|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 2009 mami
29.9.2008 7:24:29   
DannyS
Ojla jutro,... pri meni še nič novega, user posted image  se ni prikazala, še vedno nobenih znakov, da se bo, sem pa nardila v soboto, ko bi morala dobit user posted image  test BC mini in mi je pokazal samo eno, pač kontrolno črtico. S tem da nisem delala z jutranjim urinom. Tako da, na forumu sem prebrala da se zna kljub nosečnosti zgodit da ti pokaže -, pač tako zgodaj... tako da bom počakala do drugega vikenda in ponovila test.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 251
29.9.2008 7:48:25   
Anonimen
user posted image  super DannyS, držim pesti, da bo uspelo. Mogoče res še ni pokazalo, ker si prehitro delala test, pa še to, da nisi uporabljala jutranjega urina, tudi to je možno...res upam, da ti pokaže drug teden user posted image , in potem bi imeli že prvo mamico 2009 user posted image user posted image . Držim pesti, če se pa slučajno prikaže user posted image  pa ne izgubit upanja...
No danes je pa spet ponedeljek, jaz imam te teden 1x mislem da user posted image  ovulacijo...Nimam 100 % rednihuser posted image  ( 33- 38 dni ) potem pa na približno ugotavljam, takrak ko me špika, pa zaboli, pa...saj veste....tako, da sva bila že ta vikend kar fino pridna user posted image . Najbol smešno je bilo ko je fant rekel, zdaj pa hitr svečo user posted image , sm se tok smejala, ker sem 1x že dolgo nazaj to mu razlagala pa sem mislila, da je pozabil in me je tok presentil da joj user posted image  . Sem se začela smejat user posted image  on pa čist u akciji user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
29.9.2008 7:55:05   
Hanuši
Dobro jutro vsem. DannyS ponavadi pravijo, da testi, vsaj Clear blue pokažejo prvi dan izostale user posted image . Tko, da če si jo delala na dan, ko bi morala dobit, je čist možno, da še ni pokazalo. Če je ne dobiš, ti po mojem ni treba čakat do sobote, ampak lahko poskusiš že prej. Meni je v prvo takoj pokazalouser posted image , prijateljici pa šele v tretjem poizkusu, delala pa ga je vsak drugi dan.
Upam da bouser posted image user posted image .
Držim pestiuser posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 253
29.9.2008 8:14:16   
DannyS
Ja tudi jaz ful upam, čeprav sem prej ko sem šla na wc opazla, da sem kar napihnjena v spodnjem delu trebuha, tako da upam da to ni znak za user posted image . user posted image

Drugače sem jaz delala test Baby check, ki naj ne bi bil ne vem kolko zanesljiv,...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 254
29.9.2008 9:13:13   
sakuL
dobo jutrouser posted image .. 

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 255
29.9.2008 9:27:05   
DannyS
Jutro Sakul? Kaj si žalostna???

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 256
29.9.2008 9:27:44   
Martinčka
Sakul kaj smo slabe volje?
jaz sem tudi nekej slabe volje.. ta vikend sem popolnoma brez energije in ne vem če ne bom zbolela.. so prišle še ta male nečakinje na obisk, pa sm jih ponavadi ful vesela, ta vikend so i ble pa čist odveč.. ne vem, a mislite da če se mi kdaj ne lubi čuvat drugih otrok da to pomeni da še nisem pripravljena da bi bla mamica? sj jih mam full rada in vse.. sam ravno takrat ko bi si jst lahka mal odpočila jih pripeljejo v varstvo in men kr vse dol pade... no in zdej se sekiram da mogoče zato ker še sama nisem pripravljena!??? sam po moje je drugače pri svojih otrocih... kaj vi menite?
pred mescem sem skos ahtala nečakinje, sploh ta malo ki je bila še dojenček, sam zdej pa ko sem na višku z delom se mi pa res včasih preprosto ne lubi se igrat z njima z dojenčki pa mamice pa ateke ipd...

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 257
29.9.2008 9:28:41   
Martinčka
uuuh jst sem pa dodatno zvezdico dobila:)user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 258
29.9.2008 9:55:43   
Anonimen
Martinčka si preprosto utrujena, to še ne pomeni, da nisi pripravljena na otroka. Je pa res, da ko imaš svojega si tudi v takih dnevih pač verjetno ne moreš dati telesa in misli na OFF in samo zase. Ampak zato se ne sekiraj, verjetno te je dleo zakopalo, pa misli na lastnega user posted image ,... se pač v človeku včasih nabere to je narano. Samo pozitivno naprej pa bo...

Neposredna povezava do sporočila: 259
29.9.2008 10:11:27   
Hanuši
Martinčka ne si belit glave s tem. Ko imaš svojega otroka je to čit drugače. Govorim iz izkušenj. Tut jest sem pred prvo rekla, ja sej jih mam rada, ampak po eni ali dveh urah jih dam nazaj mamici, svojga pa ne bom mogla kar izklopit.
Ampak, ko imaš svojga sončka je pa to čist neki druzga. Sploh nimaš želje da bi ga izklopla. Sej zdej ko je moja že tok velika (je že ful samostojna), si ravn zaradi tega želim še enega.

Neposredna povezava do sporočila: 260
29.9.2008 11:20:33   
sakuL
niti nisem slabe volje... user posted image sej veste bližajo se dnevi Duser posted image , pa nimam niti upanja...user posted image

pa že vem , da jo bom dobila,...poj pa to privede do slabega počutjauser posted image

duša mi ne dauser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 261
29.9.2008 12:33:10   
ursa30
dan punce user posted image user posted image user posted image

glavo pokonci, tudi za nas bo prišel čas (user posted image user posted image ), za ene prej, za druge malo kasneje...samo mislit pozitino. če ni oz če ne bo ratalo ta mesec, bo pa drugi, samo obupat ne!

jaz sem dobila user posted image , sem klicala sestro za HSC, pa moram ponovno poklicati konec novembra, ko spet dobim user posted image , da me naroči za operacijo januarja...upam, da je to dokončno.
tako da mi2 začneva delati user posted image  drugo leto, upam, da ga bova lahko že februarja, marca...uff..dolga bo...user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 262
29.9.2008 12:42:30   
punčka10
Joj ursa30,sej sm vedla, da bo tko, s temi datumi. Pa si kej positnarla??Ker sej veš kako je blo z mano---pokličte konc oktobra, pa se bova pol zmenle za datum za naprej.Pa sm rekla,porauser posted image ,pa mi ga je dala 27.10.  Ampak sej vidm, da nisi nč jezna in da si vesela, da si saj to dobila tko da je fajn. Ampak konc novembra pejt pa raj osebno tja, ker se boš sigurno laži zmenla za čim hitrjši datum, kot prek telefona. Ker se morš zavedat, da njim je prov "šetsko jedno" kdaj te napišejo zato morš ti odločno nastopt.Valda to je samo moje stališče. Uživej.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 263
29.9.2008 12:54:13   
ursa30
punčka, mi je tudi prejšnjič rekla, da so čakalne dobe okoli 3 mesece. in vem, da se za tega dr., ki me bo operiral, tudi čaka tako dolgo.
tudi moja G mi je povedala isto..tako da nimam kej za sitnariti, če bi imela veze, bi šlo pa lažje..
ampak ko bom novembra klicala in če me bo takrat prestavila, potem bo pa drugače user posted image user posted image
takrat bom pa huda user posted image user posted image
ostane mi samo čakanje, ostale punce pa hitro v akcijo, da boste v tem času že zagledale user posted image user posted image

(odgovor članu punčka10)
Neposredna povezava do sporočila: 264
29.9.2008 14:16:26   
spelka12
sakul in DannyS upam, da user posted image  čez vikend ni bilo in da je še upanje na +. Držim pesti
trinity nosečka moja. Kako lepo, da si se oglasila user posted image .
ursa30 če te bodo prestavili zajemi sapo in fejst naderi vse v zdravstvu. Preverjeno pomagauser posted image .

Jest ne morem verjet, da bo že oktober. Meni gre pa zdej vse ful hitro. Kmalu bo novo letouser posted image .
Glede smučanja - sovražim zimo in vse, kar je povezano z njo. Sem bolj poletni tip. Edino sankam se rada, ampak se nihče noče it z manouser posted image . Se katera javi?

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 265
29.9.2008 14:30:33   
ursa30
špelka, bolje za njih, da mi ne prestavijo datuma user posted image user posted image
ker potem bom pa zares huda user posted image user posted image user posted image user posted image

jst tut ne maram zime...fuj...
že pogrešam poletje..
evo, sankam se pa tudi jaz rada, tako da se ti pridružim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 266
29.9.2008 14:45:02   
spelka12
jupijajajupijupija to bo pol žurka urša. Pa golaž in kuhano vino zraven, pa ne rabiva ničesar več.

Danes sem se hotla naročit pri g. in sestra prijavi, da ne naročajo nikogar do novega leta. user posted image user posted image user posted image  Sem bla takale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In ji razlagam mojo situacijo sem mislila, da se me bo usmilila. Np, do novega leta nič. Razmišljam, da bi zamenjala ginekologa, ker tako res ne gre več naprej. Pa kaj si mislijo. A katera pozna dobrega g. iz gorenjskega konca?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 267
29.9.2008 15:03:11   
DannyS
Jaz tudi ne maram preveč zime, smučanja pa sploh ne,.... lahko bi se malo kepale...:) Zaenkrat user posted image  še ni spelka12. Uffa že tako imam dolge cikle, pa se mi še podaljšujejo... user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 268
29.9.2008 16:34:58   
luna80
Hojla bejbike. Evo tudi jaz se vam pridružujem pri tej temi. Tko da lepo prosim, če daste še mene na seznamček.
Čeprav sem se odločila zdele da bom mesec oktober namenila športanju in hujšnju- intenzivno!!!! Treba neki narest zase, da ne bo pozim kriza. Moja user posted image je odšla. Trajala je samo dva dni in nič več. Čudn tole ja.
Urša30 ej biš vidla, da bo en da tri ecember, januar, tko da ne skrbi!!!!! Pa pomlad bo tudi hitro tukaj, ko boš pa mogoče že v veselem pričakovanju. Ne veš kaj kroji usoda.
Špelka12 tvoje zgodbe nisem spremljala od začetka, vendar mi je jasno zakaj gre. Se bomo skupaj borile.
Šakul, dokler ni M je še vedno veselje. ne smeš bit žalostna.
Martinčka ne sekiraj se zarad tega. Tud jz večkrat merkam otroke, pa bi jih najrajuser posted image user posted image user posted image , ampak se zadržim. Vzgoja pa taka. Ko bom mela svoje bom gledala, da moji ne bi bili taki. Pa še vedno si želim svojga bejbija.
Pravoda user posted image takrat ko ti paše in ne glej na O dneve, ker boš potem obremenjena. Jaz sploh ne vem več kdaj mam O...user posted image user posted image user posted image . Bo že kadar mi bo namenjeno.
Danys, zate pa močno stiskam pesti.

Punce naj bo l,eto 2009 naše!!!!
Se beremo

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 269
29.9.2008 21:30:57   
spelka12
dannyS kolko dolge cikle pa imaš? Moji so trajal tud po 45 dni. Nikoli nisem imela rednih user posted image .
luna80 v slogi je moč tako pravijo a ne?user posted image Enkrat nam bo že uspelo. Če ne naravno pa s pomočjo. Rezultat je isti.

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 270
29.9.2008 21:37:43   
luna80
Spelka 12, tako je, me veseli, da si takega mnenja. Tale tema mi je nekako bolj blizu, ker je bolj obširna in se lahko pogovarjamo tudi o drugih problemih. Všeč mi je.

Uglavnem danes je bi dan čist ponedeljkov, poln enga skakanja, nč nisem narrdila, pa samo eno sestankovanje. Groza. Upam, da jutr zalaufam ob 5.30, ako mi rata. Sej če zjutri zgodi svtanem naredim boga in pol.

Zdele pa v pojstlco.... mal še tv, pol pa ajat..... oo kolk bo tole pasal.
Punce se beremo jutri. Čau

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 271
30.9.2008 7:19:56   
DannyS
Jutro punce, dobrodošla luna80.

Spelka12 moji cikli so tudi kar neredni, čeprav sem imela zadnje čase vedno na 42 dni. No in user posted image  naj bi prišla v soboto pa je ni... Tako da je danes 45 dan, pa ne kaže nič, da bi se prikazala... Redno sem pa imela samo takrat ko sem jemala KT, pa še takrat, ko sem nehala, 3 mesce nisem dobila user posted image , pa mi je dal ginekolog neke tablete pač za sprožit.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 272
30.9.2008 7:54:51   
sakuL
sakul in DannyS upam, da čez vikend ni bilo in da je še upanje na +. Držim pesti

spelka12-jest imam samo1 % upanja...tko da ga v bistvu sploh ni, in vem da bom dobila user posted image ....
hvala vseeno za lepe želje...user posted image

**najraj**

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 273
30.9.2008 8:17:18   
ursa30
jutro..
luna, dobrodošla med nami user posted image user posted image

punce, kaj pa naš seznamček? par punc se je prijavilo že tukaj, pa ga nismo nič popravile? katera bo tako pridna in ga naredila user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 274
30.9.2008 8:41:18   
S*
Dobro jutro!

Ste pa prave klepetulje tukaj user posted image .
Jaz imam tudi prilično dolge cikluse cca. 37 dni in mi gre to pošteno na živce. Statistično imam tako manj kot 10x letno možnost da ostanem user posted image . No bomo videli kaj bo čas prinesel. Trenutno tečem 3 krog, vendar mi je danes temperatura padla, tako da se bojim da spet ne bo nič.
Kar se pa zime tiče user posted image , jaz sem tudi navdušena smučarka in komaj čakam, da sneg pobeli bregove in da odpremo smučarsko sezono.
Lp vsem bodočim user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?