|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
17.10.2008 10:20:00   
mama06
*kinnie* hvala za kavo, samo jaz bi kaj drugega, ker kave ne pijemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
17.10.2008 10:24:21   
Ulaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

*kinnie* hvala za kavo, samo jaz bi kaj drugega, ker kave ne pijemuser posted image user posted image user posted image

bo tole bolje ali bi se kaj bolj konkretnega user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
17.10.2008 10:38:28   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

bo tole bolje ali bi se kaj bolj konkretnega user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Super bouser posted image . Hvala!Saj je čaj, ane?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
17.10.2008 10:40:19   
skuštrana
En deževen pozdrav vsem..In burjas..No, upam da tale burja odnese ta dež.

Janja
, marcipan lahko pobarvaš z jedilnimi barvami.

Lidl se je pa včeraj odprl pri nasuser posted image Jesuser posted image Ma, ni da sem neki ultra fan, bolj li leži Hofer, pa še tam ne vse stvari (recimo prašek mi je ok, pa zamrjene stvari za mikrovalovko, pa še kaj bi se našlo)...

Meni se pa danes zjutraj ni dalo vstat, tako da Liza ni šla v vrtecuser posted image Lena mama, ni kaj...Ma, včeraj zvečer ji je začelo nekaj iz nosa tečt pa boljše da je doma...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
17.10.2008 10:44:54   
jasna
AJŠA IN TEVŽ, VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKOuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan je pa res... sam za v postlo s knjigo v rokiuser posted image .

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
17.10.2008 10:50:21   
*kinnie*
...men pa tako paše, da gre dež, imam vsaj izgovor, da zabušavamuser posted image ....vse lepo počasi.....ma sem lena....

Lidl: no jaz pa kar precej kupujem tam, kaj vem, sem se kar navadila njihovih izdelkov.....tako da glavnina nakupov je lidl, ostale malenkosti, ki jih tam nimajo ali pa mi niso všeč, pa kupim drugje....
Pa en korekten odnos imajo v našem lidlu do kupcev....sem zadnjič razturala jogurte, ki sem jih imela v vozičku,....čisto sem bila sama kriva...in sem prodajalko samo opozorila, da ne bo potegnila prehitro, ko bo zaračunala, da ne bo vse popackano.....pa mi reče, gospa ali jih boste zamenjali.....jaz poštenjak povem, da je  100% moja krivda, da sem to jaz naredila, da niso bili taki.....pa ona meni spet, gospa vi jih kar zamenjajte, bomo dali v odpis...
Saj ni cenovno bilo bog ve kaj, ampak gesta se mi je pa zdela zelo lepa.....

Hofer....sem probala premalo njihovih stvari, mi nekako ne ležijo okusi, čeprav drugi kar pohvalijo...pa na živce mi gre tisto tekmovanje s trgovko na blagajni...pa enkrat ko sem šla samo po kruh, sem bila okregana, ker nisem imela voza.....user posted image

Glede kvalitete se pa ne obremenjujem preveč, ker imam premalo znanja o raznih aditivih....en primer so bili kosmiči, ko so imele najbolj poznane znamke spet najslabše...pa bodi pametenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2106
17.10.2008 10:54:50   
*kinnie*
mama06, na to je pa samo zate

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
17.10.2008 11:12:30   
*pikijakob*
Ajša in Tevž  čestitke!user posted image

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
17.10.2008 11:13:22   
skuštrana
en primer so bili kosmiči, ko so imele najbolj poznane znamke spet najslabše..

Ja, to pa itak user posted image Reklama ni vse...Jaz rajši kupim kaj kar se ne reklamira, kot pa eno fenci šmesi zreklamirano zadevo...Pa še dražje so te stvari ponavadi, pač zaradi reklame, ki jo je potrebno plačati..

Jasna, a je to takšna didaktična kocka, ki ima na vsaki strani nekaj ? To bi jaz vzela, mi je full všeč. Koliko si pa dala za njo?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
17.10.2008 11:58:45   
pingi
VSE NAJBOLJŠE  AJŠA in TEVŽ!

user posted image

2ursae - ja, imaš prav, da nisem škorpijon. Sem pa le 3 dni čez (strelec)user posted image
Pa nismo zagrenjene duše, ampak zgolj senzibilne in dojemljiveuser posted image

Jasna - seveda sem na preži za družinsko bolj ugodno službo. Sicer pa bomo videli, kako bo kaj v prihodnjih mesecih. Upam na bolje...
Ja, na akcijo za novega user posted image  pa upam, da bo kmalu, kmalu user posted image

Ulaa - kako je Nik zrastel v dobrem mesecuuser posted image  Bravo malček!

Skuštrana - ena taka didaktična kocka je tale spodaj. BTW res hudi vložki. Če ne bi bila navdušenka nad lunette, bi kar take nabavila. Plenice se pri nas res dobro obnesejo. Boš kaj kmalu razširila ponudbo tudi z njimi?

user posted image
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169047

Evo, pa je teden naokrog. Za vikend bo spet lepo vreme, tako da le hitro na kakšen izlet!
Pa potem kakšno slikco pripopat, da malo delimo predloge za izlete.

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 2110
17.10.2008 12:11:57   
2ursae

AJŠA IN TEVŽ, VSE NAJBOLJŠEuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pingi
2ursae - ja, imaš prav, da nisem škorpijon. Sem pa le 3 dni čez (strelec)user posted image

a res user posted image , no, vidiš, jaz sem pa za rep še ujela škorpiona, imam rd 21.11., Bor ga je pa glih falil z 22.10. ... par ur kasneje, pa bi tud on bil scorpio.

Bila sem v Lidlu, pa sem kar mal razočarana ... sem pol morala it še v Spar dopolnit zalogo user posted image . Nekaj stvari je cenejših, nekaj ne. Ni veliko izbire, npr. za zeleno papriko je v obeh štacunah pribl. ista cena (1,5 €), s tem da imajo v Sparu še rumeno, mal slabšo, ki je cenejša, jo pa moraš sam malo bolj natančno pogledat in prebrat, pa najdeš lepe kose. Tko da ... bom mal še ostala pri Sparu, ker žal nimam časa hodit v obe trgovini. Ehhhhhhh.

KLAUDIJA, hvala, hvala za info, sem danes že kupila sestavine, za olje te bom pa res pocukala, ker je zelo drago user posted image . Najprej moram sprobat, če je namaz dober, ko bom pa rabila večje količine olja, ti pa javim.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
17.10.2008 12:20:21   
jasna
Skuštrana, je že Pingi našla kockouser posted image

user posted image
user posted image

Neli daje kocke not, pa ropoče, pa premika živalce, pa kroglice... E šiva, A se pa uči koliko je urauser posted image .

Pa še tole sem šklocnla, ker se mi zdi zakon igrača za večje otročke (3+). Če boste iskale za novo let, al pa rojstne dneve... Za odrasle je tudi fajnuser posted image
user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
17.10.2008 12:26:47   
2ursae
jasna, ti imaš vedno pogruntane kake mega igrače user posted image . Moj Anže še vedno veselo šraufa take avtočke, kot si mu jih enkrat prinesla na srečanje user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
17.10.2008 12:35:33   
skuštrana
Majko milo, sem zdejle malo gledala te igrače po spletu - pikapolonica, sonček, babay center..Pa kaj se jim je zmešalouser posted image Isti poganjalec kot ga ima naša Liza je bil takrat 2.900 sit, zdej je pa 25e user posted image Me je skoraj kap..

Pa eno podobno kocko sem našla - cena 60 euser posted image user posted image Čist se jim je zmešalo, noooo..Ne vem kakao vam, ampak meni je to much too much za igrače..

Pingi, imam vse pripravljeno za razširitev spletne strani, samo je od Mehurčice dragi v bolnici, pa moram čakat da pride domov in mi stran postavi...

Joj, ko je danes turobno vreme..Pa ravno je poštarica prišla in ko sem odprla vrata me je zunaj pričakalo razdejanje - sem včeraj dala smeti pred vrata, ker se mi dalo do smetnjaka in zdej imam kaj videt 8in delat)..So mačke vse raznesle..Grrr

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
17.10.2008 12:44:03   
lane31
AJŠA + TEVŽ Vse najlepše in najboljše
user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

Neposredna povezava do sporočila: 2115
17.10.2008 12:53:21   
lane31
Včeraj mi je pa mala naredila sceno na kubik ......tulila je v eno reči in piši 45 minut in to sredi mesta ,ma ni omagalo nič od ničesa ne na rokah ne v vozu ,ne na tleh ....še listje sem ji na kup zmetala ,za animacijo ,nič od nič ,na koncu zaspala na mojih rokah ......in to vse samo zaradi vozička ,ker ko jo prime noče biti noter in gotovo , s to razliko ,da se je prej na rokah takoj umirila zdaj pa ne .......pa da vidite folk kolk te čukasto gleda ,kot da kolinim tamalo ....... njej pa nič .......ko se je naspala je bila kot rožica dalje

Cene igrač in ostalega.......eh za bruhat.....vem samo to da mi je zdaj 50€ tako težko dat kot včasih 20000 sit ,pa se mi zdi da sem res toliko dobila za tedanjih 20.000 sit kot danes za 50€......

Knjige.......jaz sem se včlanila v ciciklub pa ji bom raje knjige kupovala pa manj igrač ,glede na to da jih obožuje ,pa tudi jaz sem vedno veliko brala ,pa bi rada da jih ona tudi vzljubi ..... trenutno ima najraje 4 kartonke in seveda glasbeno ,in to sediva in bereva po 1h

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
17.10.2008 13:01:46   
lane31
Aja Pandica........tu imaš link od styrasic parka  http://www.styrassicpark.at/cms/?page_id=192 pa si malo poglej.......je pa od mejnega prehoda v gornji radgoni cc 15 minut naprej 

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
17.10.2008 13:01:56   
Kasija
user posted image
Ajša in Tevž vse najboljše za rojstni dan!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
17.10.2008 14:20:16   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: pingi

No, saj sem vedla, zakaj imava tako podobne poglede user posted image ... jaz sem tudi strelka, ki se BTW zelo dobro razume s škorpijonkami (čeprav se strelci najbolje baje z levi in ovni)!!!

Ajša in Tevž, HAPPY BIRTHDAY!

http://www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q

user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
17.10.2008 17:02:44   
jasna
Lane, na koliko časa pa moraš v ciciklubu kupit knjigo? Meni je šla že MK na živce, ker je 3 m tako hitro minilouser posted image .

skuštrana, package delivereduser posted image .

cene igrač - user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
17.10.2008 17:51:13   
Pandica
AJŠA in TEVŽ   vse najboljše user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
17.10.2008 19:08:32   
VANILI
čer mamčice
joj naš teo ima pa že 7.dan vročino, dnes smo spet šli k P in ni ničesar ugotovila, HGB ima celo višji kot v ponedeljek (pa se samo doji...), pa levkocite tudi znižane kot v pon., a zdaj ima vneto desno uho, levo se je popravilo. Ubošček je imel prej 38,7 in sem mu dala svečko v rito. Zelo veliko spančka, da sploh nisem tega navajena. kdaj bo že bolje...

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
17.10.2008 19:09:49   
VANILI
danes smo pa dobile 2 nova malčka: ajšo in tevža!!!user posted image user posted image  želim vama obilo sreče, brezskrbnega otroštva in glasnega smeha!!!user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
17.10.2008 19:15:35   
VANILI
lane31, tudi nas zdaj zanima ta "jurassic" park. Smo i ogledali fotke, fuldobro!! Da ne govorim o aneti, ki je že zdaj taka zapeljivkica mala sladka!!!!! za požret!!!

igrače za rd - mami me je spet vprašala, kaj naj teotku kupi. pa sem rekla, da kaj lesenega, naj sami izberejo. Itak ima vsega. Glede irač mi je zanimivo to, da - to spada pod filozofski kotiček - so igrače lepe predvsem nam, staršem. Zbiramo glede na barve, dodelanost itd. če bi pa otročka peljali v trgovino - kaj bi si njeogvi učki zbrali?? njim je vseeno, koliko igrača stane in kako dodelana je. oni gledajo z drugačnimi učki. Če samo pogledam teota - najraje se igra s tapravimi predmeti, npr. s škatlico ad3 vitaminov. pol ure se lahko igra z njo, daje vtamine ven, noter, odpira, zapira škatlico...
a razumete, kaj hočem rečt?? no, meni so všeč igrače, ki imajo i+oznako dobra igrača, tak oranžen striček je v oranžnem krogu. je igrača ocenjena po določenih kriterijih.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
17.10.2008 19:18:10   
VANILI
knjigice- tudi mi jih imamo ogromno in za knjige se mi ne zdi mikoli metanje denarja stran. samo nisem včlanjena v noben klb, ker je itak nategancija. raje sama poiščem knjige in jih kupim. saj se najde.
zdaj prodajajo slikanice8ZA MALO VEČJE) ful poceni. tavečja jih je dobila pred 4 leti komplet desetih. mehurčke zna danes vse na pamet. branje knjig, to je za otroke čudovita popotnica v življenje.user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ime punčka:
suzyst

Najlepše ime izmed:

Heili (6%)

Lana (57%)

Kiara (23%)

Leila (14%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!