|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 2009 mami
30.9.2008 9:36:57   
DannyS
2009 MAMI

• Tanja55
  • Anjuša
  • punčka10
  • rakica26
  • tejka24
  • pravoda
  • MAŠKA
  • ursa30
  • spelka12
  • lenna
  • Hanuši
  • sakuL
  • S*
  • cukr07
  • DannyS
  • Martinčka
  • incabinca
  • baby1978
  • M1987
  • D0aisy
  • luna80

Če sem na koga pozabila, naj se kar dopiše...

P.S.: Kako sem pridna user posted image !!!

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 276
30.9.2008 9:43:32   
ursa30
dannyS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa si res pridna, te moram pohvalit user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 277
30.9.2008 9:46:06   
Anonimen
Živjo punce, danes ste pa že čisto u elementuuser posted image  Hvala za osveženi seznam DannyS, se kar lepo povečuje, upam, da se bo tudi številouser posted image . Jaz sem lihk včerej razmišljala, kako bo, če ne bom slučajn dobila user posted image  drugi mesec, ...ne smem pasti v pesimistično razpoloženjeuser posted image .
No jaz pa ne maram zime tako, da odkar je mrz je tako bedn user posted image . Saj grem ta teden malo na aerobiko pa me bo ogrelo, pomoje kar 100 %, ker sem dokaj brez kondicije. 
In drugače punce kako ste kaj ? DannyS upam, da kmalo poveš, da si dobila user posted image ..se prav veselim, da bo že ena user posted image  in nam,da mal volje user posted image

(odgovor članu DannyS)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
30.9.2008 9:55:16   
DannyS
Mah sem se odločla, da do konca tedna ne mislim delat testa, že tisti v soboto mi je bil tako psihično mučenje... tako ali tako bom šla konec tedna mimo lekarne po Centra med in če pač do takrat user posted image  še ne bo, bom kupla magari CB, čeprav je dražji, ampak vsaj verjetno bolj zanelsljiv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
30.9.2008 10:35:38   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

dannyS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa si res pridna, te moram pohvalit user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 280
30.9.2008 11:03:09   
Hanuši
Dannys, ti pejt kar lepo po CB, res je eden najboljših na slo tržišču.
Pa res sameuser posted image user posted image user posted image  za seznam. Upam, da nas bo čimveč oz. vse iz seznama v 2009 user posted image
Držimo pestkeuser posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 281
30.9.2008 11:09:42   
Hanuši
aja, pa še to. Mojauser posted image  bi mogla včer pridet na obisk, pa je še ni, sicer me neki špika, a je verjetno psiha, tut pri prvi me je skoz špikal pa je blo poluser posted image .Dannys mogoče bova pa konec tedna veseliuser posted image user posted image user posted image . Evo nama in vsem ostalim za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 282
30.9.2008 11:38:25   
Anonimen
Držim pesti za vaju, da bo le konec tedna user posted image  user posted image

(odgovor članu Hanuši)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
30.9.2008 11:48:35   
sakuL
dannyS, meneuser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 284
30.9.2008 11:49:12   
sakuL
user posted image opa...sej sem user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 285
30.9.2008 13:07:20   
DannyS
He he sakuL kako pa naj bi nate pozabla...

Hanuši  ja držimo pestke, da bo konec tedna veselo... mene pa nič ne špika, niti nič ne boli nič od nič,... razen trebuh imam pod popkom rahlo napihnjen... samo to je po mojem prezgodaj da bi bil od user posted image .

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 286
30.9.2008 16:54:11   
ZaGa
Lep pozrav punce!
Sem že kar veliko povedanega zamudila, ampak sm tud js na tem forumu iz istega razloga. Z dragim namreč začneva delati na user posted image  prav tako z novim letom. Tako, da srečno vsem skupaj!

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 287
1.10.2008 7:35:59   
Anonimen
Dobrodošla ZaGa ti se nam kar pridruži, več kot nas bo, bolje bo, a ne ? Punce jaz imam pa eno vprašanje..Vem, da bo čudno ampak sem že čisto zgubljena ( preveč berem ). V soboto me je rahlo zabolelo v jajčniku ( to je bil 16 dan po zadnji user posted image  ), včeraj pa me je začel še špikati jajčnik in do danes še kr drži ( imela pa sem vlečljivo sluz ). Saj je to ovulacija, a ne ? ( prej jo nisem imela po tabletkih 1,5 leta, pa tudi prej jo nisem občutila, zdaj sem pa malo zgubljena,...se opravičujem, če je malo neumno vprašanje user posted image  Zdaj me pa zanima nekaj, v soboto in nedeljo sva pridno user posted image , v ponedeljek in včeraj  pa ne ( prehlad + služba..preveč na kupu user posted image ), a sem zdaj zamudila vse skupaj ? Ker potem sem zutrej se zbudila in razmišljala, kaj če sva zamudila...?

(odgovor članu ZaGa)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
1.10.2008 7:48:24   
punčka10
Jutro pravoda.
Ja to je ovulacija (možno, da je tut sam psiha,da miljon enih stvari čutmo,ki jih prej nikol nismo).
Ampak, če sta user posted image  v soboto,nedeljo je čist ok. Plavalčki itak pae dni zdrijo v nožnici tko da ne skrbet. Pa ne skos o tem razmišlat,joj kdaj mam ovulacijo,ker pol psiha nardi svoje in ni nč. Dej probi en mesc zavestno odmislt vse to in takrt bo ratal,ker boš veselo in sproščeno user posted image .
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 289
1.10.2008 7:53:36   
Anonimen
Ja saj vem..Nisem nikoli mislila, da me bo tako ''potegnilo'' v tako razmišljanje, ampak kot kaže res narava naredi svoje user posted image  Moram res malo usmeriti razmišljanje v drugo stran, da ne bom potem čisto ''psihirana'' drugi mesec in še naprej sevedauser posted image

(odgovor članu punčka10)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
1.10.2008 8:40:15   
sakuL
sej nas kar nekaj je, ane?user posted image user posted image user posted image

s kje pa ste kej?? jest sem recimo iz Gorenjskeuser posted image

**najraj**

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 291
1.10.2008 9:02:47   
DannyS
2009 MAMI

• Tanja55
  • Anjuša
  • punčka10
  • rakica26
  • tejka24
  • pravoda
  • MAŠKA
  • ursa30
  • spelka12
  • lenna
  • Hanuši
  • sakuL
  • S*
  • cukr07
  • DannyS
  • Martinčka
  • incabinca
  • baby1978
  • M1987
  • D0aisy
  • luna80
  • ZaGa

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 292
1.10.2008 9:36:55   
sakuL
2009 MAMI

1.* Tanja55
2.* Anjuša
3.* punčka10
4.* rakica26
5.* tejka24
6.* pravoda
7.* MAŠKA
8.* ursa30
9.* spelka12
10.* lenna
11.* Hanuši
12.* sakuL
13.* S*
14.* cukr07
15.* DannyS
16.* Martinčka
17.* incabinca
18.* baby1978
19.* M1987
20.* D0aisy
21.* luna80

tako da se bomo lažje prešteleuser posted image user posted image

**najraj**

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 293
1.10.2008 9:37:44   
sakuL
2009 MAMI

1.* Tanja55
2.* Anjuša
3.* punčka10
4.* rakica26
5.* tejka24
6.* pravoda
7.* MAŠKA
8.* ursa30
9.* spelka12
10.* lenna
11.* Hanuši
12.* sakuL
13.* S*
14.* cukr07
15.* DannyS
16.* Martinčka
17.* incabinca
18.* baby1978
19.* M1987
20.* D0aisy
21.* luna80
22.*ZaGa

**najraj**

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 294
1.10.2008 10:07:20   
Hanuši
ma punce ful ste pridne s temi seznami user posted image user posted image user posted image
upajmo, da bodo tudi mali plavalčki tok pridni in bomo lahkouser posted image  dodajale k imenom.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 295
1.10.2008 10:17:27   
DannyS
Hanuši kdaj boš ti delala test... ?

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 296
1.10.2008 10:22:30   
sakuL
ve boste že teste delaleuser posted image user posted image user posted image mi še začel nismo delat na tem

bravo bravo, ene ste rpidne in boste kmalu dobileuser posted image user posted image

**najraj**

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 297
1.10.2008 10:24:53   
DannyS
Joj mene pa tako dojke bolijo, ampak ne tako kot ponavadi pred user posted image . Je možno, da me bolijo od rekreacije, namreč zadnje čase sem začela malo migat, v bistvu bolečina je taka kot bolečina mišice...

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 298
1.10.2008 10:25:23   
Hanuši
po mojem, da ga pred petkom ne bom. Ponavadi sem mela reden ciklus na 27 dni, zadnje tri mesece je pa enkrat na 28, drugič na 29 dni, tko da bom user posted image dala še malo časa. Nimam pa kakšnih znakov, da bi bila. V prvi so mi cigareti zasmrdel še preden mi je začela zamujat, zdej pa nič, edino vsak večer bi šla že ob 9-tih spat, kar se mi je dogajal tudi v prvi user posted image . Loh, da je pa samo psiha. Ampak vseeno upajmo na najboljšeuser posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 299
1.10.2008 10:28:11   
sakuL
hanuši, ti že imas enegauser posted image .

ja, upajmo na naj najuser posted image

mene se je pa pomoj viroza lotila... "jutranja" slabost, malo se mi vrti (vaske toliko časa), pa full sem utrujena.. se mi zdi, da se nekako sploh ne morem naspat.... groznuser posted image

**najraj**

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?