pokica_
|
Halo pupe z bušiji! Kako ste prespale deževno noč? Jaz sem danes po 2 dneh konkretno ponoči spala, z rahlimi vstajanji do wc-ja, če to odštejem. Z mojim mačkom samevama doma, mojega ki je na izletu že pošteno pogrešam, le kje je še jutrišnja noč, ko grem ponj na postajo. Jutri bom šla k staršem na kosilo, ker sama itak nimam apetita za jest. Včeraj sem bila pri kolegicah na kavi, je vsaj malček hitreje čas minil. Danes bo pa dooooolg dan. Kako je z tečajem za materinsko šolo, kdaj pošiljajo povabila, v kterem mes ? Katastrofa, kaj sem včeraj zvedla od svojga brata,....naj prvo povem, da je zelo zelo neodgovorna oseba, kar ga jaz že poznam (28 let), zmeraj je imel neko resno punco, pa šel narazen, zdaj si je pa občasno privoščil avanture in je eni punci (21 let) naredo otroka! Mene je včeraj po tel. skor kap! Da je neodgovoren itak vem, ampak nisn pa vedla da tako zelo. Jaz sem full žalostna, ker se mi smili detece, če bo prišlo na svet,...sama še ne veta kaj bota naredla, punca končala SŠ, brat sicer ima službo za NČ, vendar poln kreditov in ne ve z denarjem. Moja mami itak nebo dovolila, da bi živela doma v domači bajti, ker noče met nikogar na skrbi, še manj pa neke najstnice, ko hodi po naši hiši kot zombi in nikogar ne pozdravi! Po moje bi bilo najbolje da punca gre na splav, ker se mi smili bogo detece, da bo odraščalo ob takih neodgovornih starših, ki se grejo "metodo umika" in ne vejo kaj pomeni OTROK in materinstvo....in kaj vse otrok prinese za sabo. Ni igrača za en dan...sam, saj bojo sami rešli, kako bojo vedli in znali. Meni je glavno, da imama mi2 najino pikico izjemno rada in je zaželjena in načrtovana in bo ljubljena z vseh strani!