sani1
|
Dober večer... Evo zjutraj sem se javila in hotela it kuhat kavo, a sem prvo pila v mestu pri Mačku s kolegico. Sem jo po res dolgem času zopet videla in poslušala kje vse je potovala in kam se odpravlja v zimskih dneh. Super ji vse lepo znese. Manja je bila pridna in je lepo zaspala. Potem pa sva se šli še malo potepat, nakupovat, jest in zopet kofetkat. Se vidi, da sem ful dolgo stanovala v strogem centru mesta in imam tam kar nekaj prijateljic oz. vem za vse luknje... Domov sva prišli pa kar pozno in sva se igrali in od vsega hudega ter od buč za večerjo je mala zaspala... mala pikica- sem te hotela poklicat kdaj prideš v Lj pa nimam tvoje telefonske številke. Pol sem pa seveda tako zabluzila, da sem na vse skupaj pozabila. Bi lahko ljubljano kontaktirala ampak sem se to spomnila šele, ko sem prišla domov... ljubljana- oprosti za zadnjič ampak s to kolegico se nisva videle že dve leti in sva se končno dobili. Sicer tud če se nebi. Se bomo pa mi sigurno še kdaj videli na tistem koncu, ker jaz kar večkrat tja zavijem. Mi je všeč ambient zunaj in tudi hrano imajo dobro, kot si sama omenila... katee- ti bom poslala mail. Upam, da se čimprej pobotata z dragim. Boš vidla posle svađe je sve slađe... koala- hvala ti za te lepe besede in za rožico. In mi smo res kot ena mala družina.Vse vas imam rada. Pa da ti samo povem, da je ravno ta kolegica rekla, da je brez veze ta forum in da nič pametnega ne pišemo in skratka vse slabo o nas, ki smo tukaj. Pol sem ji pa jaz lepo povedala, da se mi vse poznamo in da smo imele piknik in da se imamo res super. Pol je pa bla tiho. Ne bom več o njej. Zaključena tema... Glede grizenja pa ti nebi znala svetovat. Pri nas tega še ne počne in lahko samo upam, da tako tudi ostane... Sem pa jaz ravno tak odklop, da bi jo res nazaj... mml- veš po malem smo že vse radovedne... da pa si zamenjala dneve pa nič hudega samo, da se je vse dobro izteklo na koncu. Je bilo lepo? limma- ti pa danes ne boš mogla spat, ko si tolko kave popila. Popij zdej zvečer en metin čaj boš videla, da boš lažje zaspala... triš- ja mene je tega strah kako bo, ko bo mogla it v vrtec in bo tam vse lepo jedla z žlico. Bo že nekako... Se pa tudi jaz podpišem pod tvojo izjavo... anitav- dobrodošla. Zdej pa le pridno čvekaj tukaj, da nas dohitiš v zvezdicah... alfabeta- hvala, ker si me nasmejala... luša in klaja- nič nisem jezna na vaju in je prav, da mi povesta svoje mnenje. Ga zelo cenim. Res je, da se včasih ne znamo dobro izrazit. Enostavno v tistem trenutku ne najdemo prave besede. In vem, da smo vsi občutljivi ko gre za naše otroke. Tudi sama sem bolna in sem včasih občutljiva če kdo kaj reče. A ker tega ne obešam na velik zvon, še bljižni včasih pozabijo in tako sem pred parimi leti, ko je bilo pri meni stanje kar hudo(seveda tega nihče ni vedel) dobila od svoje tete takšne pikre besede, da sem obnemela. Takrat je moja mami prvič povzdignila glas pred vsemi in ko ga je je bilo teti v trenutku žal. Ampak besed ko so enkrat izrečene se ne da izbrisati. Skratka to sploh ni važno...Nebi pa nikomur tudi največjemu sovražniku želela, da je bolan. Vem, da ti otroci niso bogi in se mi ne smilijo, ker "živijo". In jaz bi znala odgovoriti zakaj sem v tistem trenutku rekla kar pač sem. In otroci z davnovim sindromom so "posebni". So sladki in vračajo vse kar jim daš. Imamo soseda na koroškem in tudi sama delam včasih z takšnimi ljudmi. Nikoli pa če rečeš, da je otrok bošček to ne rečeš slabonamirno. In še manj kar pa je, da tisti človek potem tebi in tvojemu otroko želi slabo. Luša pri tebi ne vem kaj in kako je bilo, ker tvoje zgobe ne poznam in tudi klajine ne. Vem pa to, da sta res obe mamici z veliko začetnico. Vse mame smo pizadete če se izreče kakšna napačna beseda to pa zato, ker imamo vse rade naše sončke in tako je tudi prav. Smo pa tudi me tiste, ki izbiramo kolegice in jih lahko tudi izbrišemo iz seznama. Hvala bogu. Jaz res nič slabega ne mislim, ker že delam v tašnem poklicu in sem tudi takšen človek, ki vedno gleda pozitivno. Obe vaju imam rada in sem res vesela, da mi povesta svoje mnenje. ( Bi pa lahko o tem debatirali in debatirali, a ne? Ampak bo to zdaj zaključena zgodba) Mogoče tudi tukaj nisem najbolje tega napisala in si lahko vsaka po svoje to razlaga. To je le računalnik v živo pa je vse lažje boljše in včasih tudi smešno... Rada vaju imam! Ja res je bil zdaj močan vpliv te lune... Nisem si mislila, da me bo tako iztiril... klepetka- danes sem popila toliko metinega čaja, da se mi že počasi j... za cel svet... Kdaj ste zmenjene za petek in kje? Mogoče se še midve pridruživa... Zdej grem pa še malo kmetijo pogledat... Se še kaj oglasim...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|