|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
6.10.2008 18:13:07   
mala pikica
Sem ravno hotela povedati, da so pri tuš klubu spremenili pravila in bo zmagovalko med fotografijami določil elektronski žreb.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
6.10.2008 18:15:21   
nana35

nalin,hvala za tole razlago,jaz sem kliknila link potem pa na desni zgoraj nagradne igre in spodaj so slike.Tako sem glasovala.No,če ni pomembno pa itak vseeno,če bodo oni izbrali.Še lepše se mi zdi.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 1927
6.10.2008 18:59:47   
martinca
vaney, zelo lepe slike. njivo imate pa res veliko. sem te že prav pogrešala tu gor, ko se tako redko javiš.

intruder, kak je Vid lepo priden v tem. pravi mali cartek je.

klepetka, vi le pridite na fotošuting, če hočeš imet tako lep avatar.

lunca, za teto! Mali Brini pa vse najlepše v življenju!

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

V nedeljo pa pride user posted image ....upam, da se ji jezik user posted image  in bo tiho!

user posted image

ursalara, kje si ti kupila to žogo? a kar v trgovini pri njih, koliko pa si dala za njo?
jaz sem že glasovala za Laro, večkrat pa ne gre, sem še sedaj enkrat poskusil pa ni šlo. mi je žal.

alfabeta, kako sladka je Ajda na teh treh različno barvnih slikah. pa lep razgled z balkona, skoraj tako je pri meni doma. bom kako sliko dala gor. pa prosim za recept tele tvoje mojstrovine.

klaja, lepa hiška. a ste kje  blizu nekega nasada jabolk doma? mislim, da se je Uroš nekaj na pikniku pogovarjal z vama o tem. tisti nasad so imeli ali še imajo naši družinski prijatelji ki so doma tu v Partinju. pa super za zobek, zdaj pa bo spanje tudi boljše.

sunny, poslovna sekretarka.  dobro da si na Dolenjskem doma, ker si bova obe verjetno isto službo iskale.

koala, kaj pa je bilo temu sončku da je ugasnil? bolezen ali nesreča?

lutiropan, mi smo še tudi v klubu brezzobih.

limma, za Nežine mere. zdaj pa je zagotovo prehitela Patrika. ti jutri sporočim, ker imava posvetovalnico. bom pa jaz jutri vprašala P če so res nove mere ven prišle in če kaj ve o tem. mogoče pa Patrik takrat ne bo več na spodnji meji.

mala pikica, super, da sta že doma. upam, da se bruhanje ne bo nadaljevalo.

mml, zelo lepa foto dokumentacija. Manca in Matic sta uživala 100 na uro. kaj pa ati in mami? ju pa ni na nobeni sliki.

jaz sem tudi dala na tušovo stran sliko Patrika tak da tudi lahko glasujete, tudi če ne štejejo glasovi.

zdaj pa sem toliko napisala da kar joj. saj ne bom zamerila če ne boste prebrale.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
6.10.2008 19:00:29   
martinca
aha sem pa zdaj videla da pol smajlijov fali. pa dober je. si jih pa zamislite poleg. user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
6.10.2008 19:32:20   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Midva vas vse lepo pozdravljava od doma user posted image

Samo da sta doma user posted image user posted image user posted image . Gašperju veliko user posted image  od Ajde, ne od mene, bo rekel, kaj mi ta stara baba deli objemčkeuser posted image

ursalara, ne gre. Če dam brez oklepajev ni nič, če dam z njimi ravno takouser posted image

majra, tole bi pa res bilo ziher zate, ker je kar precej slano. Nam niti ni tako všeč. Ti pa dam recept, ni panike. Evo:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11725

nana, meni je na tej slikici v avatarju takooo prisrčen. Res! Glede slikic pa....a si videla...zaradi zlorabe (pomoje ravno tega na forumih) bodo izžrebali zmagovalca, ne bodo odločali glasovi. AHa, so ti že povedaliuser posted image

mml, super slike. Se vidi da ste uživali, no otroke se vidiuser posted image

martinca, evo še tebi posebej da ne boš rekla da te zanemarjamuser posted image   http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11725

Zahvala vsem ki ste glasovali za Ajdo! IN seveda za Klemna in Laro.

mi smo pa danes bili v gozdu, Ajda, F.in jaz in smo nabirali kostanje. Smo jih kar precej nabrali, 1 polno košaro. Sem jih še svakinji dala. Bravo miuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1930
6.10.2008 19:47:56   
katarinas
Mi smo se čez vikend tudi potepali, včeraj smo bili spet na teku, tokrat na Otočcu in dobili medaljo - nečak si je pritekel 2. mesto v svoji kategoriji, user posted image  Marcel!!

Mala pikica me veseli, da ste doma, doma je seveda najlepše, samo še da se tole bruhanje umiri...user posted image

Mi smo tudi danes nabirali kostanj, ga sicer ni bilo za celo vrečko, ampak za 1x se bo pa že splačalo zakuriti ogenj.

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

V nedeljo pa pride user posted image ....upam, da se ji jezik user posted image  in bo tiho!

user posted image

Sem se skor polulala od smehauser posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa jutri pregled pri 9. mesecih tako da jutri napišem mere.

Jutri pa imamo v varstvu dopoldan enega fantka, ki je en mesec mlajši od Lare, bomo videli kako se bosta gledalauser posted image

Jaz bom tudi dala Larino slikico, mogoče mi zmagamo pri Tušu, samo vidim, da bo velika konkurencauser posted image

Nč, zdaj grem pa kakšno stran v diplomo dodat, imam danes nekam slabo vest...zakaj že...????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1931
6.10.2008 20:17:02   
TRIŠ
We are sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa pozabila sem shranit tako da LAHKO NOČuser posted image

Vaney
za zelčka te pa pokličem,lahko pa vprašam koliko stane ozimnica,ampak da ne boste potem vi brez ostali ali da bi bil kdo prikrajšan

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
6.10.2008 20:17:20   
katarinas
Eno vprašanje: Koliko kapljic AD3 dajete zdaj svojim user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1933
6.10.2008 20:19:42   
katee
Martinca, Nana, Sunny, Triš in Dašabina: uspelo mi je zapeči MP3, tako da jih dobite po pošti!

Jaz sem pa iz aerobike. Sem skoraj živce zgubila, ker mi stolp ni delal, ampak sem ga uspela popraviti in smo lahko normalno delali.

Žan Luka je danes spal samo enkrat po 1uro in pol, zato je pa tudi po kopanju oz. med flaško takoj zaspal in ni bilo matrajna z uspavanjem.

Glasovala sem za vse sončke!

Ursulina; jutri se vidiva.

Ljubljančanke: a kava v sredo v Čolnarni velja? Sunny, a ti tudi prideš? Ti lahko v sredo dam CD. Sporoči, da ga ali ga ne pošljem po pošti.

Sedaj grem pa malo TV gledat, potem pa spat, ker sem utrujena.

Lepo noč vsem!

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 1934
6.10.2008 20:20:10   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Jaz dajem Oleovit D3, 2 kapljici.

Neposredna povezava do sporočila: 1935
6.10.2008 20:21:17   
katee
mala pikica in Gašper: sem vesela, da ste doma in upam, da se bo Gašper kmalu smejal in nagajal mamici in očku!

mml: super slike! Joj, ste res uživali 100 na uro. Blagor vam!

< Sporočilo je popravil katee -- 6.10.2008 20:22:30 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
6.10.2008 20:26:32   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Kaj pa tiste, ki dajete Plivit D3?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
6.10.2008 20:44:33   
lutiropan
Kaj pa tiste, ki dajete Plivit D3?

Mi dajemo po tri kapljice.

Neposredna povezava do sporočila: 1938
6.10.2008 20:46:04   
ursalara
Plivit damo 4 kaplice!

Martinca
žogo sem kupila v Tušu stane 22 evrov ja v trgovini!

Punce res hvala vsaki posebaj za vsak glas jutri pa kar pridno klikajte dalje!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 1939
6.10.2008 20:48:44   
Sunny Morning
Držte se, ker tole je v stilu klepetke in nane. user posted image

Hvala vsem za diplomske čestitke. Zdaj pa čakam katarinos in koalo. Dajmo punce.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
sunny user posted image user posted image user posted image , kulk si ti pridna. Pa tak tiho si blauser posted image

Kaj čem to na veliki zvon prej obešat. user posted image

ursalara Lara pa ima tudi moj glas.

Neža user posted image za nove mere.

IZVIRNO SPOROČILO: limma
Bom poslala mali pikici ZS, če ima zdaj sploh čas za naš seznamuser posted image

Mogoče bi za čas, ko je Gašper bogi nekdo drug prevzame urejanje seznama.

IZVIRNO SPOROČILO: limma
sunny, iskrene čestitke!!! Zelo zelo si pridna user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa še samo reci, da si diplomo tudi napisala (ne samo zagovarjala) od kar imaš Nejo? Res super, sem vesela zate user posted image user posted image

Ja ja. Sem lani novembra šele dobila temo, pa mi nekako ni ratalo pred porodom.

mml super dopustniške slike.

IZVIRNO SPOROČILO: martinca
sunny, poslovna sekretarka.  dobro da si na Dolenjskem doma, ker si bova obe verjetno isto službo iskale.

Imam to srečo, da me moja stara služba čaka. Sem študirala ob delu.

majra, tole bi pa res bilo ziher zate, ker je kar precej slano. Nam niti ni tako všeč.

Ja za koga si jih pa potem pekla, če vam niti niso tako všeč?user posted image  Saj sem ti že povedala, da si nora. user posted image

Ljubljančanke: a kava v sredo v Čolnarni velja? Sunny, a ti tudi prideš? Ti lahko v sredo dam CD. Sporoči, da ga ali ga ne pošljem po pošti.

Kar na pošto ga daj, ker se bom jaz v sredo odločila ali pridem ali ne, se še nisem.

Jaz tudi.

Sva se z Nejo danes tehtali in ima pri 9m 8600g in 74cm. Je v 18 dneh pridelala 400g. Meni se zdi to malo veliko ampak mi je čisto jasno od kod. Tako lepo in veliko je, da se včasih kar zamislim.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
6.10.2008 20:52:09   
Sunny Morning
 user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 6.10.2008 20:58:08 >

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
6.10.2008 20:53:03   
Alfabeta
sunny, jst nardim pol pa vidimo ali nm je všeč al ne....Pa nam ni nartabul. Za moj okus pride zarad špeha preslanu. Ni nartabul zdravu tu, veš. No, mal dolenščine, da se ne bodo sam štajrke hvalleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1942
6.10.2008 20:59:25   
Sunny Morning
sunny, jst nardim pol pa vidimo ali nm je všeč al ne....Pa nam ni nartabul. Za moj okus pride zarad špeha preslanu. Ni nartabul zdravu tu, veš. No, mal dolenščine, da se ne bodo sam štajrke hvalleuser posted image

user posted image  Men bi blu sigurnu nartabuli. user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
6.10.2008 21:15:38   
ljubljana
Sunny kako ne veš če boš prišla. Seveda boš prišla, če ne drugače, da ti osebno čestitam. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kava v sredo v Čolnarni velja, kot jaz vem ob 12:15.

Mala pikica držita se!

Neposredna povezava do sporočila: 1944
6.10.2008 21:17:46   
mala pikica
Punce, je resnično preveč vsega, da bi prebrala, kar ste naklofotale te dni. Nekaj malenkosti pa vseeno...

sunny najprej iskrene čestitke ob tako 'fancy' nazivu user posted image user posted image user posted image Meni so te dolge kače za imenom tako smešne. Se človeku prej jezik zlomi kot prebere moj bodoči naziv user posted image Pa hvala za tako lepo dobrodošlico user posted image Mi je res padla v oči user posted image

seznamček... ve kar pridno pošiljajte merice, bom že uspela. Sunny, vajine sem zasledila user posted image

limma mi pošlješ prosim še vajine, sem vmes zasledila, da vama je mml čestitala user posted image Pa hvala, ker si tako mislila na naju z Gašperjem user posted image

koala tebi se moram tudi posebej zahvaliti za vsa sporočila in vse lepe želje user posted image So mi v četrtek zvečer kar solze tekle v bolnici, ko sem mamici razlagala, koliko punc mi je poslalo sporočila. Hvala vsem še enkrat!

mml še enkrat hvala za vso razlago user posted image Glede slikic in Djerbe pa si mi takšne lušte naredila, grem kar najine slike gledat user posted image V katerem hotelu pa ste bili? Kaj ste šli preko Intelekte?

alfabeta kako je z Ajdo? Vmes sem zasledila AB, pa kasneje, da jih ne bosta več jemali, potem pa mi zmanjka user posted image

kapljice D3... mi jemljemo 5 kapljic in na srečo še samo 3 mesece.

Sicer pa mislim, da bi naš otrok preživel tudi brez njih glede na to, koliko je zunaj. Nas vsi sprašujejo, kolikorat smo bili na morju, tako je Gašper rjav user posted image Še v bolnici ni šlo brez sprehoda user posted image Smo si ga včeraj izborili od zdravnice, po sprehodu pa je Gašper spal 2 uri in pol kot polhek. Sicer pa je danes pojedel nekaj malega kosila in to tako, da je kar odpiral usta, brez vsake igračke in podobnih vragolij. Pa saj ni čudno, en teden že ni prav jedel, je čisto sestradan. Imamo še samo 7800 g user posted image Zdaj naš pikec lepo panka, upam, da bo tudi ponoči tako.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
6.10.2008 21:21:36   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana
Sunny kako ne veš če boš prišla. Seveda boš prišla, če ne drugače, da ti osebno čestitam. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kava v sredo v Čolnarni velja, kot jaz vem ob 12:15.

To pa je komanda. user posted image  

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
6.10.2008 21:23:15   
Alfabeta
No, samo še mali pikici odgovorim potem grem pa podolgem na kavč. Ja, dobila je Ab zaradu ušeska in grla, potem je pričela v soboto driskati, nakar sem se ustrašila da ni kaj zaradi Ab, pa sem vprašala Tanč na med.over pa je rekla, da po njeno je prej Adenoviroza kot grlo, da znaki so pa enaki, le učki so solzni (to je imel) in pa pojavi se driska. No, driska se je potem počasi umirila, tako da je sedaj samo še kake 3-4 na dan. Je še na AB, stanje je pa mislim da tudi boljše, čeprav ji iz noska še teče

Evo, LAHKO NOČ VSEM!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1947
6.10.2008 21:24:27   
martinca
sunny, to je pa še boljše slišat, da že imaš službo. aja saj se zdaj spomnim, da si hodla v službo, ko smo si še pisale v nosečnosti. kje pa delaš če ni skrivnost?

alfabeta, zdaj sem naglas brala tvoj post in se tako smejala poleguser posted image user posted image . res je fajn za popestritev malo v narečju pisat.  aha, zdaj vidim, da ti  je še sunny odgovorila po vaše.

jaz grem pa Grdo račko gledat. lahko noč

aja vam pa še moram pokazat kako se je včeraj Patrik čisto sam vstal. saj počasi bo. user posted image
user posted image

mala pikica in ostale mirno noč vsem

zdaj pa res lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 1948
6.10.2008 21:29:18   
dašabina
Sunny, morning iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image
Mml, krasna reportaža, ste res uživaliuser posted image user posted image user posted image
Gašper, bravo, da si doma...user posted image
Kapljice Plivit D3 imamo mi 8 kapljic...
Glasovala bom pa jutri, ker me nekaj habi in bom še svojega smejkota dodala...Nočko....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
6.10.2008 21:44:49   
Katrin
Samo, da vas pozdravim user posted image

Pri nas vse po starem; časa nobenega user posted image

Anže je še vedno sonček, nasmejan do ušes, po trebuhu pride kamor hoče user posted image  in ima že 6.zobek user posted image

V petek imava sistematski in potem vam javim njegove nove mere user posted image

Vsem bolančkanim eno user posted image  in lahko noč user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?