mml
|
Dan No najprej "zdravstveni nasveti" klepetka ni ti treba psoebaj nsoit izivida k P, sploh če je vse Ok, ga boš nesla ob priliki, ko boš šla tja . Upam, da tvoja buška ne boli prehudo triš tole kar opisuješ pri Žanu bi lahko bila adenoviroza...zadeva je dokaj zoprna, ker ni zdravila, zančilno pa je, da poteka z bolečinami pri pižiranju, zamašenim noskom, povečanimi bezgavkami, lahko izpuščajem, drisko, kašljem...pogosto je, da poteka v dveh fazah, najprej en teden vročine, po tem nekaj dni boljše in še enkrat vročina...tako da takole na daljavo bi to lahko bilo to...upam, da hitro mine Kar se pa nahrbtnika tiče...kolegica ga je kupila na Bolhi za ne prav veliko denarja...se pa kar dobro obnese... sunny za nov Nejin zobek Nalin za Jonasov zobek in za to, da ti tako lepo uspeva z oblema doma martinca goveja juha ne more čisto nič škodit , pa super, da je pojedel Patrik nekaj koščkov, danes pa dalje mala pikica sem prav vesela, da ste boljše spali in da je tudi Gašper pojedel nekaj koščkov, danes bo pa še več lusa si predstavljam, da ti je hudo, ker boste same, ampak glede na to kakšna pozitivna in močna oseba si, sem prepričana, da boš vse skupaj vzela pozitivno in iz vsega potegnila največ za vse . Sem vesela, da je Daša boljše nana super za nakupe . Jaz upam, da mi še letos uspe priti do Avstrije in IKEE, saj ničesar ne rabim, ampak bi šla samo malo pofirbcat , mogoče pa uspem prepričat, da bi šli 31. oktobra...takrat bo sicer naval Slovencev, ampak vseeno... majra lepo, da si se ptoepala po LJ in po obiskih, včasih prav paše sani sestra moje koelgice žive na Finskem...samo osebno je pa ne poznam...Sicer pa suepr, da je Manja dobro spala limma upam, da vama tile 3 dnevi do nedelje hitro minejo in bo Neža ponoči pridna, da bodo po tem dnevi lepši . Škoda da sta tako daleč, jaz bi vaju prav rada spet videla... No pa še to...sem bila danes na kavi z eno sodecembrčico in ko pridem domov, me je pred vrati na predpražniku čakal paket.... ....in v njem prva pošiljka copatkov... Tako da sedaj pričakujem, da bodo ostali tu v roku enega tedna, po tem jih pa dobite. Tale je šel skozi brez carine, ker so prijazno označili, da gre za darilo v vrednosti 15$, upam ,da bo tudi pri ostalih tako koala mislim, da so samo copatki za Alexa "napačni", ker so belo črni...in ne modri kot na sliki... Pa hvala vsem za pohvale moje kodravke , res je bila včeraj prava princeska
< Sporočilo je popravil mml -- 16.10.2008 12:05:08 >