![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 9:49:58
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Rada bi naročila tele copatke[stores.ebay.ie] pa ne znam .Ali katera obvlada in bi mi lahko pomagala. Triš, če ti do večera ne bo nobena odgovorila, ti bo moj povedal, kako in kaj... velja? HVALA
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 9:52:10
|
|
|
|
limma
|
mala pikica, isto sem jaz razmišljala, da je dobil r. virus na plavnju, ker sem se spomnila fotke s plavanja.... drugače je cel dan zunaj, babi ga pa tudi sigurno ne sprehaja po šoping centrih, itd... točno tako sem si mislila, ko sem ti pisala sms... bogi revček, saj bo kmalu veseli razigrani Gapšer Upam, da dobite denar nazaj, drugače napiši pritožbo..
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 9:55:36
|
|
|
|
mml
|
triš najprej se registriraš na ebay-u in po tem samo klikaš in prideš do željenega artikla...sem ravno preverila in je čisto enostavno...no ustavila sem se pri commit to buy
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 10:01:02
|
|
|
|
limma
|
m. pikica, imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 10:09:44
|
|
|
|
klepetka
|
Dober dan, evo me, sem mogla priti vas mal pozdravit .Mi že kar nekaj manjka, če ne zavijem vsak dan sem NE bom nič kaj dosti komentirala, ekr je preveč pa tud nisem nekako pri volji .Pojma nima kaj mi je zadnje čase. Samo zahvalila se bi vam za vse oddane glasove.Tudi jaz sem dane sponovno glasovala za vse včerajšnje; tud za Manjo , Hano in Julijo.TE so namreč čist nove od danes. SEM pa prav debelo pogledala , da ima Lana od včeraj kar nekaj glasov. Predvidevam da večino od vas.REs hvala vam, čeprav naj bi blo žrebanje. SEm pa poslala samo za foro . Limma, ti si pa otvorila naše glasovanje. Pa dobra si , da si spoznala Lano .Glede na to , da nisem tukaj nič napisala. mala pikica, super, da se GAšperjevo počutje boljša. Slikce vseh so čudovite Lep dan
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 10:54:21
|
|
|
|
klepetka
|
KAJA VSE NAJ NAJ Sani, ampak tole pa je višina. Ti ne smeš oken pucat(k osm ozadnjič imele debato o tem )Ampak res stanujete visoko. martinca, jaz bi že prišla na "šuting", samo se bojim da me ne boš po lpa "našutirala" .Hecam se. nana, kolk je Klemen dober, ko se tako prisrčno smeji .PA tud tisti avatar ni bil slab, ko je bil tako resen. Klaja, ti veš kako se reče tisti travi, tisti tavisoki, ki jo imaš pred hišo? Ker točno tako bi jaz imela, pa ne vem kako se reče. SEm imela enkart že nekaj podobnega, pa sem jo pokosila mml, vi pa ste resnično uživali . Mi tukaj skoraj v bundah, v itam pa še v kopalkah. SUper slike -kot vedno alfabeta, tisti tvoj včerajšnji recept bi pa jaz sprobala.Videti je prav super.V nedeljo sem pa jaz naredila kiflje s šunko in sirom in pa še ene maslene zvitke, pa je vse v trenutku šlo.PA še 1 kruh sem spekla pa je tud zginil še topel. Ampak nisem sama tako požrešna , smo imeli obiske .Sem se pa nekaj v peko zadnje čase vrgla. Pa še nekaj da vas v prašam; ali s e je že kdaj kateri zgodilo, da bi imela mravljinčasto roko od komolca dol, predvsem dlani in prsti?Sicer ne ves čas, velikokrat pa.Tole zdaj mene muči nekaj dni.Mislim da je tud to razlog za mojo nejevoljo in tečnost.Pojma nimam , al je to normalno al bo minilo al kaj, al naj grem k zdravniku,. zdaj grem pa na en kapučino,pol bi se pa že Lana lahko kaj zbudila, da greva na en sprehod.Dokler je še kaj vremena, ker se nekaj oblači
< Sporočilo je popravil klepetka -- 7.10.2008 11:03:29 >
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 11:11:42
|
|
|
|
katarinas
|
Dan! Sem uspela dat Larino slikco na Tuš, hvala vsem, ki ste do zdaj glasovale za njo (če glasovi zdaj sploh kaj pomagajo), sem pa zgleda edina, ki sem zraven napisala še priimek
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 11:19:05
|
|
|
|
mml
|
Kaja vse najboljše katarinas si že prodala leče? Ker sicer sem jaz interesent, ker imam enako dioptirijo, kot so tvoje leče...ja vem hudo pozna sem... mala pikica super, da Gašper ne bruha več in da je začel tudi malo jesti...malo po malo pa bo. Upam, da vam povrnejo denar za plavalni tečja
< Sporočilo je popravil mml -- 7.10.2008 11:27:45 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 11:29:36
|
|
|
|
Lusa
|
Vsem slavljencem vse naj ,naj. Oglašam se tu pa tam ,ker mi zadnje čase ne gre vse kot bi moralo in posledično sem skoraj brez volje in energije .Ampak se bo kmalu uredilo in bom spet stara N. Daša in Luša sta zelo pridni ,Daša še je prehlajena (kašelj),medtem ,ko se je Luši vse ustavilo oz pozdravilo.Le kako dolgo V četrtek imave sistematskega ,bi morala bit cepljena ,ampak ne bo nič iz tega. Gašper-me veseli ,da ti gre na bolje.Mamica pa te naj le crklja.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 11:52:13
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa Oglašam se tu pa tam ,ker mi zadnje čase ne gre vse kot bi moralo in posledično sem skoraj brez volje in energije .Ampak se bo kmalu uredilo in bom spet stara N. mml hvala samo meni ne gre in sem obupala ker ne razumem dobro angleščine
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 11:59:28
|
|
|
|
klaja
|
Klepetka se bom pozanimala in ti povem. Lusa močno upam, da se vse porihta tako kot mora bit!!!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 12:22:42
|
|
|
|
ursalara
|
Nana hvala za lepe želje!In ful lepe slikice! Sani čestitke za 4 zvezdice! Vsem januarčkom sem dala petico jaz kar večkrat na dan glasujem za vse januarčke ker kolikor vem so že dvakratg spremenili pravila mogoče pa vseeno kakšen glas velja!Nikoli se ne ve! Vsem še enkrat hvala ker glasujete za mojo pikico,zdaj pa le pridno klikajte petice da zmagamo!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 12:49:32
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Držte se, ker tole je v stilu klepetke in nane. Pa kaj si hecna no,ne delaj nama konkurence. To je bil enkraten poskus. nana Klemen je pravi lepotec. piškamiška super, da je Nejc tako užival na plavanju. Neja ni bila tako navdušena. Je šla edina v bazen brez obroča, ker se je tako drla, ko smo jo dajali noter. Pa cel cajt je imela dudo. Upam, da bo naslednjič bolje. sani za Jaz sem dala en kup glasov za "naše" januarčke. Sem kar malo tudi na uč pogledala (Lana, Julija, Hana) . Laro C. pa itak poznamo in sem jo takoj spazila. Zakaj smo mi pri P dobili kapljice D3 in ne AD3? Kakšna je razlika? mala pikica, če si na plavanju preko Plavalne zveze Slovenije ti bodo na podlagi računa vrnili denar, tako je nam razložila, da ni nobenega problema, če sporočimo, da nas več ne bo.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 13:14:25
|
|
|
|
ursalara
|
Sem totalno razočarana tudi nad glasovanjem na bibaleze! Nekatere uporbabnice so se znašle in lepo spretno nabijajo glasove vsako minuto! Se da spretno goljufati sem poštudirala!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 13:22:03
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Zakaj smo mi pri P dobili kapljice D3 in ne AD3? Kakšna je razlika? sunny v AD3 še je vitamn A, v D3 pa samo vitamin D. Pa mislim, da D3 povzroča manj krčev. Verjetno dobijo vitamna A dovolj od kod drugod Ne vem, bo mml vedela več povedat. plavanje... je preko Plavalne zveze, pa je vaditeljica cseeno rekla, da mora v Ljubljano vprašat in da jo naj šele čez en teden pokličem
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 13:22:50
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara Sem totalno razočarana tudi nad glasovanjem na bibaleze! Nekatere uporbabnice so se znašle in lepo spretno nabijajo glasove vsako minuto! Se da spretno goljufati sem poštudirala! Zaradi podobnih stvari jaz raje niti ne sodelujem v takšnih nagradnih igrah, potem pa se samo jezim
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 13:45:20
|
|
|
|
mml
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Zakaj smo mi pri P dobili kapljice D3 in ne AD3? Kakšna je razlika? sunny v AD3 še je vitamn A, v D3 pa samo vitamin D. Pa mislim, da D3 povzroča manj krčev. Verjetno dobijo vitamna A dovolj od kod drugod Ne vem, bo mml vedela več povedat. Točno tako...zaradi tega, ker je vitamin A raztopljen v nekakšni obliki glicerola lahko povzroča le ta krče in zato nekateri P rajši predpisujejo kar čisti vitamin D3. Sploh pa dojenček dobi zadosti vitamina A z noramlno prehrano in ga ni ptrebno nadomeščati... Sicer pa še to.... ...s triš (in dašabino) naročamo copatke s tele spletne trgovine. Če bi še katera naročila, naj mi na ZS sporoči (najboljše da kar prilepi slikico) kakšne copatke želi. Jaz bom založila denar, po tem mi pa vrnete, poštnino si pa razdelimo. Poštnina za 10 copatkov je 10,75$, kar je približno 7,5€. Bi pa naročila copatke do konca tedna, tako da mi sporočite kako in kaj
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 13:52:18
|
|
|
|
TRIŠ
|
PREBERITE NUJNO VSI DA NE BO POTEM KDO ŽALOSTEN KER NI VZEL COPATK PO UGODNI CENI ,MML NAM GRE NA ROKE ZATO ŠE TUKAJ HVALA IZVIRNO SPOROČILO: mml ...s triš (in dašabino) naročamo copatke s tele spletne trgovine. Če bi še katera naročila, naj mi na ZS sporoči (najboljše da kar prilepi slikico) kakšne copatke želi. Jaz bom založila denar, po tem mi pa vrnete, poštnino si pa razdelimo. Poštnina za 10 copatkov je 10,75$, kar je približno 7,5€. Bi pa naročila copatke do konca tedna, tako da mi sporočite kako in kaj
< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 7.10.2008 13:54:14 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 13:53:47
|
|
|
|
mala pikica
|
Jaz bi rada samo sporočila, da sta od mojega ljubega šef in šefica pravkar dobila malega Jana Andreja, Ivo in sestrica Katja iskreno vama čestitamo ob rojstvu malega Jana!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 13:59:27
|
|
|
|
martinca
|
samo na hitro, se mi mudi kuhat. sva bila danes pri P pohvaljena, ker se je Patrik v mesecu in pol zredil za 610g. torej zdaj je težek 7410g in 71cm je velik. pa smo na 7 kg, ki sem jih tako dolgo čakala. vas komentiram še pozneje.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 14:10:52
|
|
|
|
mml
|
martinca super, da se Patrik tako lepo redi No pa da še malo posmetim s fotkami V sestrinem nevarnem naročju Jaz bi tudi banano Malo telovadbe pred spanjem Nabiram si glasbenih izkušenj Takole pa stojim in se igram z Mancinimi barvami Mami poglej samo z eno roko se držim
< Sporočilo je popravil mml -- 7.10.2008 14:11:41 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 14:15:46
|
|
|
|
lutiropan
|
Martinca super za Patrika mml jaz bi bila tudi interesent za naročilo copatk ti bom poslala zs . Hvala vsem za čestitke. O,kako gredo dnevi, kmalu bo treba v službo.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 14:19:26
|
|
|
|
koala
|
Patrik za nove mere, martinca še zs mali pikici pošlji. mala pikica, veš da sem jaz tudi razmišljala, čeGašper te nadloge ni pobral na plavanju, upam da vam povrnejo denar. SEM PA VSAK DAN MISLILA NA Vju, čeprav se čez vikend nisem nič oglasila. ursalara, meni pa ne dovoli več glasovati za tvojo princesko . martinca,ti si spraševala kaj je bilo z malo Niko, najvrjetneje ji je odpovedal srček . Slavljenčki vse naj naj, tudi za nazaj. lusa . pa še en kveščen o copatkih, zakaj so tako različne cene . Ve katera? Jaz bi jih tudi naročila, samo če mi lahko katera to pojasnoi. Hvala.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 7.10.2008 14:21:22
|
|
|
|
lutiropan
|
pa še en kveščen o copatkih, zakaj so tako različne cene . Ve katera? Jaz bi jih tudi naročila, samo če mi lahko katera to pojasnoi. Hvala. Jaz sem tudi to mislila vprašati
|
|
|
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?