|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
4.1.2009 19:50:06   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Neela, tale smajlček še najbolj spominja na tvoje dolge črne lase.

Fargi, jst sem savinjčanka... kar je bolj ali manj isto kot gorenjka

res?! tega pa nisem vedla!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
4.1.2009 19:51:46   
neela

.. kar je bolj ali manj isto kot gorenjka

a ne noooo.....jaz sem pa mislila že jutri eno dieto naznanit, da bom v petek fajn lačna... user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
4.1.2009 19:54:00   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: neela

a ne noooo.....jaz sem pa mislila že jutri eno dieto naznanit, da bom v petek fajn lačna... user posted image

Pa sej ti drobižek verjetno itak ne poješ veliko...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
4.1.2009 19:54:45   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

miška - kaj ta user posted image pomeni, da moram enkrat priti umita in počesana?

jaz ti tega nisem upala direkt povedat...user posted image user posted image user posted image

user posted image ...si mi raje user posted image preko neta, kajne? user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
4.1.2009 19:56:29   
neela

Pa sej ti drobižek verjetno itak ne poješ veliko...

....saj res...sem kot mala ptičica....user posted image ...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
4.1.2009 19:57:57   
Fargesia
Neelaaaaaaaaaa

user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
4.1.2009 19:58:48   
miska73
Neela, fargi... saj vesta babji firbec pa to...
o kakšnem blogu sta vidve prej neki tko BTW...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
4.1.2009 20:00:01   
neela

Neelaaaaaaaaaa

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
4.1.2009 20:00:01   
Fargesia
miska, pošlji mi mail....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
4.1.2009 20:00:42   
Fargesia
kulgirl nas pa samo opazuje...reče pa nič...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
4.1.2009 20:15:39   
KulGirl
user posted image  Bigbro is vačing ju!
Ja, tudi jaz sem klomifenka in sem malo za nazaj prebirala tole temo.
Sem v drugem ciklusu s klomifenom in nestrpno čakam ali bo user posted image  prišla ali pa bo tokrat uspešno...

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
4.1.2009 21:03:20   
Grethy

Lučka, pomoje takrat ne bo nič več okrašeno...

Miska, jaz sem za...čeprav mi mehiška kr fajn diši...

Grethy, a ti tud prideš?

Ušesa ti bom navila user posted image user posted image user posted image user posted image , ma jaaaaaaaaaa

Ne bom mogla prit, ker ta teden delam popoldan, to pomeni od 14 do 22 ... nau švo user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
4.1.2009 21:04:18   
Grethy

jz tut firbčna :-)

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
4.1.2009 21:32:52   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

jz tut firbčna :-)

obe imata na mailu vabilo...firbci babji...user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
4.1.2009 21:33:19   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: KulGirl

user posted image  Bigbro is vačing ju!
Ja, tudi jaz sem klomifenka in sem malo za nazaj prebirala tole temo.
Sem v drugem ciklusu s klomifenom in nestrpno čakam ali bo user posted image  prišla ali pa bo tokrat uspešno...

kdaj ne bo prišla? da vemo stiskat tačke?

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
4.1.2009 21:46:30   
tecnobica

Dober večer drage moje klomifenke. Tiste iz prehlajenega klana in tudi tiste ta zdrave.

Za naše srečanje bi jst predlagala spet BTC - City Park, ampak tokrat mogoče picerijo "Al Capone".
Ste za?

Termin je pa petek 9.1. ob 17:30.

Nč ne oblubm, ampak v petek imam že neko večerjo ob 8 zvečer in mogoče se oglasim na kako pijačko, če boste dolgo tam. Do sedmih ziher a ne?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
4.1.2009 21:50:07   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Dober večer drage moje klomifenke. Tiste iz prehlajenega klana in tudi tiste ta zdrave.

Za naše srečanje bi jst predlagala spet BTC - City Park, ampak tokrat mogoče picerijo "Al Capone".
Ste za?

Termin je pa petek 9.1. ob 17:30.

Nč ne oblubm, ampak v petek imam že neko večerjo ob 8 zvečer in mogoče se oglasim na kako pijačko, če boste dolgo tam. Do sedmih ziher a ne?

user posted image user posted image user posted image še ena kandidatka!!!

ja me bomo ziher tam...ne morem pa za nf zagotovit!user posted image (a sem žleht?)

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
5.1.2009 9:01:15   
Anonimen
Ojla.

Sam na hitro se javim, da boste vedele, da še živim. user posted image

fargi, jaz bi tud brala tvoj blog - PPPPPPPPRRRRRRRRRROOOOOOOOSSSIIIIIIIIMMM!!

neela, nf in vse ostale ki ste bolane: upam, da bo čimprej boljše.

Drugač bi pa jaz tud raj picerijo, ne mehiško... Mi ni blo zadnjič nič kaj dobro. user posted image

aja, miška, a greš ti pol v petek zvečer po našem srečanju domov?? Te bom mogoče prosila za prevoz. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2343
5.1.2009 9:10:23   
Grethy
No eko, se kar pridno nabirate za srečanje

user posted image user posted image user posted image škoda ker mam popoldansko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
5.1.2009 9:34:09   
Martinki
Živjo punce,

tudi jaz sem "stara klomifenka" in če se ne motim sem ravno "uničila" deveto škatlico. Eno vprašanje glede stranskih učinkov: ali je imela katera od vas dobesedno izsušeno nožnico? Mene peče, ko se obrišem z wc papirjem (pa je precej mehek) tako, da mi na pamet ne pade, da bi user posted image . Res škoda, ker naj bi bila vsak čas ovulacija. Kako ste se borile proti temu? Ja, da ne omenjam, da mi Klomifen vedno totalno zatre željo po user posted image . Jutri morm pri ginekologu izsiliti ultrazvok, ker me do zdaj sploh še ni pregledal, če uredu regiram user posted image . Aja, še nekaj: ali je mela katera težave z vidom na Kolomifenih?

Hvala punce za odgovore, super ekipa ste!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
5.1.2009 10:59:08   
Anonimen
9 mesecev jih jemlješ zaporedoma???user posted image user posted image Takoj nehaj. Največ kar priporočajo je 6 mesecev. Pa če v 9 mesecih ni bilo učinka, vprašanje če sploh reagiraš na klomifen.. user posted image  Kaj pa HSG si že imela (ugotavljajo prehodnost jajcevodov)?

(odgovor članu Martinki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2346
5.1.2009 10:59:36   
Anonimen
aja, z nožnico nisem imela problemov, z vidom nas je pa imelo kar nekaj punc probleme. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2347
5.1.2009 11:41:41   
tecnobica
martinki tole je pa mal čudno, da že 9 mesecev jemlješ tablete. Men je rekel najprej sam en cikel, pol je reku dva. Sam glede na to, da ga ne bo zdej skor cel mesec in ne morem na pregled, bom začela še s tretjo škatlo, če bo seveda treba.

Moja nožnica ni suha. Prav nasprotno, sem dobila nek izcedek odkar jemljem tablete.

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
5.1.2009 12:11:22   
Martinki
Sem pri prvem postu preveč hitela in nisem napisala, da jem Klomifen s presledki.  2007 april, maj, junij, september, oktober, november in 2008 maj, junij, julij. Sedaj sem štartala konec decembra. HSG sem imela začetek decembra in je vse lepo prehodno, spremiogram OK. Imam občutek, da sem tokrat dobila drugačno porcijo stranskih učinkov: grozna utrujenost, melanholičnost in posušena nožnica. Lansko leto sem imela trebušne krče, oči so me bolele, bezgavke pod pazduho sem imela vedno zatečene (sm se ful sekirala, da sm se še tja zredila) + vročinski oblivi. Mam na sumu, da se mi je dioptrija spet poslabšala user posted image . Verjetno sem tudi malo sama kriva, da nisem že prej zahtevala ultrazvoka. Bomo vidl kako bo jutr, če ne pa menjam ginekologa. Prov ne da se mi več s tem Klomifenom ubadat, ker mi pol še koža na obrazu začne razpadat (rdeče srbeče lise) in je razpoloženje čisto na psu.

Hvala za odgovoreuser posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
5.1.2009 12:29:29   
Matejčika
Jaz nimam nobenih drugih problemov, kot z oblivanjem vročine. To pa je včasih res neznosen pojav. Najprej me zebe, grem v centralno nekaj drv vrečt, radiatorje na ful odprem, čez 15 minut mi postane neznosno vroče, zapiram radiatorje in odpiram okna in balkonske vrate na stežaj! Potem pa me spet začne zebst...in tako cel dan delam samo to: kurim in luftam!user posted image

Prehlad sem pozdravila! Zdaj sem zdrava kot riba! user posted image Prazniki so bli pa tak tak. Mi je 29.12. ponoči nekdo mojga psa zbil z avtom (morda s tovornjakom). Pa smo ga zjutraj vsi iskali, ker ga ni bilo. Potem pa ga je tast zagledal ležat pri nekem kontejnerju. Sva ga z možem naložila v avto in peljala k veterinarju. So ga slikali in je imel medenico trikrat zlomljeno in en kolk totalno izpahnjen in nama je rekel, da mu nemorejo pomagat. Da se to neda operirat. In sva oba jokala kot dež, nato sva dala zeleno luč, da so ga uspavali.user posted image user posted image user posted image Bogi moj kuža. Smo šli ponj konc aprila (mesec in pol po mojem porodu) v azil. Me je vsaj ta pes spravil ven na noge, da sem se vsaj malo gibala, drugače bi tak hirala pred TV.

Konc tedna pa pričakujem user posted image ali pa user posted image . Sicer se več ne obremenjujem s tem. Bo ko bo! Življenje se ziher nebo končalo, če nebom več zanosila. Imava pa le drug drugega in meni bi bil Božji dar, če se bom lahko z mojim možekom postarala.

< Sporočilo je popravil Matejčika -- 5.1.2009 12:31:37 >

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......