|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
15.10.2008 22:04:15   
klepetka
dober večer,

sem bila pridna, ekr sem likala in pomila po tleh, zdaj pa rabim mal pavze.user posted image
Mimogrede; bogatejša sem za eno prikupno buško na glaviuser posted image user posted image .Ni bilo drugega, jaz nič kriva, samo vrata od kopalnice so se mi nastavilauser posted image user posted image Ampak ni sileuser posted image .Se je pa Domen, ki je to videl, tako prisrčno smejal, prav tisti smeh od znotraj, da sem si rekla,  pa ajde, sam da otroku polepšam večer, pa čeprav na boleč načinuser posted image
limma, uuu, zate bo pa dolg večer danes, ko je Neži že tako hitro zmanjkalo.
Glede razdalje pa sploh ni problem; lahko vseeno enkart pridete; bom naredila štručke s sezamom in kapučino s pencamiuser posted image .Dobrodošli. Bi bilo pa lepo, ja, če bi bile bližje doma, ker bi lahko večkrat v živo kofetlale in ne samo virtualno.Pa bolje to kakor nič, akjne.

intruder,  jaz buča sem pa mislila, da  je že pri vas.Saj bo.Pa veš kaj, sem že zadnjič pozabila; boš enkart nalimala vajino   kuhinjo, ekr mora bit zelo zanimiva ; zidana kajne. Nisem še vidla, pa me firbecuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mml

sicer sem pa tukaj odgovorna za "zdravstvene nasvete" user posted image

user posted image user posted image .Pa če smo že pri tem, a lahko samo eno kratko vpr.?DObila sem od Domna izvide iz gastro, pa me zanima če morava zdaj s temi izvidi k P al nič? KER nič ne piše, pa ker naša P rada sika, če ji brezveze kratimo čas, kaj misliš?

Druagče pa je mala kodrolaska res cukeruser posted image .Mali princ pa itak. In ja, tudi jaz sem bila že presenečena , akj vse znajo tile naši črvički

sani, za v petek še nič točno dorečenega, jaz bom sicer ziher v Lj, tako da če imaš čas in voljo- z veseljem pokofetkamouser posted image
Sicer pa ... nehaj za danes  kuhat metin čaj, da se ti ne bo j... še za jutriuser posted image

SEm pa jaz danes gledala kmetijo, ko sem ravno likala...pa je kar nekaj. Toliko fovšije na kupu, pa zbadanja, pa ...

nana, nekam dolgo te niuser posted image ?!

pošiljam...

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
15.10.2008 22:07:51   
mala pikica
Uh, danes pa ste načvekale!

Jaz sem v ljubljani kar fajn uredila vse stvari, razen do knjižnice mi ni uspelo priti user posted image Z mentorico sva dorekli kar precej stvari, pa tudi naslov sva spesnili user posted image V službi je šlo kar v redu, sta dve različni opciji pa bomo videli v sredini novembra, katero mi bodo ponudili. No, pa še k naši mml mi je uspelo skočiti na krajši klepet user posted image

Ko sem ravno pri tebi mml, sem dala Gašperju danes kruh z marmelado. Malo manj kot pol nama ga je uspelo pojesti. Sicer pa nama je že nekaj podobnega sunny predlagala, ampak je bil problem v tem, da je Gašper vsak malo večji košček izpljunil. Odkar pa smo bili v bolnici pa se je čez noč en kup stvari spremenilo user posted image Na srečo večina na boljše. Je pa danes Gašper prvič v spanju pojedel celo flaško keksolinota v benkotu user posted image Kar ne morem verjeti. Sva pa že pred spanjem umila zobke, zdaj pa... user posted image Ah, samo upam, da bomo kaj boljše spali. Kako je bilo na Mancini predstavi? Se je izkazala kot princeska? user posted image Že vidim, da je bila res videt kot prava princeska user posted image

lusa user posted image user posted image user posted image za okna, mi nič nisi omenila, ti,ti!!! user posted image Upam, da je Daša že kaj bolje user posted image Enega pa še zate user posted image

koala naš Gašper zelo rad 'objame' z ustki moj nos, potem pa poskuša vgrizniti. Je prav smešno za videt user posted image Prijetno pa ni čisto nič user posted image

triš hvala za nasvet user posted image Saj pravim, so se stvari kar čez noč spremenile. Do nedavnega smo še riž pasirali, zdaj pa kar naenkrat papcamo koščke kruha user posted image

anitav dobrodošla med nami!!! KAko lepo, da se nam po takšnem času pridruži spet kak sonček! Pa čestitke ob obletnici user posted image

mml pa da ne boš mislila, da te tukaj 'ponucamo' samo za zdravstvene nasvete. Tudi brez tega te imamo zelo rade in te ne damo!!! user posted image

sani lepo, da si mislila name user posted image Sicer pa mi ni zneslo priti niti do naše ljubljane. Pa še pozabila sem ji včeraj omeniti, da pridem danes. Bom pa spet čez kak mesec v Ljubljani, pa ti bom takrat prej povedala in poslala gsm user posted image

Sem vesela, da sem pri koncu. Se mi tako oči zapirajo, da še komaj gledam na tipkovnico. Grem kar proti spalnici, samo dragega še zbudim, ki je že eno kitico odspal. Upam, da še je kakšen del bil zame user posted image

Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
15.10.2008 22:09:38   
klepetka
nana, no vidim da sem tak odolgo mečkala s pisanjem , da si se vmes že javilauser posted image .
JA , martinci sem poslala.Glede štručk pa ni problem , če jih želiš ti jih lahko pošljem.user posted image Al pa če pridete na kofe, bodo pa še tople za zraven.

Glede peke pa tako; jaz resnično rada pečem, zato pa toliko manj rada kuham. Kuham zato, ekr moram.In sem neizmerno hvaležna, kadar nas kdo povabi na kosilo(tašča, mami). Se ne odrečem povabiluuser posted image Sicer se potem počutim dolžno in moram vrniti ampak ok, n ipanikeuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
15.10.2008 22:10:43   
nana35

martinca,Klemen je vedno bruhal,ko je npr.jedel meso,saj se spomniš ne.No,potem pa mu ga dolgo nisem dala ali pa sem mu ga čisto zmlela,da je jedel.Zdaj pa mu dajem kar v juhico majhne koščke in jih je brez problema,ima triš prav,da otročki kar čez noč začnejo početi stvari,ki jih prej niso.

Fruchtzwergi-Klemen jih HB obožuje,ker če noče mleka,kar pa se redko zgodi,ker je glede tega kar priden,mu dam vsaj 2 lončka na dan.Prebrala sem,da 2 lončka nadomestita več kot polovico mleka na dan,ki ga otrok potrebuje.

Alfabetauser posted image za že 7.zobek.

Kruh-Klemen ga vsak dan je,dam mu žemljico,ko sva zunaj,pa bebi piškotke dobi in jih je,pa Plazma kekse,v glavnem vse lepo je,brez davljenja. Sem vesela,da je tako.In tudi kak košček jabolka mu dam da malo grize in je,če je pa košček prevelik,pa ga izpljune.Vsako jutro pa poje eno ali pol naribanega jabolka.Najraje pa ima jabolčni zavitek mmmmmmmmmmm(ali po naše štrudl). To bi pa jedel vsak dan.user posted image Ga kar tako grize.

anitav,vse najboljše za obletnico poroke.

Kaj naj napišem?Imam sineka z imenom Klemen,vidiš ga lahko v mojem avatarju, rojen je sicer decembra,čeprav je bil planiran v januarju, rodila sem s CR,stanujem v Mariboru,stara sem 36 let,...in ne vem kaj še??Moje in Klemnove slikice pa si lahko ogledaš na http://nana35.shrani.si

Pa tudi vse ostale,vabljene na ogled mojih slikic oz.bolj Klemnovih kot mojih,ker vedno nekaj novega dodam,pa pozabim napisat.

vaney,meni pa se ne zdi Klemen lahek,ima kar dobrih 10 kg in 75 cm,mogoče si pozabila prebrat njegove mere.Pa tudi kar nekaj otročkov ima čez 10kg.Klemen je imel tudi 9 kg pred 2.mesecema,potem pa "samo" 1 kg več,ko sva imela posvetovalnico.

2.del.........

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
15.10.2008 22:17:57   
ursulina
pozdravljene!
uh, kaj ste spet načvekale!!! user posted image  če nisem skoz zraven, zaostanem zmerej za ene 5 strani...

ja, danes sta se prvič super skupaj zaigrala katja in lenart, prav lepo jih je bilo gledati, bom prilimala kako slikico...
hvala za obisk, pridite še! user posted image

grem štimat slikice...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
15.10.2008 22:24:23   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Je že pozna ura, a ne? Napisala sem, da se zgleda da pripravlja na 7.zobek, ker je ko piranha. Ja, pokazat pa noče. Pa tud ni ziher, ker bi znala brez prsta ostat, tako grizeuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
15.10.2008 22:30:01   
nana35
mml,krasne slike,res,Manca je pa res lepotička.Pa seveda tudi Matic.user posted image

vaney,Klemen ne gre še v vrtec,moji so vsi doma v penziji in ga bodo pazili vsaj do naslednjega leta.user posted image

Alfabetauser posted image za prodajo akvarija.

sani,potem pa tale "prijateljica" ne rabi brat našega foruma,če je brezveze.Je pa normalno,da je njej brezveze,če nas ne pozna in samo bere in nima pojma o ničemer.Nam je pa prav lepo.

katarinas,lepe slikice,kaj pa druga.Lara je pa res že prava navihanka in kake laske že imauser posted image .

majra,user posted image za zobek.

klepetka,pišem,pišem,pa vedno ko pošljem,je še ena stran zraven napisanauser posted image Ko pridemo na kofe,upam na štručke!!user posted image Glede peke in kuhanja-jaz nerada počnem oboje,ampak kuham,ker moram,no,moram,pač dobro je,da skuham,kaj pa bomo jedli?user posted image Pa da ne boš mislila,kuham dobro,kar skuham je res okusno in včasih ko mi pa je se lotim tudi kaj bolj kompliciranega in je vsedno okusno.Maram pa ne kuhanja.To je dedno, veš.Tudi moja mama ne kuha rada,pa je vseeno vedno kuhala.Pečem pa tako tako-nimam rada svinjarije po kuhinji,mislim,da je to največji razlog,zakaj ne pečem.Pač pa zato moja tašča velikoooo peče,kaj bi bilo,če bi obe?

mala pikica,jaz Klemnu tudi zobke umijem pred spanjem,potem pa še je,pa kaj naj zdaj??Bo že moglo biti,kajne?

In zdaj sem na koncu........

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
15.10.2008 22:31:39   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Je že pozna ura, a ne? Napisala sem, da se zgleda da pripravlja na 7.zobek, ker je ko piranha. Ja, pokazat pa noče. Pa tud ni ziher, ker bi znala brez prsta ostat, tako grizeuser posted image

A veš,da je toliko napisanega,da vsako drugo besedo izpustim,potem pa sem po moje izpustila tale zgleda.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
15.10.2008 22:44:09   
Lunca1
Anitav jaz imam tudi 2 otroka, punčko staro skoraj 4 leta in fantka starega 9 mesecev.

Vaney mi bomo poskusili Luka spravit v vrtec že začetek decembra, če bomo dobili mesto.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
16.10.2008 0:16:39   
nana35
Nalin,tudi jaz sem prebrala prej tvojo zgodbo v Super mami in čeprav smo nekako vse skupaj doživljali s teboj,ni bilo niti približno tako,kot sem zdaj brala.Moram ti priznati,da sem user posted image in ne znam si predstavljati,kaj si morala preživljati.Samo to pa me res veseli,da je Jonas kljub vsemu prestanemu tako velik in težek pa seveda zdrav dečko.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 0:47:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2636
16.10.2008 7:01:52   
majra
jutro!

Pa sem spet enkrat po dolgem času prva.
Povedat pa nimam kaj user posted image

Dobro jutro, mati Triš. Si me prehitela user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
16.10.2008 7:19:01   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: majra

jutro!

Pa sem spet enkrat po dolgem času prva.
Povedat pa nimam kaj user posted image

Dobro jutro, mati Triš. Si me prehitela user posted image

Ja kaj pa delaš že pokonciuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
16.10.2008 7:20:43   
TRIŠ
mml krasne slikice.Kako lepo ker imate nahrbtnik.Jaz bi ga tudi pa ne vem kako bi se obnesel pa še veliko dinarčkov staneuser posted image

Vaney mi gremo v vrtec 4 januarja mamica pa delat s 1.februarjem.Sem klicala direktorja pa je rekel naj se sama odločim ko mi bo lažje in sva dala varjanto 1 februar,pa še malo dopusta mi bo ostalouser posted image user posted image user posted image ,namreč jaz sem bila uradno februarčica in sem vedla že med nosečnostjo da bo januarčekuser posted image .Zaključim porodniško 8.januar

Anitav mene itak poznaš osebno tako da veš da sem ena velika čveka,ki obožujem otrokeuser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obletnico poroke,upam da si jo je dragi zapomniluser posted image
Alfabetauser posted image user posted image user posted image za kupčijo

Katarinas krasne slikice.Mala šefica pa je takoooo lepa ,ker ima že tako frizuricouser posted image

Majra jaz sem za kafeuser posted image .Samo Žan je dobil danes spet vročino tako da ta teden z nama ne bo ničuser posted image

Nana s tole ikeo si me pa nadražilauser posted image .Super za ugoden nakup.Ampak kam sta pa vse to daleuser posted image

Mala pikica sem vesela za Gašperjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klepetka uboga tvoja glavica.Sem se pa jaz tudi smejala kot Domenuser posted image ,ampak ne temu ker si se udarla ampak ti vedno tako lepo to napišešuser posted image

Drugače pa je Žan dobil spet ponoči vročinouser posted image .Sploh ne vem kaj naj naredim ima še vedno Hiconciluser posted image Sedaj pa ne greva več ven dokler se ne pozdravi.

mml kaj bi to lahko bilouser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
16.10.2008 7:42:03   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

majra, a ti tudi pogrešaš družbo oz. kofetkanje z našo zasedbo? Jaz nisem sončkov videla že skoraj 2 meseca in jih sploh ne bom več prepoznalauser posted image  A se nismo dogovarjale za eno soboto ali celo piknik, saj ne vem? Ja, no, fajn bi bilo se spet dobit, jaz vas že prav pogrešam....no, ko se boste kaj dogovorile, pridem, če se bo le dalo (beri vikend ali naslednji teden po 13.uri)

zdaj grem pa spat...

nočka vsem
dober spomin imaš, Vaney in res bi bil čas, vendar na tiste moje maile kar ni bilo odgovora razen od tebe in Sunny, pa Triš, ki je rekla, da ji popoldne ali sobota ne paše... tako da dejmo se zment končnooooouser posted image , sej ta veče otroke tud s sabo prpelte, kam pa jih boste dale, če dorečemo soboto.  Torej meni paše cel teden in naslednjo soboto (25.).... sam rečte, jaz vas čakam, če pa pridejo še user posted image  bo pa piknik!!!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
16.10.2008 7:45:05   
dašabina
Alfabeta, jaz še nisem dobila odločbe, tako da sem zdaj malo v skrbehuser posted image , bom danes poklicala, drugače pa ga mislim dat v vrtec okrog 10. januarja, še nisem dorekla v službi...
Anitav, dobrodošlauser posted image , jaz pa imam tri sončke, Ana 11l, Maša 9l in Miha.

Žan pozdravi seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
16.10.2008 7:47:10   
dašabina
Katee, imaš ZS...
Vaney, imaš ZS....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
16.10.2008 7:47:57   
klepetka
Jutro,

danes imam pa tukaj eno golido kofeta.

Namreč za nami je katastrofa od noči. ŠE nikol kaj takega, tako da v bistvu sem danes ponoči ugotovila, da na splošno sploh niammo slabih noči, kljub kratkim zbujanjem. Danes pa akcija celo noč; najprej 3x pucanje noska s sesalcem potem pa se je bejba totalno razživela in sledilo je igranje od 3- 5.Jaz pa  zraven z zobotrebci v očehuser posted image .Upam da to ne preide v navado.

Žan, zate pa polno user posted image , da čimprej uženeš to vročino.user posted image Triš, no suepr da si se nasmejala na račun moje nerodnostiuser posted image .saj danes je tudi meni hecno, včeraj pa ne, ker sem vidla vse zvezde tega sveta.

hitim dalje.....user posted image

lep dan

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
16.10.2008 7:58:10   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
sunny- pa je hudo, ko rastejo zobki? 

Se mi ne zdi, da bi bila kaj bolj ekstra tečna, ker je itak ves čas tečna. user posted image  Ji pa dam zvečer, kadar opazim, da manjka samo še malo, kar Daleron.

Sem ugotovila, da bom morala zvečer dat več Dalerona, ker danes je bila katastrofa. Izgleda, da jo zobki zdaj ful matrajo. Spala sem vse skupaj glih en klinc. user posted image  Sem čisto polomljena. Je Neja celo noč utrujala ampak ob 6.00 je bila pa up. user posted image  Upam, da tile zobki čimprej pogledajo ven, da bo malo mir.

Pozabila sem povedat, da sem danes prodala akvarijuser posted image user posted image user posted image  

sunny v tvoj konecuser posted image

sunny, tega pa nisi videla?user posted image

Sem sem, zato sem pa user posted image user posted image user posted image .

vaney mi bomo šli v vrtec 1.9.2009. Zdaj nismo dobili vrtca ampak je HB moja mami doma in jo bo ona vzela v varstvo. Se pa ful lepo razumeta in je Neja tam tako pridna, da se včasih vprašam, če je to "moja" Neja.

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Mami, ti bom jaz pomagala oprati posodo
user posted image  

Naša je tudi takoj zraven, ko se pomivalc odpre. Bi kar noter zlezla. user posted image  Je pa Lara iz dneva v dan bolj oči.

Naš novi vozek je tak kot tale samo druga firma.
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
16.10.2008 8:06:04   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Torej meni paše cel teden in naslednjo soboto (25.).... sam rečte, jaz vas čakam, če pa pridejo še user posted image  bo pa piknik!!!

Me prideva sami, ker je user posted image službeno odsoten.

Žan
user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 8:14:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2646
16.10.2008 8:31:32   
martinca
dobro jutro!

a že lahko user posted image jejo govejo juho?

katarinas, lepe slike. Lara je prava lepotička.

nana, zdaj si mi kar lušte naredila. samo po moje bi bilo premalo prostora še za mene zraven. pa Patrik tudi ne morem pustit tašči. jo je zdaj preveč luna dajalauser posted image . ti bom enkrat po telefonu povedala.
mail - jaz sem ga samo na levo oko gledala er bolj slabo vidim, pa sem ga vseeno dobro videla tistega hudiča tam.user posted image
ja saj danes bom nadaljevala t žemljico, ker nimam toasta doma da bi mu tistega dala. bova to zaenkrat samo doma vadila, ker imam vsaj kopalnico blizu ko bo user posted image

klepetka, kak si ti super mami, vse potrpiš, samo da je sinek nasmejan.Lana čimprej se pozdravi in da boš potem pridno spala ponoči.user posted image user posted image user posted image

triš, ŽAn tudi ti čimprej prežei to vročino stran. Matic ti pa tudi čimhitrejše okrevanje če še ni nič boljše.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
16.10.2008 8:34:30   
nana35

Dobro jutro.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Nana s tole ikeo si me pa nadražilauser posted image .Super za ugoden nakup.Ampak kam sta pa vse to daleuser posted image

Ja v moj avtek,ne??user posted image Malo večjo "kripo"ima zadaj,tako da je nekako šlo,na knap,ampak je šlo.

klepetka,take noči sem jaz že doživljala,1x smo se igrali ob isti uri,pa cele noči sem odpirala oči,ga hranila,dajala za pit...skratka na kratko povedano,da te razumem.Pri nas je trajalo ca.2 tedna.

sunny m,takšnega sem jaz ravno prodala naprej-voziček mislim.

Nalin,user posted image za zobek.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
16.10.2008 8:37:52   
TRIŠ
Dašabina jaz pridem kadarkoli samo da bomo zdraviuser posted image

Žan je zaspančkal.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
16.10.2008 8:38:51   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: martinca
a že lahko user posted image jejo govejo juho?

Neja jo že parkrat jedla in ni bilo nobenega problema. Po moje mu jo komot daš. Pa dober tek.user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.