Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 21:33:05
|
|
|
|
Fargesia
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 21:34:11
|
|
|
|
lučka 25
|
neela, eni znamo uživat. Za danes pa upam, ma ne VEM, da sta se imeli SUPER!!!! Je vmes zaradi vaju kar sonček posijal danes. A se lahko malo pohvalim, ker sem res vesela. Ampak danes me moje dete ves čas boža po trebuščku in opozarja nase. Kaj bo fino, ko bosta o tem čez 4 mesce govorili tudi vidve.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 21:40:44
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Kaj bo fino, ko bosta o tem čez 4 mesce govorili tudi vidve. ...iz tvojih ustec v božja ušesa....dvakrat! Enkrat za Fargi in enkrat zame!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 21:42:26
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Kaj bo fino, ko bosta o tem čez 4 mesce govorili tudi vidve. ...iz tvojih ustec v božja ušesa....dvakrat! Enkrat za Fargi in enkrat zame! Točno tako.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 21:46:06
|
|
|
|
neela
|
lubice moje....moja malenkost gre ....naročena sem na beauty sleep, pa ne smem zamudit... se jutri...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 21:48:01
|
|
|
|
lučka 25
|
Nočko . Grem jaz tudi počasi v mižule.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 23:12:58
|
|
|
|
miska73
|
Fargi odličen UZ.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 30.1.2009 0:20:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Prosim če mi lakho omagate da spremenim uporabnika hvala
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 30.1.2009 7:29:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro.. lučka, ja, js tud mislm, d bova kar hitro prišla do postopka, čeprav trenutno se zdi marec še daleč. Ampak, saj mesec je hitro okoli. Kako si ti? Kako se počutiš? O, vidim, da te opozarja nase!! pipika, žal mi je za službo. Ampak, tvoj ima prav - če sta se tako odločila, potem kar vztrajajta. Boš že dobila novo službo. Veliko sreče!!! fargi!!! Super UZ!!!! Bravo, očitno res pozitivne misli pomagajo!! Al si pila toliko piva?? neela, kaj to pomeni?? Si dobila M? A kar takole se s fargi potepata?? Brez nas?!?!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 30.1.2009 9:33:42
|
|
|
|
Anonimen
|
miška, fajn zrihtaj danes na UZ!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 30.1.2009 11:31:41
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi BEBIII, dobro zrihtaj danes!!! Imaš 1 posvet? Laparo si pa že imela, ne? Kaj pa je vzrok pri vama? Ja včeraj sem vse zrihtala, papirji bodo končno odposlani na konzilij, sedaj samo čakam na pošto! A ve katera koliko časa čakaš na pošto Laparo sem imela lani. Vzrok so moji zamašeni jajcevodi in pri možu pa je malo plavalčkov. Čaka nas postopek ICSI. Pri tebi?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 30.1.2009 12:32:55
|
|
|
|
miska73
|
Evo mene nazaj iz LJ. Na UZ zvoku vse BP, kar pomeni zeleno luč za nadaljevanje postopka. Prinesla domov polno vrečo municije. Jutri začnem še z inekcijami Menopurja. BEBIII super za končno oddane papirje. Pošto pričakuj tam čez 2-4 tedne. Je pa čisto odvisno od tega kdaj bo konzilij. Neela a je prišla M?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 30.1.2009 12:34:26
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Prosim če mi lakho omagate da spremenim uporabnika hvala Najlažje je tako, da odpreš novega uporabnika za drugi e-mail naslov. Sicer pa mislim, da se moraš obrniti na Ringaraja administratorje.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 30.1.2009 12:39:55
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja , če sem toliko let zdržala bom pa še ta mese, a ne Ti se pa že drogiraš Važno je da je na UZ, brez problemov Meni je včeraj G razlagala o temu in me je kr strah teh igel, se mi zdi kot da nebom zmogla ali pa znala to uporabit
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 30.1.2009 13:10:06
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Ja , če sem toliko let zdržala bom pa še ta mese, a ne Ti se pa že drogiraš Važno je da je na UZ, brez problemov Meni je včeraj G razlagala o temu in me je kr strah teh igel, se mi zdi kot da nebom zmogla ali pa znala to uporabit Kakšen postopek boš pa imela kratkega ali dolgega? Kar se inekcij tiče pa... Jst sem bila totalni zajec in sem se prej pozanimala, če lahko pridem v ZD, da mi oni dajo. Pa s sosedo sem se zmenila, da jo bom poklicala na pomoč, če me bo preveč strah ali pa mi ne bo šlo... V glavnem strah, panika - ni da ni... Pa je v resnici problem samo prva inekcija. Pol pa vidiš, da sploh ni panike. Ko boš tak daleč, ti bomo pa še dale kakšna podrobnejša navodila, kako si najlepše in najboljše dati inekcijo. No pa tudi sestre na SIII si vzamejo čas in ti lepo razložijo kako si boš dajala inekcije. Naj te v glavnem ne bo strah, ker res ni tako hudo.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 30.1.2009 13:25:54
|
|
|
|
lučka 25
|
miška, super za novo municijo. Zdaj boš pa spet težki drogi in to na igli. Kolikšno dozo menopurja pa imaš? Jaz sem imela 3 praške in 2 vodi. Zdaj pa plunit v roke, pa ma da uspe. BEBIII, nič naj te ne skrbi kako bo s špikami. Meni je bilo prej vedno slabo, samo ob pogledu na iglo, potem pa sem si jih dajala sama. Pri prvi swe ti še tresejo roke, potem pa ni več panike. A boš imela dolgi ali kratki postopek? suzi, ja marec bo kmalu tu. meni je to najlepši mesec, ko se začne počasi vse prebujat. Vama bo pa prinesel nov začetek.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 30.1.2009 13:33:04
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 miška, super za novo municijo. Zdaj boš pa spet težki drogi in to na igli. Kolikšno dozo menopurja pa imaš? Jaz sem imela 3 praške in 2 vodi. Zdaj pa plunit v roke, pa ma da uspe. Mala malca to za nas težke narkiče ... Zdej sem že tak al tak rutinirana, ker sem na lahki drogi in iglah že 14 dni... Edino za tret ampulce se moram še ekspertirat. Sem pa na natančno takšni dozi kot si jo navedla.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 30.1.2009 13:57:28
|
|
|
|
miska73
|
Fargi a si že prišla k sebi... Sploh ne vem, če ti upam za zvečer še enga Josha zrihtat...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 30.1.2009 14:06:44
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 miška, super za novo municijo. Zdaj boš pa spet težki drogi in to na igli. Kolikšno dozo menopurja pa imaš? Jaz sem imela 3 praške in 2 vodi. Zdaj pa plunit v roke, pa ma da uspe. Mala malca to za nas težke narkiče ... Zdej sem že tak al tak rutinirana, ker sem na lahki drogi in iglah že 14 dni... Edino za tret ampulce se moram še ekspertirat. Sem pa na natančno takšni dozi kot si jo navedla. Ta doza je zmagovalna doza!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 30.1.2009 14:08:36
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mislim da bo dolg postopek, ker je rekla na 22. dan cikla naj pokličem- ali nekaj takega Kaj je to kratek ali dolg postopek Če povem po resnici, pol stvari nisem niti čula, ko je razlagala , zato je slišal moj mož in mi doma vse še enkrat povedal
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 30.1.2009 14:10:23
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Mislim da bo dolg postopek, ker je rekla na 22. dan cikla naj pokličem- ali nekaj takega Kaj je to kratek ali dolg postopek Če povem po resnici, pol stvari nisem niti čula, ko je razlagala , zato je slišal moj mož in mi doma vse še enkrat povedal Ja, potem te čaka dolg postopek. Ti bodo pa takrat tako in tako vse še enkrat razložili.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 30.1.2009 14:11:30
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Mislim da bo dolg postopek, ker je rekla na 22. dan cikla naj pokličem- ali nekaj takega Kaj je to kratek ali dolg postopek Če povem po resnici, pol stvari nisem niti čula, ko je razlagala , zato je slišal moj mož in mi doma vse še enkrat povedal Na 22. dan moraš priti v kratkem in v dolgem postopku. Samo glede na to, da bodo delali ICSI, je verjetno kar ta dolgi postopek. Pa pokličeš takoj, ko dobiš pošto od konzilija. Na 22. dan se pa zglasiš v LJ. Sicer ti bo pa sestra Mira, ki jo boš klicala po tem, ko dobiš pošto, vse lepo razložila. Tako, da ni panike tudi, če si zdaj kaj nisi zapomnila.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 30.1.2009 14:13:21 >
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 30.1.2009 14:12:24
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Mislim da bo dolg postopek, ker je rekla na 22. dan cikla naj pokličem- ali nekaj takega Kaj je to kratek ali dolg postopek Če povem po resnici, pol stvari nisem niti čula, ko je razlagala , zato je slišal moj mož in mi doma vse še enkrat povedal Na 22. dan moraš priti v kratkem in v dolgem postopku. Samo glede na to, da bodo delali ICSI, je verjetno kar ta dolgi postopek. No, je večja stručkica za postopke na GK povedala bolj natančno. Jaz sem Reševa in tam je vse malo drugače.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 30.1.2009 14:38:29
|
|
|
|
Rakica_80
|
O hvala vam za tako lepo razlago!!! Nemorem verjet, da sem prišla tako daleč, da bom po tolikih letih truda, enkrat aprila postala tudi jaz končno Tudi za vas se ful veselim
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 30.1.2009 16:28:20
|
|
|
|
Martinki
|
Se javljam na raport, da je prišla in to na 37 dan. To je že 4 mesec zapored kar je svojevrsten rekord in sem na to ponosna
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......