|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
23.9.2008 5:47:53   
mala pikica
Jutro!
Na hitro vas pozdravim preden grem delat. Imam ponavadi zjutraj več časa za prebrat kot zvečer, tako da če boste čez noč več klepetale, potem ne bo težav z branjem user posted image GAšper je spal od 19.30 pa do 5.30 brez da je enkrat samkrat zajokal user posted image Se neprimerno boljše naspim kot pa če moram tudi samo 2x za 5 minut vstati. Zdaj pa se pridno igra v stajici.

Od hrane sem jaz že tudi dala Gašperju juho, ki jo midva jeva (zelenjavno in govejo), pa riž, kaj drugega pa še res ne. Sploh meso bi mu rada naredila na kakšni omaki, da ne bo jedel več samo kuhanega. Sicer pa če ne bo kaj v redu, pa bmo naprej kuhali. Poskusila bom, pa bomo videli.
Danes sem mislila narediti krompirjeve njoke in smetanovo omako s šunko in sirom. KAj mislite mu lahko dam?

Tako... Zdaj sem pojedla 3 kose potice user posted image user posted image grem še počasi Gašperja oblečt, pa še sebe, potem pa delat. Danes ne bo takšne gužve v službi, vas bom sigurno kaj prišla pozdravit user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 826
23.9.2008 7:28:07   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Danes sem mislila narediti krompirjeve njoke in smetanovo omako s šunko in sirom. KAj mislite mu lahko dam?

jaz bi dala samo njoke pa maallllooo omakice brez šunke....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 827
23.9.2008 7:29:16   
dašabina
jutro, kje pa ste vse, ene delate, ene pa spite, kajuser posted image user posted image user posted image  MIha je punce pospremil v šolo, zdaj pa mamici pomaga tukaj  pisat, noč je bila tako tako, pa nič hudega...
greva se igrat...user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 828
23.9.2008 8:03:26   
majra
Jutro!

Pa zgleda, da bo Katja imela tudi rada zimsko spanje user posted image  Že tri dni se zbujamo med 5 in 6, smo malo pokonci in je že zaspana, pa si še gremo eno odžmgnit. drugače se pa parkrat ponoči zbudimo v joku user posted image , ampak ko dobi dudico takoj zaspi nazaj.

Zdaj pa čakamo, da se dvigne megla in gremo na kafe, da ne bo mami ko meglauser posted image

Še ena prošnja: Rabim kakšne predloge za pesmice. Mačka murija in Romano znamo že na pamet. Kdo so kakšni dobri otroški izvajalci? Ve katera za kakšen Cd, kjer so zbrane klasične otroške pesmice, v stilu Hruške debeluške in Metuljčka cekinčka, da jih ne poje kak zbor. 

Lep dan! 

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 829
23.9.2008 8:50:27   
nana35
klepetka,nisem pozabila na tebe,da ne boš mislila.Super da si končno porihtala tale zob in da je vse uspešno in za tabo.Vidiš,pa ni dolgo trajalo in zdaj si spet stara klepetkauser posted image .

mala pikica,lahko mu po moje  daš vse za jest,mogoče samo šunke ne,ne vem.Jaz mu je ne bi dala,vse drugo kar boš skuhala pa ja,mislim,da ni nobene panike.

Mi smo spali bolj tako tako,proti jutru je bil alarm,lakota ob 5.30,pa še ob 1h zjutraj je jedel,čez dan pa zafrkava in ne je toliko kot bi moral,ponoči pa vse noter spravi.
Ali ima katera kakšen predlog,kaj naj naredim,da ne bo ponoči toliko cvilil zaradi hrane.Zvečer se dobro naje,ampak potem je lakota spet tu.

Lep dan,tukaj je oblačno in upam,da bo za ven.Mora bit,ker drugače...

:))

Neposredna povezava do sporočila: 830
23.9.2008 9:03:58   
martinca
dobro jutro!

katarinas, mi imamo Maxi Cosija in smo zelo zadovoljni. pa tudi Pstrik je navdušen v njemu. je včeraj spal dve uri v sedežu. je na poti domov iz trgovin zaspal, potem pa sem ga še kar noter pustila ko smo prišli domov.user posted image

klaja, kake lepe slike. Kako se Julija lepo smejčka. je taka mala navihanka po moje. user posted image Hana pa tudi lepo stoji ob postelji.

ljubljana, zelo lepe slike. ste lepo uživali na morju.

piba, tudi tvoje slike so zelo lepe. pa super, da jih znaš sedaj lepit. zdaj pa glej da jih boš čimvečkrat gor prilepila. user posted image

lep dan vsem čeprav je bolj turobenuser posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 831
23.9.2008 9:08:06   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee
Jaz sem iz aerobike. Sem šla po svojih dveh urah še na eno, da sem si dala duška. Sem kar utrujena, ampak ni panike.

No, saj je videt, da ful športaš.

dašabina user posted image user posted image user posted image

Gašper user posted image . Ti si moj kandidat za prvega samostojnega sprehajalca.user posted image

Jaz tudi Neji velikokrat dam tisto kar mi jemo. Zadnjič je že jedla kruhove cmoke in omako. Jaz ji omakico zmiksam in dam zraven krompirja ali pač kar imava. Tudi veliko raje je tisto kar jemo mi2.

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

jaz bi dala samo njoke pa maallllooo omakice brez šunke....

Jaz bi mu dala toliko omake, da ne bi bili njoki presuhi.

Jaz o našem spanju zadnje dni raje ne bi govorila. Se stalno nekaj prebuja, čaj ne pomaga, duda glih tako ne...pa že tako lepo je spala.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 832
23.9.2008 9:10:05   
Intruder24
Dobro jutro,user posted image

naši dnevi so kljub grdemu vrmenu pestri in ni šanse, da bi Vidu prišlo na misel, da bi se šli kakšno zimsko spanje user posted image . Tako, da Marja to pa imaš srečo...Za pesemice pa nimam pojma, jaz sem pred časom nekaj z neta potegnila, pa je bil bol zbor otrok. Jaz sem si besedila sprintala, pa je. Fulim pa itak, tak da user posted image  glavno da je Vidu všeč.

hranjenje jaz še kar kuham posebej in še bom, ker mi je BP.

klepetka super, da je vse za tabo. Zdaj bo še menda malo bolelo pol pa več ne bo nikoli user posted image .

vaney upam, da tvoj sonček nima več driske. user posted image

piba pomoje ni nič narobe. Meni se je Vid že puzal na mini in igral črveka, pa potem sploh ni nič več delal do 7 meseca. Zdaj pa že lepo prepuza, ga pokličem in pride do mene in je prav vesel. Misilm, da se bo kmalu začel postavljat na kolena in bo. Tudi obračal se je lepo iz trebuha na hrbet, pa se pol vmes nekaj časa ni. In se je takrat učil nekaj drugega, predvsem je pel in brblal...imamo zdaj ata, pa mama, babab...pa kakšen dan ne reče besede samo cvili in se dere. Tako, da pomoje pač tak je, da vsega naaenkrat mali možgančki ne zmorejo.
Pa lepe slikice!

Super vsem za zobke user posted image . Mi smo še vedno v klubu brezzobih in nič ne kaže, da bi kakšnega dobili user posted image .

TRIŠ super za barvo in tudi jaz imam ta problem, da mi je všeč tisto kar je najdražje user posted image .

ursulina slikice so lepeuser posted image

klaja ,seveda so tudi vaše slikice res lepe,punčki sta čudoviti,kako se lepo stiskata.user posted image

ljubljana,tudi tvoje slikice so zelo lepe in izvirne.user posted image

ursalara,krasne slikice,posebaj z mamo manko, lepo da ste jo malo zaposlili. user posted image

dašabina,tudi tvoje slike so krasne,zelo lepe otroke imaš. user posted image

martinca super, da se Patrik že sam vsede, Vid tudi že poskuša pa gre do poloviceuser posted image

katee super za aerobiko...jaz pa ne morem, ker sem od poroda čist fuč in me takoj kolena izdajo.

mala pikica super za spanjeuser posted image

mml lep dopust in da vam vsem morski zrak koristi in da bo tukaj ko se vrnete tudi sijaluser posted image

žabe  jaz mu jih oblečem že zjutraj za doma, potem pa hlače preko pa je super.

Drugače sem pa jaz user posted image in imam boleče grlo, poln nos, glavobol, ječmen na očesu in mini vročino in upam, da mine brez da prenesem na Vida!

pokrivanje Vid spi skoraj celo noč BP, če ni pokrit, če pa je pa se veliko zbuja, tako v spalki kot samo pokrit z odejo. Je pa premrzlo, da bi spal odkrit. Upam, da se kmalu navadi!

Vsem bolančkom user posted image da se pozdravite brez posredovanja user posted image

nana super za izlet z avtobusom, kar verjamem,da je Klemen user posted image kot pa bil na miru. Groza, da nisi šla na volitve...jaz pa sem šla, da lahko šinfam pol user posted image . Kar se pa hranjenja tiče, pa je pomoje najbolje, da ga odvadiš jest ponoči al pa mu pač daješ tako dolgo kot bo želel. Mogoče bo pa sam nehal. Mogoče pa se ponoči dovolj na je, da mu čez dan ni. Nejmam pojma, stara vejš to si samo mislim user posted image

Upam, da nisem kaj pozabla.

Karinuser posted image , Anže user posted image  in Ninauser posted image vse najlepše za mini rojstni dan!

user posted image

Ostalim pa lep dan! user posted image

Mi pa gremo user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 833
23.9.2008 9:30:27   
nana35
intruder,vejm ja da si to sam misliš,kaj pišeš o tem hranjenju in spanju...user posted image  Čuj,da ne bojo ki mislile tu da se mi tak pogovarjamo po naše,ker vejm pa res ni naša.user posted image Ja kaj bo pač bo,bomo še vidli.Evo,tebi napišem tak kak pač govorima mije dveuser posted image .Pa pozdravi se čimprej,da boma šle malo vun.

Karin ,
user posted image
Anže,
user posted image
in Nina vse najboljše za mini rojstne dneve!!

user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 834
23.9.2008 9:33:41   
Intruder24
Vidov 8. mesec kljub grdemu vremenu, bolanim staršem in neprespanosti user posted image pester in zanimiv user posted image :

Zjutraj sem se zbudil za atijem, papcal se igral in kmalu zaspal nazaj za celih 20 minut user posted image

Potem pa sem:

narisal svojo prvo slikico
user posted image

user posted image

se igral
user posted image

user posted image

user posted image

pridno papal
user posted image

šel malo ajat
user posted image

se veselo vozil z avtekom
user posted image

kdo pa je tu?user posted image
user posted image

šel na sprehod, ker je malo škropilo se nisem moral peljati z vozičkom in me je ati nosil user posted image
user posted image

user posted image

prenašal piko poko za vse bolančke user posted image
user posted image

norel na svoji veliki žogi
user posted image

se stuširal
user posted image

in šel pankat.

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 835
23.9.2008 9:35:19   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

intruder,vejm ja da si to sam misliš,kaj pišeš o tem hranjenju in spanju...user posted image  Čuj,da ne bojo ki mislile tu da se mi tak pogovarjamo po naše,ker vejm pa res ni naša.user posted image Ja kaj bo pač bo,bomo še vidli.Evo,tebi napišem tak kak pač govorima mije dveuser posted image .Pa pozdravi se čimprej,da boma šle malo vun.

pa čuj jaz kuj tak pišem, sej vem da nea tak govorimo glih. Se vmes še malo zmotim pol pa pride tako čudo vun.user posted image

zdaj pa res grem me moj2 čakatauser posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 836
23.9.2008 9:45:24   
TRIŠ
No pa sem zdržala jutro brez RRuser posted image ,sem vse pospravila in sedaj lahko malo čekiram  brez slabe vestiuser posted image

Hrana mi mu z vilico malo pretlačimo in to je to on itak je kot medved ki se pripravlja na zimsko spanjeuser posted image .Njoke bi dala samo z omakico,ker salam mu jaz ne bom dajala do 1 leta.Sir pa že veselo gricka
D&BK VI SE SAMO DOGOVORITE KDAJ.Muser posted image ENI JE VSEENO IN VAS BOM ČAKALA CEL TEDENuser posted image

Žabice mi jih oblačimo odkar se je shladilo,ker te stopinje so primerljive za konec oktobra tako da mene zebe če hodim ,kaj šele mojega črveka ki sedi po 3 ure v vozičku.Ko pa zaspi pa ga še pokrijem z dekicouser posted image

Nana glede hrane pa ti povem da se Žan zvečer naje za celo noč ampak ponoči se še vedno zbudi po 10x za zizatuser posted image .Ampak mi sploh ni težko ker ga samo premaknem k meni pod kovterček in zaspiva kar obauser posted image

Majra ti bom jaz posodila CD pesmic ko se dobimo na kaviciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 837
23.9.2008 9:46:01   
TRIŠ
Vauuu Vid kako si lepuser posted image

KARIN
user posted image                

ANŽE
user posted image

NINA
user posted image

VSE NAJBOLJŠEuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 23.9.2008 9:50:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 838
23.9.2008 9:53:46   
klepetka
jutro punce,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  Slavljenčki, včerajšnji, vse naj naj user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     
Vsi bolančki, mali in veliki, želim vam čimprejšnjo ozdravitev

drugače pa;
samo pozdravim vas, ekr komaj gledam, tako  sem zaspana, ekr nisem zarad tega k... zoba spala že kar nekaj noči. Skratka danes se mi zdi, da je bila najhujšauser posted image .Tako me je bolelo, da ni za povedat. Sicer pa mi je že kirurg včerja opozoril, da bo  dva dni še hudo, pol bo pa boljše. In že danes se m izdi da je boljše.
Ne morem pa tud ust odpret, če bi si hotla nor. zobe umit, niti če bi hotla kaj vpit, ne bi moglauser posted image

NA stolu sem bila dobro uro, kirurg ima še vse prste tako da je vse superuser posted image .Dobila sem lokalno a., in sicer 7user posted image  injekcij pa me je do zadnjih 5 min pred koncem še vedno skoz bolelouser posted image .SAm ne tako hudo,  da ne bi blo za zdržat.

intruder, super slikceuser posted image .Pa lepo da nama z nano slediš v dolžini postovuser posted image

nana, no super da imaš poštiman net.JE dolgčas brez tebeuser posted image .

ljubljana, čudovite slike, res fantastičneuser posted image .Kako domiselno tole s sencami

piba, krasni princeski imaš domauser posted image , pa
klaja ti tudi , pa saj to itak že vešuser posted image

katee, ja pridna si, sicer pa se ti vidi da si pridna. DA bi jaz iemla 3 ure aerobike skupaj  .....ziher škripnemuser posted image

.. zvonec, svakinja verjetno.. se ji očitno smilimuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 23.9.2008 9:55:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 839
23.9.2008 9:56:00   
TRIŠ
Intruder imaš ZSuser posted image

Majra nema sprehoda ker pada dežekuser posted image

Klepetka škoda da se nisem prej spomnila.Jaz imam neke oranžne tablete proti bolečinam in jaz sem jih non stop zobala.Dal pa mi jih je zobar ker sem mu rekla da ne prenesem bolečin.Joj uboga revica glede na to da si dobila 7 inekcij vrjetno tudi te tablete ne bi pomagaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 23.9.2008 9:59:26 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 840
23.9.2008 10:05:01   
nana35
Intruder,res lepe lepe slikice krasnega Vidka.Se moram jaz tudi malo bolj potrudit in čez cel dan poslikat naše početje,ki se začne z dretjem pri previjanju,nadaljuje s kričanjem pri oblačenju,z obračanjem po previjalni mizi ali postelji,pa potem končno veselje ko hodimo...in tako naprej...pa sej veš no.

Triš,sej meni tudi ni težko ko se vstanem ponoči in mu grem po flaško,samo jezi me,ko smo tako lepo že spali vso noč,zdaj pa jesti in to 2x včasih,pa bi ga še razumela,če bi se zizal in cartal,pa se ne.Je že pozabil,kako ziza zgleda,ne da bi se cartaluser posted image .

klepetka,joj,tale tvoj zob,pa ti je pokazal user posted image ,boš po moje drugič šla prej če bo še kdaj kaj bolelo,kajne?Kar se tiče dolžine postov,če bova še midve dale noter slikice bo itak en post čez pol straniuser posted image .Boljše da ne,nas bodo punce tu imele že dovolj.In hvala ker misliš na mene,meni je tudi dolgčas,ko se tako malo javljaš zadnje cajte.
No,pa lep pozdrav tvoji svakiniji...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 841
23.9.2008 10:12:13   
klaja
Klepetka upam da bo čimprej nehalo bolet!!

Koala ne, Julija pa še zaenkrat nima razvitega nekega posebnega čuta, to se verjetno kasneje razvije, zaenkrat je še konkretno groba. Saj se pocartata s Hano, potem pa jo oklofota tudi.

Hvala za čestitke za Haninih 8. mesecev!

Glede hrane, jaz dajem Hani vse za jest, kar jemo mi, ker drugače protestira.

Nana35 pri nas je bila ista pesem glede hranjenja ponoči. Zvečer se je ful najedla, potem pa bi ona ob 1. spet, samo pri nas je ta prednost, ker jo še dojim. Zdaj pa sem ugotovila, da jo je motla nočna lučka, sicer je dajala ful medlo svetlobo, ampak ko se je zbudila, ni mogla več nazaj zaspat. Zdaj pa ko sem pospravla lučko, mi že dva večera zapored spi celo noč, edino zjutraj se prebudi, ko mojemu ura zvoni.

Ljubljana in Piba lepe slikice!!

Žabic še ne oblačim, imeli sta jih enkrat, ko je tako pihalo zunaj. pa tudi pozimi, ko bomo v hiši jih ne bosta imeli, ko pa bomo šle ven pa jima jih bom oblekla. Drugače pa jima bom za začetek oblekla te tanke štunfe.

Karin, Anže in Nina vsenajlepše1

Intruder Vid pa je tako simpatičen, pravi osvajalec bo!

Lusa upam da vam čim prej porihtajo internet, da se boš lahko kaj javla!

Me pa gremo zdaj na sprehod.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 842
23.9.2008 10:58:52   
mala pikica
Sem obljubila, da se malo oglasim.

klepetka kar vzemi kaj proti bolečinam user posted image

intruder ful lepa slikovna zgodbica čez cel dan user posted image  Sploh tista pika poka za vse bolančke je tako lepa user posted image

Karin, Anže in Nina vse naj, naj user posted image user posted image

Zdaj pa grem še malo delat, da ne bo kdo mislil, da samo lenarim user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 843
23.9.2008 11:25:51   
dašabina
Karin, Anže, Nina vse naj, naj
user posted image

Intruder, krasna zgodbicauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 844
23.9.2008 11:43:15   
ljubljana
Najprej vsem lajlepša hvala za pohvale. Slikice so moje maslo, tista z obrazom pol v senci in pol na soncu, in tista ko Jakobu laski pokonci štrlijo pa od user posted image . Tisto, ko v vodo oba skačeva je pa prijateljica slikala.

Lepe pesmice ima Kononenko na kaseti Zmajček Jurček. Našemu Martinu so bile zelo všeč jih je nonstop poslušal, pa še zdaj jih rad posluša.
Pa Melita Osojnik (jih imam na mp3), njene uspavanke so super.

Če katero zanima,imam v mp3 obliki cel kup pravljic in pesmic. Lahko jih pošljem na mail, kontaktirajte me na ZS.

Kožušček: mi imamo v vozičku ovčko. imeli smo jo čez celo poletje in zimo. Z olfa nožem smo prerezali tam kjer pridejo ven pasovi in je lahko pripet na ovčki.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 845
23.9.2008 11:56:57   
katee
Klepetka: kako se mi smiliš boga reva. Vem, kako to boli. Me je tudi zelo bolelo, ko so mi dve osmici ven spulili. user posted image

Vam moram povedati, da smo imeli ponoči nočnega obiskovalca. Nekdo je hotel vlomiti k nam, ampak sem ga jaz prehitela, ker je nekaj zaropotal in sem se zbudila. Je bil že v predprostoru, v katerega se pride iz vrta in je voziček nekaj premikal. Še dobro, da so bila vrata v stanovanje zaklenjena. Me je tako prestrašil, da celo noč nisem spala.

Vsem bolančkom user posted image user posted image

Vsem slavljenčkom vse naj naj

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 846
23.9.2008 12:43:59   
martinca
intruder, full lepe slike. user posted image

klepetka, user posted image user posted image user posted image da bolečine čimprej minejo.

katee, HB da si  se zbudila. ti pa verjamem da potem nisi mogla spat.tudi zate en  user posted image

Patrik še sedaj spi v vozičku. je že dve uri kar spi, meni pa je že malo dolgi čas.

aha pa vidim da imamo jesenske barve na RR.

Neposredna povezava do sporočila: 847
23.9.2008 13:50:31   
majra
Kako grozna bleda barva RRja user posted image

Katja se na puzlih jezi, ker ji ne uspe puzat. Se mi zdi, da je vsa znervirana, ker ne gre tam kam bi ona rada user posted image

Karin, Nina, Anže vse najboljše user posted image  user posted image  user posted image

Vaney, upam da je Anže že v redu

Klepetka user posted image user posted image user posted image

Intruder tvoji posti so super, sploh pozdravne slike so polne energije user posted image
Vid je prekrasen dečko.  user posted image user posted image user posted image , da se hitro pozdraviš. Ste imeli uspešen shoping?

Triš, se potepaš po Metliki, pa nič ne pokličeš za kavo. Kaj je to zdej? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Majra nema sprehoda ker pada dežekuser posted image

Sprehoda res ni bilo, smo pa bile 3 ure zunaj pred blokom user posted image  v zavetju pred dežjem. Sedaj je pa sonce posijalo, smo pa morale noter kuhatuser posted image  Pa seveda ni hotela jest. Vragec mali, kako sekira svojo mamico. Se vidi, da se približuje sistematski in tehtanje, pa spet kompliciram zaradi hranjenja. Čeprav Katji nič ne manjka.

Katee, pa to je grozno! Si pa pogumna, jaz bi po moje skup padla od straha. No ja, čeprav sedaj, ko imamo mladičke za branit, bi sigurno pokazala zobe. HB, da si se zbudila in se je srečno končalo.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 848
   [Brisano sporočilo]
23.9.2008 14:03:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 849
23.9.2008 14:11:10   
TRIŠ
Majra je dragi cia poročal auser posted image user posted image user posted image Včeraj sva bila z dragim na hitro,jutri pa grem sama in se lahko zmeniva za kavico v atmosferiuser posted image

Katee mene bi kapuser posted image

Nalin uživaj v Umagu pri taščiciuser posted image

Sedaj pa gremo v trgatev k moževem bratu.To bo spet feštauser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 23.9.2008 14:13:40 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.