|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
5.1.2009 13:14:44   
nf
Matejčika user posted image  user posted image  user posted image  Žal mi je za kužka, še bolj žal pa za otročka. Upam, da ne sprašujem preveč, ampak me zanima, kaj je bilo narobe z otročkom? user posted image  user posted image
Martinki, tale tvoj ginekolog ga pa tudi serje, da te sploh še ni pogledal z UZ!? A laparo si že imela? Morda ni težava samo v prehodnosti jajcevodov, ampak imaš recimo pregrado, endometriozo,... Glede na tvoje stranske učinke bi jaz na tvojem mestu takoj prekinila s klomifenkom. Sicer pa če imaš tako suho nožnico, da ne moreš user posted image , potem nekak ni smisla. user posted image  Jaz sem med jemanjem klomifena imela glavobol, ki je trajal dober teden. user posted image  In poglej, kaj mi je Pušenjak napisal:

"jemanje klomifena in vaše težave z glavoboli in motnjami vida so sicer lahko povezane vendar ne neposredno temveč bolj verjetno preko učinkov klomifena na reproduktivno hormonsko os. Klomifen citrat, ki je učinkovina, namreč 12. dan ciklusa, ko je njena vsebnost v telesu že zanemarljiva, težko obsodimo takšnih učinov, po drugi strani pa so zaželeni učinki klomifena, hiperstimulacija, dvig vsebnosti spolnih hormonov, ovulacija in vse kar sodi v ta okvir spremembe, lahko imajo za posledico tudi vaskularne motnje, motnje v prepustnosti stene žilja, beg tekočine iz ožilja, otekanje tkiv, motnje v elektrolitskem ravnovesju itd. ipd., vse to pa lahko pri občutljivih osebah povzroča tudi glavobole, slabo počutje, motnje vida in vrtoglavico, motnje v vzdrževanju krvnega tlaka, motnje ritma srca ipd. kar pa v glavnem ni posebej nevarno, če seveda nimate tudi sicer nevarnih opravil (delo na višini, vožnja v prometu ipd.). Kak pregled pri splošnem zdravniku ne bi škodil, kaj posebnega pa vseeno ne pričakujem."

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
5.1.2009 13:20:44   
lučka 25
Ojla, pa kaj vam je. Ste toliko naklofale, da sem komaj vse prebrala. Pa seveda že vse pozabila kaj ste napisale.user posted image

V glavnem za petek velja v BTC, saj vem da ne bo več lučk. Je recesija.user posted image  Men je samo to važno, da vas vidim, pa da kaj pojem (ko mam pa tak slab apetit user posted image ), ker pica je sedaj ena od stvari, ki mi zelooo teknejo. Ker na kako skuto ali sadno solato pa tudi en bomo hodile samo zaradi mene.user posted image

KulGrl tvoje user posted image  ni nič treba, naj bo kar raje user posted image . A se strinjaš?user posted image

Martinki, a tebe pa tako s K filajo, seveda s spresledki. Jaz bi bil akr malo sitna na tvojem mestu in bi šla malo naprej na preiskave, da mesci in leta ne bodo kar tekla mimo. Zanimivo, kako G različno predpisujejo K. Meni ga je najprej za 3 cikluse, potem po lapari pa še za 3. Več pa moj G pravi, da nima pomena. Za ta tvoj stranski učinek pa lahko reče, da ga nisem imela, jaz sem le imela vročinske valove, malo vrtoglavic in slabši vid. Upam, da bo uspeh en dva tri tu.user posted image

Vse ostale od A do Ž, lepo se imejte. Še pridem malo popoldan naokoli.

Lp, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2352
5.1.2009 13:43:42   
Martinki
Jutri bom izsilila pregled, itak morm še izvide HSG-ja nest. Rekla mu bom, da Klomifen odpade, ker očitno res ne reagiram nanj. Fora je v tem, da imam neredne cikluse (34 do 56 dni). Zadnje 3 mesece sem mela srečo in sm jo dobila na 37 dan - očitno krvomočnica le deluje v neko pozitivno smer user posted image . A je možno, da imaš endometriozo brez bolečin ob menstruaciji? Jaz mam prvi dan krče, malo še drugi dan in pol je ok. Niso tako močni, da bi mogla kšn tablet vzet.

Me že kr mal skrbi za jutr, k na konc res ne bo nobenga pametenga folikla tm dol...

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
5.1.2009 13:49:40   
ključek
o lučka 25, kako si kaj??? kako kaj user posted image ??? pridno raste?? kaj nagaja mamici??upam da ne, da sta oba super.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
5.1.2009 14:51:48   
tecnobica
Matejčika, zelo mi je žal za tvojega kužka.

Martinki, pa si probala kupit lubrikant za vlaženje nožnice?

lučka25 saj ni tolko. Sicer pa veččkrat pridi pogledat. Pa sproti pri vsakem postu odgovarjaj pa bo šlo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
5.1.2009 15:05:12   
lučka 25
Martinki, jutri dobro opravi pri G. Jaz imam tudi tako dolge cikluse in potrjen močen PCO. Kljub drilingu jajčnikov (prešpikali ciste in jajčnike, da so jih zbudili) pri laparo, se mi je čez tri mesce vse vrnilo na prvotno stanje. Ampak s pomočjo IVF mi je pa uspelo. Jaz imam še to težavo, da so večinoma folikli, ki že zrastejo do prave velikosti, prazni. Ampak vse se da, kar pozitivno naprej. user posted image

Matejčika user posted image user posted image user posted image , šele zdaj sem prebrala glede kužka. Ja pa saj to en more biti res. Verjamem, da vama je bilo hudo in so solze kar tekle. Naj se kmalu vse obrne na pravo, dobro stran.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
5.1.2009 15:05:22   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

o lučka 25, kako si kaj??? kako kaj user posted image ??? pridno raste?? kaj nagaja mamici??upam da ne, da sta oba super.user posted image user posted image user posted image

Ojla, kje se bereva. Ja dobro sem. user posted image  raste. Jaz pa sem postala pozabljiva in ratrešena. Ampak zdaj svaj lahko uporabim izgovor. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
5.1.2009 15:05:29   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

lučka25 saj ni tolko. Sicer pa veččkrat pridi pogledat. Pa sproti pri vsakem postu odgovarjaj pa bo šlo.

Ja, če bi ti mene videla ali slišala zadnje dni, bi ti blo bolj jasno, kakšna zmedena dečva sem postala.user posted image  Vse bi rada na hitro, takoj, brez pretirane uporabe svoje pameti (kolikor je pač je).user posted image

Pa saj se hecam. Ampak včasih sem pa res malo rastrešena.user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
5.1.2009 15:18:22   
Martinki
Tečnobica mam lubrikant na omarci naštiman..nama ga včeri ni ratal uporabt, ker sem preveč praznovala rojstvo bratranca user posted image . Bo treba dons poskusit.

lučka 25 a to so na ultrazvoku vidl, da maš folikle prazne?

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
5.1.2009 15:19:41   
Fargesia
Matejčika...žal mi je za tvojega kužka....user posted image

me to you, kako si? user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
5.1.2009 16:51:06   
kajsica
Drage moje, eno vprašanje! Saj vem da običajno ne strašim tu pri vas, samo res rabim pomoč, samo ua info! 

Ali se na Hrvaškem dobi klomifem(n) samo z receptom ali je v prosti prodaji? In če je v prosti prodaji, je kateri znana cena za škatlico?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
5.1.2009 16:56:44   
Fargesia
kajsica, tega pa ne bi vedela...ti pa polagam na srce, da klomifena ne jemlješ na lastno roko...nima fajn stranskih učinkov...

skuštrana suzi, mail mi pošlji!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
5.1.2009 17:07:42   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

kajsica, tega pa ne bi vedela...ti pa polagam na srce, da klomifena ne jemlješ na lastno roko...nima fajn stranskih učinkov...

skuštrana suzi, mail mi pošlji!!!

Draga moja...in vse ostale user posted image user posted image user posted image , ni zame.....mi smo fazo klomifema že pred leti dali skoz.....sedaj sem med drogerašicami user posted image user posted image . Ja je hudič, ko rabiš vedno močnejšo dozo!!!!user posted image user posted image user posted image  Ampak vse za naše bodoče lepe sončke!!!!

ma ne zanima me zaradi ene znanke, ki gre za malo dlje časa dol (s partnerjem seveda) in jo zanima, ali si mora prej recepte zrihtat, a se da dol dobit, al se da kar kupit!!! V tem je fora...je pa pod nadzorom zdravnika, tako da ni panike!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
5.1.2009 17:13:57   
neela
Pozdravček vsem klepetuljam od ene velike temnolase user posted image , ki je od  user posted image za novo leto dobila rdeč nosek !!!

Kaj smo se potem zmenile za picerijo???

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ampak včasih sem pa res malo rastrešena.

včasih????user posted image

Matejčika - tud meni je ful žal za tvojim user posted image . Tud meni so ga pred leti povozili in smo doma user posted image še cel teden. Tukaj (vsaj pri meni je) deluje sistem: klin se s klinom zbija, zato ti predlagam, da kmalu nabavita novega. Ne boš imela časa veliko žalovat za njim, ker boš doma že imela novo kepico za skrbet.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
5.1.2009 17:15:53   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

ma ne zanima me zaradi ene znanke, ki gre za malo dlje časa dol (s partnerjem seveda) in jo zanima, ali si mora prej recepte zrihtat, a se da dol dobit, al se da kar kupit!!! V tem je fora...je pa pod nadzorom zdravnika, tako da ni panike!!!

...če bo tudi dol pod nadzorom zdravnika, ji naj le-ta jih tudi predpiše. Dvomim pa, da se jih na Hrvaškem da dobit brez recepta.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
5.1.2009 17:26:17   
KulGirl
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: KulGirl

user posted image  Bigbro is vačing ju!
Ja, tudi jaz sem klomifenka in sem malo za nazaj prebirala tole temo.
Sem v drugem ciklusu s klomifenom in nestrpno čakam ali bo user posted image  prišla ali pa bo tokrat uspešno...

kdaj ne bo prišla? da vemo stiskat tačke?

Recimo 17. 1. Takrat bo po moje zrelo že za kakšen testek delat, če ne bo prej pricurljalauser posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
5.1.2009 17:29:06   
KulGirl

KulGrl tvoje user posted image  ni nič treba, naj bo kar raje user posted image . A se strinjaš?user posted image

Lp, user posted image

Seveda se strinjam. Se ne bi mogla boljuser posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
5.1.2009 17:36:33   
miska73
3. Srečanje klomifenk v petek 9.1.2009 ob 17:30 v piceriji v CityParku LJ

Udeleženke:
miška user posted image
fargi user posted image
neela user posted image
nf-ka user posted image
lučka
user posted image
suzi user posted image
tecnobica (uleti na en drink) user posted image

A pride še ktera?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
5.1.2009 17:39:29   
miska73
Kajši po moje bojo naše drogerašice kej bolj informirane. A Gretko si vprašala?

Matejčika tudi meni je hudo.

Neela pozdravi se do petka.

Samo na hitr sem vas prišla pozdravit. Šibam dalje...
Je treba tele dodatne praznične kilogramčke mal dol spravit...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
5.1.2009 18:15:37   
neela
miška - seveda bom, takšna kopriva kot sem jaz ne more kar tako kloniti...user posted image ...a ti pa spet salsaš?

Kje ste ostale??? Meni je dolgčas....dajmo kakšno 'pametno' udarit, no!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
5.1.2009 18:47:29   
lučka 25
Martinki, da so moji folikli zeloo radi prazni smo ugotovili šele v 1.postopku IV (ko so bili vsi prazni), pri 2.postopku pa jih je bilo za 1/3 polnih, a vseeno dovolj, da sedaj čuvam majhno pikico, ki bo zrasla v user posted image . user posted image  So mi pa že na UZ ugotovili oz. videli veliko cest na jajčnikih, ki so vzrok PCO.

kajsica, mislim, da si bo mogla prijateljica zrihtat recept. Mislim, da je bilo že enkrat tako rečeno tu an RR (že kako leto nazaj).

IZVIRNO SPOROČILO: neela

Ampak včasih sem pa res malo rastrešena.

včasih????user posted image

No dobr, priznam. user posted image

Pa drugače neela, a te prehlad še kar daje? Pa je nosek res rdeč od prehlada? user posted image

KulGrl, potem velja za 17.1. da bo viden user posted image .

miška, kakšne kile? Kje so? A na bokih, a kje drugje.user posted image  Jaz pa nič, tudi kile nisem šla gor. Zmeraj sem se zredila čez praznike, letos ko bi bilo to opravičeno ap nič. Pa saj mam še dost zaloge.

Fargi, glej da boš v petek td tako pestra z jezikom kot te dni, da bo zabavno. Mene tudi "malo" meče.

suzi, pa saj ti boš pa že kmalu na mizi, operacijski seveda, da ne bo pomote, da bomo v petek tebe pomalocale.user posted image

nf, pa saj ti boš pa kmalu na polovici, pa saj potem se ti pa res lahko že trebuh vidi, a mam jaz še zmeraj večjega (samo moj ma še maščobno podlagouser posted image )

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
5.1.2009 19:22:59   
Matejčika
Nf, si vprašala kaj je bilo z najinim sinkom, lahko vprašaš. Tukaj je zgodbica napisana že pred časom, pa jo bom kr nalimala: ˝V porodnišnico sem šla, ker sem dobila rahle popadke in odteklo mi je nekaj vode, nato so se popadki umirili. Ostala pa sem v porodnišnici. No, zvečer je sinek še brcal (v mojem trebuščku), pa sem ga pobožala in mu rekla:lepo zaspančaj zdaj, pa sladke sanje, dete moje zlato...No, pa je res zaspal, za vedno. Zjutraj sem dobila popadke, dali so me na ctg, ker pa niso našli utripa, so me dali še na uz in tam mi je zdravnik rekel: gospa, žal mi je, ampak vaš otrok je umrl. Ne bije mu več srček. Pa sem jokala... Šla sem v porodno, dobila še umetne popadke in po štirih urah rodila. Mož je bil skozi zraven. In jokal... Nato sva ga dobila in ga cartala, božala, ljubčkala, si ga ogledovala... nato sva se poslovila. Zdaj mi je žal, da še ga nisem bolj pocartala, da nisva imela fotoaparata, da bi imela vsaj en lep spomin nanj. Slikala sva ga za gsm amparatom, ampak so slikice bolj slabe. Nisem se niti spomnila, da bi naredila odtis nogic in rokic, ali pa vzela pramen las...ampak, zdaj je prepozno. Vem, da je tak najbolje- zanj in za naju, ker po vsej verjetnosti bi sledile še kakšne druge težave, niti pljučka še niso bila razvita in ga sploh nebi mogli operirat. Zdaj je še le v najinih srcih in tam bo za vedno ostal.˝.... ˝Dobila sva izvide obdukcije. Ni nobenega pametnega razloga! V posteljici je na eni žili prišlo do infarkta in posteljica ni bila prekrvavljena-to naj bi bil eden izmed razlogov. Rekla pa mi je še, da ne more popolnoma izključit možnosti, da ni kriva ta kromosomska napaka, ki jo imam jaz in jo je imel tud Gašper.˝

< Sporočilo je popravil Matejčika -- 5.1.2009 19:25:02 >

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
5.1.2009 19:26:18   
Matejčika
Bejbe, hvala vsem! user posted image user posted image Kužija pa bomo nabavili...enkrat bolj proti pomladi. Ga bomo zopet iz azila vzeli.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

Neposredna povezava do sporočila: 2373
5.1.2009 20:03:51   
neela
Matejčika, za tvojo zgodbo bom rekla samo: ''Kapo dol.'' Ostale si lahko samo predstavljamo, kakšno bolečino sta morala dati skoz. Jaz verjamem, da smo za take preizkušnje izbrane samo tiste, ki lahko prenesemo, tiste, ki to zmoremo. Verjamem, da sta jo vidva prebrodila in so pred vama samo sončni dnevi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2374
5.1.2009 23:01:55   
miska73
Matejčika mi je zelo žal, da si morala doživeti nekaj tako hudega. Niti prestavljati si ne morem vajine bolečine. Vso spoštovanje punca. Upam, da bodo poslej zate samo lepe stvari.

Neela, najprej je bila na vrsti aerobika, potem pa še letanje po šoping centru user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......