|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
7.10.2008 14:34:25   
mml
Pri tistih copatkih, kjer je napisano zraven "buy it now" je cena fiksna, ostali so pa po principu "kdo da več"...nekateri modeli so pa očitno v akciji user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
7.10.2008 15:34:05   
lutiropan
o, puri, kako kaj tvoja priceska in princi?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
7.10.2008 16:25:56   
dašabina
Kaja   vse naj, naj
user posted image

Mml, hvala, ker si pridnauser posted image
Tako sem vse lepe otročke poklikala, jih je že velik...
Zdaj je pa tud naš Miha gor na Tušu, si ga lahko ogledate in tud mal glasujete, čeprav bo žrebuser posted image , ga ne morate falit, ker je mati spet eno s**** naredila - preveč napisala, tako da tisto smo miuser posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 2003
7.10.2008 16:28:23   
katarinas
Evo, smo bili pri P in imamo pri 9 mesecih 9 kg in 73 cm. Je pa mogla dat kri (je bila kar pogumna punčka, nič jokalauser posted image ) in vodo samo smo eno uro čakali, da se polula v vrečkico pa ni šlo tako, da ponovi vajo domauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mml

katarinas si že prodala leče? Ker sicer sem jaz interesent, ker imam enako dioptirijo, kot so tvoje leče...ja vem hudo pozna sem...user posted image  

Ja si res malo pozna, a imaš tudi srečo, leče imam še vedno...ni se mi nekako dalo dati oglasa gor....jih pa ne prodajam ampak jih kar podarjam in torej: podarjeno tebi!!! Samo pošlji mi še naslov prosim.

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara
Sem totalno razočarana tudi nad glasovanjem na bibaleze!
Nekatere uporbabnice so se znašle in lepo spretno nabijajo glasove vsako minuto!
Se da spretno goljufati sem poštudirala!

Ja a ni zanimivo, da imajo eni že kar krepko čez tisoč glasov, medtem ko drugi komaj 30...user posted image user posted image

Jaz bi tudi tele copatke samo dajte mi malo časa, da si ogledam in potem sporočim, važi?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
7.10.2008 16:38:59   
sani1
Pozdravljene!

Ja tudi moja Manja je gor na tuševi spletni strani...user posted image   Tako, da bomo videli koga bo izbral žreb. Lahko pa vidite zdej mojo navihanko...user posted image , ko tukaj ne znam dat gor slik...

mml- jaz bom tudi naročila copatke. Bom zdej pogledala katere in ti sporočim na ZS. Ampak jaz bi naročila od 12-18m, a lahko? Prideš jutri na kavo v čolnarno pa se tam vse zmenimo?

Sva se pa danes potepali in kofetkali skoraj cel dan, tako, da zdej spi ko ubita. Zunaj pa sonček. Bova mogle še malo ven... 

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
7.10.2008 16:45:28   
sani1
copatki - a vi boste naročile številko od 6-12? 

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
7.10.2008 16:48:26   
katarinas
Jaz sem vse naše sončke poklikala, upam da nisem katerega izpustila.
sani Manja je pravi cukerček!

ampak copatkov je toooliko, da se jaz kar ne morem odločiti katere biuser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
7.10.2008 16:49:04   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Jaz bi tako kot ti, 12-18, samo ko tukaj nič ne piše koliko cm so dolgiuser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
7.10.2008 16:52:04   
mml
sani jaz bom ene 6-12 in ene 12-18 user posted image . V čolnarno jutri najbrž prdeva, ampak z zamudo, ker Matic praviloma okorg 11. zaspi in bova prišla, ko se zbudi, saj bost kakšno uro čvekale...no vsaj upam user posted image

katarinas jaz imam tudi probleme z odločanjem user posted image , naslov sem ti poslala na ZS...Pa čestitke za pridno punčko, ki ni nič jokala in nove manekenske mere user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
7.10.2008 16:57:49   
sani1
mml- super. Jaz bom pa šla od doma toliko prej, da bo po poti zaspala. Upam vsaj...user posted image   No super, da se vidimo in se bomo zmenile. Sicer sem pa tudi jaz razmišljala, da bi naročila kar dvojne in ene so celo cenejše. Sem se že odločila...user posted image   Ti pošljem na ZS

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
7.10.2008 17:20:02   
sani1
Imaš ZS!
Joj komaj bom zdej čakala te copatke...  Jaz sem kot otrok neučakana...user posted image
Seveda bomo čvekale in te počakale....user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
7.10.2008 17:24:13   
sani1
katarinas- tudi jaz sem dala glas tvoji pupi. Je pa res, da je malo čudno pri teh glasovanjih. 
user posted image za uspešno prestano dajanje krvi in za nove mere...
Ja copatkov je pa res ful ampak jaz sem se že odločila...user posted image   Bomo videli potem kakšni bodo...user posted image

zdej se grem pa igrat z mojo pupo...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
7.10.2008 18:01:10   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

Dobro jutro,

pri nas pa se borituser posted image a  in user posted image na drugi strani. Upam, da sonce zmaga, čeprav ne kaže najbolje!

Je pa vseeno zmagalo user posted image !!

Moram še oddati glas potem za vse,četudi ne šteje,kaj pa če.user posted image Pa ursalara na vaju ne bom pozabila in oddala tudi glas.

Kaja vse najboljše!!!!

user posted image

Upam,da sem glasovala za vse.Tudi za Julijo in Hano,pa Manjo,Patrika,Ajdo in Lano,poleg mojega Klemna,ki je že na strani 2.

sani,Klemen ni samo navihan ampak je že prav žlehtuser posted image .Praviš,da si rada visoko doma.Meni se zdi to tudi super,ampak ko pomislim,če si kupiš kavč ali pa kake omare,pol pa je treba tovorit tako visoko,ali pa če crkne liftuser posted image .Pol pa v trgovino in nest smeti in na sprehod,pavse drugo.Upam,da lift nikoli ne bo crknil.

mala pikica,me veseli,da je Gašper boljši.In hvala za tvoje besede namenjene meni v tvojem postu.user posted image
In upam,da vam bodo vrnili plačilo (ne)plavanja.

klepetka,kaj je s tabo zadnje dni?Zakaj si tako slabe volje in žalostna, brezvoljna? Nisem navajena da štrajkaš. Draga moja,zberi se in si reči,da živimo samo 1x in zakaj bi bili slabe volje še tiste dni,ki so nam podarjeni.user posted image  Pa kako si lahko srečna,ko imaš tako lepo družino in nič ti ne manka. Samo user posted image  je preveč,pa še to gre skozi zadnje čase,kajne?
Pa tale tvoj avatar je tudi ok,kajne,zdaj ko je malo približan.Meni se zelo dopade.
Mislim,da si klajo spraševala o neki travi za hišo.Mislim,da misliš pampaško travo.
Roko pa imaš mravljinčasto,ker se premalo tukaj javljaš in ji nekaj manjkauser posted image .

Lusa,upam,da se kmalu poštimaš in vse zadeve okoli tebe in postaneš spet stara N.user posted image Pa še en user posted image

Midva sva pa bila danes pri P,ker se Klemen že nekaj časa tako prijemlje za uho in je smrkav že več kot 2 tedna,tako sva dobila kapljice za ušesa in dajeva 3x na dan 4 dni,ima malo vnete,ni pa še sile in sva prišla pravočasno,je rekla P.Pa Calpol sva dobila,če bi imel temperaturo,naj dam.Ampak je nima in je vsak dan res dobre volje.Pa velikokrat moram čistiti nosek s fiziološko r.

ursalara,sem hotela glasovati pa spet ne gre,mi napiše,da sem za ta članek že glasovala.user posted image Bom pa glasovala iz drugega naslova,se pravi od mojega user posted image .

sunny m.pri P sem jaz že na začetku dobila kapljice D3,ker jih je veliko kao imelo krče na A vitamin,pa mi je dala brez.Jaz sem pa šla vseeno po Oleovit,ker je imel Klemen krče kljub temu.Mislim,da ni velike razlike in če dobiš od P,potem bo že vredu.krče pa so naši sončki že prerasli,kajne?

mml,jaz ti bom poslala sliko copatkov,hvala in lepo prosim.user posted image
Zvečer,zdaj nimam časa.Bom pa copatke od 6-12 mesecev naročila.
Lepe slike,kakor zmeraj.

martinca user posted image za Patrika in gramčke.

koala,sem videla,da je mala Nika imela danes osmrtnico v časopisu,hodila je pa v šolo šele 1 mesec.user posted image

dašabina,pa se mi je zdelo,da je Miha gor na sliki,nisem bila prepričana,bom potem oddala glas še zanj.

katarinas,user posted image za nove mere.

:))

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
7.10.2008 18:07:57   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Jaz bom dvoje ene od 6-12 in druge od 12-18user posted image .Si pa ista kot jaz,smo pač kot mali otroci,neučakaniuser posted image

Nana zelo lep si napisala Klepetki.user posted image .To velja za vse nasuser posted image

Mi pa smo iz predstave za otroke Živ žav zajtrk je zdrav in smo se imeli lušnouser posted image .

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 7.10.2008 18:18:24 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
7.10.2008 18:20:52   
lutiropan
Tako vas pa Kaja pozdravljauser posted image user posted image user posted image wyx1yxdssg n e<hhg <rfzf

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
7.10.2008 18:35:10   
Alfabeta
Jaz samo na hitro nekaj pokažem, ker moram dat potem otroke spat. Se javim čez kako uro in pokomentiram

V glavnem....

kaj je to?:user posted image user posted image user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2016
7.10.2008 19:02:18   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
kaj je to?:user posted image user posted image user posted image
user posted image

No zadnič sem se spraševala kako te Mateja pusti na miru s to barvo las in evo ga zlomkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fulll odbito, dobro, zanimivo,še od spredaj prosimmmmmmmmmmmmuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
7.10.2008 19:03:49   
limma
Dober večer,

super ste se organizirale za copatke user posted image TRIŠ, super si jih našla, mml, ti si pa tudi super, da jih boš naročila za vse. user posted image za obe. Mi smo ZA - javim do konca tedna!

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Limma, user posted image  ti si pa otvorila naše glasovanje. Pa dobra si , da si spoznala Lanouser posted image .Glede na to , da nisem tukaj nič napisala.

klepetka, kaj je ne bom spoznala, ko je pa takoo lepa user posted image Upam, da bo mravlinčenje čim prej prenehalo... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

sva bila danes pri P pohvaljena, ker se je Patrik v mesecu in pol zredil za 610g.
torej zdaj je težek 7410g in 71cm je velik.
pa smo na 7 kg, ki sem jih tako dolgo čakala.

Bravo, Patrik user posted image user posted image user posted image in bravo mamica, ki mu tako pridno kuhaš user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
7.10.2008 19:20:00   
limma
mml, super fotke. Matic je pa super napreden user posted image Si mi dala idejo za ksilofon, hvala user posted image Ga bom poiskala pri mami v kleti -še mojega user posted image

ursalara - sem glasovala za Laro, mogoče vam(nam) pa uspe in dobite sobico user posted image

Alfabeta, a si to ti? user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
7.10.2008 19:22:42   
Alfabeta
čer!

Triška, to je bila moja želja, ker sem blond "prerastla" in nočem biti, vsaj nekaj časa ne, blondinka. Sem se naveličala. Slika od spredaj pa ....No way, saj veš da se ne maram slikat. Baje da mi paše, ker povdari modre oči.

nana, sem se nasmejala tvoji izjavi za klepetko in mravljinčasto rokouser posted image user posted image user posted image .Bravo!!! In za krompirčka veliko user posted image user posted image

Martinca in Patrik user posted image user posted image user posted image  za nove mere

koala, a je bila deklica že prej kaj bolna?user posted image

katarinas user posted image user posted image user posted image  za mere in nejokanjeuser posted image

mml, zelo lepe slike in kako lepo stoji tvoj dečko! Moja se še ne dvigne sama.

ursalara pa se pritoži in morda ti uspe razveljaviti glasovanje, če je pač nepošteno ni prav, a ne? Kot so to storili na Tušu

sani, bravo za novo zvezdicouser posted image user posted image user posted image

klepetka o kakih maslenih zvitkih govoriš? Mmmm, to bi pa jaz rada vedela, res.user posted image  Aja, pri teh štručkah,...upam da si videla recept, če ne povej, da ti ga prilepim....daj tanjši kos pancete ker sicer štrli preveč ven in pa bolj slano je. Kar preveč.
Pa še en recept zate osebno: Ma da ga takoj preizkusiš in poročaš. Jasno?!?

Vzemi veliko posodo in daj notri:
1 veliiiiiko pest veselja
1 veliiiiiko pest optimizma
1      -//-           dobre volje
1      -//-           sreče
1      -//-           kar te čustveno osreči

in dobro premešaj ter takoj zauži. Preverjeno pomaga. Če pa ni, si se pa vsaj malo nasmejala. A ne?user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
7.10.2008 19:23:57   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Alfabeta, a si to ti? user posted image

Neeee, moja lobanjicauser posted image . Ja, moja nova barva. Aja, če ne veš...Prej sem bila blond...No sedaj ne bo več vicev na moj računuser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
7.10.2008 19:31:48   
limma

Neeee, moja lobanjicauser posted image . Ja, moja nova barva. Aja, če ne veš...Prej sem bila blond...No sedaj ne bo več vicev na moj računuser posted image

Seveda vem, da si bila blond .. pa ne zaradi tvojih izjav, da ne boš slučajno mislila user posted image Sem te videla na fotki z Ajdo, ko ste se D+BK dobile user posted image

Pogumna barva user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 7.10.2008 19:32:44 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
7.10.2008 19:33:50   
vaney
čer.

triš, pokliči, kdaj bi prišla po zelčka, stara mama bi rada, da si sama izbereš glave, zdaj me pa skoz hodi spraševat, kdaj ga prideš iskat, da ostalega "obdela"user posted image

mml, jaz bom tudi naročila copatke, samo do konca tedna mi, proooosim, dajte čas, da si jih ogledam, ker jih je res veliiiiikouser posted image

alfabeta, a to je tvoja nova frizura? lepo, živahno, prav jesensko, predvidevam, da sprednje strani ne bomo videli, neuser posted image

še malo fotoreportaže moje "popoldnaske službe"user posted image

listjeeeee, nekaj zame
user posted image

kolega, a tebi je tudi zabavno? pa da vidimo, če je tudi okusno
user posted image

bljak, mami, a mi nisi mogla prej povedat, da ni dobrouser posted image
user posted image

užiiiivam na tleh, mamica bo pa pralauser posted image
user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
7.10.2008 19:36:09   
TRIŠ
čer!

Triška, to je bila moja želja, ker sem blond "prerastla" in nočem biti, vsaj nekaj časa ne, blondinka. Sem se naveličala. Slika od spredaj pa ....No way, saj veš da se ne maram slikat. Baje da mi paše, ker povdari modre oči.

Saj ti je blond tudi pasalauser posted image ampak tale je pa sigurno 500%boljšauser posted image .

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
7.10.2008 19:38:44   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Seveda vem, da si bila blond .. pa ne zaradi tvojih izjav, da ne boš slučajno mislila user posted image Pogumna barva user posted image

Ja, ja, kar zgovarjaj se zdaj. Saj vem kaj si mislilauser posted image user posted image
Ja, sem rabila kar nekaj poguma. Pa ne za odločitev, ker to je pri meni hitro. Pogledam po karti in rečem "tole bi". to se sicer zgodi vsako leto 1x! Pogum sem rabila za domovuser posted image user posted image user posted image

Vaney, lepa reportaža. Ne, prve strani pa nema.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?