katarinas
|
Dan! Jaz se danes spet počutim , me je že sredi noči začelo boleti grlo pa še Lara je bila dopoldne nekam sitna tako da Upam, da bo zdaj popoldne kaj bolje. Sunny bo treba Neji družbo zrihtat, če se ne zna igrat sama Lara se hvalabogu dobro zamoti sama v stajici in na tleh; glih zdajle ima solo v petju, pa še pleše zraven . Ampak še ne stoji tako kot Neja tako, da jaz imam zaenkrat trenirko še gor Triš dobro trgatev vam želim, mi trgamo konec tedna, upam da me ne bo zeblo v roke. Katee jst bi tega vlomilca kr na goflo, pol bi karate uporabla, na tla vrgla, ga vklenila....no sej to čist simpl na filmu zgleda ne? Itak, da bi se "usrala v hlače" in tud ne bi spala celo noč. K sreči, da si se zbudila Klepetka zdrži še malo in bo bolje Ljubljana sem ti poslala ZS za pravljice in pesmice. Hvala Hrana: jaz ji tudi že kar dajem tisto kar mi jemo, seveda ne vsega, ker ni vedno vse za jest. Smo šli pa zadnjič na pico in sem ji trgala malo kruhka, brez salame in sira seveda, in ji je bilo mljaski. Drugač pa gre najbolj v promet goveja juha z rezanci, korenček, krompirček in podobno...Same govedine pa ne mara preveč. Sem pa opazila, da ji hrana bolj gre dol, če je malo soljena, kot če ni nič (no saj to je logično najbrž ne).... Žabe: jaz ji tudi že oblečem, ko je bilo bolj hladno je imela debelejše žabice, zdaj pa tiste tanke najlonke. Jst sem tud bolj med zmrznjenimi pa me tud že zebe Za v voziček se mi najboljša zdi zimska vreča, ki ima itak že luknje za pasove. Samo jaz bi tako, ki nima ovčke, ne vem zakaj se mi ovčka ne zdi glih... Aja, danes sem pa naročila copatke shoo shoes, upam da kmalu pridejo. OOooo, zunaj sije , gremo hitro na sprehod, da ga ne zmanjka. Papa
|