Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:50:06
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Neela, tale smajlček še najbolj spominja na tvoje dolge črne lase. Fargi, jst sem savinjčanka... kar je bolj ali manj isto kot gorenjka res?! tega pa nisem vedla!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:51:46
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 .. kar je bolj ali manj isto kot gorenjka a ne noooo.....jaz sem pa mislila že jutri eno dieto naznanit, da bom v petek fajn lačna...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:54:00
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: miska73 .. kar je bolj ali manj isto kot gorenjka a ne noooo.....jaz sem pa mislila že jutri eno dieto naznanit, da bom v petek fajn lačna... Pa sej ti drobižek verjetno itak ne poješ veliko...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:54:45
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: neela miška - kaj ta pomeni, da moram enkrat priti umita in počesana? jaz ti tega nisem upala direkt povedat... ...si mi raje preko neta, kajne?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:56:29
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: miska73 .. kar je bolj ali manj isto kot gorenjka a ne noooo.....jaz sem pa mislila že jutri eno dieto naznanit, da bom v petek fajn lačna... Pa sej ti drobižek verjetno itak ne poješ veliko... ....saj res...sem kot mala ptičica.... ...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:57:57
|
|
|
|
Fargesia
|
Neelaaaaaaaaaa
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:58:48
|
|
|
|
miska73
|
Neela, fargi... saj vesta babji firbec pa to... o kakšnem blogu sta vidve prej neki tko BTW...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 20:00:01
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Neelaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 20:00:01
|
|
|
|
Fargesia
|
miska, pošlji mi mail....
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 20:00:42
|
|
|
|
Fargesia
|
kulgirl nas pa samo opazuje...reče pa nič...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 20:15:39
|
|
|
|
KulGirl
|
Bigbro is vačing ju! Ja, tudi jaz sem klomifenka in sem malo za nazaj prebirala tole temo. Sem v drugem ciklusu s klomifenom in nestrpno čakam ali bo prišla ali pa bo tokrat uspešno...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 21:03:20
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Lučka, pomoje takrat ne bo nič več okrašeno... Miska, jaz sem za...čeprav mi mehiška kr fajn diši... Grethy, a ti tud prideš? Ušesa ti bom navila , ma jaaaaaaaaaa Ne bom mogla prit, ker ta teden delam popoldan, to pomeni od 14 do 22 ... nau švo
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 21:04:18
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia miska, pošlji mi mail.... jz tut firbčna :-)
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 21:32:52
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia miska, pošlji mi mail.... jz tut firbčna :-) obe imata na mailu vabilo...firbci babji...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 21:33:19
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: KulGirl Bigbro is vačing ju! Ja, tudi jaz sem klomifenka in sem malo za nazaj prebirala tole temo. Sem v drugem ciklusu s klomifenom in nestrpno čakam ali bo prišla ali pa bo tokrat uspešno... kdaj ne bo prišla? da vemo stiskat tačke?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 21:46:30
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Dober večer drage moje klomifenke. Tiste iz prehlajenega klana in tudi tiste ta zdrave. Za naše srečanje bi jst predlagala spet BTC - City Park, ampak tokrat mogoče picerijo "Al Capone". Ste za? Termin je pa petek 9.1. ob 17:30. Nč ne oblubm, ampak v petek imam že neko večerjo ob 8 zvečer in mogoče se oglasim na kako pijačko, če boste dolgo tam. Do sedmih ziher a ne?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 21:50:07
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Dober večer drage moje klomifenke. Tiste iz prehlajenega klana in tudi tiste ta zdrave. Za naše srečanje bi jst predlagala spet BTC - City Park, ampak tokrat mogoče picerijo "Al Capone". Ste za? Termin je pa petek 9.1. ob 17:30. Nč ne oblubm, ampak v petek imam že neko večerjo ob 8 zvečer in mogoče se oglasim na kako pijačko, če boste dolgo tam. Do sedmih ziher a ne? še ena kandidatka!!! ja me bomo ziher tam...ne morem pa za nf zagotovit! (a sem žleht?)
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 5.1.2009 9:01:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla. Sam na hitro se javim, da boste vedele, da še živim. fargi, jaz bi tud brala tvoj blog - PPPPPPPPRRRRRRRRRROOOOOOOOSSSIIIIIIIIMMM!! neela, nf in vse ostale ki ste bolane: upam, da bo čimprej boljše. Drugač bi pa jaz tud raj picerijo, ne mehiško... Mi ni blo zadnjič nič kaj dobro. aja, miška, a greš ti pol v petek zvečer po našem srečanju domov?? Te bom mogoče prosila za prevoz.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 5.1.2009 9:10:23
|
|
|
|
Grethy
|
No eko, se kar pridno nabirate za srečanje škoda ker mam popoldansko
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 5.1.2009 9:34:09
|
|
|
|
Martinki
|
Živjo punce, tudi jaz sem "stara klomifenka" in če se ne motim sem ravno "uničila" deveto škatlico. Eno vprašanje glede stranskih učinkov: ali je imela katera od vas dobesedno izsušeno nožnico? Mene peče, ko se obrišem z wc papirjem (pa je precej mehek) tako, da mi na pamet ne pade, da bi . Res škoda, ker naj bi bila vsak čas ovulacija. Kako ste se borile proti temu? Ja, da ne omenjam, da mi Klomifen vedno totalno zatre željo po . Jutri morm pri ginekologu izsiliti ultrazvok, ker me do zdaj sploh še ni pregledal, če uredu regiram . Aja, še nekaj: ali je mela katera težave z vidom na Kolomifenih? Hvala punce za odgovore, super ekipa ste!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 5.1.2009 10:59:08
|
|
|
|
Anonimen
|
9 mesecev jih jemlješ zaporedoma??? Takoj nehaj. Največ kar priporočajo je 6 mesecev. Pa če v 9 mesecih ni bilo učinka, vprašanje če sploh reagiraš na klomifen.. Kaj pa HSG si že imela (ugotavljajo prehodnost jajcevodov)?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 5.1.2009 10:59:36
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, z nožnico nisem imela problemov, z vidom nas je pa imelo kar nekaj punc probleme.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 5.1.2009 11:41:41
|
|
|
|
tecnobica
|
martinki tole je pa mal čudno, da že 9 mesecev jemlješ tablete. Men je rekel najprej sam en cikel, pol je reku dva. Sam glede na to, da ga ne bo zdej skor cel mesec in ne morem na pregled, bom začela še s tretjo škatlo, če bo seveda treba. Moja nožnica ni suha. Prav nasprotno, sem dobila nek izcedek odkar jemljem tablete.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 5.1.2009 12:11:22
|
|
|
|
Martinki
|
Sem pri prvem postu preveč hitela in nisem napisala, da jem Klomifen s presledki. 2007 april, maj, junij, september, oktober, november in 2008 maj, junij, julij. Sedaj sem štartala konec decembra. HSG sem imela začetek decembra in je vse lepo prehodno, spremiogram OK. Imam občutek, da sem tokrat dobila drugačno porcijo stranskih učinkov: grozna utrujenost, melanholičnost in posušena nožnica. Lansko leto sem imela trebušne krče, oči so me bolele, bezgavke pod pazduho sem imela vedno zatečene (sm se ful sekirala, da sm se še tja zredila) + vročinski oblivi. Mam na sumu, da se mi je dioptrija spet poslabšala . Verjetno sem tudi malo sama kriva, da nisem že prej zahtevala ultrazvoka. Bomo vidl kako bo jutr, če ne pa menjam ginekologa. Prov ne da se mi več s tem Klomifenom ubadat, ker mi pol še koža na obrazu začne razpadat (rdeče srbeče lise) in je razpoloženje čisto na psu. Hvala za odgovore
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 5.1.2009 12:29:29
|
|
|
|
Matejčika
|
Jaz nimam nobenih drugih problemov, kot z oblivanjem vročine. To pa je včasih res neznosen pojav. Najprej me zebe, grem v centralno nekaj drv vrečt, radiatorje na ful odprem, čez 15 minut mi postane neznosno vroče, zapiram radiatorje in odpiram okna in balkonske vrate na stežaj! Potem pa me spet začne zebst...in tako cel dan delam samo to: kurim in luftam! Prehlad sem pozdravila! Zdaj sem zdrava kot riba! Prazniki so bli pa tak tak. Mi je 29.12. ponoči nekdo mojga psa zbil z avtom (morda s tovornjakom). Pa smo ga zjutraj vsi iskali, ker ga ni bilo. Potem pa ga je tast zagledal ležat pri nekem kontejnerju. Sva ga z možem naložila v avto in peljala k veterinarju. So ga slikali in je imel medenico trikrat zlomljeno in en kolk totalno izpahnjen in nama je rekel, da mu nemorejo pomagat. Da se to neda operirat. In sva oba jokala kot dež, nato sva dala zeleno luč, da so ga uspavali. Bogi moj kuža. Smo šli ponj konc aprila (mesec in pol po mojem porodu) v azil. Me je vsaj ta pes spravil ven na noge, da sem se vsaj malo gibala, drugače bi tak hirala pred TV. Konc tedna pa pričakujem ali pa . Sicer se več ne obremenjujem s tem. Bo ko bo! Življenje se ziher nebo končalo, če nebom več zanosila. Imava pa le drug drugega in meni bi bil Božji dar, če se bom lahko z mojim možekom postarala.
< Sporočilo je popravil Matejčika -- 5.1.2009 12:31:37 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......