klepetka
|
dober večer, sem bila pridna, ekr sem likala in pomila po tleh, zdaj pa rabim mal pavze. Mimogrede; bogatejša sem za eno prikupno buško na glavi .Ni bilo drugega, jaz nič kriva, samo vrata od kopalnice so se mi nastavila Ampak ni sile .Se je pa Domen, ki je to videl, tako prisrčno smejal, prav tisti smeh od znotraj, da sem si rekla, pa ajde, sam da otroku polepšam večer, pa čeprav na boleč način limma, uuu, zate bo pa dolg večer danes, ko je Neži že tako hitro zmanjkalo. Glede razdalje pa sploh ni problem; lahko vseeno enkart pridete; bom naredila štručke s sezamom in kapučino s pencami .Dobrodošli. Bi bilo pa lepo, ja, če bi bile bližje doma, ker bi lahko večkrat v živo kofetlale in ne samo virtualno.Pa bolje to kakor nič, akjne. intruder, jaz buča sem pa mislila, da je že pri vas.Saj bo.Pa veš kaj, sem že zadnjič pozabila; boš enkart nalimala vajino kuhinjo, ekr mora bit zelo zanimiva ; zidana kajne. Nisem še vidla, pa me firbec IZVIRNO SPOROČILO: mml sicer sem pa tukaj odgovorna za "zdravstvene nasvete" .Pa če smo že pri tem, a lahko samo eno kratko vpr.?DObila sem od Domna izvide iz gastro, pa me zanima če morava zdaj s temi izvidi k P al nič? KER nič ne piše, pa ker naša P rada sika, če ji brezveze kratimo čas, kaj misliš? Druagče pa je mala kodrolaska res cuker .Mali princ pa itak. In ja, tudi jaz sem bila že presenečena , akj vse znajo tile naši črvički sani, za v petek še nič točno dorečenega, jaz bom sicer ziher v Lj, tako da če imaš čas in voljo- z veseljem pokofetkamo Sicer pa ... nehaj za danes kuhat metin čaj, da se ti ne bo j... še za jutri SEm pa jaz danes gledala kmetijo, ko sem ravno likala...pa je kar nekaj. Toliko fovšije na kupu, pa zbadanja, pa ... nana, nekam dolgo te ni ?! pošiljam...