|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
16.10.2008 19:33:03   
*kinnie*
Nik, vse najboljšeuser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
16.10.2008 19:36:28   
*kinnie*
Samo malo na hitro napišem, potem se grem pa mojčkat z mojimi škratiuser posted image .

V glavnem, včeraj sem iz podatkov, ki sem jih dobila pri popldanskih preiskavah sama sklepala, da gre za molo....no in ker tam z abrazijo ni kaj čakati, sem šla takoj danes do najboljšega ginekologa v naši bolnišnici, ki je molo laboratorijsko in UZ tudi potrdil...no dokončno bo znano s histološkim izvidom...ker je bilo že kar obsežno, sem šla pod nujno...in sem sedaj že domauser posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za lepe besede....res so mi segle do srca!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
16.10.2008 20:12:26   
živa
Joj, jaz pa sem zvečer ostala čisto brez potrpežljivosti ... mi jo je dež odplaknil user posted image . Mali je celo noč razgrajal, potem pa še v celem dnevu spal samo eno uro, drugače pa ne in ne in ne spat user posted image , utrujen je bil pa ... saj veste, kako; moj veliki razbojnik me je pa ob večerji (ko sem brisala po tleh črepinje krožnika s polovico gresa, ki ga je čvergi vrgel z mize user posted image ) tako sprovociral s pljuvanjem, da sem mu na hitro umila zobe, spucala nos, ga napravila v pižamo in poslala spat. In je mir - kljub vrtanju in zbijanju mojega user posted image , ki je cel dan na hiši delal mirne stvari, ko pa dam otroke v posteljo, začne razbijati user posted image .

Malima dvema spet teče iz nosu, predvsem čvergiju, meni pa tudi; pa sploh ne vem, kje smo to spet staknili, če smo že cel teden doma ali na svežem zraku.

Nik, vse naj-naj user posted image  in srečno prvo leto "malčkovstva" user posted image

Pingi, user posted image  za službo, čestitam! Zdaj pa hitro še enega bebija naštimat user posted image .

Tave, juhuhuuuu za porodniško user posted image . Bosta s Tejem malo uživala! Si se še enkrat pritožila, da si potem dobila odobreno?

Kinnie, user posted image .

Janja, a si že dobila izvide glede tvojih napadov spanca?

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Always vložke, ki so nekeko nenadomestljivi ... aha, a pozna kera kakšno dobro alternativo tem vložkom?

Camelia, mi jih je priporočila sodelavka, dobijo se v Müllerju in so narejeni na princip Always vložkov.

Zihr sem še kaj pozabila, morda se pa še pozneje javim.

Lp,

živa

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
16.10.2008 20:14:56   
2ursae
o, kinnie, super, da si že opravila user posted image . kakšno molo si pa imela? Kdaj greš pa lahko spet v akcijo za bebija?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
16.10.2008 20:15:24   
majoli
kinnie, vse dobro ti želim.

tave, bravo za podaljšano porodniško in pingi, jeeeeeee za službo!

Vsi dragi novopečeni malčki, želim vam vse naj - zdravja, veselja, igre, skrbnih staršev...

Naš pišek je v torek praznoval in se imel lepo. Še ena žurka ga čaka v soboto. Je pa prav vidno žarel, ko nas je gledal kako mu pojemo pesmico - samo zanj. Z možem sva mu kupila tricikel v Mullerju in je kar vriskal, ko je bil na njem. Dobil je še kocke, pojočo knjigo, ruzak, poganjalčka... Pa torto je lahko jedel z rokami user posted image .

Klaudia, mere pri enem letu: 11300g, 75 cm.

< Sporočilo je popravil majoli -- 16.10.2008 20:19:38 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
16.10.2008 20:27:07   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

o, kinnie, super, da si že opravila user posted image . kakšno molo si pa imela? Kdaj greš pa lahko spet v akcijo za bebija?

Histološki izvid bom morala počakat....samo glede na to, da ni bilo ploda....ostane samo mola hidratoza....tud na odpustni imam to napisano....

Za bejbija pa ne vem no...je bilo že vsega dovolj....res.....no mogoče se sčasoma mal omehčamuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
16.10.2008 20:29:00   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: majoli

uauuuu kakšne mere....naš bučman pa niti 10 kg nimauser posted image , je v enem letu komaj porodno težo podvojiluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
16.10.2008 20:30:29   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Za bejbija pa ne vem no...je bilo že vsega dovolj....res.....no mogoče se sčasoma mal omehčamuser posted image

A daj no! Kaj pa če počakaš, da dobim še jaz zeleno luč od G, pa druga drugo prepričava še za enega user posted image ?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
16.10.2008 20:31:38   
*kinnie*
Živa, oprosti ker sem tako prekinila.....samo je šlo res vse tako hitro.....so se zelooo potrudili zame....sem bila prav vesela, da sem tam zaposlenauser posted image ....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
16.10.2008 20:33:51   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: živa

A daj no! Kaj pa če počakaš, da dobim še jaz zeleno luč od G, pa druga drugo prepričava še za enega user posted image ?

hahahha

faca si ejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti samo povej kdajuser posted image user posted image

Ne boš verjela, saj sem to tudi vprašala, tega zdravnika, ki ima največ pojma daleč okrog...je rekel, da moram 2--3 mesece počakatuser posted image ...moja G mi bo to dobo ziher podvojilauser posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
16.10.2008 20:54:39   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

darila za rd:  preveč. Če bi bilo samo po moje, bi za miklavža bili samo polni štumfi sadja in rožičev, pa kakšnih oreščkov, potem pa še eno darilo pod smreko.

Mi prakticiramo za miklavža kakšne bombončke, mandarine, čokoladico in nogavičke -štunfe. Ok, Tjaša glih bombončkov še ne bo dobila.
Za božič večje darilo. Dedka mraza pri nas ni- je pa v moj službi bil do sedaj še vsako leto. Če bo letos, ne vem.
Imam pa plan letos peljat Špelo na pravega Miklavža v cerkev. Samo moram izvedet kdaj kje se prijavit - pa ne hodimo v cerkev, razen ob praznikih (Božič, Velika noč).
Tudi ostali sorodniki se držijo tega- Božiček ja, miklavž malenkost, dedka mraza ni.

Sem pa glih danes kupila Fisher price telefon, ki je do 36 m, Fisher price knjigico pojočo, oboje bo ziher še ta večji zanimivo. Sem si že dlje časa nagledovala, sedaj pa še imaj v Šparu akcijo- če kupiš igračo od FP- dobiš zastonj ropotuljico. Slednjo bomo podarili pa prijateljevim dojenčkom.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
16.10.2008 21:00:59   
skuštrana
Fisher price knjigico pojočo,

To imamo mi, pa je Arsenu čisto brezvezeuser posted image Je Lizi bila na začetku bolj zanimiva, zdej pa sameva na policah..
Jaz sem pa ravno danes naročila po spletu 4 knjige, 3 otroške in eno za mamino dušouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
16.10.2008 21:08:35   
mama06
*kinnie* res sem zelo vesela, da si tako hitro in človeško porihtalauser posted image user posted image user posted image . Meni je moja G dejala 1 mesec, drugi pol leta, ampak sva že začela po enem mesecu in v tretje je ratalouser posted image . Drži se in s pozitivnimi mislimi naprej. Za lepši večer pa te častim z enim hladnim pirom

user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
16.10.2008 21:09:27   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

To imamo mi, pa je Arsenu čisto brezvezeuser posted image Je Lizi bila na začetku bolj zanimiva, zdej pa sameva na policah..
Jaz sem pa ravno danes naročila po spletu 4 knjige, 3 otroške in eno za mamino dušouser posted image

Jaz pa sem Jerneju za RD kupila štiri knjigice, ki čakajo nanj...

Moram it rit previt, ker nekaj ful dišiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2039
16.10.2008 21:15:51   
Ulaa
Se enkrat hvala vsem za cestitke Niku!
Takole pa je zgledalo mini praznovanje:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Vecji zur pa ga caka v soboto, ko bo se torta!

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
16.10.2008 21:16:50   
Alina_alin

IZVIRNO SPOROČILO: majoli

uauuuu kakšne mere....naš bučman pa niti 10 kg nimauser posted image , je v enem letu komaj porodno težo podvojiluser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa jaz naj napišem?user posted image Naša še niti 8 kg nima.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
16.10.2008 21:18:08   
*kinnie*
mama06......eeee pivce pa zmeraj pomagauser posted image user posted image
Jest bom morala počakat dlje zaradi moleuser posted image ...mah saj pravim, najprej moram razčisti s sabo.....

zdaj grem pa jest, so me cel dan stradaliuser posted image user posted image user posted image ....bog ve kje je pandica, da da kakšno idejo za večerjouser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
16.10.2008 21:19:47   
*kinnie*
Ulaa, joj kako je NIk luštenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na koliko imaš to pomanjšane slikce?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
16.10.2008 21:21:27   
Alina_alin

upam,da bo pri nas bolj uporabna. Navadnih knjig - kartonk, in ostalih otroških imamo že kar precej. Pa v knjižnico redno hodimo. Te glasbene ima malčica fuul rada, Tjaška pa tudi. V knjižnici pa so glasbene itak že vse znucana in več ne špilajo. Bomo videli, in sporočim po RD Tjaše.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 2044
16.10.2008 21:21:44   
Pandica
Večer user posted image

Skuštrana   res so full lepi tisti bombažni vložki, še predvsem mi je všeč Tweety, itak user posted image user posted image user posted image Ja, bi blo men tut verjetno žal tu kri gor spuščat, ker vprašanje kako pol to dol spraviš z pranjem, kaj? user posted image Glede na to, da so vložki full pisani in jih po moje ne moreš ven kuhat, na 40C pa itak nebi šla dol ta kri user posted image
Kaj pa je zmes med blagom? Mislim, da ne premoči... Koliko te pride ta zadeva? Mater sem radovedna, ne? user posted image

Kinnie   hb, da je vse za tabo in si že rešena najhujšega in doma user posted image
Zdaj pa se posveti tvojima sončkoma doma, naslednji pa bo prišel, ko boš najmanj pričakovala, boš videla user posted image

majoli   uuu, vaš malček pa res ima dobre mere user posted image
In isto kot mi ste / boste praznovali. Mi še tut v soboto eno čago dol vdarimo user posted image

knjigice  Zala jih ima kr veliko, teh otroških z trdimi platnicami, najljubša pa ji je ena, ki so noter živali pa zraven psa, maltežan je na sliki so njegove dlake, pol zraven zajčka tut dlake, zraven ribice luske za probat, pa pri muci njen jeziček grob, pa papiga in perje za probat, skratka full dobra knjigica user posted image še men je full luštna, največ krat gledama to in "božama peseka" user posted image user posted image

Joj, jaz sem pa danes bila na tehničnem z avtom. Ju3 pa še grem uredit / plačat cestnino in zavarovanje. Joj, me je kr groza, ko vem koliko denarja bo spet šlo za ta avto user posted image   in mi bodo vsak mesec dol trgali iz računa, ker si itak nea morem privoščit, da bi vse tam skeširala user posted image user posted image še ta denar se mi pol pozna, ko mi ga dol vzemejo user posted image   samo brez avta pa spet ne gre. Koliko krat si mislim, da bi ga najraje prodala, nebi imela nobenih stroškov z njim, samo brez njega bi pa tut blo full težko  user posted image
Eh, bom nehala jamrat... in pošljem...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 2045
16.10.2008 21:23:08   
Ulaa
*kinnie* hvala user posted image user posted image
Pomanjsane imam na 400, a so prevelike?
user posted image user posted image pa zate, da so te ze porihtali. Moj nasvet bi samo bil, da si vzami nekaj dni pocitka, da si telo opomore. No saj rr ni tak napor, bolj za ostalo mislim user posted image .

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
16.10.2008 21:23:59   
Pandica

....bog ve kje je pandica, da da kakšno idejo za večerjouser posted image user posted image

Evo me user posted image

Kaj bomo jedle? user posted image

Jaz sem za user posted image   , itak, čeprav sem že imela pred eno uro nazaj večerjo. Sem pojedla 2 krožnika ohrovta in par hrenovk kuhanih, njami, kak je blo dobro user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
16.10.2008 21:25:19   
sanwebdra

Juliji pa je totalni zakon, še danes, pa jo je lani od dedka Mraza (atijeva služba) dobila .... bi rekla, da ji je to edina "najljubša" igrača ... bomo počasi že drugič baterije menjali! user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 2048
16.10.2008 21:27:16   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

*kinnie* hvala user posted image user posted image
Pomanjsane imam na 400, a so prevelike?
user posted image user posted image pa zate, da so te ze porihtali. Moj nasvet bi samo bil, da si vzami nekaj dni pocitka, da si telo opomore. No saj rr ni tak napor, bolj za ostalo mislim user posted image .

Ne, super velikost so, sem hotla eno slikco našega umazančka gor datuser posted image user posted image

Ja RR je bil pa te dni res balzam za mojo dušo....

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
16.10.2008 21:28:06   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Juliji pa je totalni zakon, še danes, pa jo je lani od dedka Mraza (atijeva služba) dobila .... bi rekla, da ji je to edina "najljubša" igrača ... bomo počasi že drugič baterije menjali! user posted image

O, super, no upam, da bo pri nas tudi tak. Drugače boš pa Julijo pripeljala k Tjaši, da ji da spodbude. user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?