|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 2009 mami
23.9.2008 10:44:09   
baby1978
dennyS koliko pa si ti stara?
ti pričakuješ že v oktobru

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 176
23.9.2008 11:08:23   
DannyS
Stara sem 25, user posted image  pa pričakujem ta konec tedna, če ne bo pač prišla user posted image . Sva pa z mojim itak komaj v prvem krogu, tako da ne verjamem da se mi bo takoj v prvo posrečlo...:)

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 177
23.9.2008 11:28:33   
Anonimen
DannyS pol sva pa midve kar na iste samo, da sem jaz v 2.krogu, mam pa ravno tako 25 let user posted image  No fino se bova malo bodrile... upam,da ti bo pokazalo konec tedna user posted image . Ali ti še študiraš ali že pridno delaš ?

(odgovor članu DannyS)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
23.9.2008 11:33:54   
DannyS
Jaz pridno delam... in trenutno pišem diplomo... sej sem kar malo zavlekla ta študij, ampak kaj čmo... Ja tako ja, se moramo malo spodbujat... jah če pri meni zdaj ne uspe, padem kar v november, ker imam ful dolge cikle...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 179
23.9.2008 11:45:56   
sakuL
ne sej glede KT, sej jest tut pravim bolje da jih ješ če nočes zanosti, to definitivno...

samo za seboj pripelje to tudi posledice... sej vste, vsako zdravilo ima stranski učinek...
jest samo rečem, da odkar jih več ne jem se počutim 100X bolje,..

imam pa redne M, na 28 dni...   so pa ustala sranja po prenehanju jemanja.. kot so, podivjani hormoni, ciste levo desno gor, dol.., mozolji, še bolj boleče ...
u glavnem...komaj čakam da bom , da se jo vsaj za 9 mesecov znebim

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 180
23.9.2008 11:50:40   
ursa30
Danes sem zaklućla z , huh končno, se je že vleklo.

Sem prav pogrešala .

vidva med user posted image  nč ne user posted image ?
midva prve dva dni nič, ker me zvija in mi ne paše ponavadi..drugače pa user posted image  pri nama ni ovira, če zapaše, zapaše user posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 181
23.9.2008 12:13:33   
Anonimen
DannyS saj ni važno, če se ti je študij zavlekel, saj včasih to sploh ni pomembno...saj veš kako je danes pri delodajalcihuser posted image  eni cenijo izobrazbo eni ne..tko pač je. Tudi jaz imam bolj dolge cikle zdaj trenutno na 33-36 dni, po prenehanju jemanja KT pa ni bilouser posted image  tudi po 3 mesece, pol pa dabroston gor pa dol. Zato pa pravim nikoli več hormonov ...

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
23.9.2008 12:24:15   
DannyS
Jaz sem KT prenehala jemati lani marca, pa tudi potem ene tri mesce nisem dobila user posted image . Potem sem šla k G in mi je dal neke tablete za sprožit user posted image , se pa več ne spomnem kako se kličejo. Drugače so moji cikli dolgi tudi do 42, sicer pa nimam preveč redne M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 183
23.9.2008 12:55:03   
Martinčka
Punce jaz pa sem zvedela da še skoraj dve leti ne bova z mojim sama - živiva z njegovimi starši... prej sva imela načrt že po novem letu urejat hiško zase, zdaj pa so rekli da še eno leto ne smeva nič delatuser posted image user posted image  tk sm žalostna.. sem mela že narisano kako otroško sobico bova nardila in kakšno čedno otroško koplanico bo imel jenček, pa brisačke in vse.. zdaj pa sploh ne vem če bom že sploh user posted image  v letu 2009.. mami očitno ne bomuser posted image user posted image user posted image ... pa tk sem se veselila pa že kr vozičke gledala in si nardila načrt zdravega prehranjevanja in vsega boga... še zaposlitev sem dobila in se odrekla študentskemu stašu, da bi lahka imela primerne dohodke med porodniško... vse se mi je podrlo...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 184
23.9.2008 13:16:02   
Anonimen
Joj ne bit preveč žalostna. Kaj ni druge možnosti,...da bi npr. imela vseeno otroka, saj ne rabi takoj svoje sobice, svojih brisačk,...saj ste lahko vsi 3 skupaj ...razen,če so razmere res take, da ne bi šlo. Vem, da ti je težko vendar ne obupaj takoj. Najbolje, da se pogovoriš s svojim dragim pa bo...verjetno te bo on spravil v dobro voljo in pa 100 % sem, da bosta odkrila, da imata še kakšne drugačne možnosti. Držim pestiuser posted image

(odgovor članu Martinčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
23.9.2008 14:31:01   
baby1978
Hello Ursa30. Ne midva med user posted image neuser posted image . Vsaj prve 3 dni ne, ker imam zelo močno user posted image , 4 dan pa tak skoraj nimam več pol sem pa gotova, tako da....
DennyS- midva z mojim sva tudi v prvem krogu za user posted image . Zakaj misliš da ti ne bi uspelo v prvem krogu? Normalno da se zgodi v prvem, jaz jih veliko poznam.
Držim pesti, če vama rata, pol boš juhej prva user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 186
23.9.2008 14:41:49   
ursa30
DennyS, ti samo pozitivno misli, vse je možno. tudi to, da bi ti uspelo v prvo..
seveda pričakovati ne smeš preveč, da ne boš potem preveč razočarana.
ti želim, da ti rata čimprej..prav tako vsem puncam tule user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 187
23.9.2008 14:43:05   
ursa30
baby1978, ti že imaš kakšnega user posted image ? sem mogoče spregledala, če si kdaj pisala, pa se mi ne ljubi brati še enkrat vse user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 188
23.9.2008 14:49:50   
DannyS
He he ne sej možno je vse, samo raje jemljem vse malo z rezervo, lih zaradi tega, da ne bi bla preveč razočarana... kaj pa vem, malo pesimista je v meni, pa mislim da mi sreča ni tolko naklonjena...

Ja če bom prva super, če ne bo pa katera druga prevzela krono :)

Vsem enega user posted image  za srečo!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 189
23.9.2008 15:01:29   
Anjuša
Ojla punce! Ste bile pa že pridne danes! Taprave čveke! Tudi jaz sem zaključila naporen dan v službi...
DannyS držim pesti zate...drugače pa v oktobru. Jaz sem imela ta mesec prvi krog in se ni posrečilo...kaj čmo!
pravoda potem se ti pridružujem v oktobru....upajmo da nas zadane user posted image pa tudi baby1978 gre z nami...bo potrebno že nov seznam kmalu naredit!
Hanuši hvala za nasvet! Joj če bi jaz delala tam bi verjetno bla čist fertik...nevem če bi bil 8-urni delavnik zadosti user posted image user posted image user posted image
Vse že pridno delate! Jaz pa še "pridno" študiram user posted image jah no, bo že. Me tudi ne skrbi prav dosti kako bom če zanosim, ker vem da se vse uredi. Imam še eno leto do konca pa diplomo. Če bo vmes pa en lušten/luštna user posted image pa toliko bolje!
Tako da DannyS pisanje diplome med user posted image bi morala biti mala malica!

Ursa30 kje pa ti delaš?Sem čisto spregledala če si že napisalauser posted image

Punce, veselo user posted image pa čim bolj spoščene bodite in kmalu bomo vse user posted image , vsem ki pa morajo še počakat z delanjem user posted image pa vso srečo...100% bo veselje še slajše ko dočakateuser posted image

Anjuška

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 190
23.9.2008 15:10:41   
baby1978

Urša30- jaz še nimam dobenega user posted image , zdaj sva v borrbi za prvim.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 191
23.9.2008 15:17:23   
M1987
Ja jaz tudi upam, da bom leta 2009 postala mamica user posted image user posted image user posted image 8 mesecev delamo v prazno, zdaj pa upam, da bo v polno user posted image srečno vsem bodočim mamicam 2009 user posted image user posted image user posted image  

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 192
23.9.2008 18:03:24   
Hanuši
ma ja Anjuša, če študiraš to ni nobena ovira. Pri prvi sem bila jest v 3 l faxa. Med nosečnostjo sem naredila več izpitov kot prej v 2 letih, pol sem mela vmes 1 leto premora, nato pa sem spet začela. Ne boš verjela, ampak vse sem naredila v prvem roku. Maš čist drugo motivacijo, pa časa ni tok, da bi loh neki blefirala, predvsem ne samo sebe.
Jest ne čakam 30.9. in močno upam, da bo user posted image . Če pa ne bo gremo pa v nove boje. Tko al tko mava šele prvi kroguser posted image user posted image user posted image .
Glede na to, da imava že eno zimsko, sva pa rekla, da bi blo full fino, če bi bil drugi poleti. Vem pa tut to, da bolj ko planiraš, bolj se zaplaniraš
Pustimo času čas

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 193
23.9.2008 18:33:46   
Anjuša
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

ma ja Anjuša, če študiraš to ni nobena ovira. Pri prvi sem bila jest v 3 l faxa. Med nosečnostjo sem naredila več izpitov kot prej v 2 letih, pol sem mela vmes 1 leto premora, nato pa sem spet začela. Ne boš verjela, ampak vse sem naredila v prvem roku. Maš čist drugo motivacijo, pa časa ni tok, da bi loh neki blefirala, predvsem ne samo sebe.
Jest ne čakam 30.9. in močno upam, da bo user posted image . Če pa ne bo gremo pa v nove boje. Tko al tko mava šele prvi kroguser posted image user posted image user posted image .
Glede na to, da imava že eno zimsko, sva pa rekla, da bi blo full fino, če bi bil drugi poleti. Vem pa tut to, da bolj ko planiraš, bolj se zaplaniraš
Pustimo času čas

Potem načrtujeta zdaj drugo štručko user posted image user posted image lepo lepo. Ja tudi jaz mislim da je čisto druga motivacija. Tudi to je...načrtovanje...vse že načrtujeva cca 1 mesec in s pomočjo foruma in teh vseh naših super čvekic sem spoznala da raje prepustim času čas  čeprav se vse strinjamo da je to težko.

M1987 pridna si ti....8 mesecev lepo! Upam da ti rata čim prej! Glede na tvoj nick me zanima koliko si stara?

Anjuška

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 194
23.9.2008 18:35:26   
Anjuša
sem pozabila vprašat - Hanuši kaj si pa doštudirala?

Anjuška

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 195
23.9.2008 18:39:41   
Hanuši
Tekstilno konfekcijsko tehnologijo, sam je nisem končala, ker sem se z mentorico za diplomo tok spičla, da sem si obljubila, de ne prestopim več vrat NTF-ja. Zdej je pa tekstil tko al tko tok u riti, da mi ta diploma ne bi nič koristla.

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 196
24.9.2008 6:22:42   
Anjuša
Hanuši situacija mi je znana... Jaz študiram fizioterapijo na VŠZ in pri nas so nekateri porofesotji totalen polom!!! Tudi jaz sem se oreng spičila z eno profesroco, ki v 95% ni priljubljena pri študentih, in to ravno med obveznimi vajami - prava hladna vojna je bila user posted image user posted image user posted image In od takrat sem bla čist fertik, njene izpite sem šla delat trikrat in letos me je tudi ta situacija spravila še bolj v obup in me je na trenutke kar zagrablo da bi pustila vse skupaj! Ampak se se zarekla da ena user posted image baba me ne more tako spravit s tira da ne bi naredila vsega skupaj  V CELOTI!!!
Zato ti vseeno priporočam, da kljub temu da če se je pomen diplome za tvojo smer spremenil narediš diplomo, boš imela vsaj stopnjo višje!

Anjuška

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 197
24.9.2008 7:34:59   
Anonimen
Dobro jutro punce, kako ste kaj ? Jaz sem že veselo v službi, pa sploh ne morem ''zalaufati'', ko bi bil vsaj petek....

(odgovor članu Anjuša)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
24.9.2008 7:54:46   
Anjuša
Dobro jutro!
Evo tudi jaz v službi, malo še časa sama zase! Kmalu v štart in telovadit z našimi!
Pravoda kje pa ti delaš?

Anjuška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 199
24.9.2008 7:58:04   
Anonimen
Delam pri enem samostojnem podjetniku, kalkulacije, terjatve, fakture,... Kje pa ti, ne vem saj mogoče si že napisala pa sem falila user posted image

(odgovor članu Anjuša)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?