nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Dobro jutro, pri nas pa se borit a in na drugi strani. Upam, da sonce zmaga, čeprav ne kaže najbolje! Je pa vseeno zmagalo !! Moram še oddati glas potem za vse,četudi ne šteje,kaj pa če. Pa ursalara na vaju ne bom pozabila in oddala tudi glas. Kaja vse najboljše!!!! Upam,da sem glasovala za vse.Tudi za Julijo in Hano,pa Manjo,Patrika,Ajdo in Lano,poleg mojega Klemna,ki je že na strani 2. sani,Klemen ni samo navihan ampak je že prav žleht .Praviš,da si rada visoko doma.Meni se zdi to tudi super,ampak ko pomislim,če si kupiš kavč ali pa kake omare,pol pa je treba tovorit tako visoko,ali pa če crkne lift .Pol pa v trgovino in nest smeti in na sprehod,pavse drugo.Upam,da lift nikoli ne bo crknil. mala pikica,me veseli,da je Gašper boljši.In hvala za tvoje besede namenjene meni v tvojem postu. In upam,da vam bodo vrnili plačilo (ne)plavanja. klepetka,kaj je s tabo zadnje dni?Zakaj si tako slabe volje in žalostna, brezvoljna? Nisem navajena da štrajkaš. Draga moja,zberi se in si reči,da živimo samo 1x in zakaj bi bili slabe volje še tiste dni,ki so nam podarjeni. Pa kako si lahko srečna,ko imaš tako lepo družino in nič ti ne manka. Samo je preveč,pa še to gre skozi zadnje čase,kajne? Pa tale tvoj avatar je tudi ok,kajne,zdaj ko je malo približan.Meni se zelo dopade. Mislim,da si klajo spraševala o neki travi za hišo.Mislim,da misliš pampaško travo. Roko pa imaš mravljinčasto,ker se premalo tukaj javljaš in ji nekaj manjka . Lusa,upam,da se kmalu poštimaš in vse zadeve okoli tebe in postaneš spet stara N. Pa še en Midva sva pa bila danes pri P,ker se Klemen že nekaj časa tako prijemlje za uho in je smrkav že več kot 2 tedna,tako sva dobila kapljice za ušesa in dajeva 3x na dan 4 dni,ima malo vnete,ni pa še sile in sva prišla pravočasno,je rekla P.Pa Calpol sva dobila,če bi imel temperaturo,naj dam.Ampak je nima in je vsak dan res dobre volje.Pa velikokrat moram čistiti nosek s fiziološko r. ursalara,sem hotela glasovati pa spet ne gre,mi napiše,da sem za ta članek že glasovala. Bom pa glasovala iz drugega naslova,se pravi od mojega . sunny m.pri P sem jaz že na začetku dobila kapljice D3,ker jih je veliko kao imelo krče na A vitamin,pa mi je dala brez.Jaz sem pa šla vseeno po Oleovit,ker je imel Klemen krče kljub temu.Mislim,da ni velike razlike in če dobiš od P,potem bo že vredu.krče pa so naši sončki že prerasli,kajne? mml,jaz ti bom poslala sliko copatkov,hvala in lepo prosim. Zvečer,zdaj nimam časa.Bom pa copatke od 6-12 mesecev naročila. Lepe slike,kakor zmeraj. martinca za Patrika in gramčke. koala,sem videla,da je mala Nika imela danes osmrtnico v časopisu,hodila je pa v šolo šele 1 mesec. dašabina,pa se mi je zdelo,da je Miha gor na sliki,nisem bila prepričana,bom potem oddala glas še zanj. katarinas, za nove mere.