|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
16.10.2008 8:39:50   
katee
Jutro!

Sem totalno neprespana. Malo mi jo je Žan Luka zagodel, na splošno sem pa jaz zelo slabo spala. Ne vem kaj mi je zadnje čase. V glavi imam polno stvari, ki jih premlevam, potem pa spati ne morem. Bo že.

Lep dan vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
16.10.2008 9:02:34   
klepetka
katee, najprej en velik user posted image tebi. pa veš,  tud jaz imam občasno take dneve, ap potem mine in je spet vse po starem. Tako da bo tud pri tebi.

martinca, Lana   je že kar velikokrat jedla govejo juho, pa je bilo vedno bp.

sunn, tvojim izjavam pa se res vedno nasmejimuser posted image .Mislim od kje jih vlečeš; tokrat tisto o drakulinem nečakuuser posted image
nana, 14 dni ???? A se t i hecaš?user posted image Uap mda bo že današnja noč boljšauser posted image

Moram  pa vam napisat moje sanje; mislim če jaz nisem obsedena z RR potem pa ne vem kdo je.
Skratka, sanjala sem da bi na vsak način rada imela tukaj na RR zaklenjene albume. IN ker se   to ne da, sem bila že čist obuapna. Potem   se  me je pa usmilila Anchika in prosila svojega bratrancauser posted image user posted image , če bi meni   on zaklenil album, ekr da   si res tako  zelo  želimuser posted image .No na koncu albumi zaklenjeni, vsi srečni
user posted image .

Mislim, kar nekaj no.Kje sem najdla Ančikinega bratranca , pojma nimam, ek rga ne poznamuser posted image Tako da ančika&žlahta, brez zamereuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
16.10.2008 9:13:03   
limma
Jutro na hitro še od mene..

Ne vem, kaj je bilo danes, tudi mi smo slabo spaliuser posted image Neži je zvečer lepo zaspala, ob 21h pa se je zbudila in je bil tak JOK, da sploh nisem vedela, kaj naj naredimuser posted image user posted image Sem jo parkrat dojila, ji pela, jo nosila, previla, zmasirala trebušček,... no, vse to je trajalo uro in pol..sem bila že čisto paf.. potem je pa revica v naročju zaspala... vstali sva ob 6h, zdaj pa spet spi.

Vidiš, sani, res nisem mogla zaspat, ampak ne od preveč kave... klepetka, ni bil dolg večer oz. je bil, ker se mi je ta čas tako vlekel, pa še križ mi je skoraj počil.. no, samo, da je vse OK z mojo devčvo (sani, midve imava dečvi, jauser posted image ) Klepetka, pazi nase user posted image Za obisk pa velja, hvala za povabilo user posted image

Zdaj moram pa položnice plačat, če ne bova ostali v temi in brez RRja user posted image

Lep dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
16.10.2008 9:33:32   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: martinca
a že lahko user posted image jejo govejo juho?

Neja jo že parkrat jedla in ni bilo nobenega problema. Po moje mu jo komot daš. Pa dober tek.user posted image

Sem 2x brala če prav vidim.Zakaj naj mu jo ne bi dajaliuser posted image .Žanova prva juha je bila govejauser posted image .Uf kako se stvari spreminjajo,da je joj(vem da so mi pri maticu in Lani prvo svetovali govejo juhico s korenjem).Martinca ti mu jo kar daj ne vidim razloga da ne

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
16.10.2008 9:44:53   
Lunca1
Martinca naš je govejo juho že ene 2 meseca in jo ima zelo rad. Pa nobenih težav ni imel zaradi nje. Noter mu pa zakuham zvezdice testenine.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
16.10.2008 9:46:02   
Lunca1
Aja pa naredim jo tako kot za ostale, nič ne spreminjam recepta. Pa ponavadi mu noter speštam korenje in cvetačo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
16.10.2008 9:46:08   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: martinca
a že lahko user posted image jejo govejo juho?

Neja jo že parkrat jedla in ni bilo nobenega problema. Po moje mu jo komot daš. Pa dober tek.user posted image

Sem 2x brala če prav vidim.Zakaj naj mu jo ne bi dajaliuser posted image .Žanova prva juha je bila govejauser posted image .Uf kako se stvari spreminjajo,da je joj(vem da so mi pri maticu in Lani prvo svetovali govejo juhico s korenjem).Martinca ti mu jo kar daj ne vidim razloga da ne

Tudi Žan Luka jo je že velikokrat jedel, pa mu ni bilo nič.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
16.10.2008 9:52:34   
Lusa
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

user posted image No, mi3 smo pa sami do sobote...my mož gre v Deutchland.... Pa sem spet sama za vse, vidiš limma, tako je to pri nas....user posted image  aJa vaney.....kaj čmo, takle mamouser posted image  

Me pa ostanemo same od 7.11 ker gre na kitajsko.Ampak sem itak tega navajena ,da sem večino časa sama ,tako ,da ne bo velik problem.

anita-dobrodošla!Drugače pa imam Lušo staro 5let in Dašo rojeno 9.1.Imamo pa tud enga angelčka oz.princesko  ,ki nas je zapustila junija 2006 pri enem letu starosti.Doma pa smo  v okolici Gornje Radgone.

..hvala za vse pikapoke ,so malo pomagale ,kajti ta noč je že bila lepša in tud izkašljevat se je začela.Upam ,d abo kmalu spet stara Daša..

sani-en objem samo zate.Ne da se mi limat objemčka ,ker mi celo večnost odpira.

mala pikica-ma veš kako sem.....zato ti nisem nič omenila ,čist pozabila ,še zs ti ne napišem ,da bi mi evrčke nakazala...mam preveč dnarjauser posted image

intruder-jaz tud ne bi nikol živela ob cesti ,če ne bi pred 8leti ugodno kupila to hišo.Ampak veš ,še samo kakšen mesec ,dva ,pa dobimo avtocesto ,potem pa bo blažen mir.

martinca-mi že en lep čas jemo govejo juho jo ima najraje od vse hrane.Pri nas je bila tud ena od prvih goveja juha.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
16.10.2008 9:56:57   
Anonimen
Jutro!

Joj kolk ste načvekale...sm rabila ornk cajta,da sem vas prebrala. Sej zapomnila sem si pa bolj malouser posted image . Al dobro. Najprej naj povem, da se je dragi včeraj spomnil najine obletnice in mi prinesel rože (ki jih jaz občudujem in jih imam polno stanovanje). Ko sta otroka zaspala, sva si natočila finega vinčka in mal nazdravila in....user posted image

Vaney moja starejša hči Lea obiskuje vrtec v Črnomlju že od lanskega septembra. Ti si tudi tam zaposlena, a ne? Sam te pa ne poznam. Poznam pa tvojo taščo in od tvojega možeka brata, saj sem ga učila. Namreč sem zaposlena v OŠ.
Glede vrtca pa naj bi šel Jan 5.1., upam da se bo odprla skupina, namreč še sedaj ne vem ali bo sprejet ali ne. Mi tista vaša v računovodstvu nič ne zna povedati, a ti mogoče kaj bolj veš? Pa baje bodo neki premični vrtci in bodo vsi v Loki, a imam prav?

Za srečanje D+BK pa sem za, da se v živo spoznamo in potem bom lahko vas tudi bolj sledila.

Naj povem, da je Jan tudi med ta večjimi in močnejšimi. Pred 1 mes je imel 10 kg, velik pa je bil 72 cm, je pa res tudi da se je rodil že velik: PT 4.550 g, V 54 cm. Aha, rojen pa je 29.1.08

Vse slikice so lepe, imate prave prince in princeske.

Jan spi, ko se zbudi pa šibamo na sonček...čao

Neposredna povezava do sporočila: 2659
16.10.2008 10:27:26   
katee
anitav: dobrodošla!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
16.10.2008 10:29:48   
mala pikica
Vam moram povedat, da je Gašper po včerajšnji večerji (flaška keksolinota v benkotu user posted image ) spal do jutraaaaa user posted image  Upam, da bomo uspeli tudi v prihodnje vsaj tako povečerjati.

martinca Gašper je že nekajkrat jedel govejo juho, svinjske še mu ne dam, ostale pa kar vse.

klepetka user posted image  Upam, da to ne preide Lani v navado.

lusa a potem ste se vseeno odločili za kitajsko? Kako pogosto bo pa prihajal domov? Ceno in številko TRR pa mi res pošlji, meni se lahko hitro zgodi, da nenamerno pozabim.

vrtec... Gašper bo do 1.9.2010 doma pri babici, potem pa gre tudi v vrtec.

Zdaj pa grem še malo delat user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 2661
16.10.2008 11:04:55   
Sunny Morning
Mi imamo levo zg. dvojkico zunaj. user posted image  Enkic še nimamo. user posted image  Upam, da jo je to ponoči matralo in da bova danes vsaj malo bolje spali.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
16.10.2008 11:11:54   
katee
user posted image user posted image  Neja za dvojkico!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2663
16.10.2008 11:12:24   
sani1
Dobro jutro dober dan!

Žense ste se pa razpisale. Sem komaj vse prebrala...

Jaz sem pa bila pridna in sem oprala že vso posteljnino. Tudi kovtre in povštre in sem namakala te prevleke od bavarije ko nora. Jih ne moreš ožmiknit v stroj pa jih ne smeš dat. Noro. Samo zdej moram še počakat na sneg, da bom lahko dala to pregrinjalo nanj pa bo...  no sej sploh ni važno. Delo si zmeraj najdem. user posted image   ni mi dolgčas...

Mi smo pa ravno danes imeli super noč. Manja je od vpliva včerajšnje lune in celodnevnega potepanja zaspala ob 18:30 se zbudila ob 21 popila flaško in potem še eno ob 4ih ter  spala do 7ih zjutraj. Potem sem ji naredila keksolino, ki ga seveda ni hotela in ne kruha in je popila 100 mleka in zopet zaspala za 20minut...  Neverjetno. Jaz pa sem bila ponoči  pripravljena na žurko... Spala je pa kar lepo oblečena in brez kopanja tako, da bi jo zjutraj lahko lepo samo po obrazu umila pa bi bilo...user posted image   ampak ni šlo je bila posračkana, da je morala pa zjutraj pod tuš...user posted image

Še to:  A pozna ali ima katera kakšnega kolega kolegico na Finskem?

katarinas
- lušna tvoja Lara...

ursulina- sem včeraj srečala tvojega moža in mi je povedal, da imaš majro na obisku... in da imaste najverjetneje pestro...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
16.10.2008 11:14:15   
sani1
To je bil prvi del nadaljujem, ko prideva nazaj iz trgovine...user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
16.10.2008 11:16:51   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Mislim, kar nekaj no.Kje sem najdla Ančikinega bratranca , pojma nimam, ek rga ne poznamuser posted image Tako da ančika&žlahta, brez zamereuser posted image

Jutro.
Najprej komentiram to,ker pol bom pozabla.Klepetka jaz tut ne vem kje si ti vzela mojga bratranca,ker sploh nimam nobenga,bi pa blo fajn.Ma kaj bi merli brezveze.Si pa mela super sanje,ni kaj.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
16.10.2008 11:26:23   
Anchikaa
No pa nadaljujem.

Anita dobrodošlauser posted image

No naša noč je bla tak tak.Kar nekaj se je zbujala,pa hotela dudo.Nazadnje sem ji dudo dala ob osmih,ker sem htela v miru kavo spit (mater sem žleht), in je jula potegnila do pol enajstih.Zdaj pa se z atijem šetata,verjetno sta pri sosedu,pa Daša malega Mitjo pecauser posted image user posted image (Martinca ti veš o kom govorim).

Saj nimam kaj pametnega za napisat,čakam če bo lubi dobil kontrolo domov (še vedno je na bolniški),pol pa šibam k frizerju,se morem malo porihtat,ker mam v soboto srečanje s sošolci iz SŠ.Jupi,spet bo fajn.

Lepo se (s)mejte,
Anchikaa

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
16.10.2008 12:04:31   
mml
Dan

No najprej "zdravstveni nasveti" user posted image user posted image user posted image

klepetka ni ti treba psoebaj nsoit izivida k P, sploh če je vse Ok, ga boš nesla ob priliki, ko boš šla tja user posted image . Upam, da tvoja buška ne boli prehudo

triš tole kar opisuješ pri Žanu bi  lahko bila adenoviroza...zadeva je dokaj zoprna, ker ni zdravila, zančilno pa je, da poteka z bolečinami pri pižiranju, zamašenim noskom, povečanimi bezgavkami, lahko izpuščajem, drisko, kašljem...pogosto je, da poteka v dveh fazah, najprej en teden vročine, po tem nekaj dni boljše in še enkrat vročina...tako da takole na daljavo bi to lahko bilo to...upam, da hitro mine user posted image
Kar se pa nahrbtnika tiče...kolegica ga je kupila na Bolhi za ne prav veliko denarja...se pa kar dobro obnese...

sunny user posted image  za nov Nejin zobek

Nalin za Jonasov zobek user posted image  in za to, da ti tako lepo uspeva z oblema doma user posted image

martinca goveja juha ne more čisto nič škodit user posted image , pa super, da je pojedel Patrik nekaj koščkov, danes pa dalje user posted image

mala pikica sem prav vesela, da ste boljše spali in da je tudi Gašper pojedel nekaj koščkov, danes bo pa še več user posted image

lusa si predstavljam, da ti je hudo, ker boste same, ampak glede na to kakšna pozitivna in močna oseba si, sem prepričana, da boš vse skupaj vzela pozitivno in iz vsega potegnila največ za vse user posted image user posted image user posted image . Sem vesela, da je Daša boljše user posted image

nana super za nakupe user posted image . Jaz upam, da mi še letos uspe priti do Avstrije in IKEE, saj ničesar ne rabim, ampak bi šla samo malo pofirbcat user posted image , mogoče pa uspem user posted image  prepričat, da bi šli 31. oktobra...takrat bo sicer naval Slovencev, ampak vseeno...

majra lepo, da si se ptoepala po LJ in po obiskih, včasih prav paše user posted image

sani sestra moje koelgice žive na Finskem...samo osebno je pa ne poznam...Sicer pa suepr, da je Manja dobro spala user posted image

limma upam, da vama tile 3 dnevi do nedelje hitro minejo in bo Neža ponoči pridna, da bodo po tem dnevi lepši user posted image . Škoda da sta tako daleč, jaz bi vaju prav rada spet videla...

No pa še to...sem bila danes na kavi z eno sodecembrčico in ko pridem domov, me je pred vrati na predpražniku čakal paket....

....in v njem prva pošiljka copatkov...user posted image user posted image user posted image

Tako da sedaj pričakujem, da bodo ostali tu v roku enega tedna, po tem jih pa dobite. Tale je šel skozi brez carine, ker so prijazno označili, da gre za darilo v vrednosti 15$, upam ,da bo tudi pri ostalih tako

koala mislim, da so samo copatki za Alexa "napačni", ker so belo črni...in ne modri kot na sliki...user posted image

Pa hvala vsem za pohvale moje kodravke user posted image , res je bila včeraj prava princeska user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 16.10.2008 12:05:08 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
16.10.2008 12:16:04   
TRIŠ
mmluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kako si me razveselila s copatkiuser posted image user posted image user posted image user posted image A ti nakažemo kar na TRR in damo polog Patricija da boš imela evidencouser posted image

Jaz sem klicala in morava popoldan v laboratorij,zvečer pa k zdravniku.Je tako bogi ima 39 vročineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
16.10.2008 12:44:30   
Anchikaa
No pa da malo spet limam slikice:

nnaaaapppaaaad iz sedečega položaja na slona
user posted image

tako jaz spim...
user posted image

z atijem gledava risanke
user posted image

ena z mojo najboljšo prijateljico
user posted image

pomagam...
user posted image

Triš,upam da se Žan čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image

LP,
Anchikaa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
16.10.2008 12:50:33   
mml
triš kar lepo počasi z denrjem, počakaj, da vse dobim in posortiram in seštejem in odštejem, po tem se pa dogovorimo kako in kaj. Upam, da z Žanom ni kaj hujšega, si pa predstavljam kakšen revečk je z 39°C vročine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anchikaa krasne fotke...sploh ta koruzna je krasna user posted image user posted image user posted image user posted image

klepetka, katee, sani a za jutri velja? A se dobimo v CityParku?

< Sporočilo je popravil mml -- 16.10.2008 12:51:13 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
16.10.2008 12:55:41   
klepetka
dan,

evo samo na hitro glede jutri;

ljubljačanke, pol zmenjeno jutri ob 9.30  v CP? Jaz bom tam.Se pa itak še zvečer  oglasim, pa kakšno več rečemouser posted image

mml, če so naši copatki prišli, mi jih boš kar jutri pol sabo prinesla ?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
16.10.2008 14:20:17   
TRIŠ
mml stanje laboratorija je takšno
Mid 0,9
HGB 103
HCT0,295
MCV 72,1
MCH 25,2

to sem napisala samo vrednosti krvi ki so premajhne.Kaj naj bi to pomenilo,če se v to spoznaš.Hvala že v naprej.Ob 19.00 imava pa zdravnika

Anchika
lepe slikiceuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 16.10.2008 14:21:24 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
16.10.2008 14:32:58   
ursalara
Mml krasne slikice!user posted image user posted image

Katarinas tudi tvoje slikice so prelepe!user posted image user posted image

Majra čestitke za zobka!user posted image user posted image user posted image

Alfabeta super za akvarij!user posted image user posted image

Nalin user posted image user posted image za zobka!

Goveja juha
  mi jo jemo že od vsega začetka nikoli nobene reakcije HB!

Kateeuser posted image user posted image

Sunnyuser posted image user posted image za zobka!

Anchikaa krasne slikice!user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
16.10.2008 14:33:35   
ursalara
Triš user posted image user posted image za tvojga sončka!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.