|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
24.11.2008 7:42:29   
detelja
jutro...kako ste kaj? kako ste preživele vikend? končno se je vrnila detelja, da bo malo bolj živahno na foromu, no vsaj upamuser posted image

Lalica1 kako je s tvojo pikico? verjetno so jo dali v bolnišnico zaradi infuzije, ker od bruhanja pa driske izgubiš veliko tekočine...

moja mala pikica pridno brca, bo verjetno nogometašuser posted image user posted image  najboljše je, če sem kje pa me tišči na vodo potem pa dobim par brcik v mehur, tako, da mislim, da se bom polulalauser posted image

lep dan pišite kaj

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 301
24.11.2008 8:22:44   
Lalica1
Dobro jutro!

Kje pa hodite da nič ne pišete? Sem kar malo razočarana user posted image
No moja hčerkica se je včeraj končno malo bolje pok...., tako, da je danes šla v vrtec. V bolnico pa nisve šle, ker nisem vedela kaj naj delam. Za dva dni se ji je blato kar ustavilo in nismo vedeli kaj bo prišlo. Je pa včeraj za kosilo kar lepo jedla in kaže, da bo v redu. user posted image
Kaj pa ve počnete? In kako ste rešile tisto z Müllerjem?In ali pričakujemo kaj snega?
Beret mogoče kaj nosečniški koledar? Kako ste zadovoljne z njim? Jaz nisem user posted image .

Se pišemo!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 302
24.11.2008 8:38:35   
Nalini
Mi smo tudi boljše user posted image . Čakamo na prve snežinke,.... če se bodo seveda prikazale v naših krajih. Jaz obužujem zimo, sneg ... tako, da upam, da bo vsaj malo snega.

Bejbi brca,.... ima pa neki čuden ritem - najbolj brca ponoči. To noč je imel ob treh polurno seanso brcanja,... jaz bi pa tak spala user posted image . Se pa ful vidi ko brca, cel trebuh mi razmetava. user posted image  Kaj šele bo, ko bo večji ali pa večja.

Začelo me je matrat nakupovanje za bejbija,.... počakamo na morfologijo,.. potem bomo pa počasi začeli nabavljat (počasi),.... bolj bomo gledali na akcije. (malo sem gledala kataloge in cene za te naše user posted image  - taka mala cotika pa toliko stane,.... pa to lahko bankrotiraš)user posted image . Še dobro, da bova nekaj stvari dobila.

Posteljko, previjalno pa bova kupila.

Punce a je na madžarskem (lentiju) kakšna trgovina za nosečke? Jaz bi si mogla kupit ene hlačeuser posted image ,.... pa pri nas so predrage. Zdaj se baje splača iti na madžarsko, ker je forint ful padel. No bomo videli kako in kaj bo, se moram malo pozanimat naokrog.

Moj buši pa meri 90 cm - sem se včeraj merila. Ne vem pa koliko sem imela na začetku,.... sem se pozabila zmerit. Me je pa v enem tednu kar napihnilo. Kile še pa vedno na istem (danes imam pol kile več kot pre petimi mesci9. Bomo videli kaj bo pokazala vaga na pregledu user posted image . Se moram malo bolj občelt, da bo več user posted image

Lep dan,
nalini

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 303
24.11.2008 10:27:38   
Lalica1
Joj glede trgovine na Madžarskem ne vem nič iz prve roke. Se mi pa zdi, da sem pred leti slišala, da nekaj obstaja. Ampak res ti ne morem pomagati.
Glede opreme pa stvari za dojenčka pa nič ne komplicirajte. Midva sva kupila samo voziček, vse ostalo sva dobila. Previjalno, stajico, hojico pa sploh rabili nismo. Sicer je ponudba na trgu kar velika, ampak vsega res ne potrebujemo kar nam nudijo. Pa tudi oblačila sva dobila rabljena in sem bila zelo vesela, ker mi res ni bilo treba nič dosti kupovati. Medtem ko je prijateljica morala za svojega fantka kupiti vse in pravi, da res lahko bankrotiraš. Sploh če gledaš na kake znamke in veš, da ti v enem dnevu umaže tudi nekaj parov oblačil.
Nalini 90 cm?user posted image  Jaz sem si toliko namerila že v 2. mesecu, ker sem bila takoooo napihnjena. Sicer pa me sedaj ko vstopam počasi v 5m ni dosti več kot takrat na začetku. Drugače pa mož pravi, da me je razneslo kot kvas user posted image . Res me je, ampak takšna sem bila tudi v 1user posted image , potem sem se pa vseeno zriktala. Se ne sekiram preveč, čeprav si predstavljam kakšni pogovori o meni tečejo user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 304
24.11.2008 10:34:50   
detelja
Lalica1 to, da ti je mož rekel, da te je razneslo kot kvas si ne ženi k srcu...jaz mojemu rečem, da sve midvi z bebiko "luštni debelušni" pa nič ne govori...ko kaj jamram,da sem se zdreila pa da sem okrogla se mi samo reži je rekel, da me ne razume zakaj se zdaj obremenjujem in me nikoli ne bo...

v lentiju se jaz spomnim samo ene trgovine z vozički, stvarmi za dojenčke....

zdaj vam pa nekaj zaupam...midva z dragim sva prejšnji teden ko je imel dopust pobegnila na dunaj k moji sestrici...sva kupila voziček, bili smo na božičnem sejmu...na dunaju imajo sneg-pa ne glih dosti ampak dober vzorec pa ga je...mraz pa tak, da ti ta zadnja hitro zmrzne...ko sva prišla domov sva mislila, da sva prišla na havajeuser posted image  dunaj je tako zelo lepo okrašen...

naša bebica tudi tako brca...rada ima nočne žurkeuser posted image pa mamicin mehur je zamnejala za nogometno žogo...ko me najbolj lulat tišči me brca v mehur tako, da mi je vse slabouser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 305
24.11.2008 10:40:38   
Lalica1
Eh, saj možu ne zamerim, ker se itak heca (čeprav resno misli). Je pa zelo vesel ko vidi, da imam joške takoooo nabrekle in lepo stojijo. Sem mu pa rekla da bodo pa po porodu spet pri kolenih, ko so zdaj tako ogromne in naj se ne veseli preveč. Še hčerki se zdi zabavno, ker ima mamica tako velike hribčke in se z atijem lepo hecata user posted image . Naj uživata dokler traja...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 306
24.11.2008 10:51:46   
detelja
moji hribčki so tudi tako zelo veliki, da mi je včeraj dragi rekel, da mi to vse nekam iz modrca lezeuser posted image sem mu rekla, da zdaj ima priliko, da se igra z njimi, ker potem si jih bo moral delit pa še vpr. je kako dolgo bodo te velikostiuser posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 307
24.11.2008 11:17:15   
Lalica1
user posted image user posted image user posted image  Ti mu kar povej naj dobro izkoristi svoj čas, ker bo (vsaj zanj) kar prehitro minil. Moj že ve!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 308
24.11.2008 13:51:33   
detelja
bom mu povedala...samo zdaj je spet tak bolj delovni mesec pred njim tako, da ga kaj dosti ne bo domauser posted image  bom mu predlagala, da si naj kak dan vzame dopust samo za božanje hribčkovuser posted image

zuanj je glih  fajni dan, da b ilahko snežilo pa me to vreme čisto nič ne poslušauser posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 309
24.11.2008 15:55:21   
Nončika
Punce, se opravičujem, da samo vpadnen na vašo temo. san Prekmurka, a brez bušija. večkrat pokukan na vašo temo, se veselin z vami.

Nalini, trgovino v Lentiju za nosečke maš. a cene so bile pred tremi leti kar zasoljene. te san si jes nabavila hlače in eno bluzico, pa san tan pistila bivših 14.000 SIT. če hočeš ti lejko v sredo malo poluknen. iden namreč ta. se ti pa splača kupuvati bodyje na Madžarskem. pa še kaj drugega. res,da ni 1A kvaliteta, a tako male bebice ti tak hitro prerastejo stvari, ka jih 2x pošteno opereš in že so premale.

je moji mali še zaj kupuvlen stvari na Madžarskon. rejsan ka 2X vse preglednen. ali roba je 10X boljša kak v Kiku.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 310
24.11.2008 17:04:51   
detelja
*csaje* lepo od tebe, da nas spremljaš pa lepo, da pišeš v prekmurščiniuser posted image  če tako pogledaš saj včasih kupiš stvar katera stane ful pa je isto slaba kvaliteta...midva sva bila sedaj na dunaju pa sva zašla v eno trgovino tko po imenu je zvenela nekje kot pri nas baby center potem pa prideš notr imaš ne vem koliko nadstropij pa vidiš-dior, CK,kenzo....pa sva se glih spraševala kdo to kupi otroku...cena bodya se gibljejo tam od 30 eur naprej pa itak otrok to 1,2,3 preraste ali pa popacka...
koliko pa je star tvoj junak?

aja, kaj pa je zdaj z našo kavico??? kdaj gremo? a greš csaje z nami? user posted image  se mi zdi, da se vedno dogovarjamo, da bomo šle po praznikih, pa spet so mimo prazniki pa spet po praznikih...potem pa bodo samo enkrat naši roki tu pa ne bo več praznikov user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 311
24.11.2008 19:32:43   
Nončika
Junakinja je. stara pa je 3leta.

me zemete s sabo? kak de to zgledalo? ve vse z bušijami, je pa brez?user posted image user posted image user posted image  samo lušte te mi delale s svojimi bušiji.user posted image user posted image user posted image sicer pa če me zemete, seveda ka iden. samo povejte ge pa gda. pa še letos či se da!!!!user posted image user posted image

zaj pa še tou. gda ma kera med vami rok? sen lena pa se mi ne da za nazaj gledat.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 312
25.11.2008 8:02:22   
detelja
jutro pupe...kako ste kaj? mi smo imeli že ob pol 7 jutranjo zabavo...naši bebi je tako zanimivo telovadit po mojem polnem mehurju, da je kar veselo...
*csaje* itak, da te vzamemo sabo...samo prej se moremo zmeniti kdaj pa kam gremo...menimo se že 2 meseca pa še ničuser posted image user posted image  glede trebuha pa se ne sekiraj...mogoče boš dobila lušte, da boš sama postala ponovno noseča, drugi si pa bodo mislili, da si še na začetku nosečnostiuser posted image user posted image

kaj lepega boste delale?

po celi sloveniji je snežilo samo pri nas neuser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 313
25.11.2008 8:31:35   
Lalica1
Dobro jutro!

Res ni fer. Samo pri nas ni snega. Sem bila zjutraj kot majhen otrok. Gledala sem skozi okno ali je kaj belo...in potem razočarana vidim, da nič. Brezveze.
csaje, tudi moja hčerka je stara 3 leta. In danes zjutraj spet ni mogla vstati. Je rekla da bo še spala, ker je zeloooo utrujena.
Drugače pa imam jaz rok maja. Točnega datuma ti ne znam povedati, ker je vsakokrat drugačen, jaz user posted image  pa nisem sigurna kdaj je bila zadnja M. Mislim pa da bo tam okrog 10. Tako, da je pred mano še zeloooo doooolga zima.

Pa LP

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 314
25.11.2008 13:09:56   
Nončika
Jao ženskice. danes sem telko penez ven vrgla, ka me glava boli.

ja treba se zmenit. ge van najbole paše? MS? dva mesca se dogovarjate, zaj pa ajd določite neki datum pa mo vidle keri paše pa keri ne. sicer pa ka se ge glasin, je se samo kcoj rivlen. user posted image user posted image user posted image

lušte to te mi pa tak ali tak delale. me je že straj, ka bon totalno depresivna. user posted image user posted image user posted image  

Lalica, od ge si pa ti? pa ostale?

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 315
25.11.2008 13:24:02   
Lalica1
Ge san zagrižena Goričanka. V soboto se selin še bole gor na Goričko, tak ka mo pomali na Vogrskon.user posted image

Če bi me zaj štele kakše "slovenke" me gvüšno ne bi nika razmile. Ali fčasi je to tak fajn. Što njin je pa kriv če so nej razgledane.
Ge sicer priznan ka neman volou za pijačo (ne ven zakoj user posted image ). Ali če že moren naj van bou. Do štrte san sakši den v slüjžbe pa z veseljon malo vujden. Tak ka samo povejte. Ena de mogla datum določite, ka ovak nika nede s toga.

Pa lejpi nezasneženi pozdrav vsen!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 316
25.11.2008 13:31:28   
Nončika
Alo!

Lalica, jaz sem ti tudi skoraj na Vogrskon. samo na drugem koncu in ne na tvojem koncu. na onem drugem koncu pri Lendavi. user posted image user posted image user posted image gda je pa rojena tvoja hčerkica? moja je avgustovka.

sicer sem pa jaz vsak dan v službi do 15.30, te pa še 30min vožnje do MS. tak ka ti glij končaš, da ges pridirkan komaj do MS.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 317
25.11.2008 13:47:19   
Lalica1
Naša mala je rojena 9. oktobra. Sem pa danes gledala slike od lanskega obiska Dedka mraza v vrtcu in šele po slikah sem opazila kako je zrasla. Kot so naše mame včasih rekle (pa se mi je vedno zdelo neumno, da tako govorijo): šele po otrocih opažamo kako čas beži in kako se staramo. No, me smo seveda še zelooo mlade kajne?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 318
25.11.2008 13:58:40   
Nončika
pa še kak mlade. user posted image user posted image user posted image  če ne drugače pa se tako počutimo. user posted image user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 319
25.11.2008 14:01:16   
Nončika
Lalica, kje ti delaš, da si lahko tolko na RR? jaz si to lahko privoščim le januarja, takoj po praznikih. drugače mi ne znese.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 320
25.11.2008 14:12:40   
Lalica1
Odvisno je od dneva. Internet imam vklopljen cel dan.
Sicer je pa tako: pridem ob uri in odidem ob uri, včasih še na malico ne grem, ker se mi ne da. Moje sodelavke pa zamujajo pol ure, 1 uro dnevno so po trgovinah, pa pol ure prej gredo domov. In tako se mi zdi "fer" da tudi jaz med DČ naredim kaj zase. In to je forum.
Vem, da ni lepo od mene ampak zakaj bi delala samo jaz, plačo pa imamo vsi isto. Je pa res, da mi včasih ne znese pisati, ker pridejo zraven kakšni roki pa to in je gužva.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 321
25.11.2008 14:13:18   
Nalini
Ola.

Nič snega user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem pa zjutraj najprej pogledala skozi okno.

Naš user posted image  je ok. Ima nogice, rokice, srčeka,... user posted image  Tudi spol se je videl, vendar bo ostal user posted image , ker ne želiva vedet.
Tudi jaz sem ok. In upam, da bom v decembru ostala zdrava in da se me bodo virusi in bakterije izogibali user posted image .
Sicer bo težko ..... ampak srčno upam.

Kavica - jaz lahko tam nekje med 12 in 14 uro,.... sicer pa ko bom šla na bolniško bom imela kaj več časa. Popoldne meni ni za iti v MS.

Uživajte user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 322
25.11.2008 20:07:06   
detelja
čer čebelice...a tako sedaj pa nimate volje na kavico pa klepet ituser posted image

*csaje* najboljše je, da nam ti organiziraš kdaj pa kje se dobimo na pijači, ker vidiš, da se ne moremo zmenit, nam hormončki nagajajouser posted image user posted image  vpr. kdaj imamo kaj roke, jaz ga imam 10.4.2009...
drugače sem tudi jaz iz goričkega...smer "vogrsko"user posted image ...zdaj pa že 3 leto živim v ms, ampak moje goričke krvi nikoli ne zatajimuser posted image

danes smo bili z dragim pri njegovin na kosilu, potem sve z bebico malo spančkali, likali...kaj pa ve lepega počnete?

želim vam lep večer uživajte

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 323
25.11.2008 20:50:42   
Nončika
Detelja, očitno bo res tako. pa ravno jaz, ki ne spadam med nosečke? ja očitno mi hormoni ne nagajajo kak van.user posted image user posted image user posted image

jaz sem ta teden na dopustu. tak ka če ma kera volo lejko že ta teden. te pa se pričenjajo inventure, selitev in pa prazniki.

da analiziram stvar; Nalini ma čas med 12 in 14 uro. Lalica bi si končno lahko privoščila malico, pa ti Detelja? meni bi pasalo v četrtek med 12 in 14 uro. ka pravite? evo, pa si preveč dovolin te nazadnje pravle. tista, ki se samo rivle med vas.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 324
25.11.2008 21:22:39   
Sončni žarek
Ojla babeuser posted image

Berem vas redno, sam cejta pa glih nimam za pisanje oz. sem prelena.

Csaje- očitno sva midve bolj skup doma...Jaz imam do Lendave dobrih 12km. Rok pa imam jaz 24.01.2009

KAVA oz. SREČANJE - jaz sem že enkrat predlagala datum, pa ni bilo nobenega odziva......

Nalini- sem ti poslala ZS, če si slučajno vidla......

Drugače sem OK. Pripravljeno še nimam nič za dojenčka.....jutri pa imam UZ in komaj čakam......

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?