Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 11:05:53
|
|
|
|
sonček85
|
joj kako gre čas hitro lučka je že v 13t skoraj
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 11:36:49
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia o grethy, a ti tud?! madonca, mamo že prov klan klomifenskih narkomank... ojla Fergi, seveda jz tud ... ne odneham nikakor ... poleg klomifena se še kr bašem z Maco pa ima da rata !!!!!! Kako si ti ??
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 13:42:05
|
|
|
|
neela
|
Grethy - pozdravljena! Če si pol tako nora, kot smo me, si zelo zelo zaželena.... ...Želim ti, da bi bilo tvoje udejstvovanje med klomifenkami kratkotrajno..... ...in da boš čimprej izstreljena med srečke . Pri nas je hud sonček, jaz pa z grlobolom... ...beda... Kako ste mi ostale??
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 13:46:53
|
|
|
|
Grethy
|
Neela precej na istem kot ti, že dan po Božiču sem fasala prehlad in noče it nikamor hu.di.č ... pa občasno me tut mal grlo hoče bolet ... ne vem kaj je to ... Aja .. pa hvala za lepo dobrodošlico ...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 14:03:28
|
|
|
|
Fargesia
|
midva sva ravno s sprehoda po sončku...gozd, travniki, njive...vse je zmrznjeno in sva prav uživala...pes pa še bolj! grethy, jaz tudi sem pa tja popapcam maco..
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 14:43:59
|
|
|
|
neela
|
Grethy - se pravi, da imamo v klubu klomifenk oddelek prehlajenih .... Fargi - je že kakšno novo izdanje v tvojmu blogu??
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 15:25:26
|
|
|
|
nf
|
Neela in Grethy, jaz se vama tudi pridružujem v klubu prehlajenih. Mene je pa zvilo takoj 1., sepravi po enih 30 voščilih po srečnem in zdravem novem letu. Malo prej sva šla na sprehod po sončku, zdej pa seveda spet kiham in smrkam.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 15:53:12
|
|
|
|
Grethy
|
Ja prehlad je še vedno boljši kot kaka viroza z bruhanjem in kakanjem, bolje smrkavo leto kot usrano
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 16:46:00
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Fargi - je že kakšno novo izdanje v tvojmu blogu?? neela, ne še...lahko pa tebe dodam gor, da lahko ti tud pišeš! želiš?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 18:31:12
|
|
|
|
neela
|
KLUB KLOMIFENK, oddelek prehlajenk ...še kakšna???
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 18:32:45
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: neela Fargi - je že kakšno novo izdanje v tvojmu blogu?? neela, ne še...lahko pa tebe dodam gor, da lahko ti tud pišeš! želiš? ....bom raje zaenkrat prebirala tvoje misli....pa dala kakšen komentar, ok?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:16:09
|
|
|
|
Fargesia
|
hej, mačke...a smo že kaj dorekle plac kjer se dobimo?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:17:19
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela KLUB KLOMIFENK, oddelek prehlajenk ...še kakšna??? Jaz se še upiram ion to uspešno. Pa naj tako tudi ostane. A ne? Ja, kot pravi Grethy, bolje smrkavo leto kot pa usrano. Jaz bolj pašem med ta stare, upokojenke. Me je danes tako v križu zagrabilo, da sem vsa trda in komaj mobilna. Ja nimam kaj, se staram. Amapk dopoldne, ko še ni bilo hudo, sva pa vseeno šla za eno urco malo po polju hodit in uživat na sončku.
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 4.1.2009 19:19:41 >
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:18:51
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia midva sva ravno s sprehoda po sončku...gozd, travniki, njive...vse je zmrznjeno in sva prav uživala...pes pa še bolj! grethy, jaz tudi sem pa tja popapcam maco.. a sem pa tja ????????????? A ne bi redno ti to??? Sam ne mi rečt, da imaš še uno škatlo?????
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:19:58
|
|
|
|
Grethy
|
Jupiiiiiiiiiiiiii, spet sem na enem spisku
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:20:03
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hej, mačke...a smo že kaj dorekle plac kjer se dobimo? ne še. Mene kar mika malo center Ljubljane, če bo še okrašeno do takrat. Bi rada malo lučke gledala. Drugače pa vseeno, jaz mam čas cel dan.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:24:14
|
|
|
|
miska73
|
Dober večer drage moje klomifenke. Tiste iz prehlajenega klana in tudi tiste ta zdrave. Za naše srečanje bi jst predlagala spet BTC - City Park, ampak tokrat mogoče picerijo "Al Capone". Ste za? Termin je pa petek 9.1. ob 17:30.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:26:05
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia midva sva ravno s sprehoda po sončku...gozd, travniki, njive...vse je zmrznjeno in sva prav uživala...pes pa še bolj! grethy, jaz tudi sem pa tja popapcam maco.. a sem pa tja ????????????? A ne bi redno ti to??? Sam ne mi rečt, da imaš še uno škatlo????? ammm....bemtiš sej ne vem če ti upam povedat....ja?!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:26:54
|
|
|
|
Fargesia
|
Lučka, pomoje takrat ne bo nič več okrašeno... Miska, jaz sem za...čeprav mi mehiška kr fajn diši... Grethy, a ti tud prideš?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:28:28
|
|
|
|
miska73
|
Zarad mene lahk tud mehiška... sem mislila, da se ne bi ravno ponavljale... Je pa tale BTC najbolj pri roki.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:36:18
|
|
|
|
miska73
|
3. Srečanje klomifenk v petek 9.1.2009 ob 17:30 Udeleženke: miška fargi neela nf-ka lučka suzi Vabljene tudi ostale, da se nam pridružijo. Časti miška povodom nedavnega postaranja.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:39:59
|
|
|
|
Fargesia
|
uuuu, če pa miska časti, pol je pa treba eno fensi drago restavracijo izbrat...aja, sej nisi gorenjka...ahaahaahaahahahaaaa
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:45:28
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Jupiiiiiiiiiiiiii, spet sem na enem spisku Kaj si bila pa do sedaj neuvrščena ali izbrisana??? .... miška - kaj ta pomeni, da moram enkrat priti umita in počesana? Kar se meeting placa tiče - jaz raje vidim, da se dobimo tam, kjer se da parkirat. Torej BTC City:
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:48:33
|
|
|
|
miska73
|
Neela, tale smajlček še najbolj spominja na tvoje dolge črne lase. Fargi, jst sem savinjčanka... kar je bolj ali manj isto kot gorenjka
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.1.2009 19:48:44
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela miška - kaj ta pomeni, da moram enkrat priti umita in počesana? jaz ti tega nisem upala direkt povedat... matr mam dons žlehtne...še dobro se se s ne oglasi...s svojim poročanjem...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......