|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
22.9.2008 14:48:49   
klepetka
oj,

vse je za mano, sem preživelauser posted image , še vedno zelooo boli, ampak je za zdržat. Kaj več pa zvečer.

limma, user posted image user posted image

nana??????

lep dan

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 801
22.9.2008 15:06:19   
vaney
samo na hitro...mi imamo driskouser posted image  katere probiotične izdelke mu lahko dam za jest? Do zdaj je probal samo frukzverge (ne znam napisat) in en otroški jogurt in nimam pojma, kaj mu lahko damuser posted image  aja, pa Linex mu bom dala, piše, da 3x na dan. Upam, da lahko.

triš, kje sem? V službi. Ta teden imam še 2x popoldne službo, v sredo pop. načrtovanje, v četrtek roditeljski sestanek, v petek službeno zabavo...in sem kar malo utrujenauser posted image  bo že...samo za RR mi zmanjkuje časa, se moramo 1x v živo dobit, da pridem malo na tekočeuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 802
22.9.2008 15:14:49   
koala
vaney, porihtajte se!! Kaj pa suhe borovničke? Te zapirajo.

klepetka, samo da je za teboj. Pa pikapoko, da nebo preveč bolelo.

Samo zdaj me pa že res skrbi za nano, pa malo pikico, pa SuzanaKK je med pogrešanimi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 803
22.9.2008 16:03:51   
koala
Punce, nana sporoča da je ostala brez neta in da se bo javila takoj ko bo lahko.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 804
22.9.2008 16:47:48   
Sunny Morning
HANA
user posted image

KLEMEN
user posted image

VID
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 805
22.9.2008 17:01:26   
piba
Punce, imam eno vprašanje, pa ne mi odgovoriti, da zopet primerjam otroke, vem da so zelo individualni, a vendar.....
Moja mala je že kak teden dva tako lepo čebljala bababa, pa mamamam, sedaj je pa zopet prišla na samoglasnike in posamezne zloge (ba, ma is ha ah itd) Zanima me, če ima katera podobne izkušnje. Res pa je, da je med tem časom veliko bolj aktivna na tleh in se uči kobacanja oz. od včeraj kobaca.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 806
22.9.2008 19:08:46   
Anchikaa
Čer.
Pa kaj je danes z vami,nič kaj ni za brat.user posted image

No malečka mi je prejle imela vročino,smo svečko dali,zdaj pa poleg mene v stolčku že veselo brunda dalje ata,tata,dada.Verjetno jo spet malo zobki jezijo,ker je že mela en dan tak vročino drugi dan pa kot da ni nič bilo.Samo pol smo 1,5 meseca čakali na zobka.

Piba,moja je že dala skozi fazo mama,zdaj je na vrsti ata,pa dada pa take enostavne se gre.

Jutri pa dam končno avto popravit,no klimo poštimat.user posted image Spet se bomo veselo vozli.

Kaj mi zna kera povedat.Rabim tako gobo,kot jo imajo za ikebane delat.A se da to dobit v cvetličarni?Menda ja.Bom tastu za abrahama naredla eno spešl torto da se bomo malo smejali.

Gremo se počasi skopat,upam da bo kaj potem za prebrat.

Lp,
Anchikaa&Daša

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 807
22.9.2008 19:26:40   
Alfabeta
Čer!

Anchikaa, če boste delali "fake" torto...jaz sem jo naredila iz siporeksa. Je oči ni mogel prerezati. Sicer pa vse te gobe dobiš v cvetličarni, ali pa kaka trgovina z gnojili, opremo za vrt,...pri nas je KZ.

Sunny user posted image user posted image user posted image  za zdravje

Vaney,   skuhaj mu čaj suhih borovničk, pa banana zapira, pa jabolko ki oksidira (naribaš in pustiš na zraku). Sicer pa mu daj res Linex, pa kak probiotični jogurt, če to že je. Misliš, da je viroza ali kaj drugega?

klepetka user posted image user posted image user posted image  bravo za pogum in "preživetje"

majra jaz ji še ne dam žab, ji pa vsekakor ne bom dala takoj debelih bombažnih, ampak kar tiste otroške najlon

Triš ste lepo šopingirali? Kaj pametnega kupili?

user posted image user posted image user posted image  za vse celonočne prespančkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse bolničke

jaz sem sicer enako kot včeraj, ampak sem pa prišla iz lekarne oborožena z celo vrečo zdraviluser posted image , zdaj pa bom fit

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 808
22.9.2008 19:50:13   
ljubljana
Otroci se razvijajo zelo različno, eni so bolj napredni na govornem, drugi na gibalnem področju. Tam do 3 leta se nekako pogliha. Čeprav eni ostanejo bolj gibalni drugi pa bolj besedni. Eni pri letu in pol govorijo stavke drugi pa so do 3 leta tiho in iz njih ne spraviš besede.
Eni delajo prevale pri dveh nekateri jih še pri 5 ne znajo.

Razvoj človeka se  ne odvija enakomerno, tako se tudi možgani razvijajo pri ljudeh različno. Pri nekaterih se hitreje razvije motorični del pri drugih senzorični in govorni. Ljudje se že po svoji anatomiji delimo na levo in desno stran in ta se ne razvija enakomerno. Pri otrocih učenje popolnoma novih stvari zahteva toliko zbranosti in koncentracije, da se lahko osredotočijo le na en del. Potrebne so tudi številne ponovitve, da osvojijo določeno gibanje.

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 809
22.9.2008 19:57:57   
ljubljana
vaney

Skuhaj posušene borovnice (dobiš jih v lekarni) in jih zmiksaj z vodo v kateri si jih skuhala. Vode daj toliko, da prekrije borovnice, prevreš pustiš po navodilu in zmiksaš s paličnim mešalnikom. Ko se ohladi daj za popit.

Potem boš pa tarnala da ti en teden ne kakauser posted image user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 810
22.9.2008 20:00:48   
SuzanaKK
Živjo punce!

Cel ljubi dan sem brala in brala, končno sem prišla do konca. user posted image Vmes pa totalna animacija Aljaža, ki je bil en mal tečenuser posted image .

Odsotnost od RR, mi je kar malo zmanjkalo časa te dni, ampak obljubim, da se bom popravila. Pri nas nič kaj novega, edino, da mene daje taka utrujenost, da bom šla danes po moje že ob pol devetih spat. Me daje jesenska utrujenost. Pa žalostni dnevi ... me ima, da bi cel dan preležala, do nosu pokrita s toplo odejo in brala ... žal so ti dnevi mimo. Je pa tu naš sonček, tako da dolgčas mi ni.

Mi smo še vedno v klubu brezzobih in očitno bomo kmalu ostali sami. Upam, da se Aljaž zaveda, da bo od zdaj članarina dražjauser posted image .

martinca sem držala pesti za Uroša, čestitke! Pa nabavila bom Jane vrečo, čeprav stane 80 EURuser posted image . Je pa ful topla in še v voziček mi gre. Jo bom potem prodala in bouser posted image .

mml želim vam prijeten dopust. In ne pozabi slikat, nam boš potem "lušte" delala.

klepetka samo, da si opravila. Zdaj bo že bolje.

Pregledala sem VSE slikice in itak, da so krasne. Ful poživijo ta naš klepet.

Vse bolane mamice, otročki in atiji, želim vam, da bi čimprej ozdraveli.

alfabeta jaz pa že cel teden dajem Aljažu žabice gor, ko greva ven. Samo je res mrzlo.

vaney kot so že punce dejale, suhe borovničke so super za drisko.

Anči pa ne no ... bogi tast, se mi kar smili. A bo potem dobil pravo torto?

koala še kar si bolana, joj no, evo še en user posted image , ko zadnjič on ni pomagal.

ursulina mi smo kupili priori xp in ravno ta teden, ga bova namontirala v avto, ker mu je jajčka že zelo tesna. Proti Tobiju se meni zdi širši, tako da bo po moje naš mulo na začetku kar plaval v njemuser posted image .

piba ne primerjaj, se boš samo sekirala. Vse bo, ko bo otrok pripravljen.

ursalara Lara ima res lepo posteljico. A če bo drugi fantek, ga bo dragi na modro prebarvaluser posted image ?
nana hitro zrihtaj net, ker brez tvojih postov pa ne bo šlo.

Ok, vem, da sem pokomentirala samo polovico, ampak grem pod tuš, povečerjat, potem pa po vsej verjetnosti kar spat.

Lahko noč!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 811
22.9.2008 20:01:47   
TRIŠ
sorryuser posted image user posted image user posted image
Sedaj pa na hitro Dašabina vas pozdravlja .Nas lahko bere pisati pa ne more ker ji je crknila tipkovnica.Ku,ku matiuser posted image

Slikice vseh sončkov so krasne.
Klaja tista z atijem pa je posebna.Kako sta princeski srečniuser posted image

Ljubljana kdo od vaju pa ima takšno fotografsko žilico,ker telih nekaj slik pa je profesionaleuser posted image user posted image user posted image

Vaney še malo pa bomo vsi na tvojem,samo ti boš takrat že užikana mi pa bomo uvajali same sebeuser posted image

Mala pikica,Nana kje stauser posted image .Saj vas imamo radeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Smo pa zapravljali danes cel dopoldan ampak jaz si nisem nič kupilauser posted image ,nič mi ni lepo.No sem pa kupila jesenske rožice za v korita in sem srečna  ker imam nekaj za mojo dušicouser posted image

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 812
22.9.2008 20:05:50   
TRIŠ
VID,KLEMEN IN HANA VSE NAJBOLJŠE

user posted image    user posted image    user posted image

Aha pa še nekaj sem kupila, barvo orange za steno.Ja odločila sem se za eno steno da jo prebarvam in dala za eno kantico 20 euruser posted image .Jaz sem rojena pod zvezdo ,da tisto kar mi je lepo je najdražje.Zadnjič smo bili v trgovini s kolesi in sem spraševala kolikšne so cene.Pa mi reče okrog 300 eur naprej, ampak niso profesionalni.Jaz pa :saj meni je važno da je lep,ker jaz se ne dosti vozim in pokažem na enega npr.tale.No pa se zasmeji in reče gospa tale je pa 1000 euruser posted image .No in njemu rečem kako da vedno jaz izberem najdražje in me gospod potolaži da imam okususer posted image .Ja okus in prazen žepuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 22.9.2008 20:10:30 >

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 813
22.9.2008 20:06:54   
Alfabeta
suzana, jaz se še vedno držim pravila, da jo oblečem kot sebe. Sedaj bolj prakticiram dokolenke pa malo debelejše hlače. Sicer pa hodiva mi2 že ob 7:30 uri zjutraj ven, ker peljeva Filipa v vrtec. Ne čisto vsako jutro, ampak po večini pa.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 814
22.9.2008 20:18:59   
TRIŠ
Nana sedaj pa te vidim da si se vrnila zato grem v miru spatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 22.9.2008 20:21:51 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 815
22.9.2008 20:20:51   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Anči pa ne no ... bogi tast, se mi kar smili. A bo potem dobil pravo torto?

Ja saj dobi pol pravo torto,samo tolko bi malo poživili čago da se bomo malo nasmejali.Moremo mu nekaj vštimat ker abrahama nimaš vsako leto.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 816
22.9.2008 20:22:44   
majra
Vid, Klemen in Hana vse najboljše user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 817
22.9.2008 20:47:42   
nana35
Pozdravljene!

Končno.Po 3.dneh se javljam na raport,mi internet ni deloval,nimam pojma kaj je bilo.No,malo se mi sanja,ja.Ker tašči spodaj več x internet ne dela,pride gor in resetira modem in rutarja,pa je rutarja predolgo resetirala,baje če ga dalj časa kot 4 sekunde,potem izbriše neke osnovne podatke.Ja in bratranec je prišel,tole ponovno vpisal in zdaj gre.
Sem pa vas neizmerno pogrešala,res sem videla kaj mi zdaj pomenite,ko ni bilo šans,da se javim.
Koala in Klepetka,hvala,hvala za skrb,za sms in vse napisano.Mi je kar malo krivo,da nisem sama javila,da sva ok,ampak če sem pa vsakič prižgala internet v upanju,da bo pa zdaj delal.

Najprej...
Vsem,ki ste praznovale rojstni dan,vsem malčkom,ki ste praaznovali mini rojstne dneve ko se nisem javila želim vse naj...najboljše ter vsem,ki ste bolani želim da žimprej ozdravite.

Če bom uspela vse prebrat-bravo jaz,ampak dvomim.

No,Klemen že stoji v stajici,drugače smo zdravi,bili smo pa danes prvič na avtobusu,ker je bil zastonj cel dan in smo rekli,da je treba otroka peljati z avtobusom in smo šli v mesto in nazaj Navdušen ni bil ravno preveč,ker je raje cvilil in kričal,pa skakal,se obračal od radovednosti in še in še...
Na volišče nisem šla,ker se mi ni dalo,sicer pa nikoli ne grem.Vem,da ni prav,ampak tako pač je.Bom pa hodila,ko se bom zresnila.

Anchikaa,sem opazila tvoj nov avatar,lep je,kakor zmeraj.In čestitke,vidim da ste dobili zobek.user posted image Takale goba za ikebane pa se dobi v cvetličarnah in tudi v Obiju,Bauhausu....in drugih velikih trgovinah,pa povsod kjer imajo rože.

ursalara,krasne slikice,posebaj z mamo mankouser posted image .
dašabina,tudi tvoje slike so krasne,lepe otročke imaš.
klaja,moj otrok prime mene tudi za roke,ko hoče hoditi,ne vem,kako to,ampak če ga primem kje drugje,se kar izvije in me prime nazaj za roke.
sunny m.user posted image za Nejin zobek.
Nalin,user posted image tudi Jonasu za zobek.
ursulina,tudi vaše slikice so lepe.Lenart  pa prav posebaj.
martinca,user posted image za Patrikovo sedenje.
klaja drugičuser posted image ,seveda so tudi vaše slikice res lepe,punčki sta čudoviti,res ste lepa družinica.
ljubljana,tudi tvoje slikice so lepe,sem pa že ko sem ti delala avatar videla,kako lep je tvoj Jakob.
piba,user posted image za slike,lepe punčke imaš.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Nana sedaj pa te vidim da si se vrnila zato grem v miru spatuser posted image user posted image user posted image

Hvala ,hvala triš...user posted image

Hana,vse najboljše!!

user posted image

Vid,vse najboljše za mini rojstni dan.

user posted image

Klemen,vse naj...naj...
user posted image

Vidim,da zobki rastejo kar po tekočem traku.

Lepo spančkajte,pa še pridem kaj pogledat.

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 818
22.9.2008 21:21:48   
katee
Čer!

Jaz sem iz aerobike. Sem šla po svojih dveh urah še na eno, da sem si dala duška. Sem kar utrujena, ampak ni panike.

Žan Luka je danes po dolgem času spal tako dopoldne kot tudi popoldne po 2 uri. Sedaj je pa buden kot čuk in ga moj user posted image  prepričuje, da mora spati.

Lepo se imejte

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 819
22.9.2008 21:31:30   
mala pikica
Da se še jaz malo oglasim... Ostala sem na 29.strani, pa ne vem, če bom brala 4 strani nazaj.

Na hitro sem samo preletela in moram pohvaliti seveda vse slikice. klaja tvoji trije srčki pa so res srčkani, ko se vsi trije skupaj stiskajo in smejijo user posted image ljubljana kapo dol! Kot je že triš rekla, zgledajo te slike prav profesionalno. Ssploh te z igro senc. Ne vem, kako vam je uspela tista igra senc, kjer je Jakob na sliki. Da avatarja niti ne omenjam. Sicer pa ta vaš fantič zgleda kar starejši od naših sončkov. Je že pravi dec, se boš morala kmalu deklinc otepat, če ga nočeš prehitro izgubiti user posted image ursalara Lara pa je že tako pravi model. Če se prav spomnim, je že nekajkrat povedala, da njena mami tako ali tako samo slika user posted image dašabina Miha pa je tudi pravi maneken. Ga vidim še kdaj, ko ne spi user posted image

koala in triš user posted image user posted image user posted image Je res lepo videt, da te nekdo pogreša user posted image

klepetka samo, da je minilo in da ni bilo prehudo user posted image

mml mislim, da že dihate tunizijski zrak user posted image Upam, da si vzela kakšne kratke rokave, čeprav domačini že verjetno hodijo v bundah, njim je namreč pri 30 stopinjah že hladno user posted image Naužij se še za nas! Potem pa hitro kakšno slikico, da si malo potešim lušte user posted image

žabice... mi jih nosimo že en teden. Gašper je veliko zunaj v vozičku (po dva sprehoda na dan in še vsa tri dnevna spanja) in če si nekje tako na miru se mi zdi, da te hitro zazebe. Pa še pokrit je seveda.

user posted image Kaj ima katera kakšno idejo, kako zraven neštetih paskov v voziček dati kakšno ovco, dekico ali kaj podobnega? Se mi zdi, da bi bilo veliko bolj prijetno ležati na nečem toplem kot pa samo na hladnem vozičku.

user posted image Pa še glede hranjenja... Jaz bi rada Gašperju že počasi dajala enako hrano kot jo jeva midva z Dušanom. Pa ne vem, kako in kaj... Piščanec na omaki? Pražen krompir? Pečeno meso? Pečen krompir? In še in še bi lahko naštevala. Kako se lotevate tiste, ki že dajate takšno hrano ali pa tiste, ki že imate večje junake doma?

Drugače pa pri nas nič novega. Ponoči še kar spimo, Gašper je pa tudi ugotovil, da je pokrit spati veliko lepše v teh mrzlih dnevih kot odkrit. Kar pa se tiče gibalnega razvoja pa naš Gašper že tudi do 10 sekund stoji brez opore in pridno lovi ravnotežje user posted image Shodil pa še verjetno ne bo kar tako, ker nisem navdušena, da bi nekdo hodil z njim in ga držal za rokice. Sicer pa smo o tem že govorile.

Sicer pa še moram voščiti vse naj, naj vsem slavljenčkom v teh dneh user posted image user posted image Vsem bolančkom pa pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image

Zdaj še grem umiti glavo, potem pa počasi pankat. Upam, da mi bo jutri zneslo, da vas pridem kaj pozdravit.

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 22.9.2008 21:32:57 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 820
22.9.2008 21:36:44   
dašabina
Jupi, tipkovnica spet dela.....user posted image user posted image user posted image user posted image  po moje je mal pregorelauser posted image user posted image user posted image hvala Triš za obveščanje
u glavnem, vse slikice čudovito lepe, resničnouser posted image user posted image user posted image
vsi bolančki pozdravte se, mi smo boljši, edino se mi zdi, da je zdaj Miha malo hripav user posted image user posted image (pa drugače vem kakšen je laringitis pri Maši)

vsi slavljenčki do danes vse naj, naj

user posted image

grem še malo brat....
Aha, D+BK kdaj se dobimo, en plan imam za četrtek, pa da približno vem računat, mogoče sreda?user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 22.9.2008 21:45:47 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 821
22.9.2008 21:44:58   
dašabina
Žabice: mi jih tud že nosimo, ker je tud men mrzlo zunaj....
Vse, ki ste se vrnile nazaj zaradi takšnih ali drugačnih razlogov:
user posted image
and we are here for you....

Hrana: meni je P že pri 6. mesecih rekla, da naj dajem isto kot jemo miuser posted image , dajati pa sem mu začel skoraj isto kot nam pri 7. mesecih, če je pohano, mu probam dat samo meso brez pohanja, pečenega krompirja še ne, omakice pa dosti manj zdaj solim, enako juho, si pač vsak še dosoli, ne komliciram, drugače pa enkrat bolj, enkrat manj je, ima pa rad, da drži v roki, tako mu dam tudi debelješo rezino sira, kruha, paprike, sadje itak...

Pokrivanje: v teh hladnejših dneh se je tud Miha nehal razkrivat....

< Sporočilo je popravil dašabina -- 22.9.2008 21:46:16 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 822
22.9.2008 21:48:39   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Čer!

Jaz sem iz aerobike. Sem šla po svojih dveh urah še na eno, da sem si dala duška. Sem kar utrujena, ampak ni panike.

ajme, svaka čast...user posted image mi smo pa danes sred dnevne preikušal piknik odejo, ki jo je oči dobil v službi (Triš, jo imate?) in smo delali trebušnjake.... u glavnem, 6user posted image user posted image  jaz, ostali pa 36-41 v minuti, no, tle pa so šlaufki v napoto, sicer mene so kmal nehal štopat...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 823
22.9.2008 22:00:15   
Intruder24
Vid se vsem zahvaljuje za čestike ob njegovem 8. mesecu... user posted image

Hana user posted image  in Klemen user posted image vse najlepše tudi vama
user posted image

Več pa jutri napišem pa še kakšne slikice dodam, smo imeli tako poln dan, da sem čist user posted image !

Lahko noč vsem!

Radi se mejte!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 824
22.9.2008 22:51:02   
nana35
Hrana:jaz Klemnu že dam kaj proč kar jemo mi,sploh če imamo omako in krompir,pa korenček,juhico dobi enako kot mi in jo ima najraje,sploh če je še korenček v njej.Nima preveč rad špinače,pač pa mu dam kakšno omako iz bučk,tudi pražen krompir,meso pa mu moram obvezno zmiksat,se bojim,da bi bruhal,kot mi je že parkrat,ker meso pač ne gre kar tako narazen.Banano jeva kar tako,da jo držim v roki,ker si jo zdaj,ko ima 4 zobke,sam odgrizne,tudi jabolko mu dam tako.Pohanega mu nisem dajala,pa bom s tem še počakala,ker najbolj zdravo res ni.
Klemen sploh samo z nami je,sam nikoli noče zelenjave in mesa.Danes je jedel krompirjeve svaljke in tudi slivove cmoke na drobtinah.In to zelooo rad.Zvečer pa zdaj dajem raje flaško s keksolinom ali čokolinom...ker mi vmes zaspi in tako nimava težav z uspavanjem.Poskušam kuhati tako,da je tudi zanj,kake omake,pa krompir in tudi riž mu dam kar tako in mu je všeč.

Pokrivanje-odkrivanje:Klemen se tudi ne odkriva več toliko,razen če mu je res vroče,ker mi že tudi kaj zakurimo,pa mu je včasih vroče.

Toliko.Moram noter spravit,ker me 3 dni ni bilouser posted image .

user posted image

:))

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.