Pandica
|
Večer Skuštrana res so full lepi tisti bombažni vložki, še predvsem mi je všeč Tweety, itak Ja, bi blo men tut verjetno žal tu kri gor spuščat, ker vprašanje kako pol to dol spraviš z pranjem, kaj? Glede na to, da so vložki full pisani in jih po moje ne moreš ven kuhat, na 40C pa itak nebi šla dol ta kri Kaj pa je zmes med blagom? Mislim, da ne premoči... Koliko te pride ta zadeva? Mater sem radovedna, ne? Kinnie hb, da je vse za tabo in si že rešena najhujšega in doma Zdaj pa se posveti tvojima sončkoma doma, naslednji pa bo prišel, ko boš najmanj pričakovala, boš videla majoli uuu, vaš malček pa res ima dobre mere In isto kot mi ste / boste praznovali. Mi še tut v soboto eno čago dol vdarimo knjigice Zala jih ima kr veliko, teh otroških z trdimi platnicami, najljubša pa ji je ena, ki so noter živali pa zraven psa, maltežan je na sliki so njegove dlake, pol zraven zajčka tut dlake, zraven ribice luske za probat, pa pri muci njen jeziček grob, pa papiga in perje za probat, skratka full dobra knjigica še men je full luštna, največ krat gledama to in "božama peseka" Joj, jaz sem pa danes bila na tehničnem z avtom. Ju3 pa še grem uredit / plačat cestnino in zavarovanje. Joj, me je kr groza, ko vem koliko denarja bo spet šlo za ta avto in mi bodo vsak mesec dol trgali iz računa, ker si itak nea morem privoščit, da bi vse tam skeširala še ta denar se mi pol pozna, ko mi ga dol vzemejo samo brez avta pa spet ne gre. Koliko krat si mislim, da bi ga najraje prodala, nebi imela nobenih stroškov z njim, samo brez njega bi pa tut blo full težko Eh, bom nehala jamrat... in pošljem...