|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
6.11.2008 12:17:53   
zorica

Živijo punce !
Sicer sem že dolgo članica RR,ki mi je marsikdaj v pomoč pri marsikaterem vprašanju ampak sedaj ko sem končno noseča, pa se bolj poredko oglašam.

Najbolj pa spadam sem k Pomurkam ( sem tudi na temi februarčice 09) , ampak mislim da se bom res mogoče prej s katero srečala z tega konca Slo.
Nekako pa včasih ne najdem časa da bi pisala, ker ko vse preberem kaj me zanima, se mi ne da več user posted image

PS : upam da me sprejmete user posted image

(odgovor članu wii)
Neposredna povezava do sporočila: 176
6.11.2008 12:59:39   
Nalini
Kakšen turoben dan je danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Še jaz se počutim kot največja lenoba na svetu. Pa imam toliko dela - služba, doma ...
Detece veselo brca,.... komaj čakam na naslednji pregled,.... ker bomo imeli UZuser posted image user posted image user posted image . pa na 3D tudi misliva iti. A je katera šla ali bo šla na 3D?

Punce povem vam, da sem tako pozabljiva, da joj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Na trenutke pozabim kaj sem vprašala 10 minut nazaj ali se ne spomnim, če mi je kdo kaj povedal ..... Pa tečna tudi znam biti kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mojemu na momente prav kravžljam živčke. user posted image

Lep dan,....

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 177
6.11.2008 13:04:43   
zorica

Jaz sem šla na 3D oz.4D(premikanje).

Meni je bila to neverjetna izkušnja, ko tako vidiš bebico.Sabo moraš vzeti USB ključ, da ti posname gibanje otroka + slike.Pa še par slik dobiš takoj zraven.Meni ni žal, šla pa sem k dr.Lukman na Ptuju za 70eur.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 178
6.11.2008 13:09:54   
Nalini
Hvala za odgovor. Tudi midva misliva iti na Ptuj.
A se je pri vama lepo videl spol? Midva ne želiva vedet,.. pa ne vem, če je potem sploh smiselno iti na 3D user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 179
6.11.2008 13:14:44   
zorica

Če ne želita vedeti spol mu morata to povedati, ker ga potem ne bo snemal med nogice in vama tudi ne bo povedal kaj bo.
Je pa se lepo videlo.Najlepše pa so itak one slike obraza, se jih ne morem nagledati.Ker obraz pa se vidi res fantastično.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 180
6.11.2008 14:01:01   
Lalica1
Lepo pozdravljena zorica in dobrodošla!

Mislim, da smo vse Pomurke vesele, če se nam pridruži še kakšna. Bo bolj razigrano na našem forumu...

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 181
6.11.2008 17:06:26   
mvzt
Oj souser posted image  user posted image

Sem bila včeraj na pregledu-user posted image  je ok,ima težo že za ven,tak da mi je G rekel,da lahko že pričakujemo še enega navihanca user posted image user posted image user posted image  samo,še jaz nimam namena iti v rim user posted image  

Matic je dobil nek virus in je revež cel vikend bruhal+imel drisko.....seveda je isto zadevo fasal moj user posted image  in si kar predstavljajte,kak je 1 dan jamral....je dobesedno mislil umreti....le kaj bi blo,če bi moški rodili user posted image user posted image user posted image user posted image  no,potem pa je še mene v nedeljo zeloooooooooo bolel trebuh in sem kar ves dan morala preležati,ker nisem imela moči za nič......zdaj pa smo dobri in upam,da tako tudi ostane....

Skratka moj PDP se bliža s svetlobno hitrostjo.....Zgleda,da z našo kavo ne bo nič...oz. se boste dobile kar brez mene user posted image

Se vam zopet kaj oglasim....LEP POZDRAV VSEM,PA BOŽAJTE SVOJE BUŠIJE user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 182
7.11.2008 7:35:49   
detelja
dobro jutro pupe...kako ste kaj? danes je spet nekam turobno vse skup...

mvzt a že veš kaj boste dobili-pupo ali fantka? držim pesti, da boš čimprej slišala jok svojega sončka...

Sončni žarek jaz bi imela čas za kavico danes dopoldne, ampak je problem, ker moram čakat poštarja-čakam priporočeno pismo...potem pa bo že itak 12 h pa grem v starševsko šolo...kaj pa v pon.nimaš časa?

Lalica1 kako pa so kaj tvoje slabosti? je kaj boljše?

včeraj sva bila z dragim malo čez v avstriji...danes in jutri bom sama...v ned. gremo k njegovi nečakinji na rd...v pon.tor.spet dela...

vam sporočim kako bo na starševski šoli...in končno se bom naučila kako nam je ratalo narest user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan uživajte

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu mvzt)
Neposredna povezava do sporočila: 183
7.11.2008 9:07:10   
Lalica1
Dobro jutro!

Se kar razveselim, ko vidim, da ste spet nekaj pisale...
mvzt: si kar predstavljam kakšen je bil tvoj dragi. Saj zato pa pa oni ne rodijo. Koliko bi nas bilo potem na svetu... Še dobro, da je moj mož res zelo zelo redko bolan.
detelja: moje slabosti pa so še vedno iste. Bruhanje vsak dan na sporedu, obraz pa imam marogast, ker mi spokajo vse žile. Grozno izgledam. Ne vem če se ne bi preoblekla v talibanko... Energije pa imam za nekaj % več in sem kar zadovoljna. Sicer me pa čaka samo še 6 mesecev in bom tudi jaz bolje.
Praviš, da je turobno vreme... Meni je čisto vseeno. Delam do 4-ih, potem šibam domov, se najem in je itak tema. Tako da nimam od sončka nič, niti od dežja nič.

Pa še eno vprašanje. S 3-letno hčerko moram na redni pregled k psihologu v ZD. Kako pa to sploh izgleda? Kaj jo bodo spraševali? No, če katera kaj ve mi naj prosim sporoči.

Pa lep dan vsem!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 184
7.11.2008 9:18:48   
detelja
Lalica1 jaz ti ne morem pomagat glede psihologa...zakaj pa morata tja?...
ti pa še vedno vztrajaš v službi, zakaj pa ne greš malo na bolniško????

ja, saj meni je v bistvu tudi vseeno kakšno vreme je...samo če je sonček imam malo več energije pa če grem v trgovino ne rabim dežnika pa pazit, da me kak kreten ne pošprica...

lep dan

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 185
7.11.2008 9:46:47   
Lalica1
Ta pregled pri 3 letih imajo vsi otroci in dobiš vabilo. Sem slišala, da jih sprašujejo neke barve in živali,... Pa bi rada vedela, če je to res.
Ja, še vedno sem v službi. Prejšnji teden sem bila na dopustu in mi je bilo prav tako slabo cel dan. Je pa res, da nisem nič bruhala. Sedaj pa spet. Očitno je res delno kriv stres v službi. Drugače pa se sprašujem, kaj bi delala cele dneve doma. Za nobeno rabo nisem in bi verjetno cele dneve preležala. Sedaj pa dobim vsaj polno plačo in nekaj zadev moram še do konca izpeljati.
Bi pa bilo fino doma, da bi delal kakšne packarije (kvačkam, pa novoletne voščilnice sva s hčerkico naredili, pa nakit delam,...). Ja, to bi pa res bilo fajn.

LP

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 186
7.11.2008 10:06:41   
detelja
Lalica1 denar ni vse....ko sem avgusta začela krvavet pa mi je dala gin. 4 tedne bolniške sem mislila, da se mi bo zmešalo...itak sem se ful slabo počutila, samo sem se šlepala sem ter tja, večino časa pa sem preležala...potem pa se je odločila, da bo zame boljše, če ostanem do konca doma (ss, krvavitve v tej nosečnosti, op. pregrade itd) najprej sem bolj tako čudno gledala potem pa mi je še moj rekel, da bo boljše zame, če bom doma, ne bom se živcirala, v službi me ne bodo nervirali itd...pa res ostala sem doma pa ti povem, da mi gre tako hitro čas...pa fajn je to, da imam dovoljeno gibanje...tako, da lahko grem na spehod...pa odkrito povem grem tudi v trgovino...pa res mi je dosti boljše...pride dan ko res ne delam drugo kot spim, ležim, sem tečka...je pa dan, ko se boljše počutim pa sem bolj aktivna...glede na to, da imaš doma že otroka ti itak ne bi bil dolgčas...midva sva sama pa je nonstop kaj za spucat, oprat...pa če drugo ne pojdi mesec dni na bolniško pa potem boš vidla, če bo boljše lahko greš nazaj delat če ne pa ostaneš doma...no to je moje mnenje...

glede psihologa...aja, to sem pa slišala, da imajo neke preglede, da jih sprašujejo barve, itd...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 187
7.11.2008 10:21:55   
Lalica1
detelja, saj vem da si čas lahko zapolnim tudi z drugimi stvarmi in vem, da bi bilo zame tako najbolje. Je pa fora tudi v tem, da sem imela letos eno operacijo in bila na bolniški 3,5 mesecev. Saj mi je bilo čisto fajn, ampak se mi ne zdi fer do delodajalca. Imam pa res zadeve, ki jih moram do konca meseca rešiti, potem bom pa premislila, ali se vseeno ne bi raje spravila malo na bolniško. Itak delamo in delamo, pa nam nihče niti hvala ne pove, potem te pa itak dajo na nogo in brcnejo ven. Pa še plače imamo bolj zanič, ampak vseeno.
Bom pa res premislila glede bolniške naslednji mesec. Če bo bruhanje še vedno na dnevnem redu, mi itak ne preostane nič drugega. Bom vsaj po božičnih nakupih malce zapletala user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 188
7.11.2008 10:23:01   
malapikica
Lalica1- mi smo sicer imeli pregled pri psihologu že pred 3 leti. Ni prav nič posebnega. Najprej dobiš en vprašalnik, ki ga izpolniš. Kolikor se spomnim so vmes vprašanja: ali se otrok sam obleče, ali sam je, ali hodi na wc in pd.
Otroka pa sprašujejo enostavne stvari: Kaj leti po zraku? .. Pa kocke zlaga.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 189
7.11.2008 10:33:24   
Lalica1
Oh. Hvala za odgovor.
Pa naša se ne obleče sama. Bi se že morala? Sploh je ne matram s tem. Očitno se moram več ukvarjati z njo...user posted image  Kaj pa jim ta pregled potem pove? Zakaj je potreben? Da ne bo spet tako kot ko sem rekla njeni zdravnici, da bi rada, da jo pogleda FT (ker je imela občasno glavico nagnjeno na stran. Je Dr. rekla, da verjetno zato ker je lena in se ji ne da. Ponavadi jo je držala lepo, potem pa jo je nagnila sem ali tja. Problem pa bi bil, če bi jo vedno imela nagnjeno), potem pa sve kar 1 leto morale na FT, kjer so našli vse mogoče napake. Doma vaj sploh delali nisve, ampak je vedno takooo lepooo napredovala. Potem se ti pa vsi ti strokovnjaki zdijo res malo.......

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 190
7.11.2008 10:41:02   
detelja
Lalica1 praviš, da se ti ne zdi fer do delodajalca, če greš na bolniško...se mi pa po tvojem opisu zdi, da on tudi ni glih najboljši, najbolj fer...kaj pa naj jaz povem...v bistvu sem za določen čas zaposlena, nadomeščam eno, ki je tudi na porodniški...potem pa marca sem ful manjkala zaradi krvavitve v nosečnosti, potem pa ss...potem sem spet manjkala v začetku junija zaradi op...pa sedaj že od 18.8....pa se sploh ne sekiram, ker so pravi kreteni...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 191
7.11.2008 10:45:16   
malapikica
Jaz sem dobila občutek, da je namen teh pregledov statistika. Da pač zbirajo neke podatke. Kolikor se spomnim za nazaj sem se takrat pogovarjala z drugimi starši njegovih vrstnikov (vrtec) in so imeli vsi neke nadpovprečne rezultate. Najbolj zanimovo mi je bilo pa to, da so potem rezultate poslali tudi osebni zdravnici. Na sistematskem pri OZ pa so se vsa vprašanja ponovila še enkrat. Tako da res ne vem kaj je namen teh pregledov.
O vseh teh strokovnjakih pa imam itak svoje mnenje...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 192
7.11.2008 11:05:17   
wii
Pa naša se ne obleče sama. Bi se že morala? Sploh je ne matram s tem.

Jo imaš v vrtecu ali doma? Naša je stara 2,5 leti, v vrtecu in tam jih zdaj redno drilajo s tem oblačenjem,sami hodijo na wc in seveda to pomeni, da se mora sama sleči in obleči ( edino kar me moti, da jih nihče ne prekontrolira in sedaj ko nosi že žabe si misliš kako to venuser posted image ), ko grejo na sprehod sami oblečti jakne in kape, če gre še čevlje. Seveda potem tudi doma vztraja pri tem, čeprav bi jo jaz že imela petkrat prej oblečeno, kot ona to naredi. Ampak ok, naućiti se mora.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 193
7.11.2008 11:09:44   
Lalica1
wii V vrtcu je. Ko gre na WC se obleče in sleče, pa jaknico tudi obleče in obuje se (vedno pa vpraša če gre ta čevelj na to ali drugo nogico). Sem mislila, da je to mišljeno bolj kot oblačenje v celoti. Npr. iz pižame v oblačila za v vrtec. Ker po moje si kakšne majice čisto sam ne bi znala sleči niti obleči.
Pa saj niti nima veze.
A se vam tudi zdi, da povsod srečujete kakšne nosečnice? Verjetno smo sedaj s trebuhi bolj pozorne druga na drugo. Potem se pa sprašujem a je ta in ta katera s foruma?

detelja: saj sem tudi jaz zaposlena za DČ in imam kar slabo plačo, ampak se mi na koncu meseca z malico vred vseeno nekaj pozna. Ko sem bila na bolniški je bilo tisto res mizerno. Sicer se mi včasih zdi, da bi bilo najbolje delati za največjo slovensko firmo (Borza dela) in bi mi na koncu meseca ostalo isto na računu. Če odšteješ prevoz in malico, pa da nimaš skrbi, pa ne rabiš avta, pa še dolgo lahko spiš.... pa nekdo drug služi namesto tebe, ti pa lepo počakaš tisti dan v mesecu, ko ti "firma" vedno na datum (ne kot mi, ki delamo in dobimo z zamudo) nakaže evrčke... ??? Vseeno pa je škoda z diplomo sedeti doma, kljub vsemu.

< Sporočilo je popravil Lalica1 -- 7.11.2008 11:15:58 >

(odgovor članu wii)
Neposredna povezava do sporočila: 194
7.11.2008 11:10:04   
wii
ko sem avgusta začela krvavet pa mi je dala gin. 4 tedne bolniške sem mislila, da se mi bo zmešalo...itak sem se ful slabo počutila, samo sem se šlepala sem ter tja, večino časa pa sem preležala...potem pa se je odločila, da bo zame boljše, če ostanem do konca doma (ss, krvavitve v tej nosečnosti, op. pregrade itd) najprej sem bolj tako čudno gledala potem pa mi je še moj rekel, da bo boljše zame, če bom doma, ne bom se živcirala, v službi me ne bodo nervirali itd...pa res ostala sem doma pa ti povem, da mi gre tako hitro čas...pa fajn je to, da imam dovoljeno gibanje...tako, da lahko grem na spehod...

Oprosti, ampak moram vprašati, na bolniški si zaradi krvavitve in verjetno posledično spontanega grozečega splava, pa si dobila odločbo od ZZZS, da imaš dovoljene sprehode in gibanjeuser posted image ? Večino,ki jih poznam, ki so doma zaradi tega imajo le dovoljene obiske do zdravnika ali gibanje okrog hiše oz. stanovanja.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 195
7.11.2008 13:24:49   
Sončni žarek
Oj user posted image

Jaz sem iz Murske, kjer je danes prava norišnica-sploh nimaš kje parkirat........BTC nabit ......

Sem iz pregleda. vse Ok le več počivat, ker drugače nebo več 10t do konca user posted image  Pa spasmex sem dobila, ker mi trebuh ful otrdeva.....ZRedila pa sem se dobe 4kg vsega skupaj- tako da imam navodila, da moram pridno jest-kar seveda ubogam user posted image user posted image user posted image  Naslednjič imam pa konec mesca UZ......

Detelja- škoda da se nisi prej oglasila.....Bi prišla k tebi na kaffe (saj ga ne pijem...sem zadovoljna z vodo) user posted image  

Glede odločbe ZZZS-ja- mi sicer piše da moram upoštevati navodila svojega zdravnika........Navodila od G pa so, da se moram gibati, sprehajati.......tako da vse normalno počnem...grem v trgovine, na obiske.......

Vreme- mi glih ni najbolj všeč, ampak kaj čemo.......Moja princeska je na počitnicah (od danes zjutraj in jo greva jutri iskat), tako da grem malo pospravljat.....zvečer pa gremo malo ven-uf, bo pasalo........

(odgovor članu wii)
Neposredna povezava do sporočila: 196
7.11.2008 13:53:44   
Jullija
Jaz pa že odštevam dneve... še dobra dva tedna do konca! Ta zadnji mesec res odtehta vse druge. Počutim se, kot da bi bila stara 80 let. Bolijo me noge, medenica, križ,... komaj hodim, takoj se utrudim, bog ne daj, da bi bila na nogah več kot eno uro skupaj! Vsak večer mi je kar slabo od prevelike utrujenosti! Pač ne morem ležati ves dan, potem sem še bolj crknjena! Pa tile pregledi vsak teden, pa ctg, pa čakanje,...  Ampak vse to bom zdržala, pravzaprav sploh ni tak hudo, če pomislim na končno nagrado! user posted image  Da bo le vse v redu z user posted image  !

Tole vreme danes je za pop... Ta dež ne popušča in ne popušča! No, če bo katera za kakšno pijačo naslednji teden (bolj dopoldan) se priporočam!

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 197
8.11.2008 11:52:07   
pokica_
Halo pupe z bušiji!

Kako ste prespale deževno noč? Jaz sem danes po 2 dneh konkretno ponoči spala, z rahlimi vstajanji do wc-ja, če to odštejem. user posted image
Z mojim mačkom samevama doma, mojega user posted image  ki je na izletu že pošteno pogrešam, le kje je še jutrišnja noč, ko grem ponjuser posted image  na postajo.
Jutri bom šla k staršem na kosilo, ker sama itak nimam apetita za jest. Včeraj sem bila pri kolegicah na kavi, je vsaj malček hitreje čas minil. Danes bo pa dooooolg dan.

Kako je z tečajem za materinsko šolo, kdaj pošiljajo povabila, v kterem mes user posted image ?

Katastrofa, kaj sem včeraj zvedla od svojga brata,....naj prvo povem, da je zelo zelo neodgovorna oseba, kar ga jaz že poznam (28 let), zmeraj je imel neko resno punco, pa šel narazen, zdaj si je pa občasno privoščil avanture in je eni punci (21 let) naredo otroka! Mene je včeraj po tel. skor kap! Da je neodgovoren itak vem, ampak nisn pa vedla da tako zelo. user posted image
Jaz sem full žalostna, ker se mi smili detece, če bo prišlo na svet,...sama še ne veta kaj bota naredla, punca končala SŠ, brat sicer ima službo za NČ, vendar poln kreditov in ne ve z denarjem. Moja mami itak nebo dovolila, da bi živela doma v domači bajti, ker noče met nikogar na skrbi, še manj pa neke najstnice, ko hodi po naši hiši kot zombi in nikogar ne pozdravi! user posted image
Po moje bi bilo najbolje da punca gre na splav, ker se mi smili bogo detece, da bo odraščalo ob takih neodgovornih starših, ki se grejo "metodo umika" in ne vejo kaj pomeni OTROK in materinstvo....in kaj vse otrok prinese za sabo. Ni igrača za en dan...sam, saj bojo sami rešli, kako bojo vedli in znali.

Meni je glavno, da imama mi2 najino pikico izjemno rada in je zaželjena in načrtovana in bo ljubljena z vseh strani! user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 198
8.11.2008 13:05:02   
detelja
pokica_ ti si pa taka revca kot jaz...samo, da moj ni na izletu, ampak v službi...jutri je fraj pa gremo k njegovi sestri-nečakinja ima rd, to bo spet cel dan šel...potem spet do srede dela itd...meni pa bodo danes kosilo pripeljali moji, grejo nekam pa so rekli, da si naj ne kuham, da mi oni pripeljejo, super...zunaj pa je tako grdo vreme, da me bo kap...pred tv se sem pa tja dajem pa ne najdem placa, potem mal zadremam pa spet gledam...pa ko vidim to temo zunaj mislim, da je že večeruser posted image

glede tvojega brata pa punce...sem brez besed...če nista prepričana v to, da si res želita otroka mislim, da je najboljše, da gre na splav...brez zamere meni ta metoda umika gre tudi na živce...vsi mislijo, da so tako zelo zaščiteni...midva sva delala na otroku pa so nama rekli, da pač po ss moram počakat nekaj časa pa nisva imela te metode pa, če tako gledaš tudi če bi se zgodilo takrat ne bi bila taka katastrofa, ampak jaz pravim seks ni za otroke...

glede šole...včerja, ko sem prišla domov sem vse lepo napisala pa mi je neki ta stran štekala pa mi je napisalo, da je poslano ampak izgeda, da vseeno ni....moja gin. ima metodo, da pošlje prvo vabilo nekje v 5. mesecu nosečnosti...to je bolj vse uvodno..kaj pričakovati od te šole, mal razloži glede spolnosti, higiene, spremembe kože, telesa, zaželjeno je, da tudi oče obiskuje, možni načini rojevanja,...aja, če niste vedele vsako 2. soboto v mesecu med 10.-12.h si lahko greste ogledat bolnišnico, baje imajo dan odprtih vrat-to nam je gin. včeraj rekla....

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 199
8.11.2008 14:52:08   
pokica_
detelja, pol sma pa skoraj na istem. Saj vem, da bi raje bil doma z mano na toplem, kot pa da zdaj mora tam bluziti po teh galerijah in nevem kje še vse okol. Šef jih je kar vse po vrsti prijavil, pa so vsi morali it, kaj češ. Pa še sam razsipavanje denarja je, tako da bed v vsakem primeru kakorkoli pogledaš. user posted image  
Jaz se tudi skos mestim iz sedežne k mizi za rač. in obratno. Še jela nisn nič, ko nimam apetita sama jest. Dan je pa tako dolg, ko še nikoli v življenju.
Kar se tiče brata, pa tako kot praviš, tudi jaz sem enakega mnenja, upam, da se bo pravilno odločil. Bo prišel danes zvečer na pogovor. Vedno pride sem, ko me rabi, sj drugače itak ne,...ma je full čudak. user posted image

No, pol pa še je čas za šolo materinstva. Sem pa računala da bo to kdaj prej. A ti detelja že imaš kakega otročka?

Lepo vsem pomurkam-prekmurkam!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?