|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
13.11.2008 11:37:30   
detelja
pokica_ glih včeraj sem mislila nate, da se več nič ne javiš...kako je zdaj z bratecem pa njegovo punco? sorry,č e sem preveč radovedna...sta rešila situacijo??? si se včakala v nedeljo dragega? user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 251
13.11.2008 11:52:51   
malapikica
Ste pa kar zgovorne.
Lalica tudi jaz menim, da ni nič posebnega. Tudi meni je g. rekla, da se maternica širi in ni to nič posebnega. Vseeno pa vprašaj ko boš na pregledu.

Tudi mi bomo letos skromni z darili, a kaj ko nimam nobene ideje. Mogoče bomo šli v MB ali Graz malo pogledat pa dobim kakšno idejo. To mi je nekak "najhuje", ko ne veš kaj bi komu podaril. Sem odprta za predloge....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 252
13.11.2008 12:00:56   
detelja
malapikica, če imaš čas pa voljo doma kaj naredi...drugače pa kaj vem...mogoče kakšne zokne pa kakšno sladkarijo vsakemu pa je...pa tudi to te ne bo prišlo tako poceni...tudi jaz še nimam ideje kaj bi komu kupila...ali pa kupi navadne svečke pa jih sama oblepi...jaz sem ful nora na sveče...ooo sem pozabila povedat zdaj ko smo že pri darilah...midva sva dobila včeraj od božička prvo darilo-pralni stroj, imela sva že ful starega pa včasih ni hotel ožemat pa ne to pa ne ono pa sem razmišljala, da nabaviva novega, potem pa sta nama moja sestra pa njeni mož kupila...sicer to je darilo za božička in rojstni dan...sicer se malo noro počutim, ker jaz sestri takega darila ne bom mogla vrnit, ampak je razlika v tem koliko služita onadva pa koliko midva...se mi zdi, da sedaj ko sem noseča so vsi tako radodarniuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 253
13.11.2008 12:25:00   
Lalica1
Hvala, da me tolažite. Drugače ne bi polagala pozornost na te špike, ampak v prvi nosečnosti tega ni bilo.

Ja, kot pravite, tudi nogavice in kakšna čokoladica ni tako malo. Ampak mi to enim dajemo že nekaj let zaporedoma in je čas da nehamo user posted image .  Ma, sploh se mi ne da premišljevati kaj bom komu kupila. Še hčerki ne vem kaj bi. Ima vsega že itak preveč, da sploh prostora ni.  Ampak ko mamico lepo pogleda, da bi pa še kaj imela....Vedno dobi. Ker je pač zelo pridna in si zelo poredko kaj zaželi. Mogoče bo pa kateri padla kakšna super ideja za darila in jo bomo kar vse posnemale. Ampak priporočam res take bolj ugodne variante user posted image .
Ena je omenjala, naj doma kaj naredimo. Kaj si pa imela v mislih? Če je kaj super pa lahko jaz naredim za vse... To bi bilo fino. Enkrat sem delala božične svečnike, ampak vsako leto jih res ne morem. Sem pa premišljevala o beneških maskah, ampak to ni nevemkako uporabno... Tako da prosim, z dobrimi idejami na plan. Mogoče nam pa grata...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 254
13.11.2008 12:35:20   
detelja
hmmm, Lalica1 potem pa začni sveče kupovat namesto zokonov pa čokoladico poleg:)...moja ena prijateljica zna kvačkat pa sako leto dobim neki takega...npr. stojalo za sveče, list božične zvezde...moja sestra npr. kupi v kik (ne vem kako je pravo ime trgovine pri deichmanu-kik, kika???) bel okvir za sliko, nabavi si razne prtičke pa lepilo za prtičke pa potem pobarva ta okvir z barvo gor pa nalepi motiv izrezan iz prtička in potem podari sliko...ali pa če bi si nabavile on material za izdelovanje nakita pa bi doma izdelale nakit:)...

eno vpr. jaz bi si rada naredila tam nekje v 7,8 če mi rata lahko tudi v 9 mesecu nosečnosti iz gibsa okvir ali kako bi temu rekli, mojega buščija-tako nekje pri vratu bi začela pa vse dol do... in potem bi to pobarvala in dala v dnevni na steno...zdaj pa me zanima, če ima katera že izkušnje s tem pa kje se nabavi ta gibs ali kaj je to sploh za materiala...vem, da to naredijo nekako iz gaze...ne vem, če me sploh razumete kaj bi rada?user posted image

zdaj pa še nekaj, da se boste nasmejale...pred slabima 2 h sem pogledala na dvorišče-parkirišče (živim v bloku) pa zagledam, da gre sosed v avto(nabavil si je nov avto) pa sem si mislila, da gre verjetno kam potem pa ga že ves čas gledam kako navdušeno v avtu sedi, tu pa tam ga prižge in verjetno občuduje zvok motorja...meni se zdi prav smešen...aja, policaj jeuser posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 255
13.11.2008 12:57:49   
malapikica
Moram priznati, da jaz nisem prav spretna pri izdelovanju. Mogoče bom pa sinčka zaposlila. Je star 6 let in mu grejo stvari bolje od rok kot meni.
Lalica kako si pa delala svečnike. Če mi lahko zaupaš pa bova še midva probala. Mogoče pa kaj rata.
Detelja za gips mogoče povprašaj v kakšnih knjigarna. Sem pa jaz enkrat kupila neko tako maso v intersparu. Je za odlitke. Malo poglej, mislim, da boš našla.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 256
13.11.2008 13:17:12   
Lalica1
detelja razumem kaj misliš narediti, ampak jaz sem enkrat gledala oddajo o tem in tam je bilo povedano, da se s tem en prav ukvarja. Ne vem pa če se da to narediti doma. Iz DAS mase sigurno ne, ker se prehitro suši. Mogoče bi res šlo tako kot delajo gips. Pa pojma nimam kje bi se dalo pozanimat. Mogoče v mavčarni na kirurgiji. Kaj pa veš.
In hvala za idejo za kvačkanje. Tudi jaz kvačkam in bi res lahko vsakemu naredila kaj takšnega. Čeprav je s tem veliko dela in če oni tega ne ceni, potem si kar malo užaljen...
malapikica svečnike pa narediš čisto enostavno. Potrebuješ kalup za svečnik (jaz sem jih kupila v Lj, vendar jih imajo tudi drugje. Poglej Obi ali kaj podobnega), pa navaden gips pomešaš z vodo in vliješ v kalup. Pustiš, da se posuši in ga previdno daš ven, potem pa pobarvaš. Jaz sem barvala z navadnimi temperami in vodenimi barvicami. Ko se tudi to posuši pa ga posprejaš s prozornim lakom. Imela sem mat, ampak ti bolj priporočam sijajnega. Dobiš v Triscolorju.
Je pa sodelavka delala magnetke. Mogoče so bolj primerni za tvojega sinka. Saj veste tisti adventni koledarčki s čokoladicami... So lepe slikce z različnimi motivi. Spet se jih napolni in isto naredi kot sem opisala zgoraj. Majhne magnetke tudi kupiš v eni od takih trgovin in jih nalepiš z lepilom. Kar srčkani izgledajo.
Midve s hčerko sva pa naredili sedaj en kup novoletnih voščilnic na katere sve risale vsemogoče z lepili z bleščicami (Muller jih prodaja v vseh barvah). In je zelo primerno, da se majhen otrok malo igra.

Neposredna povezava do sporočila: 257
13.11.2008 13:20:14   
detelja
pa spomnim se, da ko smo bili še v vrtcu, mali šoli smo delali broške iz gibsa...daš gibs v žlico pa pustiš da otrdi potem pa jo pobarvaš...aja še prej dodaš sponko...mogoče se bom še česa spomnila:))) moram malo mojo sestro povprašat....

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 258
13.11.2008 13:44:43   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

pokica_ glih včeraj sem mislila nate, da se več nič ne javiš...kako je zdaj z bratecem pa njegovo punco? sorry,č e sem preveč radovedna...sta rešila situacijo??? si se včakala v nedeljo dragega? user posted image

helow,
rade volje odgovorim, če ne nebi sploh začela te teme! :) Včeraj sta menda šla h G, pa ga pol nisem hotla motit, bom ga danes malo povprašala, kako odločitev sta sprejela.

Oooo nedelja,....komajda, da sem zdržala brez poljubčkov celi vikend! user posted image  Ampak je bilo pa toliko bolj slastno, ko sma se vidla. user posted image
To sta pa fino darilo dobla! Imaš pa zlato sekico! user posted image  Js od mojga bruderja niti nikoli ne čakam, ...en čas sem vsem kupovala darila, tudi njemu, ampak on se ne spomni da bi kj nazaj kupo. user posted image  
Zdaj pa tudi njem več nič ne kupim! Itak poje vse mamine sladkarije, če jih kj prinesem. user posted image
Imaš pa hecnega soseda! Jaz se iz mojih tudi včasih krepko nasmejem. Ma vsak je po svoje hecen.
Ni slaba ideja ta z svečniki in svečkami, moja mami jih tudi obožuje, pa še lepo je za videt povrhu.

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 13.11.2008 13:50:48 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 259
13.11.2008 13:46:29   
Nalini
Ojla.

tudi mene je tam nekje v 14-16 tednu bolelo v spodnjem delu trebuha,..... jemala sem spasmex, ker mi je tudi trebuh otrdel,...... mi je pa gin rekla, da to ni nič takega in da je to zaradi raztezanje maternica. Če nimaš krvavega izcedka in res hudih bolečin, potem se ne sekiraj. Saj mine user posted image . No, vsaj pri meni je. Me je pa 5 dni nazaj tudi bolelo,.... pa imam občutek, da takrat ko me boli,... dobim večji trebuh user posted image .

Mejte se na ta turoben dan user posted image . Mogoče bo pa začelo snežiti,.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf, grem si delat pleskavico,.. lušta se mi hamburger :)user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 260
13.11.2008 13:54:11   
pokica_
Hoooočemo snegeca! user posted image

Dober tek Nalini, ti si kr privošči burgerja. Jaz sem jih prejšnji teden preveč zmazala, zdaj so se mi pa že mal zagabli. Jaz pa kuham domačo govejo župco, da nam ogreje bušije, pa piščančjo rižoto in endivijo.
Moj user posted image ni glih ljubitelj riža, ampak bo moral jest, ker vsak dan šnicle pa tud ne mormo jest. user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 261
13.11.2008 13:57:20   
Lalica1
Uh, kako ste pridne da takole kuhate... Bi kar skočila malo k vama popapcat. Meni pa kar paše, da ko pridem domov kosilo že čaka. Je mama doma in je vsak dan pridna. Samo ne vem kdo bo kuhal, ko se bomo čez nekaj dni preselili na svoje user posted image .

Glede tistega soseda user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Mu pa nič ne zamerim. Pa saj je policaj user posted image .

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 262
13.11.2008 14:02:07   
detelja
dober tek....jaz pa sem jedla puranjo roladico, kruhovo rezino pa zeleno solato...meni pa je zdaj v nosečnosti tako grozno slabo, ko vidim, voham ali jem mleto meso...moj dragi pa je čist nor na mleto meso...potem jaz ne mram gob, smetanske omake on pa je čist pav....

pupe malo pazite kje kupujete hamburgerje zaradi mesa...zadnjič se mi je tako zaluštal kebab pa mi je prijateljica rekla, da naj tega ne jem, ker se je en zastrupil tukaj v ms z njim...pa tudi gin. je rekla, da teh stvari se naj rajši izogibam, ker nikoli ne veš kako dolgo in kje stoji meso...

glede moje sekice...moja sestrica je 3 leta starejša, poročena, brez otrok-nima želje, tako, da ima mene za svojega otroka:), ampak mi je rekla, da od aprila naprej sem na 2. mestuuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 263
13.11.2008 14:20:46   
malapikica
Zdaj ko toliko pišemo o darilih in bratih, sem se spomnila, da ima moj brat čez dva dni rojstni dan. Pa sem spet tam. Kaj nabavit? Moram malo možeka povprašat, včasih ima on kakšno idejo.

Jaz pa sem si danes za malico privoščila musako in solato. Drugače pa doma kuhamo samo za vikend, ker med tednom itak pridemo domov tam med 16 in 17 uro. Potem pa za večerjo naredimo samo še kaj lahkega. Jogurt, mogoče kak sendvič...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 264
13.11.2008 14:35:41   
detelja
malapikica od mojega starši, sestra, njen mož, nečakinja, moj dragi so vsi rojeni oktober, november, december...tako da veš kako je moja denarnica konc leta suha, že drugače je bolj suha zdaj pa, da sploh ne govorim...še dobro, da so moji starši, sestra, jaz bolj pomladanski, poletni...potem pa še božič, drugo leto bo še miklavž prišel k našemu otročičku:)...midva sva njegovemu svaku kupila v mullerju en komplet nivea (gel za britje, gel za tuširanje in ne vem če je krema ali gel za po britju) stalo je 9,99 pa se mi zdi fajn komplet aja, poleg pa je bila še toaletna torbica...

Neposredna povezava do sporočila: 265
13.11.2008 14:47:32   
malapikica
detelja hvala za idejo. To je res super. Verjetno bom šla res tja pogledat še danes. Baje pa imajo v novembru v Mullerju vsak vikend (čet. pet in sob) 10% popuste.
Se mi pa tvoja denarnica res smili. To je res najhujše ko pride vse naenkrat. user posted image
Pri nas miklavž prinese mogoče kakšno čokoladico, zato je pa božiček oz dedek mraz bolj radodaren.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 266
13.11.2008 14:55:42   
detelja
pa saj tudi če prinese čokoladico + vseh ostalih izdatkov je dovolj, ali? ja meni se ful fajn zdijo tile kompletki...pa mislim, da to vsakemu moškemu pride prav...jaz bi tudi morala it v mullerja pa dežuje, čeprav imam 100 m se mi ne da z dežnikom pa polne roke vrečk hodit po cesti...ja to pa drži,da so sedaj v novembru popusti pa se ti ful splača...vsak eur pride prav...

Neposredna povezava do sporočila: 267
13.11.2008 15:18:59   
Lalica1
Še dobro, da sem na forumu in izvem za kakšne popuste. Čeprav delam na mediju ne poslušam lokalnih radiev in ne gledam TV, kjer so oglasi o popustih. Zato pa tudi ne vem kaj se dogaja. A to pomeni da so ob čet. pet. in sob. 10% popusti na vse zadeve ali imajo kaj izbranih? Jaz tja znosim kar precej denarčka in res se vsak železnik pozna.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 268
13.11.2008 16:07:45   
pokica_
detelja, si me spraševala o bratu, kako sta se z mlado punco odločila, otrok da ali ne. Zelo je žalosten, ker ga je punca začela ignorirat, ko je izrazil željo, da bi on otroka obdržal in prevzel vso očetovsko odgovornost. Sedaj pa ga noče več slišat, videt, nič! Včeraj bi morala G povedat, kako se je odločila, pa ni vedla nič povedat, tako se bo morala odločit do drugega tedna in jih poklicat. Da se pol ve kako ukrepat za vnaprej.
Full žalostnouser posted image . Jaz sem se zdaj že nekako sprijaznila s tem, da pač se je zgodlo, čeprav full neodgovorno in bi mogoče res bilo fajn, če bi moj otroček imel še koga za igro. Ampak, saj se bojo že odločli, kakor bojo hotli in zmogli. user posted image

Zdaj pa še samo počakam mojega z kosilom, pa grema papcat in počivat. Pa še nove gume na avto naštelat, za snegeca! user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 269
13.11.2008 16:15:26   
detelja
Lalica1 tudi jaz znosim dosti eur v mullerja...pač vse kar prineseš na blagajno se na koncu obračuna 10%...

pokica_ tako odkrito ti povem tudi jaz ne vem kako bi razmišljala pri 20, 21 letih glede otroka...veš eno je, da si misliš joj kaj je še vse pred mano jaz pa naj imam otroka, ali pa fant je toliko starejši od mene kaj pa če me bo pustil sredi nosečnosti itd...saj vem tudi zdaj se to lahko zgodi...ampak v tistih letih mislim, da razmišljaš drugače...predem sem jaz spoznala mojega dragega nisem hotela slišat za otroka, kje pa...moja sestra pa je vedno govorila, da bo imela 3 otroke itd...ampak vedno ko so kje bili otroci so bili tako nori name, da sem bila vsa živčna...saj veste kako je ko ti glih ne grejo po "žilah" potem pa se vsi limajo po tebi...pa mi je en gospod rekel "vi pa boste dobra mama, ker vas imajo tako zelo radi otroci" pa sem si mislila ja glih jaz bom imela otroke...in sedaj..jaz noseča čist nora na otroke, sestra pa si jih enostavno več ne želi...in vsi sprašujejo zakaj ne pa bla bla...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 270
13.11.2008 16:16:51   
detelja
še to a ve katera kako se prilimajo slikice pri tem forumu?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 271
14.11.2008 8:31:48   
detelja
ojla...kako ste kaj? jaz moram spet malo težit, ker mi gre to vreme že pošteno na živce:)...da bi vsaj snežilo...

a ste kaj študirale glede božičnih daril kaj bi še lahko podarile?user posted image

kdaj zdaj gremo na kavico?????

mi pa smo danes zakorakali v 19 t nosečnosti...

a je katera progruntala kako se pripnejo slikice?

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 272
14.11.2008 8:46:00   
Lalica1
Dobro jutro!

Kar se tiče slikic nimam pojma. Sem čisto a-računalniški tip in znam samo tisto kar rabim user posted image .

Glede daril še nisem nič premišljevala, ker nimam časa. Enkrat bom, ne bi pa bilo slabo, da katera posreduje kakšno idejo. Mogoče dobimo skupinski popust, če gremo vse isto kupit user posted image . Kaj boste pa kupile svojim otrokom, ki jih že imate?
Mi smo imeli danes debato v vrtcu glede Miklavža. V drugih enotah naše šole ne bo obdarovanja, ker ene pač mislijo da je to cerkvenouser posted image . Ma saj ne moreš verjeti kakšne vzgojiteljice obstajajo. Jaz na miklavževanje gledam čisto drugače. Pa saj otroci ne bodo molili ampak dobili majcena darilca. Samo za njihovo veselje gre, ko bodo zjutraj pri copatih našli darila. Pa saj smo bili vsi otroci in smo komaj čakali. Sicer pa je tudi Božiček cerkveni mar ne? Ampak res ne morem verjeti...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 273
14.11.2008 8:53:55   
detelja
Lalica1 ja, kolko vem je božiček cerkveni, no sedaj je to bolj vse komercialna stvar...ampak vem, da nas je v šoli obiskal dedek mraz v cerkvi pa božiček...no saj itak otrok ne ve kaj pomeni, če je nekaj cerkvenega njemu so glavna darila...

bolj študiram kaj bi kupila, bolj nimam idej...mogoče se bom pa sredi noči spomnila:)

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 274
14.11.2008 10:49:47   
malapikica
Pozdravljene
Tudi jaz nimam nobenih idej za darila. Danes si bom vzela malo več časa pa bom šla po Mullerju pogledat. Včasih dobim kakšne ideje ko hodim po trgovinah. Samo kaj ko je v MS tako majhna izbira oz. nič pametnega.

Za kavo pa imam jaz čas samo popoldne (sem v službi do 16 oz 17) ali za vikend. Mogoče kakšno soboto dopoldne?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?