili že kaj seznanjeni...zakoj pa so se te mogle odločiti? te se tak nemaš nič za odločiti te ti lejko ,da samo paper za EA pa ideš....no mo ge to v torek pitala ali pa Nalini jutri gin....ona te to more 100% znati...

ge mo zdaj počasi pucala stanovanje...ker dragomi kda poven itak nej zamazano pa nega nigi praja pa nič nega te kda more on pucati:)))

sončni žarek poslala san ti slike....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 1465
12.3.2009 8:36:25   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

štorkljica to je zanesljivi podatek ka ultive več ne devlejo?...ker ge mislin, če bi to 100% istina bila te gin. ne bi dale gučala ka mamo na izbiro? te bi oni bili že kaj seznanjeni...zakoj pa so se te mogle odločiti? te se tak nemaš nič za odločiti te ti lejko ,da samo paper za EA pa ideš....no mo ge to v torek pitala ali pa Nalini jutri gin....ona te to more 100% znati...

ge mo zdaj počasi pucala stanovanje...ker dragomi kda poven itak nej zamazano pa nega nigi praja pa nič nega te kda more on pucati:)))

sončni žarek poslala san ti slike....

Glede Ultive...ge san bila 6.3 na pregledi pri anesteziologi in mi je bilo povedano, ka so tou ukinili zaradi neregistriranosti zdravila, zdaj ges neven kda se je tou zgodilo, če že dugo ali nej, pa mogouče ka do v kratkon nazaj začali davati, neven. Edino ka znan ka če mi je tou povedala anesteziologinja te že more biti istina.... Daj se pa ti še kaj bole konkretno pozanima če se li da, več glav več ve.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
12.3.2009 8:40:46   
Nalini
jutro :)

user posted image

spanje še kar dobro ... sicer me je nekaj ponoči čudno križ bolouser posted image  ... ampak spala san ..... luna zaenkrat ne vpliva user posted image ...

ultiva in ea ... to me pa res zanima kak je zdaj s tem ... user posted image  ...

otrdevanje in krči ... zaenkrat v mejah normale,... bomo videli kaj bo jutri rekla gin .... (komaj čakam, ker se ti zadnji dnevi nenormalno vlečejo user posted image )

kuhanje ... danes mlinci, pečeni picek pa solata ...

user posted image user posted image user posted image user posted image  ... jes še pa man dve srajci za spejglati .... pa malo praj obrisati - sije sunce pa se tak fajn vijdi user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
12.3.2009 9:30:50   
malapikica
Dobro jutro.

Nan je pravo, ka je ultivia nej več registrerana, samo jo oni še vedno dale nucajo. Pa ka jo je možno dobiti, je pa rejsan, ka je bole navijal za EA. Papire so nan dali za vse, te smo se pa mogle odločiti za eno varianto. Smo te pravle se štiri ka mo mele EA, pa nas je pito, če se zaj bojimo ultivie zato, ka je nej registrerana. Tak ka po moje jo je še možno dobiti, verjetno tuj odvisno od anastezista.

Včeraj smo dobili še previjalno z banjicov, tak ka zaj mamo že vse za user posted image . Samo še postelnino njemi morem oprati.
Te mo si pa pomali začala pripravlati torbo za P. Ka vi že mate kredi?

Ge mo si pa gnes zelenjavno župo kujala. Za sladico mo pa Tiramisu sladoled gejla. Man fejst lušte po njen.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
12.3.2009 9:40:36   
detelja

Dobro jutro.

Nan je pravo, ka je ultivia nej več registrerana, samo jo oni še vedno dale nucajo. Pa ka jo je možno dobiti, je pa rejsan, ka je bole navijal za EA. Papire so nan dali za vse, te smo se pa mogle odločiti za eno varianto. Smo te pravle se štiri ka mo mele EA, pa nas je pito, če se zaj bojimo ultivie zato, ka je nej registrerana. Tak ka po moje jo je še možno dobiti, verjetno tuj odvisno od anastezista.

Včeraj smo dobili še previjalno z banjicov, tak ka zaj mamo že vse za user posted image . Samo še postelnino njemi morem oprati.
Te mo si pa pomali začala pripravlati torbo za P. Ka vi že mate kredi?

Ge mo si pa gnes zelenjavno župo kujala. Za sladico mo pa Tiramisu sladoled gejla. Man fejst lušte po njen.

ge tudi mislin ka je odvisno od anest., ker nama z nalini nej nič omenila ka je nej možno itd...tak ka verjetno što je podpisani na papere tudi odg....in zdaj znate kak so eni dr. so spo...drugi pa si vupajo..sicer pa itak za vse mej tudi podpišemo in če je kaj smo itak na lastno odg. se za nekoj odločile...

muva sva včerja odla banjice gledat...majke mi eno stojalo je 1 dražje kak banjicauser posted image  san pa zdaj prejk sončka naročila za 30 eur v komplete...

malapikica ge priden k tebi na sladicouser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1469
12.3.2009 9:53:36   
detelja
štorkljica pozabila san ti povedati, ka je moj pravo ka si mu znanauser posted image  od ge pa ne ven....user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
12.3.2009 10:08:55   
štorkljica

štorkljica pozabila san ti povedati, ka je moj pravo ka si mu znanauser posted image  od ge pa ne ven....user posted image

Ge me je pa vido?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
12.3.2009 10:10:37   
štorkljica

Za sladico mo pa Tiramisu sladoled gejla. 

Že se mi se sline cidijo, tiramisu je meni namreč najljubša sladica na svejti...Uživaj malapikicauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1472
12.3.2009 10:10:45   
detelja

Ge me je pa vido?

kazala san mu slike pa je pravo "ta pa je tuj negi doma nej" pa san pralva pač od ge si pa kama si preseljena...samo je pravo ka si mu ful znana...ej ne ven...če mi daš mail ti pošlen sliko pokazat pa te mi povej če ti je tudi on znaniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1473
12.3.2009 10:11:56   
štorkljica

Ge me je pa vido?

kazala san mu slike pa je pravo "ta pa je tuj negi doma nej" pa san pralva pač od ge si pa kama si preseljena...samo je pravo ka si mu ful znana...ej ne ven...če mi daš mail ti pošlen sliko pokazat pa te mi povej če ti je tudi on znaniuser posted image

Aja, vej pa logično, slikale smo seuser posted image
Pošlen ti ZS!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
12.3.2009 10:59:27   
Nončika

Štorkljica- Eva je dobro.....sen ji provila, ka Ajda pride......Pa me gleda pa pravi Ajda pa Lara user posted image user posted image user posted image

Lalica vidiš, boš mogla ti tudi priti na obisk, ka Eva še šče Laro user posted image user posted image user posted image

lepo, ka so se vaše dekličke spoznale, zaj mi je pa še bole žal ka naj nej bilou. pa kda drugič.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.