pokica_
|
Dober dan tudi z moje strani! Jaz se že tudi veselim praznikov, ki dajo poseben čar decembru, upam, da bo božiček res uslišal naše želje po belem snegecu! Včeraj sem šla mimo Millerja zvečer in imajo že poooolno lučk, je kar celi razsvetljen; bi bilo bolj čarobno, če bi trgovine začele z temi okraševanji v začetku decembra. So zmeraj prezgodnji. Ampak to je pač njihova taktika, da pač čimveč ljudi privabijo čimprej. Sicer pa tudi ni slabo, da začnemo premišljevat že prej o darilih za pod jelkico, ko ni hujšega ko zadnji dan it v šoping! Mi2 boma letos skromna z darili, boma raje na kupček za bebico djala,...sj itak vsi zastopijo. Drugače pa sem js tudi vsak dan zunaj in fiiiino voham snegeca, mogoče pa le bo! Ali se pa peljemo na Pohorje, tam bo ziher danes! Lalica1, kar se tiče teh krčev, špikanja, tiščanja,...sem jaz vprašala v torek G in je rekel, da naj se kar nič ne čudim vsemu temu; je rekel, kako bi bilo, da si človek vstavi v maternico eno tako lepo žogico, sigurno bi kaj špikalo, malo se je pohecal. Drugače pa je to zato, ker od spočetja pa tja do 3-4 mes otrok najhitreje raste, poveča se celo 5000 krat! Toliko se nebo več nikoli do rojstva. Če računaš da je pri spočetju velik kot konica svinčnika, zdaj npr. 14-15 cm, je to še več kot 5000x, ane? Maternica se privaja na spremembe, in sčasoma, ko bo otroček večji ne bomo tolko občutljive več na te spremembe. To so besede G, pr kterem sem bila na nuhalni. Tako da je mene tudi pomiril. Mene celo zaboli spodaj ko kihnem! Kiham pa kr, ker mam alergijo na pršice! Tako da se vedno primem in stisnem maternico, preden kihnem. Tako punce.....danes sem bila pa dolga, preveč! pišite kaj še ve....!