|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
29.1.2009 21:33:05   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
29.1.2009 21:34:11   
lučka 25
neela, eni znamo uživat. user posted image
Za danes pa upam, ma ne VEM, da sta se imeli SUPER!!!! Je vmes zaradi vaju kar sonček posijal danes.user posted image user posted image

A se lahko malo pohvalim, ker sem res vesela. Ampak danes me moje dete ves čas boža po trebuščku in opozarja nase. Kaj bo fino, ko bosta o tem čez 4 mesce govorili tudi vidve.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
29.1.2009 21:40:44   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Kaj bo fino, ko bosta o tem čez 4 mesce govorili tudi vidve.user posted image

...iz tvojih ustec v božja ušesa....dvakrat! Enkrat za Fargi in enkrat zame! user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
29.1.2009 21:42:26   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Kaj bo fino, ko bosta o tem čez 4 mesce govorili tudi vidve.user posted image

...iz tvojih ustec v božja ušesa....dvakrat! Enkrat za Fargi in enkrat zame! user posted image

user posted image Točno tako. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
29.1.2009 21:46:06   
neela
lubice moje....moja malenkost gre user posted image ....naročena sem na beauty sleep, pa ne smem zamudit...user posted image

se user posted image jutri...user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
29.1.2009 21:48:01   
lučka 25
Nočko user posted image .

Grem jaz tudi počasi v mižule.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
29.1.2009 23:12:58   
miska73
Fargi user posted image odličen UZ.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
30.1.2009 0:20:11   
Anonimen
Prosim če mi lakho omagate da spremenim uporabnika

hvala

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 2883
30.1.2009 7:29:12   
Anonimen
Jutro.. user posted image

lučka, ja, js tud mislm, d bova kar hitro prišla do postopka, čeprav trenutno se zdi marec še daleč. Ampak, saj mesec je hitro okoli. user posted image  Kako si ti? Kako se počutiš? O, vidim, da te user posted image  opozarja nase!! user posted image user posted image

pipika, žal mi je za službo. Ampak, tvoj ima prav - če sta se tako odločila, potem kar vztrajajta. Boš že dobila novo službo. Veliko sreče!!!

fargi!!! Super UZ!!!! Bravo, očitno res pozitivne misli pomagajo!!user posted image user posted image user posted image user posted image   Al si pila toliko piva?? user posted image

neela, kaj to pomeni?? user posted image  Si dobila M? A kar takole se s fargi potepata?? Brez nas?!?! user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2884
30.1.2009 9:33:42   
Anonimen
miška, fajn zrihtaj danes na UZ!!!

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2885
30.1.2009 11:31:41   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

BEBIII, dobro zrihtaj danes!!! Imaš 1 posvet? Laparo si pa že imela, ne? Kaj pa je vzrok pri vama?

Ja včeraj sem vse zrihtala, papirji bodo končno odposlani na konzilij, sedaj samo čakam na pošto!
A ve katera koliko časa čakaš na poštouser posted image user posted image
Laparo sem imela lani. Vzrok so moji zamašeni jajcevodi in pri možu pa je malo plavalčkov.
Čaka nas postopek ICSI.
Pri tebi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
30.1.2009 12:32:55   
miska73
Evo mene nazaj iz LJ.
Na UZ zvoku vse BP, kar pomeni zeleno luč za nadaljevanje postopka.
Prinesla domov polno vrečo municije.
Jutri začnem še z inekcijami Menopurja.

BEBIII user posted image super za končno oddane papirje.
Pošto pričakuj tam čez 2-4 tedne.
Je pa čisto odvisno od tega kdaj bo konzilij.

Neela a je prišla M?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
30.1.2009 12:34:26   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Prosim če mi lakho omagate da spremenim uporabnika

hvala

Najlažje je tako, da odpreš novega uporabnika za drugi e-mail naslov.
Sicer pa mislim, da se moraš obrniti na Ringaraja administratorje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
30.1.2009 12:39:55   
Rakica_80
Ja user posted image , če sem toliko let zdržala bom pa še ta mese, a neuser posted image
Ti se pa že drogirašuser posted image Važno je da je na UZ, brez problemovuser posted image user posted image
Meni je včeraj G razlagala o temu in me je kr strah teh igel, se mi zdi kot da nebom zmogla ali pa znala to uporabituser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
30.1.2009 13:10:06   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ja user posted image , če sem toliko let zdržala bom pa še ta mese, a neuser posted image
Ti se pa že drogirašuser posted image Važno je da je na UZ, brez problemovuser posted image user posted image
Meni je včeraj G razlagala o temu in me je kr strah teh igel, se mi zdi kot da nebom zmogla ali pa znala to uporabituser posted image

Kakšen postopek boš pa imela kratkega ali dolgega?

Kar se inekcij tiče pa...
Jst sem bila totalni zajec in sem se prej pozanimala, če lahko pridem v ZD, da mi oni dajo.
Pa s sosedo sem se zmenila, da jo bom poklicala na pomoč, če me bo preveč strah ali pa mi ne bo šlo...
V glavnem strah, panika - ni da ni...

Pa je v resnici problem samo prva inekcija. Pol pa vidiš, da sploh ni panike.
Ko boš tak daleč, ti bomo pa še dale kakšna podrobnejša navodila, kako si najlepše in najboljše dati inekcijo.

No pa tudi sestre na SIII si vzamejo čas in ti lepo razložijo kako si boš dajala inekcije.
Naj te v glavnem ne bo strah, ker res ni tako hudo.

Neposredna povezava do sporočila: 2890
30.1.2009 13:25:54   
lučka 25
miška, super za novo municijo. Zdaj boš pa spet težki drogi in to na igli. Kolikšno dozo menopurja pa imaš? Jaz sem imela 3 praške in 2 vodi. Zdaj pa plunit v roke, pa ma da uspe. user posted image

BEBIII, nič naj te ne skrbi kako bo s špikami. Meni je bilo prej vedno slabo, samo ob pogledu na iglo, potem pa sem si jih dajala sama. Pri prvi swe ti še tresejo roke, potem pa ni več panike. A boš imela dolgi ali kratki postopek?

suzi, ja marec bo kmalu tu. meni je to najlepši mesec, ko se začne počasi vse prebujat. Vama bo pa prinesel nov začetek. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
30.1.2009 13:33:04   
miska73

miška, super za novo municijo. Zdaj boš pa spet težki drogi in to na igli. Kolikšno dozo menopurja pa imaš? Jaz sem imela 3 praške in 2 vodi. Zdaj pa plunit v roke, pa ma da uspe. user posted image

Mala malca to za nas težke narkiče user posted image ...
Zdej sem že tak al tak rutinirana, ker sem na lahki drogi in iglah že 14 dni...
Edino za tret ampulce se moram še ekspertirat.
Sem pa na natančno takšni dozi kot si jo navedla.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
30.1.2009 13:57:28   
miska73
Fargi a si že prišla k sebi... user posted image
Sploh ne vem, če ti upam za zvečer še enga Josha zrihtat...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
30.1.2009 14:06:44   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Mala malca to za nas težke narkiče user posted image ...
Zdej sem že tak al tak rutinirana, ker sem na lahki drogi in iglah že 14 dni...
Edino za tret ampulce se moram še ekspertirat.
Sem pa na natančno takšni dozi kot si jo navedla.

Ta doza je zmagovalna doza!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
30.1.2009 14:08:36   
Rakica_80
Mislim da bo dolg postopek, ker je rekla na 22. dan cikla naj pokličem- ali nekaj takegauser posted image Kaj je to kratek ali dolg postopekuser posted image
Če povem po resnici, pol stvari nisem niti čula, ko je razlagalauser posted image , zato je slišal moj mož in mi doma vse še enkrat povedaluser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
30.1.2009 14:10:23   
lučka 25

Mislim da bo dolg postopek, ker je rekla na 22. dan cikla naj pokličem- ali nekaj takegauser posted image Kaj je to kratek ali dolg postopekuser posted image
Če povem po resnici, pol stvari nisem niti čula, ko je razlagalauser posted image , zato je slišal moj mož in mi doma vse še enkrat povedaluser posted image

Ja, potem te čaka dolg postopek. Ti bodo pa takrat tako in tako vse še enkrat razložili.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2896
30.1.2009 14:11:30   
miska73

Na 22. dan moraš priti v kratkem in v dolgem postopku.
Samo glede na to, da bodo delali ICSI, je verjetno kar ta dolgi postopek.

Pa pokličeš takoj, ko dobiš pošto od konzilija.
Na 22. dan se pa zglasiš v LJ.
Sicer ti bo pa sestra Mira, ki jo boš klicala po tem, ko dobiš pošto, vse lepo razložila. Tako, da ni panike tudi, če si zdaj kaj nisi zapomnila.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 30.1.2009 14:13:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 2897
30.1.2009 14:12:24   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Na 22. dan moraš priti v kratkem in v dolgem postopku.
Samo glede na to, da bodo delali ICSI, je verjetno kar ta dolgi postopek.

No, je večja stručkica za postopke na GK povedala bolj natančno. Jaz sem Reševa in tam je vse malo drugače.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
30.1.2009 14:38:29   
Rakica_80
O hvala vam za tako lepo razlago!!!user posted image
Nemorem verjet, da sem prišla tako daleč, da bom po tolikih letih truda, enkrat aprila postala tudi jaz končnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi za vas se ful veselimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
30.1.2009 16:28:20   
Martinki
Se javljam na raport, da je prišla user posted image  in to na 37 dan. To je že 4 mesec zapored kar je svojevrsten rekord in sem na to ponosnauser posted image

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......