Intruder24
|
Dobro jutro, naši dnevi so kljub grdemu vrmenu pestri in ni šanse, da bi Vidu prišlo na misel, da bi se šli kakšno zimsko spanje . Tako, da Marja to pa imaš srečo...Za pesemice pa nimam pojma, jaz sem pred časom nekaj z neta potegnila, pa je bil bol zbor otrok. Jaz sem si besedila sprintala, pa je. Fulim pa itak, tak da glavno da je Vidu všeč. hranjenje jaz še kar kuham posebej in še bom, ker mi je BP. klepetka super, da je vse za tabo. Zdaj bo še menda malo bolelo pol pa več ne bo nikoli . vaney upam, da tvoj sonček nima več driske. piba pomoje ni nič narobe. Meni se je Vid že puzal na mini in igral črveka, pa potem sploh ni nič več delal do 7 meseca. Zdaj pa že lepo prepuza, ga pokličem in pride do mene in je prav vesel. Misilm, da se bo kmalu začel postavljat na kolena in bo. Tudi obračal se je lepo iz trebuha na hrbet, pa se pol vmes nekaj časa ni. In se je takrat učil nekaj drugega, predvsem je pel in brblal...imamo zdaj ata, pa mama, babab...pa kakšen dan ne reče besede samo cvili in se dere. Tako, da pomoje pač tak je, da vsega naaenkrat mali možgančki ne zmorejo. Pa lepe slikice! Super vsem za zobke . Mi smo še vedno v klubu brezzobih in nič ne kaže, da bi kakšnega dobili . TRIŠ super za barvo in tudi jaz imam ta problem, da mi je všeč tisto kar je najdražje . ursulina slikice so lepe klaja ,seveda so tudi vaše slikice res lepe,punčki sta čudoviti,kako se lepo stiskata. ljubljana,tudi tvoje slikice so zelo lepe in izvirne. ursalara,krasne slikice,posebaj z mamo manko, lepo da ste jo malo zaposlili. dašabina,tudi tvoje slike so krasne,zelo lepe otroke imaš. martinca super, da se Patrik že sam vsede, Vid tudi že poskuša pa gre do polovice katee super za aerobiko...jaz pa ne morem, ker sem od poroda čist fuč in me takoj kolena izdajo. mala pikica super za spanje mml lep dopust in da vam vsem morski zrak koristi in da bo tukaj ko se vrnete tudi sijal žabe jaz mu jih oblečem že zjutraj za doma, potem pa hlače preko pa je super. Drugače sem pa jaz in imam boleče grlo, poln nos, glavobol, ječmen na očesu in mini vročino in upam, da mine brez da prenesem na Vida! pokrivanje Vid spi skoraj celo noč BP, če ni pokrit, če pa je pa se veliko zbuja, tako v spalki kot samo pokrit z odejo. Je pa premrzlo, da bi spal odkrit. Upam, da se kmalu navadi! Vsem bolančkom da se pozdravite brez posredovanja nana super za izlet z avtobusom, kar verjamem,da je Klemen kot pa bil na miru. Groza, da nisi šla na volitve...jaz pa sem šla, da lahko šinfam pol . Kar se pa hranjenja tiče, pa je pomoje najbolje, da ga odvadiš jest ponoči al pa mu pač daješ tako dolgo kot bo želel. Mogoče bo pa sam nehal. Mogoče pa se ponoči dovolj na je, da mu čez dan ni. Nejmam pojma, stara vejš to si samo mislim Upam, da nisem kaj pozabla. Karin , Anže in Nina vse najlepše za mini rojstni dan! Ostalim pa lep dan! Mi pa gremo