![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 19:40:24
|
|
|
|
Alfabeta
|
Ah triš, 500x je pa že kičasto. No, sej zdej mi boste vse počas povedale da mi blond ni pasala, pa da so ble izjave blond, a ne? no, tko človk pride do resnice o seb
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 19:47:03
|
|
|
|
limma
|
alfabeta, res si pogumna, pa ne samo za it domov, ampak za "nosit" takšno živahno barvo Meni je všeč, ampak se ne bi opogumila - domov pri pa sploh ne bi bil problem.. sem vedno všeč, jaz pa nikoli nisem zadovoljna, ko pridem od frizerja Mogoče ga moram pa menjati? Zdaj greva pa pojest pizzo, ki nama je ostala od kosila.. pa spet je že skoraj 20.00
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 19:48:53
|
|
|
|
limma
|
Še to, smetim, vem.. veseljko je z nami, da ni to vanek pod krinko vaney, super fotke, večkrat se javi, te pogrešam.... Pa brez zamere, ker se malo hecam...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 19:54:53
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Ah triš, 500x je pa že kičasto. No, sej zdej mi boste vse počas povedale da mi blond ni pasala, pa da so ble izjave blond, a ne? no, tko človk pride do resnice o seb Vedla sem da boš to rekla .Veš kaj blond ti JE pasala črna oz.rjava pa ti res NI
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 19:58:16
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Ah triš, 500x je pa že kičasto. No, sej zdej mi boste vse počas povedale da mi blond ni pasala, pa da so ble izjave blond, a ne? no, tko človk pride do resnice o seb Vedla sem da boš to rekla .Veš kaj blond ti JE pasala črna oz.rjava pa ti res NI Katera črna oz.rjava? Misliš narastek? Je rjav, ja.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 20:00:16
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma alfabeta, res si pogumna, pa ne samo za it domov, ampak za "nosit" takšno živahno barvo Meni je všeč, ampak se ne bi opogumila - domov pri pa sploh ne bi bil problem.. sem vedno všeč, jaz pa nikoli nisem zadovoljna, ko pridem od frizerja Mogoče ga moram pa menjati? Koga menjat? al frizerja? Ja, saj moj se še vzdrži komentarjev, edino kako o "tardečem bravljincu" mi prinese. Tašča ima več komentarjev, za njo se pa ne sekiram
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 20:11:32
|
|
|
|
limma
|
Alfabeta, seveda frizerja Sem nerodno napisala, ampak se nanaša na frizerja, ki je zadnji napisan, z sem super zadovoljna - ne menjam!!! copatki, mml, triš predlagam, da nekako drugače izpeljemo to naročilo.. zdaj sem malo gledala in so že dvojni copatki, ki so mi bili všeč, izginili, ker jih je pač nekdo kupil... ne bodo nas čakali do npr. petka, sploh pa ne po takšni ceni. Preden bo mml oddala naročilo, bo stanje povsem drugačno, zato ji nima smisla že danes pošiljati naših želja, ker v trenutku naročila copatki bodo ali pa tudi ne. Kaj predlagate?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 20:21:14
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Ah triš, 500x je pa že kičasto. No, sej zdej mi boste vse počas povedale da mi blond ni pasala, pa da so ble izjave blond, a ne? no, tko človk pride do resnice o seb Vedla sem da boš to rekla .Veš kaj blond ti JE pasala črna oz.rjava pa ti res NI Katera črna oz.rjava? Misliš narastek? Je rjav, ja. Mati tista ki sem jo gledala v albumu
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 20:22:30
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma copatki, mml, triš predlagam, da nekako drugače izpeljemo to naročilo.. zdaj sem malo gledala in so že dvojni copatki, ki so mi bili všeč, izginili, ker jih je pač nekdo kupil... ne bodo nas čakali do npr. petka, sploh pa ne po takšni ceni. Preden bo mml oddala naročilo, bo stanje povsem drugačno, zato ji nima smisla že danes pošiljati naših želja, ker v trenutku naročila copatki bodo ali pa tudi ne. Kaj predlagate? Mislim da lahko vsi še enkrat v petek preverimo in če so je to to,drugače pa hitro izberemo druge .Sem šla preverit moji so še oboji .Na levi strani klikni po mesecih in tam imaš sigurno tudi tvoje
< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 7.10.2008 20:27:27 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 20:26:11
|
|
|
|
TRIŠ
|
Vaney kako je lep Anže
< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 7.10.2008 20:27:38 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 20:33:26
|
|
|
|
ursalara
|
Punce hvala za vse glasove samo sem res že obupala z goljufanjem bodo nekateri pač prišli do otroške sobe eni smo pa preveč pošteni in ostanemo brez vsega pa saj to je vedno tako! No v glavnem da vam poovem kako goljufajo izklopiš modem oz internet ponovno prižgeš in spet glasuješ se da sem probala samo za to moraš imeti čas in voljo meni se pa niti ne da! Je ful pritožb in negodovanja samo dvomim da bodo glasovanje spremenili! Več pokomenteram juti sem preveč razočarana danes!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 20:34:10
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Mati tista ki sem jo gledala v albumu Mati, to je pa mati narava dala. Kaj pa čm, če je mami moja rjava, oči pa črn. Pol pride pa taku vn JAO KAKO JAZ DANES SMETIM. SORRY!!!!!!!Če sem pa dobre volje no
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 20:44:42
|
|
|
|
vaney
|
triš, hvala limma, kaj čem bit jezna...ti se kar hecaj, se vsaj malo nasmejimo samo Grega po moje ni "veseljko" če pa bi prišla v novi "alfabeta" izdaji, bi pa bil po moje kar "šokec" (alfabeta in triš, brez zamere ) ursalara in mala pikica, jaz se tudi ne grem takih nagradnih iger, ker je preveč goljufanja no, tako, material za službo je pripravljen (beri 2 vreči za mseti, polni listja, da se bomo še v vrtcu valjali po njem - upam, da mamice niste jezne, ko se gremo v vrtcih take stvari ), načrt narejen, zdaj grem pa še jest in počasi spat
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 21:14:30
|
|
|
|
sani1
|
Čer... nana- upam, da se lift res nikoli ne bo pokvaril.Sicer pa jaz grem včasih tudi peš dol in gor ko recimo nesem smetje. Je to zastonj fitnes in rekreacija... alfabeta- super super super... Jaz sem imela takšno barvo ful dolgo potem pa mi je moja mami rekla, da se morem zresnit( takrat sem bila samska), ker drugače ne bom dobila fanta. In evo jaz se pobarvam na črno in dobim fanta in čez čas še ... Sem pa mojmu ravno v soboto rekla,(ko sva gledala z balkona liste na drevesih) da zdej ko imam vse bi se pa lahko zopet na kakšno divje oranžno pobarvala ko je glih jesen. Sem mu pokazala drevo, ki ima ful oranžne liste tako kot ti sedaj lase. Pa ti povem, da ni bil ravno najbolj navdušen. Ga kap trofi če naredim kaj takšnega in v petek ko pride domov me takšno vidi.... Joj oprosti, ker sem zdej tolk zabluzila.... Ti pa sigurno paše. Ti je pa tudi blond prej pasala. Tako, da lahko malo menjaš te barve. Poleti blond pozimi oranžno-rdeče... Jaz sem bila blond samo tri ure, ko sem prišla od frizerja, ker sem bila za .... Tolk o tem... limma- mene je pa zadnjič v LJ strigel en korošec. Ti povem, da nas je polno vsepovsod. Je prej delal pri Tasiču zdej pa je že nekaj časa v Lj. Je bil moj frizer na dopustu jaz pa nisem prej poklicala pa sem potem kar njemu pustila, da me je postrigel... copatki- bo mml jutri oddala naročilo... triš- ja tako je to. Sej smo vsi kot mali otroci. Je prav fajn, da ostane nekaj otroka v nas, ker drugače svet nebi bil tako lep... klepetka- te razumem. Mene tudi občasno dajejo hormoni. Ampak ti je nana prav fajn napisala in ne bom ponavljala. Svet je lep! In nisi plačana, da se sekiraš. Zato punca smeh je pol zdravja... Pa še tvoj Haus je danes...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 21:17:57
|
|
|
|
sani1
|
Pa še to sem vas hotela vprašat, ker pač ne znam in se vse učim. Danes sem dala v novo mapo slike. In zdej bi rada te slike zapekla na Cd, da jih lahko nesem razvit. Pa seveda ne znam... A je katera tako prijazna in mi prosim napiše kako se to naredi. Preprosto, da bom jaz to znala... Nisem blond ampak jaz nisem ravno računalniški tip. se pa učim počasi...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 21:27:38
|
|
|
|
katee
|
Meni se pa ne da nič pisati, zato bom kratka. Sva šli danes popoldne z Ursulino na sprehod in nama je prav pasalo. Lenart je kmalu zaspal, Žan Luka je pa raziskoval novo okolico, ki mu je zelo ugajala in ni nič spal. Očitno mu je pasalo, ker smo bili v naravi in nobenega prometa. Bova še prišla! Sedaj pa čakam dragega, ki naj bi kmalu prišel. Potem pa spat! Jutri pa midva z Žan Luko prideva, če bo le vreme! Lepo noč vsem!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 21:29:18
|
|
|
|
dašabina
|
Alfabeta bravo za pogum taka sem jaz ene dve leti nazaj hodila okrog... nana in ostale, ja moje dete je tam na tušu, kjer piše Miha - naš mali smejko - brezzzobi nasmešek... ka sem pa vedla, da gre to vse k sliki tako, da hvala za glasove, je lepo videt... Ursalara, tudi za vas sem glasovala... U glavnem, ugotavljam, da naše dete ne bo veliko spalo in se moram temu čimprej privadit, ker me bo drugač pobralo, kile pa sam gor , pa še nobenega zobka ni
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 21:39:56
|
|
|
|
vaney
|
mml, imaš zs dašabina lahko noč
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 21:40:07
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: mml ...s triš (in dašabino) naročamo copatke s tele spletne trgovine. Če bi še katera naročila, naj mi na ZS sporoči (najboljše da kar prilepi slikico) kakšne copatke želi. mml imaš ZS. Patrik za nove mere, pa še kar naprej tako. Lara tudi za lepe mere in za pogum. Nas to še čaka. Jaz sem se za copatke tudi komaj odločila, ker jih je toliko. Bom vzela dvoje, da bo imela ene doma, ena pa pri babici, kjer bo v varstvu. Bom pa kar vzela 12-18m. Se mi zdi, da bo teh copatkov več kot 10. Spet skupinski nakup januarčkov. Se vidi, da imamo pri nas Krko in vsi zdravniki veselo predpisujejo Daleron. Klemen za tvoje uheke in nosek. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta kaj je to?: HUDOOOOOO!!!!!!!!!!!!! vaney Anže je pa res užival v listju. IZVIRNO SPOROČILO: limma veseljko je z nami, da ni to vanek pod krinko Kaj pa, če bi mu kar en nik določile in ima, da se vsako dopoldne javi, če se že vaney ne more. IZVIRNO SPOROČILO: katee Jutri pa midva z Žan Luko prideva, če bo le vreme! Kaj pa, če slučajno ne bo vreme? A odpade ali se kje drugje dobimo? Ti za vsak slučaj na ZS pošljem številko, sani tebi tudi.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 21:41:42
|
|
|
|
piba
|
Zdravo! Jaz sem zopet cel popoldne in celo noč brez svojega , ki je v službi. Pri spravljanju v posteljo mi je pomagala tašča, ki je tudi cel popoldne pazila in zabavala Leo. Bili sta na vrtu in se imele prav fajn. (Mimogrede: ali gledate Kmetijo na pop tv?) S Klaro sva se popoldne potepale pri meni doma oz. je bila Klara pri sestrični Neži. Sva ji podarile copatke shooshoos. Sem jih očitno prehitro naročila , a jih je Klara že danes preiskusila in se obnesejo. čeprav so ji velikost M kar precej prevelike. Pač ima malo nogico kot mami. Klara še vedno curja iz nosa in malo kašlja. Če ne bo kaj hujšega greva jutri v MB. Malo grem pogledat v Europark. Že zelo dolgo nisem bila tam in se mi kar malo toži po MB. Khmmm, saj bo treba kar hitro iti nazaj v službo. Ali razmišljate kaj o skrajšanem delovnem času? Mene malo mika, a se še nisem prav pozanimala kako in kaj. Malo mi je dolgčas, pa se mi ne da pospravljat in raje tu visim in brskam po netu.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 21:57:20
|
|
|
|
nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta kaj je to?: To je tvoja glava s frizuro Alfabeta.Je tako??Nova ognjena barva.Super barva,ja,barva za pogumne...Blond ti pa je super pasala,upam,da ti tudi tale,ker spredaj te ne vidim.Je pa res da taka barva povdari modre oči. klepetka,ti pa kar po Alfabetinem receptu,si razumela? Pa brez zamere. mml,sem ti poslala ZS,pa vidim da mi utripa ZS,tako da si mislim,da si že prebrala. vaney,čudovite jesenske slike. sani,a je dieta pri tebi đe v igri??Ne zdi se mi več tako,ker nič nisi omenila... Pa sem te ko sta imela s tvojim dragim obletnico vprašala kako dolgo sta že skupaj,ker si napisala ,da nista tako dolgo,pa sem radovedna koliko časa?? Ti pa mi nisi odgovorila,ker se 100 let nisi javila. piba,kje si pa ti doma,da se ti toži po Mb?Ali hodiš v Mb v službo? Pa če ti bo kdaj,ko se me Štajerke dobimo,se nam lahko pridružiš,upam,da se bomo kaj dobile še preden grem v službo. Grem,mogoče se še kaj oglasim,mogoče.Če pa ne,pa lahko noč. Pa sem ga We are sorry............
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 22:01:04
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: martinca sunny, to je pa še boljše slišat, da že imaš službo. aja saj se zdaj spomnim, da si hodla v službo, ko smo si še pisale v nosečnosti. kje pa delaš če ni skrivnost? Kaj delam? Za opis mojih delovnih nalog ni naziva. Bom malo naštela kaj so moje naloge: - vodenje saldakontov kupcev in dobaviteljev - izdelava gradbenih knjig - izdaja računov - obračun plač - vodenje celotne kadrovske evidence - nabava pisarniškega materiala - izvajanje plačil - priprava dokumentov za računovodski servis - urejanje materialnega poslovanja (skladišče) - in še en kup stvari za katere niti nimam imena. Zdaj vidim, da res delam "sve i svašta".
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 22:02:55
|
|
|
|
dašabina
|
Vaney, Nana, Mml, Piškamiška, krasne slikice Sunny, kako ste se imele z Nejo na plavanju... Nič, grem u pančevo... Uživajte....
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 22:02:57
|
|
|
|
piba
|
nana35:S Koroške sem. V Mb hodim v službo. Pa ne, da bi se mi nevemkako tožilo po njej, pač pa se mi toži malo po družbi. Na Mb me vežejo tudi lepi (pa slabi tudi) spomini, ker sem tam študirala in nekaj časa tudi stanovala (med tednom), preden sem se preselila nazaj na Koroško.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 22:04:59
|
|
|
|
Sunny Morning
|
KAJA
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.