Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.1.2009 17:09:42
|
|
|
|
miska73
|
Moja M je prišla. Končno . Počutje je temu primerno zdle ne glih najboljše... Neela kej novga s tvojo M? Suzi to je to kar potrebuješ izvidov. Si bom pa vzela malo časa pa še enkrat preverila po dokumentaciji, da ja ne bomo kej izpustili. Po moje se ti sicer mogoče celo lahko uturiš zraven, ko bo imel pregled pri andralogu. Ampak za ziher si pa le še uštimaj en termin konec maja. Seveda, pa ne pozabi zaslišati marca tudi sester pri Dr.D. in samega Dr.D. kako je s papirji in oddajo le njih na konzilij. Lučkec pa kako tako slabi izvidi pri tebi, ki se tako zdravo prehranjuješ? BEBIII dobr zrihti jutri v LJ.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 28.1.2009 17:10:03 >
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.1.2009 17:21:46
|
|
|
|
Fargesia
|
Miska kakšen je zdej plan za potopek? da bom malo na tekočem.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.1.2009 17:34:22
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Miska kakšen je zdej plan za potopek? da bom malo na tekočem. Podrobnosti zvem v petek... Ne vem še, od katerega dne naprej si bom začela špikat še menopur (hormon). Potem pa čez kak dober teden, 10 dni začnem na UZ hodit svoje folikle kazat. Tak da više manje še kake dva tedna ne bo glih kej konkretnega za pokazat... A ja, pa v petek morajo biti moji jajčniki čisti ko suza (brez kaih cist...), da dobim voljno za naprej.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 28.1.2009 17:36:10 >
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.1.2009 17:36:13
|
|
|
|
lučka 25
|
Miška, super, da si dobila M. Zdaj bo pa lahko jutri padla prva špika. Tudi meni ni jasno zakaj tako slabi izvidi glede na to kako zdravo jem (zelenjava, sadje, mlečni izdelki, polnozrnat kruh, nič cvrtja,...). Zmeraj bolj imam občutek, da mi otrok vse pobere in tako mojemu telesu primankuje. Pa saj bodo že naslednji teden ugotovili kaj ne štima in kako to popraviti.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.1.2009 17:39:11
|
|
|
|
miska73
|
Lučkec najprej se moram še it pokazat v LJ, potem bojo šele začele prave špikce padat. Do takrat pa še naprej laufa suprefact. Ma te bojo že porihtali. Ti se pa še sama malo bolj primoraj v večje količini zdrave hrane.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.1.2009 19:15:58
|
|
|
|
pipika123
|
.
< Sporočilo je popravil pipika123 -- 28.1.2009 19:17:03 >
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.1.2009 19:33:51
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pipika123 .
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.1.2009 19:56:46
|
|
|
|
neela
|
Ojla moje najljubše soborke! Od vseh mojih lukenj piha od jeze, ker me še kar spremlja belina...upsi: črnina, ker v večini nosim črne gaaatteeee.... ...ne duha ne sluha ne znakov o . A je slučajno katera videla v kakšni štacuni to mojo ??? miška, no, vsaj ti si jo ujela! Menopur - super. Bova skupaj ugotavljale stranske učinke... fargi, ti še tukaj pošljem eno veliko , pa ljubkega za srečo za jutrišnji dober rezultat. Še enkrat te moram pohvalit, da si tako dobro nabita s pozitivno energijo in se nisi pustila malodušju. PRIDNA!!! Naj te ta energija drži še vsaj 20 dni, potem pa se bo ta energija itak še dodatno napolnila z veseljem ob ! lučka, ti samo skrbi, da dobiš vseh snovi dovolj, četudi še kakšne dodatne vitaminčke glodaš. suzi, se opravičujemo nad ignoranco... ... sta fargi in miška zadostili tvoji radovednosti al maš še kakšno vprašanje al pa pomislek za nas???? Verjamem, da ti trenutno ni do - verjetno zaradi operacije. Nikar pa ne opustita to aktivnost, no! Lubica, pa saj se to ne počne samo zaradi delanja .
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.1.2009 20:18:28
|
|
|
|
Inana
|
Neela, moja je danes vsa ponosna prišla v izdatnih količinah ... mogoče je še tvojo ugrabla in tvoje naslednjih 9 mesecev ne bo Bom pa še tu prekopipejstala vprašanjce s foruma "Težave z zanositvijo", če slučajno katera ve ... Živjo, a mogoče katera ve, kolikšna je cena preiskave za PRL in FSH v Adrii Lab? Tja mi je rekel Reš, naj grem, ko sva bila z mojim na spermiogramu samoplačniško. No, sedaj imam jaz napotnico za Reša, ampak bi mogoče vseeno šla na tale pregled kar samoplačniško, če ni predrago. In če mogoče katera ve, pri Pušenjaku sem brala, da njemu samo podatka o PRL in FSH nič ne povesta, da ti morajo ob tem pregledati še LH, je to res? Kaj naj potem kar sama rečem, naj mi še to pogledajo? Je potem kaj dražje? Hvala ...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.1.2009 20:52:44
|
|
|
|
Fargesia
|
neela, Inana, pokliči tja...vse ti bodo povedali iz prve roke...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.1.2009 21:13:15
|
|
|
|
Inana
|
Sprašujem zato, ker bi rada šla jutri navsezgodaj tja, ker potem delam ... Če slučajno katera ve iz glave ... No, sej prav velik tut ne more bit, upam ...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.1.2009 21:30:55
|
|
|
|
camino79
|
Malo vas prebiram... tudi jaz februarja postajam klomifenka...pri dr. Rešu. Prvič že komaj čakam , da vidimo, kaj bo, Upam, da bodo pomagale. Imam jajčnike, polne cist, malih in velikih, ovulacije očitno ne, tak da sploh ne vem, če bo kje prostora za kak folikel. Kaj to pišete o pivu? A res pomaga pri rasti foliklov al je bil le hec? Kaj lahko naredim še v tej smeri sama?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.1.2009 21:32:42
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inana Sprašujem zato, ker bi rada šla jutri navsezgodaj tja, ker potem delam ... Če slučajno katera ve iz glave ... No, sej prav velik tut ne more bit, upam ... žal ne vem iz glave...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.1.2009 21:33:15
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: camino79 Malo vas prebiram... tudi jaz februarja postajam klomifenka...pri dr. Rešu. Prvič že komaj čakam , da vidimo, kaj bo, Upam, da bodo pomagale. Imam jajčnike, polne cist, malih in velikih, ovulacije očitno ne, tak da sploh ne vem, če bo kje prostora za kak folikel. Kaj to pišete o pivu? A res pomaga pri rasti foliklov al je bil le hec? Kaj lahko naredim še v tej smeri sama? pozdravljena!!! škodit ne more kako pivce!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.1.2009 21:40:43
|
|
|
|
Rakica_80
|
Miška, tenks sej je bil že cajt
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.1.2009 21:42:36
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: pipika123 . .......
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.1.2009 22:06:59
|
|
|
|
lučka 25
|
Inana, te preiskave stanejo 15,40€ (toliko sem jaz plačala julija). neela, nisem toliko po trgovinah hodila, da bi zasledila na kaki polico to tvojo . Bom poslala tiralico. camino, upam da bo K deloval in prinesel uspeh. Govori se, da pitje piva in jajca pripravljena na tisoč in en način spodbujajo rast foliklov. Jaz sem ga v drugem postopkzu IVF pila vsak dan, ampak večinoma brezalkoholnega, ker name alkohol ne deluje preveč dobro (izpuščaji, srbečica). Ti samo spij kak kozarec na dan, boš še bolj uživala in boš sproščena. V klub AA te pa tudi potem vzamemo.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.1.2009 22:36:49
|
|
|
|
pipika123
|
Sem hotla prej nekaj napisati, pa sem vidla da se nadaljuje že na naslednji strani tako da sem zbrisala in dala samo . Se opravičujem.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 28.1.2009 23:11:08
|
|
|
|
Inana
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Inana, te preiskave stanejo 15,40€ (toliko sem jaz plačala julija). O, hvala, ne bo treba kredita
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 6:52:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Bi vam postregla s kakšno boljšo kavo, vendar sem še preveč zaspana, tako, da bo tale mogla bit ok. lučka, kaj ga pa bolhaš s to tvojo vodo? Si se prehladila? Jaz tako mislim, da bo sedaj bolje, ko si že v 2/3 nosečnosti. Znebila si se slabosti in mislim, da se boš tud ostalih stvari. fargi, ne sam da sem bla jezna - besna sem bla. Ja, lahk tud označno z vprašanjem, sam povej, kje si ga našla??? Kako je Thor?? Kako si ti? Danes imaš spet UZ? miška, verjamem, da je počutje bolj tako-tako.. Vendar vsaj lahko ornk začneš s postopkom. Itak pa je bla to tvoja zadnja M za kar nekaj časa.. Pa hvala za tvoje napotke - bom res tako naredila. neela, kaj pa čaka tvoja M?? Zakaj si jo pa ne bi sprožila?? Ja, drugače pa vem, da je lahko tud zabavna stvar. Ma, saj bo.. Mogoče čez kak teden ali dva.. Trenutno mi res niti na pamet ne pade. camino, baje pivo in jajčka res pomagata. Poskusi, zgubit nimaš kaj. Ampak seveda, v mejih normale.. Ihana, nimam pojma kako je s temi preiskavami. Jaz sem pa včeraj dobila napotnico za IVF, pa izborila sem si tudi pregled hormonov. Ostalega pa baje tu pri svoji G ne bom dobila, ker šparajo.. Aja, pa novo frizurco mam.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 9:27:18
|
|
|
|
Inana
|
Za preiskave PRL, FSH in LH sem dala 22,70 €, če bo še katera rabila ...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 9:32:57
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: pipika123 Sem hotla prej nekaj napisati, pa sem vidla da se nadaljuje že na naslednji strani tako da sem zbrisala in dala samo . Se opravičujem. Nou frks
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 9:39:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Inana in kakšni so rezulati? Bebii, kako daleč si pa ti?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 9:44:34
|
|
|
|
Rakica_80
|
To bom zvedla danes, imam posvet popoldan Tudi ti si dobila napotnico? Super, tudi ti boš hitro na vrsti
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 10:15:22
|
|
|
|
Inana
|
skuštrana Suzi - ne vem, mi bodo poslali po pošti ... pričakujem in upam na dobre, ker imam zelo redne menstruacije (vsak 29. dan zjutaj jo dobim, res, prav neverjetno), če bi bilo kaj s hormoni, bi se verjetno kazalo tudi na ciklih. Ampak takšni so ti postopki za neplodnostno in moraš skozi vse, kolikor vem, ane?
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?