|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
8.11.2008 15:20:04   
detelja
pokica_ ne jaz še nimam otrok...prvega bi rodila predvidoma letos 4.11.2008, ampak sem imela v 7 t ss...v katerem mesecu si pa ti?

ja, bratu pa daj kar težko šolo...čeprav nisem glih navdušena nad splavom, ga v takšnih primerih podpiram...boljše, da se naredi kot pa da se vsa krivda vali na njega...bratu pa nabavi kondomeuser posted image

papcat pa tudi moraš malo...ko sem že obupala nad kosilom so se naši vseeno pojavili pred vrati pa mi prinesliuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 201
8.11.2008 18:16:04   
pokica_
Jaz sem tudi imela že 2 ss, ampak se je treba pobrat, ker življenje gre naprej. Glavno da naše pikice rastejo, upajmo da bo vse še ok dokler jih ne dobimo v roke, pol so pa itak v naših rokah in bomo pridne mlade mamice, ane.
Mi2 tudi čakama prvo bebico, tako da je veliko veselja in pričakovanja, sem pa v 12. tednu.
Ti pa si v kterem mes?
Ahhh ta moj bruder, saj jih bo še čul danes,....ga čakam, da se opogumi in pride, pa ga še ni! Kaka neodgovornost je to, saj še kar ne verjamem. Sam zdaj je itak prepozno. Upam, da bo sprejel res pravilno odločitev ja, v tem primeru je le splav prava rešitev.

Papcala pa nisn nič, ko sama nimam apetita jest, sam pol sem že zarad bebice si šla kuhat špagete in carbonaro. user posted image  Da nebo beba lačna. user posted image

Ti si še kar sama tud?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 202
8.11.2008 18:21:24   
detelja
ja, jaz sem še kar sama....moj ko dela dela cel dan pa sedaj je to martinovanje itd...vidiš mogli bi se prej zmenit pa it na kavo pa bi nama čas hitreje minil...

bratu pa kar navij ušesauser posted image

jaz pa sem v 5.mesecu-18t 1duser posted image  sem že fajn okrogla, zadnja dva tedna mi raste trebuh kot gobe po dežjuuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 203
9.11.2008 20:44:36   
pokica_
Moj danes končno pride domov....juhhhhuuu. user posted image  Sem vesela, kot mali otrok, ki se veseli darila, zame je to največje darilo, kar ga mam, moj user posted image !
Ampak sigurno bo full utrujen od dolge poti, zato ga danes nem mučilauser posted image .

Škoda, da se nisma res kaj zmenli, pa bi šle kam v ms na kafe. A ti si iz ms? Jaz sem iz okolice, bi pa se ziher v soboto pripeljala, ko sem samevala ceeel dan. Danes sem šla pa k staršem na kosilo, pa še za jutri mi je spakirala, da po šihtu hvala bogu nebo treba nč kuhat.

Z bratom sma se pa pomenla na 4 oči, je izrazil željo, da želi biti očka in da bo prevzel vso odgovornost, ampak punca ni pa še ziher, če si želi tega za vse življenje, user posted image . Bota se pomenla; kakorkoli, naša dva(starša) vesta in ju je tudi skoraj kap. Tako da če bo brat res očka, pol bota naša dva drugo leto kar 2x postala babi in dedi. In to le z samo 1-2 mes razliko.

Ka bo pestrouser posted image .

Nč, zdaj grem pa pod tuš, pa tv gledat in čakat, da bom šla ponoči po mojga srčija.
Mejte se! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 204
10.11.2008 9:11:04   
Lalica1
Vidim, da ste ene preživele vikend kar osamljeno. Meni pa vikendi pomenijo vedno več, ker sem lahko doma s svojimi. Vsaj s hčerko, če je že mož odsoten (kot to soboto).
Sem pa spet naletela na en problem in se obračam na vas. Sicer se meni ne zdi nič posebnega, ampak moj mož me kar pošilja k zdravniku, čeprav mislim da je to nepotrebno. Zadnje dni je očitno moje bruhanje napredovalo, ali pa ima požiralnik že vsega čez glavo. Proti koncu bruhanja namreč pride že kri (ne veliko, ampak čisto za kakšno kapljico pa tudi ne), celoten požiralnik pa takoooo boli kot če bi bruhala ogenj. Ima katera podobne izkušnje ali pa kakšen nasvet?
Pa da malo kritiziram še vreme... Ta megla in oblačnost cele dneve pa že res nista normalna. Pa saj smo že tako kot v Ljubljani. Zadušili se bomo...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 205
10.11.2008 9:18:53   
detelja
Lalica1 to, da te je mož pakiral na bolniško se spomnim, da si že nekaj časa nazaj omenila pa si skoz govorila, da še mesec dni pa potem greš pa še teden dni pa še dan pa še vedno delaš...saj te po eni strani razumem..po drugi pa ne vem zakaj se toliko matraš...če pa bo kaj narobe pa boš šla v bolnišnico itd.pa si boš sama sebi očitala zakaj nisi šla k zdravniku, zakaj nisi poslušala moža itd...jaz ti želim samo dobro...mene je požiralnik pekel od zgage...meni pomaga donat...zdaj v tvojem primeru pa ne vem...sigurno ni ok, če je med bruhanjem kri...ne odlašat pejd k zdravniku...verjetno se zavedaš, da dajejo gin. radi take v bolnišnico...mogoče si huda nama, ampak res ti želim dobro...
tudi jaz bi rajši preživela vikend z dragim, ampak kaj ko pa ima tako službo...

včeraj smo bili na rd v kamniku a veš, da tam sploh ni bilo megle...ko smo se pripeljali domov potem pa zagledamo prekmurje pa megla...se mi zdi, da se je naše ozračje pa lj mal spremenilo...pri nas je dosti več megle zadnje čase...

pokica_ končno imaš dragega domauser posted image  včeraj sem cel dan čakala, da vidim kaj si napisala kako sta z bratom rešila situacijo..jaz močno upam, da je dobro premislil in da se bo tega držal-da bo z vso odgovornostjo skrbel za tega otroka...da slučajno ne bo to revico tam za par mesecev pustil ali pa letal z drugimi na okrog...a njeni vedno, da je noseča??

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 206
10.11.2008 10:12:33   
malapikica
Lalica1 - na tvojem mestu bi se kar odpravila k zdravniku - za vsak slučaj.
Mogoče pa vseeno ni nič takega. Samo menim, da je bolje če ti to pove zdravnik.

Včeraj sem pa uživala v lepem dnevu. Končno sem si lahko privoščila malo sprehoda. Sem bila namreč prejšnji teden od zjutraj do zvečer v službi in mi je kar manjkalo malo gibanja.

V soboto sem šla malo po trgovinah pogledat za kakšnimi cunjami. Predvsem kakšne tunike ali širše majice pa izbira ni bog ve kaj. Me zanima kje ste ve kaj nabavljale.

Lep dan

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 207
10.11.2008 10:44:22   
detelja
malapikica jaz sem večino nosečniških cunj dobila...drugače pa najdeš v h&m-grac, mb center, c&a, benetton, v šavel centru...spodnje perilo pa te stvari pa si kupim navadne le, da kakšno št. večjo...ti verjamem, da ti je gibanje manjkalo...

pupe tako ste bile glasne user posted image , da gremo po praznikih na kavico kje pa ste zdaj?user posted image na kavici?user posted image  

malapikica kdaj imaš ti rok?

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 208
10.11.2008 11:15:43   
malapikica
deteja hvala za odgovor. V benetton sem šla pogleta, samo se mi zdi malo predrago. Boma pa probala v kratkem iti malo v mb pogledat.
Jaz sem dopoldne v službi, tako da kavica glih ne gre. Mogoče proti večeru ali za vikend.
Drugače pa ima rok 18.04. (Mogoče bo pa kaj prej. Prvič sem namreč rodila 10 dni prej.)

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 209
10.11.2008 11:33:30   
Lalica1
Glede oblačil je pri nas res zelo ubogo. Tudi če nisi noseča ni ne vem kaj.
V prvi nosečnosti nisem nič kaj kupovala, saj je bilo poletje, pa še absolventka doma sem bila. Če pa hodiš v službo pa res potrebuješ nekaj več oblačil. Ampak jaz se bom probala malo šlepati s starimi puloverji, ker so cene vmes res malo čudne.
Bom pa to kri pri bruhanju omenila G naslednji teden ko imam pregled. Mogoče pa bo do takrat že minilo.
Meni se pa takoooo ne da na noben sprehod. Pa vem, da to sploh ni dobro. Se bom mogla malo prisiliti. Če pa do 4-ih delam in da se privlečem domov, pa najem, pa je že tema. Sama sebi pravim, kako prikladen mi je ta urnik, da imam vedno kakšen izgovor za negibanje...

Neposredna povezava do sporočila: 210
10.11.2008 11:51:48   
malapikica
Meni pa kar manjka, da ne morem ven. Tudi jaz sem drugače do štirih v službi (prejšnji teden celo do petih) in je potem prehitro tema. Zato pa sem kar zadovoljna, če je za vikend lepše in lahko grem malo naokrog. Naslednji mesec bo verjetno malo boljše. Bo cel mesec praznično vzdušje. Pa darila bo treba nabavljat.. Tako, da bo kar nekaj gibanja user posted image .

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 211
10.11.2008 11:55:40   
detelja
malapikica potem pa sve obe aprilčici? si mogoče bila v petek na materinski šoli??

glede oblačil tudi jaz ne dam za ene čist navadne hlače samo zato, da gor piše benetton veliko denarja...drugače imam jaz kavbojke kuplene v h&m pa mislim, da stanejo tam nekje 40 eur...

Lalica1 sami izgovori so teuser posted image  samo resno povej naslednji teden gin. pa tudi, če več ne boš bruhala krvi, ker nikoli ne veš kako pomemben podatek je lahko to...držim pesti, da te bodo čimprej te slabosti pustile na miru...

danes sem tako utrujena, da bi kar naprej spala...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 212
10.11.2008 12:16:36   
malapikica
Za materinsko še nisem dobila nobenega vabila. Mi je rekla g., da me bo prijavila v zd za kasneje (v 7. mesecu oz tam nekje). Se verjetno vidive takrat.
Me samo zanima ali so vam povedali kaj glede obiska anasteziologov v porodnišnici. Baje moraš imeti nek papir oz moraš imeti opravljen razgovor, če želiš imeti EA.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 213
10.11.2008 12:38:53   
Nalini
Tudi jaz sem aprilčica pa nisem dobila nobenega vabila za materisnko šolo, gin. pa imam v ZD. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom vprašala na naslednjem pregledu.

Drugače smo pa user posted image . Nekaj me matra želodec in kar pogosto bruham. Nobena hrana mi ne paše,.. vse mi dvigne želodecuser posted image user posted image user posted image ,..... ta kislinauser posted image me bo ubila user posted image . Še voda mi smrdi.  (prvih 13 tednov pa nisem nikoli bruhala,.... user posted image ). ajmene. naš otroček bo imel res dolge lase, če velja, da kislina peče takrat, ki rastejo lasje...... ker mene neprestano peče user posted image .

Komaj čakam naslednji pregled in UZ,... potem se bomo še naročili na 3D. trebušček mi počaaaaasiii raste. malo se mi že pozna (malo,.... user posted image ),... pri kilah še pa skoraj ničuser posted image .

ajde punce,.....  uživajte na ta turoben user posted image  dan

Neposredna povezava do sporočila: 214
10.11.2008 12:54:33   
detelja
Nalini bodi srečna, če se ti še na kg ne pozna, se ti pa mogoče bo pozneje malo bolj...saj ni nujno, da se zrediš...a si že probala ingverjeve tbl.? pomagajo, če ti je slabo...tudi mene matra tu pa tam kislina, potem pa pijem donat, meni res pomaga...katerega gin. pa imaš?  sedaj je imela samo dr. banfijeva ta uvod v šolo za starše, kdja pa mata ostala gin. pa ne vem...

malapikica to se boš najprej z osebno gin. zmenila, kakšen način poroda želiš imeti in potem ti ona da napotnico pa se greš zmenit v porodnišnico z anestezistom....pa to bo itak tam bolj proti koncu nosečnosti...katero gin. pa imaš ti? ja nadaljni tečaj pa je v 7. mesecu nosečnosti...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 215
10.11.2008 13:01:40   
malapikica
Jaz hodim k dr. Sukičevi. Ima pa nek dogovor z zd. Tako, da bom šla v materinsko tja.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 216
10.11.2008 14:20:55   
detelja
ja, to so pa rekli, da imajo zd pa dr.sukičeva nek dogovor glede te šole in da edino pošiljajo vabila domov...v bolnišnici te baje gin. opozori glede šole za starše prijavit pa se moraš sam....a si zadovoljna z dr. sukičevo?

Neposredna povezava do sporočila: 217
10.11.2008 15:13:34   
Lalica1
Detelja imaš čisto prav. Res so me sami izgovori. Sem se že spraševala katera me bo prva pogruntala. user posted image  
Mogoče imam izgovore za vse zato, ker sem se odločila, da imam zdravega otroka in nobena moja težava ne more vplivati nanj. Ampak za vsak slučaj je včasih res bolje, da smo malce previdni.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 218
10.11.2008 15:31:17   
malapikica
Moram reč, da sem zelo zadovoljna s svojo g. Vse jo lahko vprašam in mi razloži.

Ja Lalica včasih je boljše paniko delat za prazen nič...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 219
10.11.2008 15:42:21   
Lalica1
Se mi ne da brati nazaj, če si slučajno kje omenjala zato sprašujem malapikica, kdaj pa boš ti postala mamica?
Me nekatere bomo morale počakati do pomladi in se bojim, da nam ta temna in hladna zima ne bo slučajno predolga. Bodo pa sedaj prazniki in nakupovanja, pa kakšne okraske bomo delali, pa nasploh fino bo. Čeprav se mi zdi, da s ponudbo božičnih izdelkov v začetku novembra zelo pretiravajo. Potem pa ti prazniki kar nekako izgubijo tisti svoj čar.

Sedaj se pa počasi pospravljam domov. Sem imela danes veliko dela in sem jedla ob 9-ih. Tako da prihaja en volkec domov...

Neposredna povezava do sporočila: 220
10.11.2008 15:45:17   
malapikica
PDP imam 18.04. Tako sem tudi jaz spomladanska. Bomo skupaj vozičkale po MS.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 221
10.11.2008 15:49:20   
detelja
lalica1 malapikica ima 18.4.2009 rok, 8 dni za manouser posted image  ti si pa dobra, da tako dolgo zdržiš brez hrane...samo to tudi ni glih najboljše, da cel dan nič ne ješ potem pa prideš pa se naješ, ti ni potem slabo?eh veš, da nam bodo meseci hitro minili...še malo pa bo pol nov. mimo, potem je december itak bolj tak praznični...jan. je malo beda, ampak so razprodajeuser posted image  pa si lahko nakupimo oblačila za prihodnjo zimo...pa v nabavo bomo šle za naše bebice...potem je feb. bomo maškare...marca imam rd pa ga bom praznovala pa oblačila bom pripravila za bebico...konc marca bom pa več ali manj v pripravljenosti...ti ko si cel dan v službi ti bo pa še 10000x hitreje čas minil...

lep večer uživaj

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 222
10.11.2008 20:01:23   
Nalini
Detelja, tudi jaz imam Banfijevo,... user posted image  Rok v začetku aprila,.... čudno, da meni niso poslali vabila,..... sicer pa itak nimam časa user posted image . Bom vprašala naslednjič na pregledu.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 223
10.11.2008 20:24:43   
detelja
Nalini ne vem...čudno...sicer so kar nekaj žensk klicali (ko so čekirali seznam prisotnosti) pa se niso javile, mi je bilo prav čudno, da toliko nosečnic ne bi imelo časa...no, sicer razumem služba itd...če so pozabili poslat vabila...meni so tudi poslala vabilo na stalni naslov pa sem na začesnem pa sem ji to jasno in glasno povedala...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 224
11.11.2008 8:11:55   
Lalica1
Dobro jutro!

Vidim da teče debata o materinski šoli. Ste vse prvič noseče? Jaz sem drugič in ne bi šla v materinsko šolo, ker se spomnim, da nisem prav veliko izvedela. Je še katera, ki v drugo premišljuje da ne bi šla, ali je bolje da grem?
Ja detelja, ti si pa kar optimistična in si lepo napisala kaj nas vsak mesec čaka, da mine čas hitreje. Prav imaš, saj bo res hitro minilo.
Očitno nas bo kar nekaj spomladanskihuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?