klepetka
|
Čer, zdajle bi se pa po moje verjetno zjokala, če ne bi si skopirala, ekr je bilo We are sory.... ... pa sem ga marička ste naklofale. No, otroci spijo, papirje rihta za službo, jaz pa sem do Hausa.Upam da bom končala do takrat. Da pa vam najprej nekaj povem, sicer nič novega ker to itak že veste; ZLATE STE, VSE PO SPISKU, LE KAJ BI BREZ VAS Glasovala sem še enkart za vse naše januarske sončke MAla pikica, ssuper da gre na boljše .Pa čestitke vašim znancem za Jana ursalara, tole glasovanje na biba leze je pa res kar nekaj. Danes kadar sem hotela oddati glas, mi ni ga hotelo sprejet.Pa zanimivo, že od včeraj mi kaže da ima Lara nespremenjeno št. glasov. Očitno meni spet rač. šteka. mml, joj, kakšna lepa premičninca je tale vaš Matic. Pa že tako stoji sam. Kje smo še mi ?!Krasna fotoreportaža .pa super si, da se trudiš zdaj še s copatki Patrik, za mere .Priden..no, al pa mami , ko te tako pridno hrani katarinas, za merice tud pri vas.Prav čedne so. nana moja zlata, le kaj bi jaz brez tebe . Kako lepo in resnično si mi napisala.Že upoštevam tvoje nasvete Sem takoj boljše volje. Ej, drugače pa pojma nimam kaj mi je .Upam pa , da tole čimprej mine. Pa najverjetneje da bo res tisto o mravljičenju zato, ekr štrajkam malo tukaj .Veš da mi je še prej rekel, da bom dobila odpoved, ko vas tako zanemarjam .SEm mu "obljubila"da se poboljšam in bom spet vestno vsak dan tukaj Avatar je pa približan, ja .Si opazila , ne .BOm ti še kakšno sliko poslalA.Imam zdaj kar nekaj novih, samo so še na aparatu. Pa upam da se Klemnu res kaj ne razvije, sice rpa še dobro da sta šla pravočasno k P. In tolk da veš, ni žleht, samo živahen je Klemen Lusa, zate pa tud en veeelikkk , da se stvari poštimajo tako kot se morejo. suny, no, ne bodi nama z nano zdaj konkurenca, ekr le počak da pridem jaz spet v staro formo .Nama ne boš kos alfabeta, uau, super, od zadaj suepr zgleda .Zdaj nam pa privošči še eno slik ood spredaj. Imaš jajca za tak poseg; jaz sem pa zajec Pa super recept si mi napisala . SEm ga že začela uporabljat in deluje že pozitivno. Upam da tud v celoti uspe, v kar ne dvomim Masleni zvitki so pa božanski, sicer glih na kile(moje) ne de lujejo blagodejno,ampak ok, dobri pa so .Imam jih glih jutri namen narrest, pa jih bom poslikala. Pa še recept ti bom napisla, ekr ga imam na plonk listku. Bom pa probala še tiste štručke naredit, pa da vidimo, kakšne so in pol poročam. vaney, Anže se pa prav fajn zabava s prijateljčkom. Krasne slikce sani, a hormoni praviš da so to pri meni?! MOgoče tud , samo ponavadi sem vedno vesela i n nasmejana oz. se vsaj trudim bit, ne pa tako zagrenjena ko t sem bila pretekle dni. Moram pa reči , da se stanje popravlja. Upa mda se kaj ne sfiži spet Sem pa upala, da se jutri vidimo, samo ne bo nič iz tega , ekr meni je ta ura prepozna. Pa upam da drugič. dašabina, meni se je pa takoj zdelo da je to "naš"Miha. Katee, suepr da sta z ursulino vozičkali.Vreme je bilo krasno.Jaz sem tud šibala z vozičkom danes , pa je parv pasalo, da sem malo premigala tele moje kosti. IZVIRNO SPOROČILO: limma klepetka, kaj je ne bom spoznala, ko je pa takoo lepa Hvala , hvala Upam, da bo mravlinčenje čim prej prenehalo... Tudi jaz upam, ekr je prav zoprno tole gomazenje ....šibam zdaj Hausa gledat... že zamujam