2ursae
|
NIK, MALI MOŽ, VSE NAJBOLJŠE IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia 2ursae - evo recept Kokosov namaz s kakavom 150 ml ekstra deviškega kokosovega olja 20 g mletih mandljev 30 g pravega kakava ¼ žličke cimeta ¼ žličke mlete vanilije ¼ žličke mletega ingverja ¼ žličke mletega muškatnega oreha 50 ml javorjevega sirupa 50 ml agavinega sirupa Namesto javorjevega in agavinega sirupa lahko uporabimo med ali trsni sladkor in vodo. Mlete mandlje pa lahko zamenjamo s tahinijem. Vse skupaj dobro premešamo s paličnim mešalnikom, pretočimo v kozarčke in shranimo za 1 uro v hladilniku, da se strdi. Lahko hranimo tudi na sobni temperaturi, če ni višja od 18°C Tukaj pa imaš še nekaj drugih receptov. oooo, hvala , super, bomo sprobali. Zihr . Povej, kako hitro pa moraš to pojest? No, saj ne, da je to kak problem, ne . Men je bil evrokrem tud čisto ok, še bolš pa KINDERLADA. A se spomnite? Je bila zapakirana v steklenem lončku z oranžnim pokrovom, ki je bil oblikovan kot pokrovček kanglice za mleko. Firme. ja, a ne , sem na stara leta postala zagrenjena gospa, ki kuha zamero do vseh . Naj dodam še trgovino Spar (v katero ful rada hodim), kjer sem zadnjič kupovala in med pohajkovanjem med policami poslušam po zvočnikih oglase a la "Spar, skrbimo za vašo blaginjo" "Spar, dobro zame" "Spar, kjer prihranim" ... lalala ... pa vemo, kolk ti trgovci brez sramu in nekontrolirano dražijo stvari . Men se zdi, da se npr. Muller ni nič podražil, ju3 grem pa raj v Lidl, pa se bom probala kar navadit tja hodit. No, ampak naj dodam, da Pocter&Gamble je pa res . Se sam odzivam na pozive Društva proti mučenju živali k bojkotu te firme. Je pa res, da to ni lahko, ker imajo veliko dobrih stvari, med drugim Always vložke, ki so nekeko nenadomestljivi ... aha, a pozna kera kakšno dobro alternativo tem vložkom? Pandica, moltexk res ne prodajajo v manjših pakiranjih. pa daj sprobaj, težko, da na ritko ne bi pasale