|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 2009 mami
25.9.2008 15:18:21   
Hanuši
pravoda ti kar lepo na aerobiko. Kondicija in pa razgibano ter natrenirano telo, ti bo še kako prov pršu po porodu. Jesat sem v prvi nosečnosti redno delala tibetance do 4. meseca nosečke, pol sem pa hodila na aerobiko za nosečke. Pa še to, v petem mesecu sem še smučala. No to vam res ne priporočam, ker jaz sem bila previdna, ampak lahko bi pa na kerga norca na smučišču naletela, ampak pri 22-tih sem bla še ful b'l flegma. Moj porod je traju vsega skupi s klistirjem , umetnimi popadki le uro in pol in sigurna sem, da je telovadba velik pripomogla k temu. Pa tut iz porodnišnice sem prišla samo z 1 kg viška, čeprav sem med nosečnostjo poleg zdrave prehrane(zelenjavain pa ful rib), pojedla na tone sladkarije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
25.9.2008 15:19:03   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: Anjuša

Ojla! Ja njene inicialke S.H. upam da se razumemo! Ja k sreči sem tudi jaz spoznala, da se je brezveze sekirat in bom vzela študij malo bolj na "izi". In kje delaš? Mene sicer malo skrbi kako bo če mi - močno upam -  rata zanosit, ampak ko gledam študentke, ki že imajo otroke niso nič na slabšem...no edino tiste ki rade žurajo user posted image  user posted image  Kaj pa ti misliš?

Anjuša točno to sem imela v mislih ja. Sej ne morem verjet, da se ni še nič unesla. Sama z njo sicer nisem imela problemov, je pa kr nekaj mojih sošolk zaradi nje ponavljalo letnik.
Jaz delam v zdravstvenem domu. Pomojem, če je volja se vse da. Koliko pa si že daleč s študijem?

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 227
26.9.2008 6:26:42   
Anjuša
cukr07 bolj zadrte, nedostopne, nesramne user posted image (pa še kaj  bi se našlo) ženske še nisem spoznala v življenju. Kot da je center vesolja. Sem v drugem letniku (ga ponavljam), ker sem imela letos doma zelo pestro (pa ne v pozitivnem smislu), tako da mi ni ratalo...sicer pa je po eni strani bolje. Skoristila bom to leto za kakšen tečaj, ker študentje imamo to bolj poceni user posted image  pa še nekaj izpitov za naredit - med drugimi tudi njenega user posted image
Jah no, potrudit se bo treba pa bo...

Anjuška

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 228
26.9.2008 8:03:44   
Anonimen
Jaz se spomnim kako je bilo pri  meni pri zadnjem izpitu. Eno leto me je j*****user posted image , dokler nisem šla u 4 in plačala. Ta mi je tudi pobral enih živcev, energije, kg, ...vse kar je zdravega user posted image  Tako, da sem srečna da je za mano vse skup. Anjuša ti pa le izkoristi vse kar te zanima, ker med študentskim stažem je res ceneje, zdaj ko gledam cene za tečaje, športne deajvnosti,...je vse tako drago...smo se med študiranjem kar malo razvadiliuser posted image

(odgovor članu Anjuša)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
26.9.2008 9:20:53   
Anjuša
Ja res je...ja no zato pa pravijo da je študent biti najlepše!Pravoda kaj si pa ti študirala - se opravičujem če nisem bila dovolj pozorna če si že povedala...sem bolj pozabljive narave user posted image
Gledam sicer en tečaj, ampak me ful dilema daje...za refleksoterapijo stopal...pa nevem kako bi se to izšlo. Tečaj ni poceni...kako bo potem - a bom imela kandidate za masažo al ne?? Ker itak za svojo dušo si lahko knjigo preberem...za denarčke služit pa rabim tečaj... KAJ MISLITE???

Anjuška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 230
26.9.2008 9:41:50   
sakuL
če imaš željo-zakaj pa ne?

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 231
26.9.2008 9:48:07   
DannyS
Ojla jutro... joj danes sem pa kot ena cunja, se mi zdi da me lovi prehlad, pa še vreme je tako, lih za it spat... Še dobro da je petek... joj včeraj sem se komaj komaj uprla misli, da bi šla naredit test. Pa še ponoči sem pol sanjala eno prijateljico, da se je božala po trebuščku, pa sem jo vprašala da zakaj to počne, pa je rekla, da zato ker je noseča... user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 232
26.9.2008 10:11:38   
Anonimen
Študirala sem kadrovski managment...moje mnenje je, če si želiš še dodatnega znanja boljše, da sedaj greš na izobraževanje, ker se splača. Pa še mlada si ...gre hitreje u glavo user posted image

(odgovor članu DannyS)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
26.9.2008 10:34:12   
cukr07
Anjuša, boš vidla da ko boš dala drugi letnik čez boš veliko lažje zadihala. Men je bil drugi letnik hudičevo težak, zato sem v tretjem začutila pravo olajšanje. Nič veš tiste živčne vojne z brezveznimi kolokviji, ki se itak niso nikamor šteli, morala sem jih pa naredit. Pa vse je bilo tako časovno tempirano eno za drugim, da sploh nisi vmes med izpiti mogel zadihat. Meni je bil tretji letnik res pravo olajšanje.

Kar se pa tečaja refleksoterapije tiče je pa tako: če se misliš po končanem študiju zaposlit v zasebništvu oz. imeti s.p. (ali kaj podobnega), ti bo zelo prav prišel, če pa ciljaš na ˝državne˝službe, pa lahko na uporabo dobljenega znanje na tem tečaju kar pozabiš. Ne bo ne časa, ne možnosti, da bi ga uporabila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
26.9.2008 14:17:30   
Anjuša
Hvala za nasvete punce!

DannyS sprosti se - verjemi, v svoje dobro - prej boš zagledala user posted image

Pravoda jaz sem pa pravočasno spoznala, da vse kar je v povezavi z ekonomijo, finance, gospodarstvo ipd. ni zame... Končala sem Srednjo ekonomsko šolo in se potem vpisala na FT - se kar pozna, da nisem imela zdr. podlage!

cukr07, sem slišala od prejšnjih letnikov, da je v tretjem čist ena druga atmosfera... Ja drugi letnik je bil zame in pa tudi na splošno gledano, zelo zelo naporen -  vse natempirano, izpiti, kolokviji, vaje, seminarske, predstavitve...user posted image  Če bi hotla bi lahko bila resnično od jutra do večera v šoli, pa še bi zmanjkalo kaj časa za kakšno dodatno stvar user posted image  user posted image  user posted image  Eh, bo pa pavza.... Ja no kaj pa vem...saj je res - glede tečaja - ampak če delaš v državni službi maš popoldne še vedno kaj časa da kakšno masažo udariš...pa če je dodatnih 100 -150 evrov na mesec pa dobro je! Al kaj?

Anjuška

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 235
26.9.2008 17:40:48   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: Anjuša

Ja no kaj pa vem...saj je res - glede tečaja - ampak če delaš v državni službi maš popoldne še vedno kaj časa da kakšno masažo udariš...pa če je dodatnih 100 -150 evrov na mesec pa dobro je! Al kaj?

Ja, saj to sem mislila, če misliš še kaj postransko delat se ti splača, drugače pa nima smisla.

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 236
26.9.2008 20:49:04   
D0aisy
Tudi jaz se pridružujem! V naslednjem mesecu bova tudi midva začela delat na user posted image -prvič! Komaj čakam. Vsem želim mnogo uspeha priuser posted image .

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 237
26.9.2008 21:25:55   
spelka12
Evo mene, sem nazaj iz dopusta. Bilo je super. Vidim, da je debata končno stekla in ste napisale že 10 strani. Pridne.
Pa veliko je novih, dobrodošle.
Midva sva si na morju obljubila, da bova še letos probala spet zagledat +, drugače greva pa z novim letom spet na umetno in upam, da se hitro prime.
držim pesti za vse, da hitro okusimo radost velikega trebuščka user posted image .

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 238
27.9.2008 7:47:20   
Anjuša
Dobro jutro punce! Evo pa je spet en nov dan! Uh, obožujem jutra user posted image

Cukr07, že sedaj delam malo postrani in počez - dop.delam v DSO in delam še eno idividualno terapijo z eno gospo,  pop. pa imam kakšno masažo, razgibavanje ipd. Mislim, da bi se kar obnesel tečaj...ampak zdaj ravno delava stanovanje in vsak evro prav pride...tako da ne vem...

DOasiy dobrodošla in vso srečo!Povej nam kaj o sebi!

Spelka12 držim pesti zate, resnično upam da ti čimprej rata!

Anjuška

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 239
27.9.2008 8:00:05   
Hanuši
Dobro jutro,
Anjuša tudi meni so jutra čudovita, čeprav danes ugotavljam, da me čaka generalka. Lotit se moram tudi vrta. Moj gre na furo z motorjem, jest pa na čiščenje
Še bolj sem pa vesela, ker sem navsezgodaj videla vremensko panoramo in je v Shladmingu že sneg. Čez tri mesece gremo lepo za teden dni smučat. Komaj čakam.

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 240
27.9.2008 8:40:40   
punčka10
Hej pupe.
Dobro spale??Men je celo noč en komar kri pil,matr sm bla besna!;o))))
Hanuši vidm, da ti tut smučas in da se tega full veseliš.
Evo jst tut. Mi lih zdej gledamo kam bomo šli. Ampak me zanima, če mogoče veš,kako je s smučanjem, če bi bla takrt že noseča???Sm pozabila,k vas je tok,kdaj ti že pričakujš user posted image  oz kdaj začneta delat na user posted image ? Midva greva smučat z mojo familijo(no,fotrom,njegovo novo ženo,mojo malo polsestrico,bratom in njegovo punco)in sva rekla, da ne bova vsm povedala, če bova takrt že noseča. Sva se zmenla, da sam očiju,pa bratu, da se ne bi preveč hitr zvedl, če bi šlo pol slučajno kej narobe. Joj sm zabluzila,uglavnm, a mogoče veš al se lahko smuča, če si noseč in do kerga mesca nosečnosti?? Ker,če se pač ne sme,pol bova mogla pa kr vsm povedat,zakaj ne smučam;o))))

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 241
27.9.2008 10:48:09   
Hanuši
punčka kot sem že enkrat napisala sem v prvi nosečnosti , v petem mesecu še smučala. Sam po mojem tega ne bom ponovila. user posted image  upam da bo 29.9., kar pomeni, da bom slabe 3 mesece user posted image , če seveda bomuser posted image user posted image . In to mene še ne bo oviralo. Seveda je pa treba pazit na norce na smučišču. Je pa tko, če ti je usojeno, te loh tut na pločniku kolesar nasadi.
Bom pa verjetno s princesko bolj na izi smučiščih, ker, če grem na kakšen super ski, pol bom bl teško na izi slalom furala, ker sem bl pri ta hitrih smučarjih. Če boš pa vprašala G, ti bo pa sigurno rekla, da niti pod razno na smučke, ker mene je takrat skor fentala, ko sem ji povedala. Evo pa mi ni nič blo pa tut princeska noro rada smuča, valjda, če je pa že v trebuhuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punčka10)
Neposredna povezava do sporočila: 242
27.9.2008 11:14:23   
Anjuša
Ojla punce! Jaz tudi rada smučam, mi po navadi hodimo v Avstrijo! Ja tudi jaz se veselim, ampak če nama, do takrat ko bomo šli rata zanosit, sigurno ne bom smučala, ampak se bom raje namakala v kakšnem bazenčku, al pa bom šla na sprehod. Definitivno pa ne bom šla na smučke, ker sem perfekten potencialen kandidat za nerodne padceuser posted image ¨
Hanuši, kaj najbolj obožuješ pri jutrih??

Anjuška

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 243
27.9.2008 11:48:25   
Hanuši
Ja Anjuša najboljš je, če se zbudim prva. Pristavim si kavico, grem po časopis pol pa če temperature dopuščajo, se vsedem na vrt, počasi srebam kavico in berem časopis, pol ponavadi vzamem našo kužiko in greva na sosednji travnik na en giro.
Ko pa pridem domov je pa že euforija user posted image user posted image , naredit zajtrk za moja dva zaspanca user posted image ...
No dons sem se pa s kavico vsedla za comp in prečekirala naše čveke, odprla vsa okna na stežaj in uživala v miru, ko še ni nobenega glasu o avtomobilih...

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 244
28.9.2008 9:40:30   
Anonimen
Dobro jutro punce...vidim, da ste kar fino čvekale ta čas ko me ni bilo. Jaz sem si tud zdajle vzela čas, da malo prečekiram forum, ko moj še spi, pa vse je že pospravljeno,... In kako ste kaj punce ta vikend ? Midva sva šla včerej malo u Lj. in sva šla kar tako malo pogledat u Baby center, joj koliko bodočih mamic je bilo tam, prava gužva user posted image Vem, da sva šla prehitro ampak kaj ko se nisem mogla upreti... user posted image No ja tudi moj čas bo upam 1x prišel.
Ta teden pa potem začnem z aerobiko tako, da se malo telesno pripravim, če bo kaj ratalo počasi user posted image Hujšat pa ne mislim pred nosečnostjo čeprav me kr malo skrbi kok bom kaj pridelala ker sem zelo majhna ( 156 cm user posted image ) in se vse tako hitro pozna user posted image

(odgovor članu Hanuši)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
28.9.2008 11:20:06   
baby1978
dOBRO JUTRO.....

Hja tudi jAZ že dolgo nisem imela časa za RR. Vidim pa da se teme predvsem sučejo okrog dopusta-zimskega in glede faxa.

Hja tudi jaz bi bila vesela da bi lahko načrovala zimsko smučanje, pa moj dragi ne smuča zaradi kolen, zato sem se tudi jaz temu odpovedala. Bova pa raje kam v tople kraje zavila, sicer razmišljava to leto o Parizu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DennyS- čaka na tvoj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 246
28.9.2008 15:51:01   
trinity22
špelči welcome back, super da sta uživala, vajina obljuba pa se naj čim prej izpolneuser posted image user posted image user posted image

Vse nove pa lepo pozdravljene in dobrodošle.

Mi smo pa bili danes na enem pohodu v domačem kraju in sem srečala kolegico, ki ima že dva mala nadebudneža in potem se z njenim možem malo pogovarjava in mi on reče no tretjega pa že čakamo ... in jaz sem se mogla v hipo pohvalit, da mi tudi čakamo ... ampak prvega, no pa nekje je treba začet a neuser posted image  Pol smo pa ugotovili, da imamva zelo blizu skupi rok, tako da bova mogoče še skupaj v porodnišnici, nikoli se ne veuser posted image user posted image user posted image

Pupe lepo se imejte in pridne bodite ...

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 247
28.9.2008 17:40:30   
Anjuša
Ojla punce!
Hanuši, sploh nisem potem prišla več gor. Ja tudi jaz obožujem da se zbudim prva, potem kavica, malo na računalnik ali pa časopis...uh user posted image  Potem še kaj postorim in potem že v službo...edino zajtrka nimam še nobenemu delatuser posted image ....upam da bo kmalu drugače user posted image , no izjema so vikendi, ko naredim mojemu dragemu kako malenkost!
Pravoda, midva sva bila danes v LJ, pa me je malo mikalo da bi šla pogledat v H&M pa sem raje vstran zavila, ker potem začnem razmišljat in sploh ne odmislim...pol sem pa vsa napeta in je vse zaman...

Upam da bo kmalu user posted image

Anjuška

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 248
28.9.2008 21:40:39   
D0aisy
Zdravo punce!

Kot vse ve tudi jaz upam na user posted image . Čimprej tembolje. V drugi polovici oktobra greva z mojim v Ekvador in ko prideva nazaj greva na delo... Ali pa mogoče že kar tam. Slišala sem namreč, da v nosečnosti ni dobro leteti, ima mogoče katera kakšno izkušnjo v zvezi s tem?

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 249
29.9.2008 6:31:59   
Anjuša
Draga ODaisy, res je, v nosečnosti ni dobro leteti, vendar pri zgodnji nosečnosti letenje ničesar ne omejuje, tako da sploh ni panikeuser posted image Letos ko sem šla v Turčijo, je bila na letalu tudi ena user posted image pa je mogla bit sigurno v enem 5 mesecu pa ji sploh ni bolo panike - vsaj videt je blo tako.

Anjuška

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?