|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
28.1.2009 17:09:42   
miska73
Moja M je prišla. Končno user posted image .
Počutje je temu primerno zdle ne glih najboljše...

Neela kej novga s tvojo M?

Suzi to je to kar potrebuješ izvidov. Si bom pa vzela malo časa pa še enkrat preverila po dokumentaciji, da ja ne bomo kej izpustili.

Po moje se ti sicer mogoče celo lahko uturiš zraven, ko bo imel pregled pri andralogu.
Ampak za ziher si pa le še uštimaj en termin konec maja.

Seveda, pa ne pozabi zaslišati marca tudi sester pri Dr.D. in samega Dr.D. kako je s papirji in oddajo le njih na konzilij.

Lučkec pa kako tako slabi izvidi pri tebi, ki se tako zdravo prehranjuješ?user posted image

BEBIII dobr zrihti jutri v LJ.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 28.1.2009 17:10:03 >

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
28.1.2009 17:21:46   
Fargesia
Miska kakšen je zdej plan za potopek? da bom malo na tekočem.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
28.1.2009 17:34:22   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Miska kakšen je zdej plan za potopek? da bom malo na tekočem.user posted image

Podrobnosti zvem v petek...
Ne vem še, od katerega dne naprej si bom začela špikat še menopur (hormon).
Potem pa čez kak dober teden, 10 dni začnem na UZ hodit svoje folikle kazat.

Tak da više manje še kake dva tedna ne bo glih kej konkretnega za pokazat...

A ja, pa v petek morajo biti moji jajčniki čisti ko suza (brez kaih cist...), da dobim voljno za naprej.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 28.1.2009 17:36:10 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
28.1.2009 17:36:13   
lučka 25
Miška, super, da si dobila M. Zdaj bo pa lahko jutri padla prva špika. user posted image  user posted image  user posted image
Tudi meni ni jasno zakaj tako slabi izvidi glede na to kako zdravo jem (zelenjava, sadje, mlečni izdelki, polnozrnat kruh, nič cvrtja,...). Zmeraj bolj imam občutek, da mi otrok vse pobere in tako mojemu telesu primankuje. Pa saj bodo že naslednji teden ugotovili kaj ne štima in kako to popraviti.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
28.1.2009 17:39:11   
miska73
Lučkec najprej se moram še it pokazat v LJ, potem bojo šele začele prave špikce padat.
Do takrat pa še naprej laufa suprefact.

Ma te bojo že porihtali.
Ti se pa še sama malo bolj primoraj v večje količini zdrave hrane.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
28.1.2009 19:15:58   
pipika123
.

< Sporočilo je popravil pipika123 -- 28.1.2009 19:17:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 2831
28.1.2009 19:33:51   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: pipika123

.

user posted image

(odgovor članu pipika123)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
28.1.2009 19:56:46   
neela
Ojla moje najljubše soborke!

Od vseh mojih lukenj piha od jeze, ker me še kar spremlja belina...upsi: črnina, ker v večini nosim črne gaaatteeee....user posted image ...ne duha ne sluha ne znakov o user posted image . A je slučajno katera videla v kakšni štacuni to mojo user posted image ???

miška, no, vsaj ti si jo ujela! user posted image Menopur - super. Bova skupaj ugotavljale stranske učinke...user posted image user posted image

fargi, ti še tukaj pošljem eno veliko user posted image , pa ljubkega user posted image za srečo za jutrišnji dober rezultat. Še enkrat te moram pohvalit, da si tako dobro nabita s pozitivno energijo in se nisi pustila malodušju. PRIDNA!!! Naj te ta energija drži še vsaj 20 dni, potem pa se bo ta energija itak še dodatno napolnila z veseljem ob user posted image !

lučka
, ti samo skrbi, da dobiš vseh snovi dovolj, četudi še kakšne dodatne vitaminčke glodaš.

suzi, se opravičujemo nad ignoranco...user posted image ... sta fargi in miška zadostili tvoji radovednosti al maš še kakšno vprašanje al pa pomislek za nas???? Verjamem, da ti trenutno ni do user posted image - verjetno zaradi operacije. Nikar pa ne opustita to aktivnost, no! Lubica, pa saj se to ne počne samo zaradi delanja user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
28.1.2009 20:18:28   
Inana
Neela, moja user posted image je danes vsa ponosna prišla v izdatnih količinah ... mogoče je še tvojo ugrabla in tvoje naslednjih 9 mesecev ne bo user posted image

Bom pa še tu prekopipejstala vprašanjce s foruma "Težave z zanositvijo", če slučajno katera ve ...

Živjo, a mogoče katera ve, kolikšna je cena preiskave za PRL in FSH v Adrii Lab? Tja mi je rekel Reš, naj grem, ko sva bila z mojim na spermiogramu samoplačniško. No, sedaj imam jaz napotnico za Reša, ampak bi mogoče vseeno šla na tale pregled kar samoplačniško, če ni predrago.

In če mogoče katera ve, pri Pušenjaku sem brala, da njemu samo podatka o PRL in FSH nič ne povesta, da ti morajo ob tem pregledati še LH, je to res? Kaj naj potem kar sama rečem, naj mi še to pogledajo? Je potem kaj dražje?

Hvala ...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
28.1.2009 20:52:44   
Fargesia
neelauser posted image user posted image user posted image

Inana, pokliči tja...vse ti bodo povedali iz prve roke...

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
28.1.2009 21:13:15   
Inana
Sprašujem zato, ker bi rada šla jutri navsezgodaj tja, ker potem delam ... Če slučajno katera ve iz glave ... No, sej prav velik tut ne more bit, upam ...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
28.1.2009 21:30:55   
camino79
Malo vas prebiram...
tudi jaz februarja postajam klomifenka...pri dr. Rešu. Prvič že komaj čakam user posted image , da vidimo, kaj bo, Upam, da bodo pomagale. Imam jajčnike, polne cist, malih in velikih, ovulacije očitno ne, tak da sploh ne vem, če bo kje prostora za kak folikel.

Kaj to pišete o pivu? A res pomaga pri rasti foliklov al je bil le hec?
Kaj lahko naredim še v tej smeri sama?

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
28.1.2009 21:32:42   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Sprašujem zato, ker bi rada šla jutri navsezgodaj tja, ker potem delam ... Če slučajno katera ve iz glave ... No, sej prav velik tut ne more bit, upam ...

žal ne vem iz glave...

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
28.1.2009 21:33:15   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: camino79

Malo vas prebiram...
tudi jaz februarja postajam klomifenka...pri dr. Rešu. Prvič že komaj čakam user posted image , da vidimo, kaj bo, Upam, da bodo pomagale. Imam jajčnike, polne cist, malih in velikih, ovulacije očitno ne, tak da sploh ne vem, če bo kje prostora za kak folikel.

Kaj to pišete o pivu? A res pomaga pri rasti foliklov al je bil le hec?
Kaj lahko naredim še v tej smeri sama?

pozdravljena!!!user posted image

škodit ne more kako pivce!user posted image

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
28.1.2009 21:40:43   
Rakica_80
Miška, tenksuser posted image user posted image sej je bil že cajtuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
28.1.2009 21:42:36   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

.

user posted image

.......user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
28.1.2009 22:06:59   
lučka 25
Inana, te preiskave stanejo 15,40€ (toliko sem jaz plačala julija).

neela, nisem toliko po trgovinah hodila, da bi zasledila na kaki polico to tvojo user posted image . Bom poslala tiralico.user posted image

camino, upam da bo K deloval in prinesel uspeh.  Govori se, da pitje piva in jajca pripravljena na tisoč in en način spodbujajo rast foliklov. Jaz sem ga v drugem postopkzu IVF pila vsak dan, ampak večinoma brezalkoholnega, ker name alkohol ne deluje preveč dobro (izpuščaji, srbečica). Ti samo spij kak kozarec na dan, boš še bolj uživala in boš sproščena. V klub AA te pa tudi potem vzamemo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2842
28.1.2009 22:36:49   
pipika123
Sem hotla prej nekaj napisati, pa sem vidla da se nadaljuje že na naslednji strani tako da sem zbrisala in dala samo . Se opravičujem. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
28.1.2009 23:11:08   
Inana
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Inana, te preiskave stanejo 15,40€ (toliko sem jaz plačala julija).

O, hvala, ne bo treba kredita user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
29.1.2009 6:52:19   
Anonimen
Jutro.

Bi vam postregla s kakšno boljšo kavo, vendar sem še preveč zaspana, tako, da bo tale mogla bit ok. user posted image

lučka, kaj ga pa bolhaš s to tvojo vodo? Si se prehladila? Jaz tako mislim, da bo sedaj bolje, ko si že v 2/3 nosečnosti. Znebila si se slabosti in mislim, da se boš tud ostalih stvari.

fargi, ne sam da sem bla jezna - besna sem bla. user posted image  Ja, lahk tud označno z vprašanjem, sam povej, kje user posted image  si ga našla???  Kako je Thor?? Kako si ti? Danes imaš spet UZ?

miška, verjamem, da je počutje bolj tako-tako.. Vendar vsaj lahko ornk začneš s postopkom. user posted image   user posted image  Itak pa je bla to tvoja zadnja M za kar nekaj časa.. user posted image  Pa hvala za tvoje napotke - bom res tako naredila. user posted image

neela, kaj pa čaka tvoja M?? user posted image  Zakaj si jo pa ne bi sprožila?? Ja, drugače pa vem, da je user posted image  lahko tud zabavna stvar. user posted image   user posted image  Ma, saj bo.. Mogoče čez kak teden ali dva.. Trenutno mi res niti na pamet ne pade. user posted image

camino, baje pivo in jajčka res pomagata. Poskusi, zgubit nimaš kaj. Ampak seveda, v mejih normale.. user posted image

Ihana, nimam pojma kako je s temi preiskavami.

Jaz sem pa včeraj dobila napotnico za IVF, pa izborila sem si tudi pregled hormonov. Ostalega pa baje tu pri svoji G ne bom dobila, ker šparajo.. user posted image

Aja, pa novo frizurco mam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2845
29.1.2009 9:27:18   
Inana
Za preiskave PRL, FSH in LH sem dala 22,70 €, če bo še katera rabila ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
29.1.2009 9:32:57   
Rakica_80

Sem hotla prej nekaj napisati, pa sem vidla da se nadaljuje že na naslednji strani tako da sem zbrisala in dala samo . Se opravičujem. user posted image

Nou frksuser posted image

(odgovor članu pipika123)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
29.1.2009 9:39:15   
Anonimen
Inana in kakšni so rezulati?

Bebii, kako daleč si pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 2848
29.1.2009 9:44:34   
Rakica_80
To bom zvedla danes, imam posvet popoldanuser posted image
Tudi ti si dobila napotnico?user posted image user posted image user posted image user posted image
Super, tudi ti boš hitro na vrstiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
29.1.2009 10:15:22   
Inana
skuštrana Suzi - ne vem, mi bodo poslali po pošti ... pričakujem in upam na dobre, ker imam zelo redne menstruacije (vsak 29. dan zjutaj jo dobim, res, prav neverjetno), če bi bilo kaj s hormoni, bi se verjetno kazalo tudi na ciklih. Ampak takšni so ti postopki za neplodnostno in moraš skozi vse, kolikor vem, ane?

Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?