|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
16.10.2008 21:28:27   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Jaz sem za user posted image   , itak, čeprav sem že imela pred eno uro nazaj večerjo. Sem pojedla 2 krožnika ohrovta in par hrenovk kuhanih, njami, kak je blo dobro user posted image

jaz sem zdaj zmazala eno malicouser posted image ...čakam na tvojo večerjouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
16.10.2008 21:30:26   
Pandica
Ulaa   lepe slikice in še bolj lep Nik user posted image  user posted image  user posted image
Pa kaj bomo še vsi v soboto čagali? user posted image očitno, koliko vas berem.

Danes pa je eno leto odkar je umrl Toše Proeski, ne? Se še full spominjam, da sem bila v porodnišnici, itak user posted image   in mi je moja najboljša prijateljica posalal sms, da je umrl Toše user posted image Joj, saj nisem mogla verjet, škoda pa tako mlad je bil in lep user posted image
Še pred mojo user posted image sem bila 1x na njegovem koncertu na Štuku, joj, kak je bilo fajn user posted image Nem nikoli pozabla tega, kje so že ti časi? user posted image   Po koncertu pa še dalje ven, do jutra user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
16.10.2008 21:31:03   
sanwebdra
Kinnie, super, da je že za tabo, zdaj pa vse skupaj predelaj in se cartaj, potem pa novim zmagam naproti!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
16.10.2008 21:31:54   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Fisher price knjigico pojočo,

To imamo mi, pa je Arsenu čisto brezvezeuser posted image Je Lizi bila na začetku bolj zanimiva, zdej pa sameva na policah..
Jaz sem pa ravno danes naročila po spletu 4 knjige, 3 otroške in eno za mamino dušouser posted image

Juliji pa je totalni zakon, še danes, pa jo je lani od dedka Mraza (atijeva služba) dobila .... bi rekla, da ji je to edina "najljubša" igrača ... bomo počasi že drugič baterije menjali! user posted image

O, super, no upam, da bo pri nas tudi tak. Drugače boš pa Julijo pripeljala k Tjaši, da ji da spodbude. user posted image

Ja, itak!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
16.10.2008 21:33:12   
skuštrana
Juliji pa je totalni zakon, še danes, pa jo je lani od dedka Mraza (atijeva služba) dobila .... bi rekla, da ji je to edina "najljubša" igrača ... bomo počasi že drugič baterije menjali!

Ha, ha, kakao so si otroci različni..Arsen ima pa navadne knjige full fuull rad. Lahko 1 uro sedi zraven in full gleda in komentira sam sebi, pa kaže s prstom..Bo učenjak izgledauser posted image

Pandica, seveda lahko vložke pereš na 90, to je isti material kot racman plenice - bombaž. Vmes je pa lahko PUL(poliuretan laminat- to je ista stvar iz katere se delajo prekrivne hlačke za Racman plenice, ne prepušča vlago, koža pa vseeno diha) ali pa nič. Jih ženske full hvalijo, jaz jih še nisem uporabljala pa ne vem. Ampak tiste, ki prej imele stalne težave z vnetji in temi stvari jih potem nimajo več. Naravno je le naravno.user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 2055
16.10.2008 21:36:00   
mama06

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: majoli

Klaudia, mere pri enem letu: 11300g, 75 cm.

uauuuu kakšne mere....naš bučman pa niti 10 kg nimauser posted image , je v enem letu komaj porodno težo podvojiluser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa jaz naj napišem?user posted image Naša še niti 8 kg nima.

Naš ima komaj slabih 7,7 kg pa vsaj 74cmuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama06......eeee pivce pa zmeraj pomaga
Jest bom morala počakat dlje zaradi mole ...mah saj pravim, najprej moram razčisti s sabo.....

zdaj grem pa jest, so me cel dan stradali ....bog ve kje je pandica, da da kakšno idejo za večerjo

A jaz pa slabo kuhamuser posted image user posted image

Ulaa zelo lepe slikice
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2056
16.10.2008 21:41:04   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

IZVIRNO SPOROČILO: majoli

Klaudia, mere pri enem letu: 11300g, 75 cm.

uauuuu kakšne mere....naš bučman pa niti 10 kg nimauser posted image , je v enem letu komaj porodno težo podvojiluser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa jaz naj napišem?user posted image Naša še niti 8 kg nima.

Naš ima komaj slabih 7,7 kg pa vsaj 74cmuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom mere za 1.leto vedela natančno v začetku novembra, ko bo posvetovalnica. Doma sem jo nazadnje zmerila 7,3 - recimo da ima max 7,5 kg. Velikost - oblačim ji 68 - in prvorojenka je bila rojena junija, in Tjaška se je zglihala skor z njo- da nimamo oblačil kontra - vse je za nekaj dobro.user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
16.10.2008 21:42:14   
*kinnie*
eh ne gre mi to s slikcouser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
16.10.2008 21:42:47   
Ulaa
Pandica: tale Tose. Mislim, jaz o njem do lani na danasnji dan nisem vedela nic. Ravno, ko so mi rezali trebuh, da mi vzamejo Nika ven, mi zacne pri glavi m. sestra razlagat, o njegovi nesreci. Jaz pa: kdo pa je sploh to?! In bolj ko mi je razlagala manj mi je bilo jasno user posted image user posted image . Itak me je pa zanimalo samo to, kaj meni pocnejo in ce je Nik ze zunaj user posted image .

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
16.10.2008 21:44:02   
Pandica
Jaz pa imam v torek posvetovalnico z malo, tut že komaj čakam, ker me tut full zanima koliko tehta in koliko je dolga.

Ja, kje pa ste vse, na FB al kaj?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 2060
16.10.2008 21:46:42   
Pandica
Ulaa   ja, saj je več takšnih, ki ni vedelo kdo je, dokler ni revež umrl in so pol komaj zvedeli za njega. Jaz pa sem ga že prej poslušala, ima take lepe pesmi user posted image   pa še full luškan mi je bil user posted image
Tebe pa itak, da ni zanimalo, valda, da je bil Nik pomemben.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
16.10.2008 21:46:45   
*kinnie*

mama06: auuuu nisem tako mislilauser posted image user posted image

lačna sem pa še zmeraj user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 16.10.2008 21:47:38 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
16.10.2008 21:48:55   
*kinnie*

Jaz pa imam v torek posvetovalnico z malo

jaz pa moram še poklicat za cepljenje...zadnjič ga niso, ker je tako kašljal.....pa hvala da si me spomnilauser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
16.10.2008 21:49:45   
Pandica
Evo ga, ena njegova slikica user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
16.10.2008 21:51:24   
Pandica

lačna sem pa še zmeraj user posted image user posted image user posted image

Ja, saj jaz tut user posted image Kaj boma jedli, reči?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
16.10.2008 21:53:14   
*kinnie*
mesne izdelkeuser posted image user posted image user posted image , da se vsaj pošteno najemuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
16.10.2008 21:55:41   
sanwebdra
Ulaa, evo, s tem bi začel pohod na svetovni glasbeni vrh:

http://www.youtube.com/watch?v=FEV14Cndass

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
16.10.2008 21:55:55   
Pandica
Boma maznili en hamburger in malo pomfrija? user posted image

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
16.10.2008 21:59:03   
*kinnie*
oooo tole bi se mi pa res sedaj prileglouser posted image user posted image user posted image

Mah nič, jaz grem počasi spat....mam jutri cel kup stavri za zrihtat....
lepo klepetajte....
nočko

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
16.10.2008 22:03:15   
Ulaa
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Ulaa, evo, s tem bi začel pohod na svetovni glasbeni vrh:

http://www.youtube.com/watch?v=FEV14Cndass

Hvala ker sta me malo poducili, ceprav priznam, da dol pa ne padam ko ga slisim in vidim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2070
16.10.2008 22:05:36   
Pandica
Kinnie   no, zdaj, če praviš, da si sita pa ajat user posted image nočko

Sanwebdra   thx za link, sem pogledala cel spot user posted image   joj, kako se je ta človek lepo smejal. Tak lep nasmeh je imel, full user posted image ? Men je full žal za njim, da je moral tako mlad umret user posted image   res škoda. Bi še po moje veliko naredil iz svoje glasbene kariere.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
16.10.2008 22:26:03   
*pikijakob*
alina_alin Neu je ta knjigica full interesantna in jo ima že tudi kar nekaj časa. In smo baterije že 4 krat polnili.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
16.10.2008 22:26:05   
Pandica
Punce,   se spomnite "naše" Neže81?

Rodila je, punčko ima user posted image user posted image user posted image   joj, kak sem vesela za njo, res user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
16.10.2008 22:26:44   
sanwebdra
Sanwebdra   thx za link, sem pogledala cel spot user posted image   joj, kako se je ta človek lepo smejal. Tak lep nasmeh je imel, full user posted image ? Men je full žal za njim, da je moral tako mlad umret user posted image   res škoda. Bi še po moje veliko naredil iz svoje glasbene kariere.

Ja, škoda ... talenta ... glasbenika, ki je povezal cel Balkan ....

Nič, grem ajat, v ozadju pa
http://www.youtube.com/watch?v=F0ngbURkdFc

Neža81 - čestitke ... no, vidite punce, za vsakim dežjem posije sonce!user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 16.10.2008 22:27:44 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
16.10.2008 22:33:28   
Pandica
Joj, mala se mi je zbudila...laufam...

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?