|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 2009 mami
24.9.2008 7:59:13   
Anonimen
aja saj res ti si študentka a ne, sorry je tok novih informacij pol pa mal pozabim ...ker nas je že veliko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
24.9.2008 8:05:54   
Anjuša
Ja sem študentka, ampak tudi delam v domu za starejše. Zjutraj smo v pisarni da se zmenimo za potek dela in zdaj sem ravno sama in imam na voljo tudi internet user posted image  V glavnem sem bolj delovna študentka in to leto bom še bolj, ker mi ni uspelo narest drugega letnika (so mi zmanjkali izpiti) user posted image  Kaj češ, tako je...bo pa več izkušenj prišlo vmes, saj so študentska leta!!

Anjuška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 202
24.9.2008 8:08:37   
ursa30
jutroouser posted image user posted image user posted image user posted image

anjuša, jaz delam v pisarni, administracja, malo računovodstva user posted image
fino je, ker nimam ful dela, tako da imam vedno čas pokukat še sem user posted image user posted image user posted image

baby, vidm, da sva isto stare in da delava na prvem user posted image .

jaz že nestrpno odštevam dneve, da pride moja user posted image . upam, da bo prišla točno, da me ne bo pustila na cedilu user posted image user posted image
ima še par dni časa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 203
24.9.2008 8:11:57   
Anonimen
Pridna si...delaš pa ravno to, kot sem jaz hotla user posted image  Zanimivo kako se obrača svet user posted image  No ja pristala sem pa čisto drugje, ampak dolgoročni cilji gredo pa v tole smet. Seveda je pametno izkoristiti študentska leta, meni je žal ker takrat ko sem prvič vpisala študenta nisem zanosila, no ja saj tud pogojev ni bilo ravno dobrih, finance in pa stanovanje...

(odgovor članu Anjuša)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
24.9.2008 8:15:39   
sakuL
jest sem pa preveč neučakanauser posted image user posted image user posted image sploh ne morem več čakat na dan, da bom user posted image (to se mi zdi še takoooo dalečuser posted image user posted image user posted image )

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
24.9.2008 8:36:51   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

jest sem pa preveč neučakanauser posted image user posted image user posted image sploh ne morem več čakat na dan, da bom user posted image (to se mi zdi še takoooo dalečuser posted image user posted image user posted image )

veš kako te zastopim. jaz moram željo za user posted image  preložiti za najmanj 4 mesece.
samo upam, da bom potem lahko hitro zanosila.
ne bodi žalostna, imej upanje, tudi za nas bo en dan posijal sonček in bomo k sebi lahko stisnile male štručke user posted image user posted image

pošiljam ti user posted image user posted image user posted image . glej pozitivno v svet user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 206
24.9.2008 9:00:50   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

te popolnoma razumem!!! jaz sem upala da bom že kmalu nosečka pa se je vse za doolgo prestavilo...user posted image
Pravoda sem govorila s svojim, pa sva se odločila da bova čez pol leta vseeno začela delati na user posted image ... sicer nimava prostorske stiske, ampak hišo je potrebno v celoti ampak res celoooti obnovit ter spremenit... obnova se pa prične drugo leto takšen čas, če bo vreme vredu... tako da če mi slučajno uspe bit do takrat nosečka, se bova pač malo preselila nazaj k staršem, ker bo preveč prahu in kemikalij da bi lahko to vdihovala.. no tako.. za tri mesece sva prestavila vse skupaj tako da ni preveč hudga.. me je kr pomiril včeraj, čeprav nisem jaz načela te temeuser posted image ... hihi
vsakič ko stojiva v kopalnici pred tuširanjem-pred ogledalom, se zvije k mojmu trebuščku pa mi kaže kk bo dojenček noter zvit... hihiuser posted image ...
torej držim pesti zase ter za vse vas tukaj da bo tako kot si planirateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 207
24.9.2008 9:05:55   
Martinčka
no da še jaz povem da tudi delam veliko v pisarni - v turizmu sem in da rada med službo sem gor skočim.. največkrat celo med malico.. hihi..
no sicer pa sem tudi precej na terenu v tujini, ampak vseno sem veliko več dni v pisarni kot na trenu tako da je prav lepo...

pozdravcek vsem v službeuser posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 208
24.9.2008 10:10:05   
Anonimen
Potem smo pa res vse čist prevče pridne user posted image  sam malo se pa vseen prekršimo med službo tkole na forumu...user posted image .
Drugače pa tudi jaz nestrpno čakam na to, da se bo večal moj trebušček, in se mi zdi, da če ne bo uspelo oktobra bom zelo razočaranauser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 209
24.9.2008 10:17:48   
ursa30
pravoda, seveda bo razočaranje, pri meni je bilo vsak mesec. ampak nimaš kej za naresti.
trudit se je treba in trudit...no, še dobro, da je user posted image  luštno delo user posted image user posted image

slej ko prej nam bo uspelo, enim prej, enim kasneje.
obupati se pa ne sme...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
24.9.2008 10:17:56   
Anonimen
Martinčka sem vesela zate, da nisi več tako razburjena in žalostna. Vem, da je težko ko si tako želiš postati nosečka in, da pač ni tako kot je po načrtu. Ampak kot zgleda v življenju je bolj malo stvari po načrtu, a ne ?:( No ja saj bo važno, da smo zdravi, zaljubljeni in da lahko delamo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
24.9.2008 11:25:02   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: Anjuša

Hanuši situacija mi je znana... Jaz študiram fizioterapijo na VŠZ in pri nas so nekateri porofesotji totalen polom!!! Tudi jaz sem se oreng spičila z eno profesroco, ki v 95% ni priljubljena pri študentih, in to ravno med obveznimi vajami - prava hladna vojna je bila user posted image user posted image user posted image In od takrat sem bla čist fertik, njene izpite sem šla delat trikrat in letos me je tudi ta situacija spravila še bolj v obup in me je na trenutke kar zagrablo da bi pustila vse skupaj! Ampak se se zarekla da ena user posted image baba me ne more tako spravit s tira da ne bi naredila vsega skupaj  V CELOTI!!!
Zato ti vseeno priporočam, da kljub temu da če se je pomen diplome za tvojo smer spremenil narediš diplomo, boš imela vsaj stopnjo višje!

Poglej jo bodočo kolegico user posted image .
Se mi kar zdi, katera profesorica je to ja. Se pravi, da se v 5-ih letih odkar sem jaz zaključila študij ni nič spremenila.

Punce sej bo! Boste vidle, ko boste končale študij in ˝pogledale˝ nazaj - za pol stvari se ne bi nikoli več toliko sekirale kot se sedaj.

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 212
24.9.2008 11:27:50   
sakuL
hvala vam za vzpodbudouser posted image

tudi mi2 zdej ne delava na tem... pa niti še ne veva kdaj bova.. ampa kkot sem rekla, zadnji termin je da povijem otroka v leu 2009 (sem optimistuser posted image )

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 213
24.9.2008 14:20:46   
Martinčka
mislim da moramo biti optimistke in pričakovati da bo vse kot je treba in kot planiramo.. čeprav so meni prvotni plani splavali po vodi, sem si naredila nove in upam da bojo ti kaj bolj uspešni... če pa ne, bo pač spet malo žalosti in slabe volje ampak bom spet na novo splanirala vse in tako bom skos v začaranem krogu:) hihi.. kaj čmo.. jaz sem še kar mlada tako da se tolažim, da bom še mela čas če mi ne rata v letu 2009 bit nosečka... sam joooj ko si tk želim.. sej mi ni treba razlagat kaka želja je to ko že tk vse same veste...

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 214
25.9.2008 7:34:28   
Hanuši
punce, dobro jutro. Ko sem prebirala zadnje čveke, sem čeprav je še zgodaj rekla, da se vam moram oglasit. Ja tudi jest si ful želim biti user posted image , ampak še nobena od nas jih nima 40. Tko, da nas biološka ura še ne priganja in je najbolje, de se sprostimo in ne planiramo preveč. Vam povem zgodbico.
Moja soseda je imela splanirano življenje v nulo. Najprej dokončati fax, se poročiti (ker takratni partner ni bil za poroko, je prekinila zvezo in si našla novega), ustvariti kariero, nato pa imeti otroka. Vse ji je ratalo, pri zanositvi se je pa zalomilo. Poskušala sta vse mogoče, nato še umetno oploditev (čeprav sta bila oba zdrava in po zdravniških potrdilih zmožna zaploditiuser posted image ) i, ker ni in ni ratalo sta se odločila za posvojitev. Posvojila sta makedončka, tazga temnega cukrčka, ma nisem še vidla bolj kjuti dojenčka.
No in izpolnila se ji je želja po otroku. Ni bila več obremenjena in glej, čez 4 mesece je ženska brez vseh problemov zanosila. Tko, da so zdej srečna 4-članska družina.
Tko, da punce, če se le dauser posted image user posted image , čim manj se obremenjevat s tem, pa se bo vse lepo izšlo
DRŽIMO PESTKE ZA VSE NASuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 215
25.9.2008 8:12:51   
Anonimen
Dobro jutro...kako ste kaj punce ? Jaz sem tako zanič, sem prehlajena in nočem jemati nobenih tablet več, da ne bom potem če bom kdaj noseča čisto fertik če me bo en prehladek dobiluser posted image  Drugače je pa res verjetno, da je najbolje bir sproščen. Saj kaj ko sem jaz tak tip človeka, da se za vsako malenkost takoj sekiram, razmišljam... potem je pa res težko biti sproščen.
Aja pa nekaj me zanima punce, kaj menite. Zdaj se začne aerobika, midva pa delava na user posted image . A mislite, da bo kaj narobe, če zdaj hodim 2x na teden in v tem času zanosim. Verjetno ne a ne ? Samo rada bi imela malo več kondicije, da ne bi bila potem čisto paf.... Pa še nekaj me zanima, a ste ve oziroma ali mislite v prihodnosti, ko boste delale na user posted image  opraviti predhodni pregled ( kri, voda, holesterol,.. ). Tak osnovni pregled mislim ?

(odgovor članu Hanuši)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
25.9.2008 9:15:01   
Anjuša
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07
[Poglej jo bodočo kolegico user posted image .
Se mi kar zdi, katera profesorica je to ja. Se pravi, da se v 5-ih letih odkar sem jaz zaključila študij ni nič spremenila.

Punce sej bo! Boste vidle, ko boste končale študij in ˝pogledale˝ nazaj - za pol stvari se ne bi nikoli več toliko sekirale kot se sedaj.

Ojla! Ja njene inicialke S.H. upam da se razumemo! Ja k sreči sem tudi jaz spoznala, da se je brezveze sekirat in bom vzela študij malo bolj na "izi". In kje delaš? Mene sicer malo skrbi kako bo če mi - močno upam -  rata zanosit, ampak ko gledam študentke, ki že imajo otroke niso nič na slabšem...no edino tiste ki rade žurajo user posted image  user posted image  Kaj pa ti misliš?

Martinčika, urša30, sakul, pravoda, Hanuši in še vse, ki sem vas nenamerno izpustila iz misli,  mislim da bi kar vse se morale kar se da sprostit, nič mislit na user posted image  (no čisto potihem že moramo) in se prepustit! Tudi moji načrti, ki sem si jih zastavijo se podirajo bolj ko se jih trudim izpeljati - NAROBE SVET! In če hočem čimprej zanosti moram odmislit, da ne bom vsa napeta. Pa ne samo jaz, vse moramo odmislit in se prepustit, tako bomo najhitreje prišle do želenega rezultata user posted image /user posted image  user posted image

Punce držim pesti za vse nas...user posted image

Anjuška

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 217
25.9.2008 9:17:50   
Anjuša
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Dobro jutro...kako ste kaj punce ? Jaz sem tako zanič, sem prehlajena in nočem jemati nobenih tablet več, da ne bom potem če bom kdaj noseča čisto fertik če me bo en prehladek dobiluser posted image  Drugače je pa res verjetno, da je najbolje bir sproščen. Saj kaj ko sem jaz tak tip človeka, da se za vsako malenkost takoj sekiram, razmišljam... potem je pa res težko biti sproščen.
Aja pa nekaj me zanima punce, kaj menite. Zdaj se začne aerobika, midva pa delava na user posted image . A mislite, da bo kaj narobe, če zdaj hodim 2x na teden in v tem času zanosim. Verjetno ne a ne ? Samo rada bi imela malo več kondicije, da ne bi bila potem čisto paf.... Pa še nekaj me zanima, a ste ve oziroma ali mislite v prihodnosti, ko boste delale na user posted image  opraviti predhodni pregled ( kri, voda, holesterol,.. ). Tak osnovni pregled mislim ?

pravoda mislim, da je to najboljša rešitev kar boš nardila! Tako se boš lahko malo sprostila in mogoče v oktobru zagledala user posted image  in boš srečna user posted image  Tudi sama sem se odločila, da se ne bom obremenjevala s tem če telovadba vpliva na to, ker po mojem ne (no edino neki ekstremnega športa se lih ne grem). Kar se tiče prelgeda pa mislim, da to ni neumna stvar, čeprav je to še ena stvar več s katero si obremenjuješ misli in napetost ne bo popustila...

Anjuška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 218
25.9.2008 9:23:11   
DannyS
Ojla, jutro punce...

Pravoda mislim, da ni nič narobe s tem če se vpišeš na aerobiko, kvečjemu ti bo koristilo... jaz sem se zadnja leta tako ulenila s kakršnokoli telovadbo,... sem prav lumpa... Drugače pa nisem opravila nobenega predhodnega pregleda...

Joj sem že malo nestrpna, user posted image  bi morala dobit to soboto, pa še nobenega konkretnega znaka da bo prišla ni. Razen armada mozoljev, ampak to jih imam itak skoraj cel čas... uff... po mojem bom kar razočarana, če se pojavi... sicer pa se uspešno upiram skušnjavi, da bi nardila test, namreč enega imam doma... ampak sem si rekla da ga bom naredila če mi bo zamujala, drugače pa ne... čeprav me je včeraj prav zgrabilo, da bi šla lulat na palčko hehe...:)

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 219
25.9.2008 9:24:48   
punčka10
Hej pravoda. Ne aerobika je kvečjemu koristna,ne pa škodljiva. Če bi se vse,ki načrtujejo otročke vsemu,kar nas veseli,izpolnjuje odpovedale,bi ble pa res lahko živčne razvaline vsak mesc znova,če ne bi uspel. Večini itak ne rata takoj tko da doklr ne začneš čutt, da si nosečka oz ti to test ne pokaže, se čim mn obremenjevt z stvarmi in uživi v stvareh,ki te veselijo. Jst sm totalno slabe volje, k pomislm, da ne smem na Body pump hodt, ker se tm full sprostim in debest se počutm po njem. Ampak jst ne smem, ker mam tok velko cisto, da je možnost da poč in kao ni ok full telovadt, ker je tok večja kt jajčnik in ga pol še bl prizadane to miganje. Saj tko mi je ginekologinja rekla in zaenkrat še upoštevam to....mi moj skos govori,pa dej boš že zdržala brez telovadbe še ta mesc do operacije. Ko dam pa to adakta,pa takoj na telovadbo!
Glede pregleda pa svetujejo, da prej opravš pregled. Če ga pa ne boš,ti bojo pa to pogledal, ko boš noseča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 220
25.9.2008 9:32:57   
Anonimen
Ja verjetno bo res to najbolje, lepo mirno na aerobiko pa bo.. Jaz sem dala osnovni pregled skozi ( kri, voda, vid,..tak sistematski ), ampak u nulo hehe. K ginekologinji pa hodim na 3 leta, tako kot me daje, tko da sem bla nazadnje 2 leti nazaj, lani pa UZ jajčnikov in maternice. Ma ja jaz 100 % pretiravam preveč, sj zato je pa sedaj tale prhladek, ker mislem samo na bodočega otročka in pa na fanta, sebe pa malo pozabim ..Morm se vpisat na aerobiko pa mal pilatesa doma pa bo stanje takoj bolše...hehe

(odgovor članu punčka10)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
25.9.2008 10:00:08   
punčka10
Pa ne, sej je logično, da te skrijo zadeve in da bi vsi radi čim več informacij. Ampak mislm, da šport je pa v vseh vidikih pozitivna stvar in ne more škodvt. Bl slabo bo, če se boš full stvarem odpovedovala, še predn zanosš, ker boš vsak mesc bl napeta in neučakana zakaj se ne prime. Uživat, počet luštne stvari oz stvari, ki nas veselijo, umes pa  user posted image user posted image user posted image , ker se mamo radi in če smo zdravi,more ratat! Itak se pa strinjam, da pa če kšn let ne rata,pa na preglede! Ampak mi kompliciramo še predn se prvič konkrretnouser posted image user posted image !Hahahahaha,babe smo pač babe, ne mormo iz svoje kože! Čeprov odkar sm prebrala tolk velik zgodb, kolk psiha na vse skupi vplova, se probam čim mn obremenjevt z vsem skupi! Tralala-hopsasa..user posted image  pa bo!!user posted image user posted image
Zdej se grem pa nazaj učit, je treba diplomirat preden dobimouser posted image !user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 222
25.9.2008 10:08:29   
Martinčka
Pravoda jaz sem tudi začela pilates doma delat.. mi je zdravnica rekla da si morem pred nosečnostjo okrepit  hrbtne mišice in da morem delat pilates:) pa še bojde je fajn da ga delaš zaradi trebušnih mišic ki ti pomagajo pri porodu..
tako da kar veselo na aerobiko ali tek ali karkoli.. nič ni prepovedano..
Glede pregleda pa tako.. jaz sem zaradi zdravstvenih problemov vsaj 5x na letp pri zdravniku ter imam vsaj 1x na leto UZ notranjih organov (letos bom imela za seboj že 2), ter zaradi ginek.težav (sem bila že tudi operirana) sem tudi večkrat na leto pri ginek. in mi vedn naredi komplet pregled tako da.. kaj ekstra še ne bom šla delatuser posted image ... mi je pa zdravnica rekla da bom velik bruhala ko mi uspe zanosit, ter da imam lahko kakšen napad kamnov v žolču ali ledvicah, ginekologinja pa je rekla da načeloma bo vse ok, le da se bom verjetno malo mogla pomatrat da zanosim, ter da nosim maternico zelo nizko.. evo ga.. tako da jaz se s temi stvarmi ne obremenjujem in samo delam pilates, da bo hrbtenica zdržala, druga pa bogu molim da bo vse ok, ker kj dost pač ne morem nardit. ampak sem optimist in kakorkoli že, se bom borila do konca!

Hanuši tudi jaz sem imela tako vse splanirano včasih.. zdaj pa imam le še hiško splanirano, poroka bo pa že ko bo.. za poroko se pač ne mudi.. lepo bi res bilo jo imeti pred zanositvijo, ampak žal vsega pač ne morem imetuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 223
25.9.2008 12:09:01   
sakuL
kako ne mislt na to...?user posted image men ne rata... pa se nekak že pripravim , me pa klice sestrična če pridem merkat tamalouser posted image in jest itk že letim tjauser posted image user posted image user posted image

ne malo za hec malo za res... jest sem rekla, da bom zdej mau nehala mislt na to... user posted image če mi rata... bomo vidl kaj bo pol k bomo delal na temuser posted image

no pa srečno punce.....user posted image

naj bo leto 2009 NAŠE!!!!!!!!!!!!!

**najraj**

Neposredna povezava do sporočila: 224
25.9.2008 12:19:58   
Anjuša
Punce ve ste ZAKON user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Res ste fejst vse po vrsti!

Anjuška

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?