|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
14.11.2008 11:26:27   
detelja
muller pa te zadeve so vse fajn glede idej, samo če se pogovarjamo o malih darilih pa cenovno čimbolj ugodnih potem je muller bolj ubog...no kakšna svečka itd. pride še v poštev...drugače pa imaš te kompletke za ženske tam cca 20 eur...in če moraš nakupit veliko daril ti to gre 300 eur ali pa še več...kar pa se meni zdi preveč...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 276
14.11.2008 12:46:14   
Lalica1
Kot praviš detelja, kar 300 EUR lahko gre za darila. Sploh pri nas ker v moževi družini mislijo, da se je za praznike treba pretrgnit. Toliko da za psa ne kupujemo. Celo leto se pa ne moremo skoraj videt...
Sem pa sedaj kar vesela in ponosna nase. Uspelo mi je zrihtat eno zadevo v službi in bom popoldne bolj ne-delala. V bistvu bom čakala da mine ura...user posted image  Sedaj pa šibam tudi jaz v mesto, ker moram oddati ene službene zadeve in grem še nekaj nabavljat. Mogoče pa najdem kakšni idejo za darilo user posted image . Čeprav malo verjetno user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 277
14.11.2008 13:17:14   
detelja
super Lalica, da ti je uspelo...sem vesela zate...če kaj pametnega najdeš ali dobiš kakšno pametno idejo nam sporoči, ok?

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 278
14.11.2008 14:46:18   
detelja
veste kaj se mi zdaj zgodilo...kuhala sem si cmoke potem pa, da si naredim drobtnice za čez pa primem ročaj na posodi pa si celo levo dlan opečem, peče me tako, da mi je prav slabo...

eno vpr. a ste tudi ve bolj občutjlive sedaj v nosečnosti?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 279
14.11.2008 15:10:35   
malapikica
Joj detelja! Probaj si dati malo ledu na roko. V glavnem čimbolj si jo ohladi. Upam, da bo čimprej dobro.

Jaz pa grem danes malo prej iz službe in grem malo naokrog.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 280
14.11.2008 15:17:31   
Lalica1
Joj detelja. Si pa res nesrečna. Očitno smo v nosečnosti malo bolj nerodne. Se pa to lahko zgodi vsaki. Upam, da si v redu.
Nič ne bo z idejami, ker sem bila v taki naglici. Sem nesla tri pisma na pošto, pa sem eno nekje na poti založila, pa sem morala 2x tja, pa še gužvo imajo da se ti zmeša,...Eh... Sem si pa kupila revijo za kvačkanje in mogoče bo počasi kaj nastajalo.

< Sporočilo je popravil Lalica1 -- 14.11.2008 15:18:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 281
14.11.2008 15:47:28   
Nalini
Punce jaz sem pa danes tako utrujena user posted image ,..... še dobro, da je vikend. sicer imam tollliiiikkoooo za likat, da me kar začne glava bolet,..... ampak, da nes se mi pač ne ljubi user posted image .
Pa spet me zgaga peče. (sem pojedla košček čokolade, ker se mi je po dolgem času zaluštala,.... zdaj pa imam hudiča user posted image )

user posted image
eno slikico za prihajajoče dni ..... koma čakam praznike,.... zapravljali pa letos ne bomo (je treba šparat za user posted image )

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 282
14.11.2008 15:48:21   
Nalini
slikice se lepijo po principu : copy -paste

user posted image

< Sporočilo je popravil Nalini -- 14.11.2008 15:49:09 >

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 283
14.11.2008 17:59:06   
detelja
moje opekline so hude...malo so se naredili mehuri drugače pa sem bila s prijateljico v trgovini in mi je od bolečin kar slabo ratal...potem pa sve šle v mullerja, kjer sem kar naprej nekaj jemala v roko samo, da bo hladno...pa že tako si ne rada kuham sedaj pa se mi še bolj ne ljubuser posted image

tudi jaz sem nekam utrujena...grem malo pred tv...pa upam, da bo dragi prišel hitro k nama z bebico...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 284
15.11.2008 12:10:40   
malapikica
Vidim, da danes vse uživate na sončku. Mene kar vleče ven, pa moramo biti noter. Se je naš sonček prehladil pa nosek ne uspevamo brisati, pa čajčke kuhamo. Upam, da ne bom še jaz kaj staknila.
Tudi jaz sem šla včeraj malo po Mullerju, pa očitno nimajo popustov. Sem pa gledala, da majo fajn paketke za kopanje (kopalna sol, dišeča mila...) za 4 do 5 eur. Ne vem če ne bom kaj takega ponucala za darila.
Zdaj pa se bom počasi odpravila kuhat. Verjetno bom naredila makaronov narastek.
Pa lep dan.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 285
15.11.2008 14:58:41   
detelja
malapikica jaz ne uživam na soncu...do zdaj je bil dragi doma pa nisem bila na netu...danes me daje neka utrujenost...

glede kopalne soli pa teh stvari..meni je to tudi ful všče...samo po eni strani pa redko kdo to uporablja in ker se jim zdi to lepo dajejo na kup in potem imajo celo zbirko teh soli itd...tudi jaz sem včeraj ugotovila, da mi v mullerju niso dali 10% popusta pa sem mislila, da bom danes šla pa bom vprašala, če zavajajo kupce pa nisem utegnila...sem bila kar jezna...pa tako dobro se spomnim, da sva glih z dragim bila na blagajni, ko je šefica pisala plakate za ta 10% popust, da vsak vikend v novembru velja (čet., pet., sob.)...

drugače kaj lepega počnete? jaz že komaj čakam, da bo naslednji teden dragi doma, ampak bom zato malo manj na netu...mi boste oprostile to, a ne?user posted image

lep vikend vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 286
15.11.2008 19:43:27   
malapikica
Detelja na forumu Aprilčic sem zasledila, da baje naša občina daje neka darila ob rojstvu otroka. A te lahko vprašam, če to velja za MS. Zadnjič sem namreč v nekem časopisu zasledila en seznam pomurskih občin, kjer je pisalo, da dobiš v naši občini knjigo.
Tudi jaz sem bila razočarana zaradi popusta (ki ga ni bilo v Mullerju). Očitno širijo lažno propagando. Je pa bila precej gužva včeraj popoldne.
Uživaj naslednji teden. Midva s sončkom bova pa bolj sama, ker ima ati dosti službenih obveznosti. Bo pa zato decembra tolko boljše (vsaj upam).

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 287
15.11.2008 20:21:31   
detelja
malapikica ja, jaz sem gledala, da da občina MS samo knjigo in seveda g. župan ti čestitauser posted image kakšna častuser posted image ...pri meni pa je tako, da živim res v MS, ampak imam tukaj začasno prebivališče, še vedno pa sem stalno prijavljena pri starših (ne mislim spreminjat vseh papirjev, ker se itak imava namen poročit, sicer enkrat, ko bo naša pikica že na svetu, ampak vseeno so to kar stroški)...naša občina pa ima, da si lahko izbereš eno od trgovin-kekc, beby center, pikapolonica pa dobiš bon v vrednosti 250 eur, kar je že fajn darilo, ampak potem moram tudi otroka prijavit v to občino, ker moraš priložiti papirje...moram se z mojim zmenit kaj bova naredilauser posted image  ms pa bi si tudi lahko privoščila pa dala vsaj 100 eur vsaki mamici, a ne...

tudi jaz sem bila včeraj popoldan v mullerju pa je bila res gužva...sem se že pozanimala, če sem slučajno smotka ali so smotki v mullerju glede te akcije pa mi vsi trdijo, da bi morala dobit popust...bom šla v pon. z računom ga imam še spravljenega pa bom vprašala...saj se mi ne gre za tista 2 eur popusta, gre za princip...saj pa nismo od včeraj na svetuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 288
16.11.2008 16:21:12   
detelja
pupe, kje pa ste danes vse? ste se v tej megli zgubileuser posted image  končno napovejo malo sončka, pa se res pokaže malo za vzorec, ampak ta megla pa je že res preveč...moram ponovno pisat božičkuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 289
17.11.2008 14:28:18   
Nalini
Delovni dan je za mano,.. user posted image  skuhala sem kosilo za danes in pripravljam za jutri user posted image ,.... Drugače sem še kar user posted image , danes me le rahlo nekaj špika v glavi,.... ampak je za preživeti. Komaj čakam naslednji teden, ko imam pregled. Spet bomo videli piko user posted image . Do takrat pa upam, da bom zdrava,....
Glede službe - rada bi dela še tam nekje do januarja,... potem bom pa videla kako bo. Ker me kar matra križ user posted image bom mogoče šla kar na bolniško.  Bomo videli konec decembra kako bo ...

lep dan

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 290
18.11.2008 14:16:41   
malapikica
Kje pa ste nosečke?
Jaz že cel dan gledam skoz okno, kakšen lep sonček je. Kar veliko mamic z vozički je danes zunaj. Jaz pa sedim v pisarni user posted image . Ko bom šla domov bo pa že tema.
Danes sem ugotovila, da bo treba kar nos. hlače obleč. Vse ostale so kar čez noč postale pretesne.

Pa lep dan še naprej.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 291
19.11.2008 7:39:09   
detelja
jutro pupe..kako ste kaj?jaz uzivam z dragim...je na dopustu pa se imava res lepo...drugace pa se ok...zadnje case opazam, da ce malo vec hodim, da mi zatekajo noge...nasa bebica pa pridno barca...

lepo se imejte uzivajte pazite na soncke

Neposredna povezava do sporočila: 292
19.11.2008 13:29:37   
Nalini
Mi smo bolani user posted image . sicer je vedno boljše, ampak ni prijetno,......

Drugače pa user posted image brca,....

Lep dan

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 293
19.11.2008 14:58:30   
malapikica
Jaz pa danes nimam najboljši dan. So me zjutraj klicali, da je ČHT pozitiven. Tako da grem naslednji teden na AC. Upam, da bo vse vredu. Najhuje bo verjetno čakanje rezultatov.
Lep dan.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 294
19.11.2008 20:20:59   
Nončika
O, pomurke in prekmurke. user posted image user posted image

lepou je viditi, kelko vas je. lejpo nosečnost van želin. mogoče se van jes tudi čez kakši mejsec pridružin. user posted image user posted image

pa, pa.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 295
19.11.2008 22:47:41   
wii
mislim na tebe in upam oz. znam, da bo vse v najlepšem redu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , bodi optimistična in misli le na najboljše. Zate in za tvojo user posted image    user posted image user posted image user posted image , da bosta čakanje čim lažje prebrodila in čim hitreje.
Si se za ČHT odločila zaradi povišane NS ali samo tako?
lp

Neposredna povezava do sporočila: 296
20.11.2008 7:45:11   
detelja
dobro jutro...kako ste kaj? jaz sem to noc tako dobro spala, ampak ta veter mi pa spet ne ustreza...me zanima, ce bo jutri res snezilo pa v soboto...

malapikica vem, da ni lahko biti sedaj v tvoji kozi, probaj gledat in razmisljat v pozitivni smeri, vem, da ni lahko...amapk saj ves kar si zelo zelimo se nam uresnici...slabimi misli pa pritegnemo slaba dejanja...enkrat mi je prijateljica rekla ta stavek, kdor ne gre do konca ne ve kaksen je in to je njegova lastna kapitulacija...drzim pesti...

lep dan uzivajte...

(odgovor članu wii)
Neposredna povezava do sporočila: 297
20.11.2008 8:22:50   
Lalica1
Pozdravček vsem!

malapikica ti držim pesti, ampak vem, da bo vse v redu. Smo tako prijetna druščina, da ne more iti nič narobe! Drži se!
Naša občina pa daje darilo v denarju. Za prvega otroka 100, za drugega 150 user posted image  in tretjega 200 €. Sigurno bo malo pomagalo in to je res lepo od njih. Sicer pa, ja kaj ste pa lahko pričakovale od MS in .....? Sicer malo heca, ampak res je tako a ne?
Vidim, da ste malo okrcale Müller...Prav imate in res ni fer, da se tako dela. Saj vsi probajo, vendar se jim ne smemo pustiti.
Sem pa bila drugače ta teden doma, ker ima hčerka neko virozo. Ponoči bruha, podnevi pa ima čisto tekoče blato. Drugače je pa kar razigrana. No, sedaj sem v službi, ker me itak potrebujejo. Bom danes kaj več napisala.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 298
20.11.2008 13:47:19   
malapikica
Hvala vsem za spodbudne besede. Danes sem že boljše. Sem morala malo prespati zadeve. Sicer sam pozitiven ČHT ne pomeni ničesar. Edino kar je najbolj mučno je verjetno čakanje na rezultate po AC. Baje traja cca 3 tedne.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 299
20.11.2008 14:48:30   
Lalica1
Kje pa hodite da nič ne pravite?

Mene je mama klicala, da je hčerka precej slabo. Sem govorila z zdravnikom in mi napiše napotnico za bolnico. Tega pa res nisem pričakovala, ker je drugače zelo zdrava punčka in veliko zdrži. Sem kar user posted image . Mogoče pa bo kaj bolje in jutri ne bo treba v bolnico... Je pa res da to že predolgo traja in izgleda vedno slabše, pa tudi vesela in razigrana je vedno manj.

Se pa kaj pišemo naslednji teden če bo le sreča.

Lepo se imejte in pazite se viroz.

Pa veliko sončka želim vsem!!!!! 

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?