|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
7.10.2008 9:49:58   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: limma

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Rada bi naročila tele copatke[stores.ebay.ie] pa ne znam user posted image .Ali katera obvlada in bi mi lahko pomagala.

Triš, če ti do večera ne bo nobena odgovorila, ti bo moj user posted image povedal, kako in kaj... velja? user posted image
HVALA  user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
7.10.2008 9:52:10   
limma
mala pikica, isto sem jaz razmišljala, da je dobil r. virus na plavnju, ker sem se spomnila fotke s plavanja.... drugače je cel dan zunaj, babi ga pa tudi sigurno ne sprehaja po šoping centrih, itd... točno tako sem si mislila, ko sem ti pisala sms... bogi revček, saj bo kmalu veseli razigrani Gapšer user posted image user posted image

Upam, da dobite denar nazaj, drugače napiši pritožbo..

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
7.10.2008 9:55:36   
mml
triš  najprej se registriraš na ebay-u in po tem samo klikaš in prideš do željenega artikla...sem ravno preverila in je čisto enostavno...no ustavila sem se pri commit to buy user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
7.10.2008 10:01:02   
limma
m. pikica, imaš ZS.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
7.10.2008 10:09:44   
klepetka
Dober dan,

evo me, sem mogla priti vas mal pozdravituser posted image .Mi že kar nekaj manjka, če ne zavijem  vsak dan semuser posted image

NE bom nič kaj dosti komentirala, ekr je preveč pa tud nisem nekako  pri voljiuser posted image .Pojma nima kaj mi je zadnje čase.user posted image

Samo zahvalila se bi vam  za vse oddane glasove.Tudi jaz sem dane sponovno glasovala za vse včerajšnje; tud za Manjo , Hano in Julijo.TE so namreč čist nove od danes.user posted image SEM pa prav debelo pogledala , da ima Lana od včeraj kar nekaj glasov. Predvidevam da večino od vas.REs hvala vam, čeprav naj bi blo žrebanje. SEm pa poslala samo za forouser posted image .
Limma, user posted image  ti si pa otvorila naše glasovanje. Pa dobra si , da si spoznala Lanouser posted image .Glede na to , da nisem tukaj nič napisala.

mala pikica, super, da se GAšperjevo počutje boljša.user posted image

Slikce vseh so čudoviteuser posted image

Lep dan

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
7.10.2008 10:54:21   
klepetka
KAJA VSE NAJ NAJ
user posted image

Sani, ampak tole pa je višina. Ti ne smeš oken pucat(k osm ozadnjič imele debato o temuser posted image )Ampak res stanujete  visoko.

martinca, jaz bi že prišla na "šuting", samo se bojim da me ne boš po lpa "našutirala"user posted image .Hecam se.

nana, kolk je Klemen dober, ko se tako prisrčno smejiuser posted image .PA tud tisti avatar ni bil slab, ko je bil tako resen. 

Klaja, ti veš kako se reče tisti travi, tisti tavisoki, ki jo imaš pred hišo? Ker točno tako bi jaz imela, pa ne vem kako se  reče. SEm imela enkart že nekaj      podobnega,  pa   sem jo pokosilauser posted image

mml, vi pa ste resnično uživaliuser posted image . Mi tukaj  skoraj v bundah, v itam pa še v kopalkah. SUper slike -kot vedno 

alfabeta, tisti tvoj včerajšnji recept bi  pa jaz sprobala.Videti je prav super.V nedeljo sem  pa jaz   naredila    kiflje s šunko in sirom  in pa še ene maslene zvitke, pa je vse v trenutku šlo.PA še 1 kruh sem spekla pa je tud zginil še topel. Ampak nisem sama tako požrešna , smo imeli obiskeuser posted image .Sem se pa nekaj v peko zadnje čase vrgla.user posted image

Pa še nekaj da vas v prašam; ali    s e je že kdaj kateri zgodilo, da bi imela mravljinčasto roko od komolca dol, predvsem dlani in prsti?Sicer    ne ves čas, velikokrat pa.Tole zdaj mene muči nekaj dni.Mislim da je tud to razlog za mojo nejevoljo in tečnost.Pojma nimam ,  al je to normalno al bo minilo al kaj, al naj grem k zdravniku,.

zdaj grem pa na en kapučino,pol bi se pa že Lana lahko kaj zbudila, da greva na en sprehod.Dokler je še kaj vremena, ker se nekaj oblači

< Sporočilo je popravil klepetka -- 7.10.2008 11:03:29 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
7.10.2008 11:11:42   
katarinas
Dan!

Sem uspela dat Larino slikco na Tuš, hvala vsem, ki ste do zdaj glasovale za njo (če glasovi zdaj sploh kaj pomagajo), sem pa zgleda edina, ki sem zraven napisala še priimekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
7.10.2008 11:19:05   
mml
Kaja vse najboljše

user posted image

katarinas si že prodala leče? Ker sicer sem jaz interesent, ker imam enako dioptirijo, kot so tvoje leče...ja vem hudo pozna sem...user posted image

mala pikica super, da Gašper ne bruha več in da je začel tudi malo jesti...malo po malo pa bo. Upam, da vam povrnejo denar za plavalni tečja
user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 7.10.2008 11:27:45 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
7.10.2008 11:29:36   
Lusa
Vsem slavljencem vse naj ,naj.

Oglašam se tu pa tam ,ker mi zadnje čase ne gre vse kot bi moralo in posledično sem skoraj brez volje in energije .Ampak se bo kmalu uredilo in bom spet stara N.

Daša in Luša sta zelo pridni ,Daša še je prehlajena (kašelj),medtem ,ko se je Luši vse ustavilo oz pozdravilo.Le kako dolgouser posted image  V četrtek imave sistematskega ,bi morala bit cepljena ,ampak ne bo nič iz tega.

Gašper-me veseli ,da ti gre na bolje.Mamica pa te naj le crklja.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
7.10.2008 11:52:13   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

Oglašam se tu pa tam ,ker mi zadnje čase ne gre vse kot bi moralo in posledično sem skoraj brez volje in energije .Ampak se bo kmalu uredilo in bom spet stara N.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mml hvala samo meni ne gre in sem obupala ker ne razumem dobro angleščineuser posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
7.10.2008 11:59:28   
klaja
Klepetka se bom pozanimala in ti povem.

Lusa močno upam, da se vse porihta tako kot mora bit!!!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
7.10.2008 12:22:42   
ursalara
Nana hvala za lepe želje!In ful lepe slikice!user posted image

Sani čestitke za 4 zvezdice!user posted image user posted image

Vsem januarčkom sem dala petico jaz kar večkrat na dan glasujem za vse januarčke ker kolikor vem so že dvakratg spremenili pravila mogoče pa vseeno kakšen glas velja!Nikoli se ne ve!

Vsem še enkrat hvala ker glasujete za mojo pikico,zdaj pa le pridno klikajte petice da zmagamo!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
7.10.2008 12:49:32   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Držte se, ker tole je v stilu klepetke in nane. user posted image

Pa kaj si hecna no,ne delaj nama konkurence.user posted image

To je bil enkraten poskus. user posted image

nana Klemen je pravi lepotec.user posted image

piškamiška super, da je Nejc tako užival na plavanju. Neja ni bila tako navdušena. Je šla edina v bazen brez obroča, ker se je tako drla, ko smo jo dajali noter. Pa cel cajt je imela dudo. user posted image  Upam, da bo naslednjič bolje.

sani user posted image  za user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem dala en kup glasov za "naše" januarčke. Sem kar malo tudi na uč pogledala (Lana, Julija, Hana)user posted image . Laro C. pa itak poznamo in sem jo takoj spazila. user posted image

Zakaj smo mi pri P dobili kapljice D3 in ne AD3? Kakšna je razlika?

mala pikica, če si na plavanju preko Plavalne zveze Slovenije ti bodo na podlagi računa vrnili denar, tako je nam razložila, da ni nobenega problema, če sporočimo, da nas več ne bo.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
7.10.2008 13:14:25   
ursalara
Sem totalno razočarana tudi nad glasovanjem na bibaleze!
Nekatere uporbabnice so se znašle in lepo spretno nabijajo glasove vsako minuto!
Se da spretno goljufati sem poštudirala!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
7.10.2008 13:22:03   
mala pikica

sunny v AD3 še je vitamn A, v D3 pa samo vitamin D. Pa mislim, da D3 povzroča manj krčev. Verjetno dobijo vitamna A dovolj od kod drugod user posted image Ne vem, bo mml vedela več povedat.

plavanje... je preko Plavalne zveze, pa je vaditeljica cseeno rekla, da mora v Ljubljano vprašat in da jo naj šele čez en teden pokličem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
7.10.2008 13:22:50   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Sem totalno razočarana tudi nad glasovanjem na bibaleze!
Nekatere uporbabnice so se znašle in lepo spretno nabijajo glasove vsako minuto!
Se da spretno goljufati sem poštudirala!

Zaradi podobnih stvari jaz raje niti ne sodelujem v takšnih nagradnih igrah, potem pa se samo jezim user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
7.10.2008 13:45:20   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

sunny v AD3 še je vitamn A, v D3 pa samo vitamin D. Pa mislim, da D3 povzroča manj krčev. Verjetno dobijo vitamna A dovolj od kod drugod user posted image Ne vem, bo mml vedela več povedat.

Točno tako...zaradi tega, ker je vitamin A raztopljen v nekakšni obliki glicerola lahko povzroča le ta krče in zato nekateri P rajši predpisujejo kar čisti vitamin D3. Sploh pa dojenček dobi zadosti vitamina A z noramlno prehrano in ga ni ptrebno nadomeščati...

Sicer pa še to....

...s triš (in dašabino) naročamo copatke s tele spletne trgovine. Če bi še katera naročila, naj mi na ZS sporoči (najboljše da kar prilepi slikico) kakšne copatke želi. Jaz bom založila denar, po tem mi pa vrnete, poštnino si pa razdelimo. Poštnina za 10 copatkov je 10,75$, kar je približno 7,5€.

Bi pa naročila copatke do konca tedna, tako da mi sporočite kako in kaj

Neposredna povezava do sporočila: 1992
7.10.2008 13:52:18   
TRIŠ
PREBERITE NUJNO VSI DA NE BO POTEM KDO ŽALOSTENuser posted image KER NI VZEL COPATK PO UGODNI CENIuser posted image ,MML NAM GRE NA ROKE ZATO ŠE TUKAJ HVALAuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mml
...s triš (in dašabino) naročamo copatke s tele spletne trgovine. Če bi še katera naročila, naj mi na ZS sporoči (najboljše da kar prilepi slikico) kakšne copatke želi. Jaz bom založila denar, po tem mi pa vrnete, poštnino si pa razdelimo. Poštnina za 10 copatkov je 10,75$, kar je približno 7,5€.

Bi pa naročila copatke do konca tedna, tako da mi sporočite kako in kaj

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 7.10.2008 13:54:14 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
7.10.2008 13:53:47   
mala pikica
Jaz bi rada samo sporočila, da sta od mojega ljubega šef in šefica pravkar dobila malega Jana user posted image

Andreja, Ivo in sestrica Katja iskreno vama čestitamo ob rojstvu malega Jana!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
7.10.2008 13:57:54   
ursalara
Mml imaš zs!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
7.10.2008 13:59:27   
martinca
samo na hitro, se mi mudi kuhat.

sva bila danes pri P pohvaljena, ker se je Patrik v mesecu in pol zredil za 610g.
torej zdaj je težek 7410g in 71cm je velik.
pa smo na 7 kg, ki sem jih tako dolgo čakala.

vas komentiram še pozneje.

Neposredna povezava do sporočila: 1996
7.10.2008 14:10:52   
mml
martinca super, da se Patrik tako lepo redi user posted image

No pa da še malo posmetim s fotkami user posted image

V sestrinem nevarnem naročju user posted image
Jaz bi tudi banano user posted image

Malo telovadbe pred spanjem user posted image
Nabiram si glasbenih izkušenj user posted image

Takole pa stojim in se igram z Mancinimi barvami
user posted image
 Mami poglej samo z eno roko se držim user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 7.10.2008 14:11:41 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
7.10.2008 14:15:46   
lutiropan
Martinca super za Patrikauser posted image user posted image user posted image

mml jaz bi bila tudi interesent za naročilo copatk ti bom poslala zs .

Hvala vsem za čestitke. O,kako gredo dnevi, kmalu bo treba v službo.user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
7.10.2008 14:19:26   
koala
Patrik user posted image user posted image user posted image  za nove mere, martinca še zs mali pikici pošlji.

mala pikica, veš da sem jaz tudi razmišljala, čeGašper te nadloge ni pobral na plavanju, upam da vam povrnejo denar. SEM PA VSAK DAN MISLILA NA Vju, čeprav se čez vikend nisem nič oglasila.

ursalara, meni pa ne dovoli več glasovati za tvojo princeskouser posted image user posted image user posted image .

martinca,ti si spraševala kaj je bilo z malo Niko, najvrjetneje ji je odpovedal srčekuser posted image user posted image user posted image .

Slavljenčki vse naj naj, tudi za nazaj.

lusauser posted image user posted image user posted image user posted image .

pa še en kveščen o copatkih, zakaj so tako različne ceneuser posted image user posted image . Ve katera? Jaz bi jih tudi naročila, samo če mi lahko katera to pojasnoi. Hvala.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
7.10.2008 14:21:22   
lutiropan
pa še en kveščen o copatkih, zakaj so tako različne cene . Ve katera? Jaz bi jih tudi naročila, samo če mi lahko katera to pojasnoi. Hvala.

Jaz sem tudi to mislila vprašati

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?