|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
21.9.2008 16:32:42   
piba
Zdravo punce.

Mi že 2 meseca čakamo na zgornja dva zobka, ki še danes nista pokukala na da, a se tako lepo vidita in eden že res trka na vrata. Ta mala pa je zato malo bolj tečka. Pa tudi iz nosa ji kaplja.
V ČE sem bila v MB po nakupih. V h&m in c&a niso imeli bogvekakšne izbire, skoraj nobene. Iskala sem prehodno jaknco in kapco. Jakne nisem dobila, kapo pa sem kupila nazadnje v Aladinu, pa še ta je bila za moje pojme draga. (8 eurov, za debelo zimsko sem dala v h&m 3,9) Žal mi je samo, da nisem mogla iti v Zaro, ker je bila Klara že malo sitna in zaspana.
Sem pa v  c&a kupila en lep komplet bluzice in krila za Leo. Sredi oktobra gremo na ohcet pa se moramo oblečt. Za Leo že imam, ostali pa bomo šli goli... hahahaha. Jaz si skoraj nikjer ne morem kupiti kaj lepega in elegantnega.... št. 32 nosilm ali še kaj manj. Oh to nakupovanje!!!!!!
Zadnjič sem za Klaro dobila ful lepo olivno zeleno bundico v adessi v Avstriji.

Ste že šle na volišče? Hitro opravit svojo dolžnost!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 751
21.9.2008 16:40:08   
piba
Pozabila sem pohvali Klaro za kobacanje. Sicer je še bolj okorna, a vaja dela mojsta.

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 752
21.9.2008 16:51:10   
piba
Jaz pa ne znam prilepiti slike. Uboga jaz.

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 753
21.9.2008 17:13:40   
katee
Manja in Daniel vse naj naj za mini rojstni dan!

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 754
21.9.2008 17:41:01   
majra
Manja in Daniel vse najboljše user posted image  user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 755
   [Brisano sporočilo]
21.9.2008 18:48:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
21.9.2008 18:48:30   
TRIŠ
MANJA IN DANIJEL VSE NAJBOLJŠE

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 21.9.2008 21:49:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 757
21.9.2008 18:50:27   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin

pri nas smo pa včeraj dobili prvi zobekuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SEDAJ PA BO LAHKO GRIZEL MESKAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 758
21.9.2008 19:04:44   
Alfabeta
Hvala, mati Triš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 759
21.9.2008 19:14:27   
katarinas
Dan (al je že večer)?

Smo bli včeraj na morju, nas je oreng napihalo tako da imamo posledično spet zamašene noske, upam da čimprej mine.

Alfabeta pa si tudi ti fasala prehlad, evo zate, da bo kaj pomagalo:user posted image user posted image Pa velik čajčka, meda in limonce, vitamin C baje pomaga...to menda lahko tud če dojišuser posted image

Sunny user posted image  za nakup, ti je uspelo kupit nekaj zase!!!

In user posted image  Neja za drugi zobek, mi smo še vedno v brezzobi situacijiuser posted image  Ajda ima pa že petegauser posted image user posted image

Ma moram it, k se Lara dereeeeeeee....

ajde pridem pol

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 760
21.9.2008 19:21:16   
Alfabeta
katarinas kolikor vem limon ne smem zaradi mleka. Nisem pa ziher. Mah bo treba v lekarno po kaj konkretnega, ker sem čist hin.user posted image  Hvala za pikepoke

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 761
21.9.2008 19:24:34   
katee
Alfabeta  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 762
   [Brisano sporočilo]
21.9.2008 20:01:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
21.9.2008 20:02:41   
majra
Čer!

Tako, punca je danes prvič spoznala državljansko pravico v obliki volitev. Čeprav bo do svoje volilne pravice čakala še vrsto let, je tudi ona že izrazla svoj stav do naše politike s tem, da je zmečkala volilni list user posted image

Piba, da bi zobek nehal trkati na vrata in bi  končno pokukal čez
Neja user posted image  za zobek

jonas user posted image  za zobek

Alfabeta ti pošiljam še en roj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da bodo te pomagale

Katarinas user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi za vaše noske

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 764
21.9.2008 20:18:16   
vaney
čer

majrauser posted image user posted image user posted image  Katja je pač pametna puncauser posted image user posted image

alfabeta, koala pozdravita se čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

klepetka user posted image user posted image user posted image  oh, ti zobjeuser posted image

triš, user posted image  Žan

ta vikend je spet švignil mimo mene, v petek sem šla takoj po službi s kolegico v šoping in sem šla samo spat zvečer, včeraj in danes smo imeli trgatev, jutri pa spet delat in začnem bo 6.30...user posted image

Anžetov nosek je za spoznanje boljši, je pa postal prava faca, skoz se dviguje ob sedežni, v roku 3 dni je "skužil", kako se iz vseh štrih usest, pa prestavo za rikverc tudi....se mu prav nasmejemo, ko plazi se pol stanovanja za žogico, potem pa zagleda nekaj drugega, se dvigne na kolena in gre rikverc, ko pride do želene stvari, spodvije nogo in se vsede zraven, potem se pa igrauser posted image  meni je tako smešenuser posted image

upam, da mi bo ta teden uspelo kaj več napisat oz. kometirat tukajuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 765
21.9.2008 20:33:22   
katarinas
Nalin pri nas so bili tudi taki začetki pri stanju na nogicah...nikakor ni znala lepo postavit stopala. Ampak boš videla, da bo osvojil stanje kot bi migniluser posted image

Majra mi smo tudi Laro peljali na volišče...in veš kaj je ona naredila tam - "posrala se je" in to dobesednouser posted image user posted image

Alfabeta tud limon ne? To je pa res šit! user posted image

Piba a ti nakupuješ potem na otroškem oddelku tudi zase?user posted image

Manja in Danijel vse najboljše!

Vse ki ste prilepile slikce: itak da so krasneuser posted image

Grem zdaj malo pomalcat...joooj spet poznouser posted image  Alfabeta pa ni res da lahko jem tud ob 2 zjutraj - pol mi je slabo zjutrajuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 766
21.9.2008 20:36:40   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Majra mi smo tudi Laro peljali na volišče...in veš kaj je ona naredila tam - "posrala se je" in to dobesednouser posted image user posted image

To je šele močno izraženo stališče user posted image user posted image

Mi smo malo bolj politični user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 21.9.2008 20:37:26 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 767
21.9.2008 20:49:16   
Sunny Morning
Jonas user posted image za zobek in za postavljanje na noge.

Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Grem večerjat, potem pa gledat Bonda...spet.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 768
21.9.2008 21:01:38   
mml
No tako...zdaj bo pa cel teden mir pred mano...spakirano imamo 99%, manjka še par malenkosti...smo pa uspeli spravit vse v dva kovčka...bravo mi user posted image

čestitke  vsem za nove zobke, postavljanje na 4 in 2 "tački"

bolančki veliki in malihitro se pozdravite

vsi, ki boste v naslednjih dneh praznovali VSE NAJBOLJŠE

Pridno čvekajte v naslednjih dneh

alfabeta kakšno limono si lahko stisneš v čaj...ni pa ravno, da bi si delala limonado iz kile limon...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 769
21.9.2008 21:55:21   
Katrin
Čer,

nisem vas pozabila user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem za nove zobke user posted image ; mi nimamo nobenega novega (user posted image ); tudi Anže se je začel postavljati na nogice in se zraven smeji, se mu zdi fino user posted image  V varstvu je zadovoljen, vedno nasmejan, kadar pridem po njega in tudi ob slovesu se ne joka user posted image

Grem počivat, jutri je spet delovni dan,
nočka

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 770
21.9.2008 22:24:39   
piba
Piba a ti nakupuješ potem na otroškem oddelku tudi zase?

JA, včasih je to zelo prikladno (cene in še kar uporabne cotike), v drugih primerih pa je to popolnoma neprimerno. Lansko leto sem kupila zase in za Leo popolnoma enake 3/4 hlače. Lei sem kupila št. 110 (4 leta), sebi pa št. 152. Pa sem bila takrat že noseča (3 mesece.) user posted image  Drugače si kupujem št. 140 ali 146.

Elegantnih stvari kot za poroke ali podobne priložnosti si nikakor ne morem kupiti. Tudi poročne obleke ne dobim in sem še vedno neporočena!?user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 771
21.9.2008 22:33:45   
ursalara
Punce hvala za pohvale moje male pikice!

Drugače sem jaz čistokrvna dolenka!Začetek prelepe pokrajine!

MANJA VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

DANIEL VSE NAJBOLŠE!
user posted image

Alfabeta  user posted image user posted image user posted image user posted image

Nalinuser posted image user posted image user posted image user posted image za zobka!

< Sporočilo je popravil ursalara -- 21.9.2008 22:35:50 >

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 772
21.9.2008 22:36:19   
ursulina
pozdravljene!!!

katja in lara, bravo za tako jasna stališča... user posted image user posted image  zdaj pa ne vem, ali je to stališče glede na splošno politično stanje pri nas ali komentar na mamino glasovanje user posted image  no, pa verjetno bolj prvo...

no, naš ZOO izlet je bil prav fin, mater smo gonili voz v klanec gor do muflonov user posted image  bil je prav lep sonček, proti peti popoldan pa je zahladilo in smo ravno lepo prehodili cel vrt, popapali malico in šli domov... gledali smo hranjenje morskega leva in to je bilo zanimivo, pa slon tudi, pa mogoče leopard, ki je začel rjoveti od dolgčasa, kamela, ki je prišla pozirat čisto k ogradi. pri ostalih kletkah je bilo bolj zanimivo vse šavje, ki raste tam okoli in migeta v vetru - no, ki je tudi potegnil in smo dali gor trak... tako da majra, vljudno vabljeni v lj naslednji sončen vikend!!! user posted image

tule pa fotoreportaža... (joj, a nisem rekla, da ne bo slikic nekaj časa...)
user posted image  
joj, se dereš...

user posted image  
dokaz, da je res sijal sonček...

user posted image  
tale lev je pa lenoba...

user posted image
uffff, vi bi radi da gledam, jaz pa sem takoooo utrujen....

user posted image
mami in ati, mislim, da smo si vse ogledali... kafič pa je na levo...user posted image

no, majra, se strinjam s sunny, nauči katjo zdaj pospravljat :) klepetka, lenart še ne šiba po štirih, gre po trebuščku pa čez celo stanovanje :) na vse štiri se dviguje in probava se vsest in lest naprej, pa mu še nič od tega ne rata user posted image

hoja in vodenje za rokice: tudi jaz se strinjam, da brez skoraj noben otroček ne pride čez, ampak recimo, da mi je dalo malo misliti in tega ne bom počela, kot da je to super dobro za otroka. pokazala sem članek tudi prijateljici, ki dela v vrtcu in je rekla, da kaj takega prvič sliši in da je zadeva zelo v redu napisana, da se bo tega v naprej držala...

nalin, čestitke za zobek in postavljanje...

katrin, super, da nimate problemov z varstvom, kako pa je v službi?

vaney, si me nasmejala z opisom anžetovih pohodov po stanovanju... mi še nismo tako daleč, gre samo po vojaško po tleh, ampak se mi zdi , da bomo kmalu bolj intenzivno potelovadili...

piba, glede zobkov smo mi na istem.. kukajo, pa ne pokukajo... nam pa očitno pomaga dentinox gel iz muellerja.... HB!!

no, lahko noč vsem, volitve so končno mimo... in lipe ni v parlamentu, šmenta ti...user posted image

< Sporočilo je popravil ursulina -- 21.9.2008 22:44:46 >

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 773
21.9.2008 22:40:59   
ursulina
aja, še tole...

lupinica nam je zdaj čisto zares premajhna in smo šli iz zoo-ja mimo BCja... tobi se nam je zdel čisto premajhen, je že zdaj stisnjen v njem...ogledali pa smo si tudi roemer king plus, prodajalka ga je zelo hvalila... glede na to, da ste večinoma že vse nabavile sedeže, katerega priporočate?

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 774
22.9.2008 7:47:04   
martinca
dobro jutro!
danes sem pa prvauser posted image moram hitro oddat post da me Anchikaa ne prehiti.user posted image

dašabina, ti si spraševalal kdo je še v kluubu brez zobih? mi smo še vedno brez zob. saj ne vem ali naj bom vesela ali neuser posted image user posted image

moram pa povedat da se že Patri ksam vsede. najprej se nekaj časa premetuje sem in tja, potem pa ko leži na trebuhu se pa kar naenkart nazaj potegne in se vsede. user posted image user posted image naše dete. me je včeraj zvečer tako šokiralo ko sem ga tako v postelji zagledala.

ursulina in ursalara, zelo lepe slike.
ursulina, Patrik ima Maxi Cosi Priori. dobro da je bolj med ta suhimi da nima prevelikih problemov. user posted image ker njemu je ta sedež še kr po širini zelo velik. ampak saj nam gre počasi s kilogrami gor.
vsem ki praznujete in ste praznovali vse naj naj. user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ki ste bolani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čimprejšnje okrevanje.

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.